NINTENDO Switch

poruka: 93
|
čitano: 17.814
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: NINTENDO Switch
Jack Sparrow kaže...

Nije to hate. Volim igre od nintenda i doma još uvije imama SNES, ali ne možeš biti tolko slijep.

Pa lik na redditu naručio 2 i oba mu pokvarena. Jedan ne učitava igre, drugi se gasi te ima mrtve pixele.
Jedan naručio 8 komada. 1 uopće ne radi.

Skoro svaki drugi kaže kako su mu joyconi labavi ili mu lijevi joycon ne prima dalje od jednog meta. A ono postolje za TV ili ne radi HDMI ili već u prvom tjednu ljudima izgrebao ekran.

Xbox se kvario ali nije ima tolko problema kao ovaj.

Moje iskustvo:

* radi savrseno

* ucitava igre u trenu

* nema mrtve piksele

* Joy-Coni fiksirani ko da si ih superljepilom pricvrstio

* bezicna komunikacija savrsena dok igram normalno ispred TV-a

* HDMI radi savrseno

* erkan bez ijedne ogrebotine (stalno ga vadim, btw)

* nisam slijep

Sto je vjerojatnije:

* da je Nintendo koji proizvodi konzole vec nekoliko desetljeca, nekako zeznuo stvar i pustio u prodaju proizvod koji se kvari u velikim postotcima, ili

* da vrlo malen broj korisnika ima neki problem s konzolom, i onda se razne web stranice bacaju na te price kao da se radi o novom 9/11-u, i sve to radi klikova.

Pamet u glavu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 22:54 (Šime).
10 godina
neaktivan
Šime kaže...

Moje iskustvo:

* radi savrseno

* ucitava igre u trenu

* nema mrtve piksele

* Joy-Coni fiksirani ko da si ih superljepilom pricvrstio

* bezicna komunikacija savrsena kod igram normalno ispred TV-a

* HDMI radi savrseno

* erkan bez ijedne ogrebotine (stalnog ga vadim, btw)

* nisam slijep

Sto je vjerojatnije:

* da je Nintendo koji proizvodi konzole vec nekoliko desetljeca, nekako zeznuo stvar i pustio u prodaju proizvod koji se kvari u velikim postotcima, ili

* da vrlo malen broj korisnika ima neki problem s konzolom, i onda se razne web stranice bacaju na te price kao da se radi o novom 9/11-u, i sve to radi klikova.

Pamet u glavu.

Tvoje iskustvo je jedna konzola. Naspram stotine i vjerojatno tisuće slučajeva gdje ljudi iznose svoje iskustvo na raznim forumima. Reddit nije nikakva stranica koja skuplja klikove nego mreža gdje ljudi pišu dojmove, i pozitivne i negativne. 

Nemoj biti nerealan. Microsoft koji je jedna od najvećih kompanija na svijetu s ogromnim brojem inženjera i stručnjaka je bio u situaciji kad im se kvario nenormalan broj konzola, tako da nije ništa čudno da se takve stvari događaju i Nintendu. Ionako sve proizvodi u Kini tako da ime vise nema neko značenje u 21. stoljeću. 

Nintendo je već imao probleme s mrtvim pikselima koje je pokušao prodati pod normalno, pa je na kraju morao popustiti i zamijeniti konzole. No, neozbiljno je od ikoje tvrtke da tvrdi da su mrtvi pikseli normalni na novom proizvodu. 

Meni je osobno drago da se tebi sviđa konzola, ali treba biti i realan malo s obzirom na sveukupnu situaciju i konkurenciju.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 23:04 (JozoBozo121).
17 godina
JozoBozo121 kaže...

Tvoje iskustvo je jedna konzola. Naspram stotine i vjerojatno tisuće slučajeva gdje ljudi iznose svoje iskustvo na raznim forumima. Reddit nije nikakva stranica koja skuplja klikove nego mreža gdje ljudi pišu dojmove, i pozitivne i negativne.

Um, gdje? Koji subreddit? Na r/NintendoSwitch ne vidim bas nista. Cak je trenutno aktivan poll i koliko vidim nitko nije prijavio veci problem; ljudi ili kazu da sve stima ili navode pokoju sitnicu tipa “ne sinka mi lijevi joy-con” (sto je sad vec poznata limitacija i nije deal breaker jer funkcionira bez smetnje u normalnim uvijetima).

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 0:04 (Šime).
16 godina
NINTENDO Switch

Ja sam baš samo Nintendo sub čitao u jutro negdje.

Oko 5% je ljudi sa veliki i 15% sa malim problemima. S time da je pod malima i mrtvi pixel. Gdje bi ja odmah išao po novu konzolu jer na tako malom ekranu se osjeti.

Ono što je mene čudilo je kako se nintendu tako nešto šlampavo dešava jer inače su barem oni držali do toga i radili uvijek kvalitetne konzole, sa manje kvarova od ostalih.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
NINTENDO Switch

Ja i dalje tvrdim da je Switch uredjaj visoke kvalitate i da su svi problemi u granici normale.

1. Ako prodas milijun konzola, neke ce biti defektne i za to postoji garancija; korisnik dobije novu konzolu i problem rijesen.

2. Stvar s ogrebotinama mi je sumnjiva; ja nonsalantno vadim tablet i po desetak puta na dan, no i dalje nema ni jedne ogrebotine; ne znam sto ljudi cine da ih naprave, ali ako su bas osljetljivi na to, neka stave zastitnu foliju. Mislim da je ovo non-issue.

3. Labavi joy-coni su vjerojatno posljedica stete nacinjene od strane samog korisnika; taj mehanizam je super-stabilan i nema sta biti labavo osim ako je korisniku tablet pao na pod.

4. Lijevi joy-con ima probleme s prijemom u nekim situacijama; i to je sad vec poznata limitacija. Ako igras normalno ispred TV-a, neces primijetiti nikakve smetnje.

Sto se tice mtrvih piksela, sve sto mi Google izbacuje su clanci o sluzbenom stavu Nintenda o doticnima, ali ne i dojave korisnika. Ako me netko moze uputiti na jednu takvu prijavu, pa da vidim kako to izgleda, bio bih mu zahvalan.

Jesam sve adresirao?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Šime kaže...

Stvar s ogrebotinama mi je sumnjiva; ja nonsalantno vadim tablet i po desetak puta na dan, no i dalje nema ni jedne ogrebotine; ne znam sto ljudi cine da ih naprave, ali ako su bas osljetljivi na to, neka stave zastitnu foliju. Mislim da je ovo non-issue.

Slazem se sa tobom, meni isto Switch radi normalno i nemam ni jedan gore navedeni problem, osim sta sam primjetio da Dock stvarno grebe ekran tableta. Znaci u donjem dijelu ekrana onaj crni dio sa lijeve i desne strane vidi se trag ulaska tableta u Dock. Pazim dok ga stavljam ko da mi zivot ovisi. Sad to nije zgrebano vise ko da ga zaprlja, ali s vremenom ne znam. Kad zbrojim da sam konzolu platio 2800 kuna plus Zeldu za 500 kuna, znaci 3300 kuna ne bih trebao drhtati jel imam pokvarenu konzolu, i da li ce mi se izgrebat ekran prije nego mi dode screen protection. Sad jos kaj su povukli Dock iz sluzbene prodaje, znaci i sam Nintendo je shvatio da je fail. Eto ti sa sluzbene stranice.

http://www.nintendo.com/switch/buy-now/accessories/

Ne znam meni osobno je bilo tesko izdvojiti te novce, povuko me hype, na kraju se osijecam razocarno prvo zbog tog grebanja, drugo di su igre. Kaj sad moram cekat do 28.04. da zaigram prvu Mario igru. Ugl nisam odmah prvi dan trebao kupiti konzolu, nakon toliko godina i iskustva kakav fail za mene.

PSN - brdjanin85
17 godina
madafaka85 kaže...
Šime kaže...

Stvar s ogrebotinama mi je sumnjiva; ja nonsalantno vadim tablet i po desetak puta na dan, no i dalje nema ni jedne ogrebotine; ne znam sto ljudi cine da ih naprave, ali ako su bas osljetljivi na to, neka stave zastitnu foliju. Mislim da je ovo non-issue.

Slazem se sa tobom, meni isto Switch radi normalno i nemam ni jedan gore navedeni problem, osim sta sam primjetio da Dock stvarno grebe ekran tableta. Znaci u donjem dijelu ekrana onaj crni dio sa lijeve i desne strane vidi se trag ulaska tableta u Dock. Pazim dok ga stavljam ko da mi zivot ovisi. Sad to nije zgrebano vise ko da ga zaprlja, ali s vremenom ne znam. Kad zbrojim da sam konzolu platio 2800 kuna plus Zeldu za 500 kuna, znaci 3300 kuna ne bih trebao drhtati jel imam pokvarenu konzolu, i da li ce mi se izgrebat ekran prije nego mi dode screen protection. Sad jos kaj su povukli Dock iz sluzbene prodaje, znaci i sam Nintendo je shvatio da je fail. Eto ti sa sluzbene stranice.

Ne znam meni osobno je bilo tesko izdvojiti te novce, povuko me hype, na kraju se osijecam razocarno prvo zbog tog grebanja, drugo di su igre. Kaj sad moram cekat do 28.04. da zaigram prvu Mario igru. Ugl nisam odmah prvi dan trebao kupiti konzolu, nakon toliko godina i iskustva kakav fail za mene.

Odakle si?

Ako si iz ZG mozemo si privremeno zamijenit konzole pa ti mozes igrat moj ps4 pro a ja zeldu dok se naigramo vratimo.

Ja ti nudim tu mogucnost.

Mojs ps4 pro je star 1 mjesec btw.

11 godina
neaktivan
toxic kaže...
madafaka85 kaže...
Šime kaže...

Odakle si?

Ako si iz ZG mozemo si privremeno zamijenit konzole pa ti mozes igrat moj ps4 pro a ja zeldu dok se naigramo vratimo.

Ja ti nudim tu mogucnost.

Mojs ps4 pro je star 1 mjesec btw.

Dobra, btw imam PS4 Pro isto od prvog dana kad je izaso, a prije toga sam imao peasant PS4 , ali ako te zanima imam PS Vitu koju prodajem sad kad imam NS.

PSN - brdjanin85
17 godina
madafaka85 kaže...

Dobra, btw imam PS4 Pro isto od prvog dana kad je izaso, a prije toga sam imao peasant PS4 , ali ako te zanima imam PS Vitu koju prodajem sad kad imam NS.

samo sam dao mogucnost. ne mogu ja znati sto ljudi imaju.

Zanima me samo nintendo. 

Nabaviti cu i ja sebi i Switch samo je jos prerano za to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 9:36 (toxic).
16 godina
NINTENDO Switch

Dobro je što unatoć svemu ipak Nintendo obara rekorde po prodaji konzola i zelde. Večinu svojih rekorda, ali opet izgleda da im ide dobro i ova bruka ih nije baš omela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NINTENDO Switch

Ništa novo da Nintendo ima problema s quality controlom.

Nakupili su dovoljno kredita kod igrača tijekom godina pa im se za dosta stvari, koje bi kod konkurencije bile oštro osuđene, progleda kroz prste.

You only got one finger left And its pointing at the door
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 11:03 (Vulgaris).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vulgaris kaže...

Ništa novo da Nintendo ima problema s quality controlom.

Nakupili su dovoljno kredita kod igrača tijekom godina pa im se za dosta stvari, koje bi kod konkurencije bile oštro osuđene, progleda kroz prste.

Hebo Nintendo, ovoj treba chuna pod hitno 😂

16 godina
NINTENDO Switch

Ocito je da oni koji nemaju switch laprdaju da je ovakav-onakav, nekvalitetan, FAIL itd.

Po ova 2 videa se vidi da je to onaj stari nintendo

https://m.youtube.com/watch?v=XJP6gERPmMk

https://m.youtube.com/watch?v=CYgeTGHKraM

Jedina mana je sto se sa tim bezicnim dzojsticima ne moze igrat sa 10 m iz druge sobe iza mikrovalne i frizidera, ustvari moze al nekad prekida. Fail nema sta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
madafaka85 kaže...

Zanimljivo. Ja imam suprotni problem. Proveo sam cijeli vikend igrajuci Zeldu (nekih 5–6 sati dnevno), i trenutno sam nakon nekih 20 sati i dalje u vrlo ranoj fazi igre (0 dungeons, 0 memories). Morat cu usporiti radi posla (spustit na 1–2 sata dnevno), tako da cu igrati najmanje do svibnja. Npr. bas sam jucer naisao na jedan otok koji je potpuno opcionalan (shrine side quest) i koji je zapravo igra za sebe. (Da su ga prodali kao standalone prologue za $30, ljudi bi kupovali.) Dok to ne zavrsim, neidem dalje.

U medjuvremenu, izasao je Snipperclips i novi Shovel Knight DLC, a sljedeci mjesec dolazi Mario Kart i Lego City. Sve igre koje bih htio igrati, ali ce izgleda morati pricekati do 5–6 mjeseca. Uglavnom, onaj tko voli novu Zeldu (dakle, vecina pretpostavljam) ima nekih 100+ sati zabave zagarantirano. Ostali (ti spadas u ove?) se ne trebaju zuriti s kupovinom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 18:25 (Šime).
15 godina
neaktivan
NINTENDO Switch

Svidja mi se Switch i uzet cu si ga cim budem mogao. Svidja mi se koncepot konzole, ovo je zaista originalno. Sad sve zavisi od igara koje ce dolaziti na konzolu, samo vise kvalitetnih igara i dobra podrska i konzola ce uspjeti. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Svidja mi se Switch i uzet cu si ga cim budem mogao. Svidja mi se koncepot konzole, ovo je zaista originalno. Sad sve zavisi od igara koje ce dolaziti na konzolu, samo vise kvalitetnih igara i dobra podrska i konzola ce uspjeti. 

Nije da te pokušavam odvratiti od konzole, ali žao mi je vidjeti da će neko potrošiti 2800kn na konzolu koja niti nema najavljene nekakve dobre igre. Zelda? Ok, i što kad ju prođeš? Igrati ćeš igre koje su stare po par godina i koje su već izašle ne svim drugim platformama? Možda i po većoj cijeni nego drugdje jer je to tek došlo na tu konzolu. Najavljene igre za Switch sastoje se od onih koje su izašle na XBONE, PS4 i od onih koje su izašle na Wii U. Neka, tu i tamo koja se preklapa u te dvije sfere. I to ne neke super AAA igre već možda pet, šest indie igara koje vrijede, a drugo je sve srednja žalost.

Bolje pričekati do iduće božićne sezone dok se možda najave neke igre, a bude možda i neki popust jer se za ovu cijenu to sad jednostavno ne isplati.

17 godina
NINTENDO Switch

Jozo, nemoj se ljutiti, ali doista mislim da si ljubomoran. Zelda je mozda i najbolja open world igra ikada, Mario Kart ce vjerojatno biti najbolja multiplayer racing igra godine, a Mario Odyssey najbolja platform igra godine.

Na danasnji dan, dakle manje od tjedan dana nakon launch-a, najavljeno je vec nekih 80-ak igara za 2017. godinu (vidi sliku; source Wikipedia), tako da je smijesno tvrditi da nece biti dobrih igra. Taj broj ce jos i narasti, posebno nakon ovogodisnjeg E3-a.

Ako se jos uzme u obzir da je Switch konzola koju mozes ponijeti sa sobom i igrati s prijateljima gdje god pozelis (skola, posao, park, birc, sleepover, itd.), onda zbilja nitko ne moze tvrditi da nije vrijedna tih para, u odnosu na konkurentne konzole.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 23:34 (Šime).

3 3 hvala 1
14 godina
NINTENDO Switch

Ja se slažem sa Jozom. I Wii U je trebao imati gomilu igara, pa na kraju nema niš. Uz to puno ljudi je dobilo neispravne Switcheve.

I još moram spomenuti kvalitetu izrade, na primjer dock od kinder-jaje plastike koji ljudima grebe ekrane ili plastika od koje su joyconi napravljeni. Ne možeš fucking skin zakeljit na joyconove jer ljepilo uništi finish na joyconima.

Ako Switch nastavi kako je krenuo biti će Wii U2, bez igara i bez igrača.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
NINTENDO Switch

i usput obozava wifi signal :))

obicni tablet nemoze se zvati konzola

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 23:52 (husarim).

2 2 hvala 0
17 godina

Switch je napravljen od bitno kvalitenije plastike od Wii i Wii U-a. Razlika je toliko velika da se covjek zapita kako je Nintendo uopce mogao prodavati Wii U s tako losom plastikom. Rado bih te pozvao na FER da se uvjeris sam, ali nekako mi se cini da je vecina ljudi ovdje vec unaprijed odlucila sto ce misliti o Switch-u, i da nema pretjeranog smisla uvjeravati vas.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 0:28 (Šime).
14 godina
Šime kaže...

Ova slikica na 1440p izgleda super....(sarcasm), moze radije link?

9 godina
neaktivan
Ako nije playstation,ne valja.ok je sto kod nas nintendo nije pretjerano popularan kao ps al bitch please nemoj mi srat o necemu sto ni nemas i nisi ni isprobao
14 godina
neaktivan
NINTENDO Switch

Iako mi je PC glavni izlaz u svijet igara, veselim se switchu kao malo dijete (još je na putu prema HR, naručen preko francuskog amazona, 315 eur s dostavom, dok vidim da je u HR cijena bliže 400 eur). Prva konzola koju sam kupio na izlasku i prva koja me općento interesira nakon duuuugo vremena.

Jedino vidim da je i kod nas dosta gužva za nabavku (ili vjerojatnije da su naručili male količine) - pokušavam kupiti Pro Controller, ali nema ga nigdje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JozoBozo121 kaže...
dzelo kaže...

Nije da te pokušavam odvratiti od konzole, ali žao mi je vidjeti da će neko potrošiti 2800kn na konzolu koja niti nema najavljene nekakve dobre igre. Zelda? Ok, i što kad ju prođeš? Igrati ćeš igre koje su stare po par godina i koje su već izašle ne svim drugim platformama? Možda i po većoj cijeni nego drugdje jer je to tek došlo na tu konzolu. Najavljene igre za Switch sastoje se od onih koje su izašle na XBONE, PS4 i od onih koje su izašle na Wii U. Neka, tu i tamo koja se preklapa u te dvije sfere. I to ne neke super AAA igre već možda pet, šest indie igara koje vrijede, a drugo je sve srednja žalost.

Bolje pričekati do iduće božićne sezone dok se možda najave neke igre, a bude možda i neki popust jer se za ovu cijenu to sad jednostavno ne isplati.

Nisam ni rekao da cu uzeti u blizoj buducnosti konzolu, vec cim budem mogao i kad vidim kako se situacija odvija. Nekako mislim da ce ova konzola imate kvalitetnih naslova. 

16 godina
neaktivan
NINTENDO Switch

Istina je da su i neke druge konzole imale problema prilikom samog prestavljanja konzole na tržište (Xbox 360 Disc Drive nemože čitat disk) ... međutim nintendo korisnici su navikli da s nintendom ima malo ili gotovo nema nikakvih problema. Činjenica je da nintendo je imao konzolu na tržištu koja nije donosila dobit te za pretpostavit je da su požurili s izbacivanjem novog nintendo switcha. Do sada nintendo mi je bio najinteresantniji jer imao je najviše svojih eskluziva i nije se plaćalo za igrat igre online (definitivno neću kupovat konzolu da bi plaćao taj harač ... osim ako ne ponudi nešto novo kao što je sad Xbox One ponudio 100 naslova za 10$ i to mi je super onda bi imalo smisla plaćat i online igranje i takav 'netflix' s igrama).

No činjenica da ima konzola koje imaju stanovitih problema ... no neoprostivo mi je da ako konzola ima nekih tehničkih problema se ne popravi u garantnom roku (što nintendo planira i učinit ... samo je isto rekao da konzole s mrtvim pikselima ne planira zamjenit ... što je opet pljuska krajnjem korisniku koji je rezervira konzolu i platio je unaprijed) ... dakle nintendo opet pljuska naivce koji su popili njegov 'hajp'. Nekažem da ovo neće bit dobra konzola ... po svemu sudeći neći bit promašaj poput Wii U ... no opet ... meni je smješno da se kupi konzola radi jedne igre (ma koliko ona bila dobra ... a nova Zelda je dobra ... činjenica).

Iz svog iskusta ... jer posjedujem wii u ... očekivao sam neke nintendove eskluzive ... misleć na Metroid ... taj naslov nije izašao na wii u... (pričat sad o podršci drugih developera je suvišno) ... dragi moj nintendo zbilja se trudiš da napuniš svoj džep ... ne mislić da korisnici baš niša ne vide.

Sad iz ovoga bi se dalo zaključit da ja zbilja mrzim nintendo ... no zbilja nisam ... volio bih da swichu 'upali' ... čak bi ga i nabavio ako promjene nešto u svojoj politici prema online igarnju (jer nintendo i nema puno igrara koje pružaju neko multiplayer iskustvo) ovako ću povremeno popratit što to nintendo radi na svojoj novoj igrčci ... nadajući se da će i nintendu upalit se lampica da ipak je krajnji korisnik taj koji odlučuje dali ta igračka će da dođe u njegov dom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NINTENDO Switch
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lizard_ago kaže...

Istina je da su i neke druge konzole imale problema prilikom samog prestavljanja konzole na tržište (Xbox 360 Disc Drive nemože čitat disk) ... međutim nintendo korisnici su navikli da s nintendom ima malo ili gotovo nema nikakvih problema. Činjenica je da nintendo je imao konzolu na tržištu koja nije donosila dobit te za pretpostavit je da su požurili s izbacivanjem novog nintendo switcha. Do sada nintendo mi je bio najinteresantniji jer imao je najviše svojih eskluziva i nije se plaćalo za igrat igre online (definitivno neću kupovat konzolu da bi plaćao taj harač ... osim ako ne ponudi nešto novo kao što je sad Xbox One ponudio 100 naslova za 10$ i to mi je super onda bi imalo smisla plaćat i online igranje i takav 'netflix' s igrama).

No činjenica da ima konzola koje imaju stanovitih problema ... no neoprostivo mi je da ako konzola ima nekih tehničkih problema se ne popravi u garantnom roku (što nintendo planira i učinit ... samo je isto rekao da konzole s mrtvim pikselima ne planira zamjenit ... što je opet pljuska krajnjem korisniku koji je rezervira konzolu i platio je unaprijed) ... dakle nintendo opet pljuska naivce koji su popili njegov 'hajp'. Nekažem da ovo neće bit dobra konzola ... po svemu sudeći neći bit promašaj poput Wii U ... no opet ... meni je smješno da se kupi konzola radi jedne igre (ma koliko ona bila dobra ... a nova Zelda je dobra ... činjenica).

Iz svog iskusta ... jer posjedujem wii u ... očekivao sam neke nintendove eskluzive ... misleć na Metroid ... taj naslov nije izašao na wii u... (pričat sad o podršci drugih developera je suvišno) ... dragi moj nintendo zbilja se trudiš da napuniš svoj džep ... ne mislić da korisnici baš niša ne vide.

Sad iz ovoga bi se dalo zaključit da ja zbilja mrzim nintendo ... no zbilja nisam ... volio bih da swichu 'upali' ... čak bi ga i nabavio ako promjene nešto u svojoj politici prema online igarnju (jer nintendo i nema puno igrara koje pružaju neko multiplayer iskustvo) ovako ću povremeno popratit što to nintendo radi na svojoj novoj igrčci ... nadajući se da će i nintendu upalit se lampica da ipak je krajnji korisnik taj koji odlučuje dali ta igračka će da dođe u njegov dom.

Cijena Nintendo online servisa ce biti oko 150kn godisnje, odn. 12–13 kuna mjesecno, tako da nema uopce smisla trositi rijeci na ovo. Web serveri kostaju i ovo je vrlo mala cijena za takvu uslugu.

Zelim potsjetiti prisutne da ja i dalje trazim sliku koja prikazuje mrtve piksele na Switch-u. Polako pocinjem vjerovati da se radi o negativnoj kampanji protiv Nintenda.

10 godina
neaktivan

S obzirom da mulitplayer možeš igrati na dvije-tri igre bilo koji novac je prevelik.

Izvoli cijelu kompilaciju, samo pazi da pogledaš cijeli video da ne bi mislio da je netko podvalio i video.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 18:24 (JozoBozo121).
17 godina
JozoBozo121 kaže...

S obzirom da mulitplayer možeš igrati na dvije-tri igre bilo koji novac je prevelik.

Usluga jos nije pretstavljena, tako da ne znamo koje ce igre nuditi online play, ni koje ce dodatne usluge biti ukljucene u cijenu. S obzirom na samu cijenu (dakle 12kn), predvidjam da ce biti tesko argumentirati da nije isplativo, koliko god korisnik igrao online.

Btw, poruka za Jozu i slicne korisnike u ovoj temi: Vasim lose argumentiranim i anti-Nintendo-pod-svaku-cijenu postovima samo sabotirate raspravu. Zelim da se Switch kritizira u ovoj temi, ali to onda mora biti objektivno i dobro argumentirano, a vasi postovi su ispod svake razine.

Zar ne razumijete da je konkurencija dobra stvar. Ja zelim da PlayStation i Xbox budu uspjesne. Mi nikad ne bismo dobili ovakvu Zeldu, da Nintendu nije “zivot ovisio” o njoj. Stoga, hvala Sony-u, Microsoftu-u i ostalim PS/Xbox developerima na odlicnim igrama, koje su dodatno motivirale Nintendo. Jednako tako, ako Switch bude uspjesan, mozete ocekivati bolje igre na ostalim konzolama, jer ce se vise ulagati u razvoj i kvalitetu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 19:13 (Šime).
10 godina
neaktivan

Bez brige, nemam potrebe vise iznositi svoje mišljenje u ovoj temi, raspravljaj u njoj o čemu hoćeš. Ako ti misliš da se cijeli svijet urotio protiv Nintenda onda dobro. Nije argumentirano? Pa pogledaj popis igara koje si linkao da izlaze. Pa valjda pola je već izašlo na drugim platformama prije Switcha. 

Ja anti-nintendo? Ja obožavam Nintendo, i neke njihove igre, ali oni recikliraju jedno te isto već 15 godina. Ono što sam igrao kao klinac izlazi i dandanas, što je previše je previše. Splatoon je prva nova igra u valjda zadnjih deset godina koju je Nintendo napravio. Treba malo više od toga. Pa pogledaj koliko su novih franšiza napravili Sony i Microsoft u zadnjih deset godina. Ali ovo što rade je čista glupost, prvo Wii U koji je bio daleko preslab i zbog toga uopće nema nikakvih igara za njega osim Nintendovih. Sori, ali kad kupujem konzolu očekujem da na njoj mogu igrati i naslove koji izlaze na svim platformama. I onda sada Switch koji je zamišljen kad nešto novo, ali je zapravo poboljšano staro. I opet su lansirali hardware koji neće podržavati vjerojatno niti jedan third-party developer jer je jednostavno preslab. Novi Nintendov koncept? Pa što mi vrijedi koncept ako mogu igrati samo Nintendove igre uz još koju indie igru? 

Jedna igra ipak nije dovoljna da nosi platformu. Ja recimo Zeldu ne volim, dosadna mi je i nezanimljiva i jednostavno to ne mogu igrati. Osim zelde nema niti jednog drugog velikog naslova. Dolaze Mario Kart 8 i Lego City Undercover koji su izasli već otkad za Wii U, i nakon toga dolazi Splatoon 2 koji će izaći nekada na ljeto. Jedna nova igra meni jednostavno ne može opravdati kupnju nove platforme. 

Lijepi pozdrav, želim svim vlasnicima Switcha dobru zabavu i naravno da im se ne pokvari, kao da ni onima kojima tek stiže, stigne pokvaren.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 19:15 (JozoBozo121).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice