Vip je bogatiji za još jedan high-end uređaj, stigao je HTC EVO 3D, meni osobno najbolji Android uređaj dosad!
Recenziju i detaljne specifikacije imate na ovom linku.
Cijena samog uređaja iznosi 5299 kn, a uz ugovor dostupan je već za 9 kn.
Vip je bogatiji za još jedan high-end uređaj, stigao je HTC EVO 3D, meni osobno najbolji Android uređaj dosad!
Recenziju i detaljne specifikacije imate na ovom linku.
Cijena samog uređaja iznosi 5299 kn, a uz ugovor dostupan je već za 9 kn.
Hm, ovo nisam očekivao moram priznat. Mislio sam da je ovo za Amere, bravo za nas.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
No no , imaš 3DS za 3.nešto puta manji iznos.
Just do it, I did :)
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
Hehe the fact is da će ga velik broj kupit za 9 Kn ili u nekoj super povoljnoj trajno niskoj "đabalesku" tarifi , khm kako to već obićno i biva kod nas, ili možda neće pošto se prića da je kriza :)
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Koji će mi k**ac 3D kamera na mobitelu? Radije bi kupio kompjuter koji je kolega iznad složio, ili bi zapio sa frendovima :D
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Zato sto je usporedio mobitel sa stolnim racunalom... a oba se mogu kupit za navedenu cijenu... pa tako mozes usporedivat bilo koje stvari na svijetu... zar ne. Tako sam ja mogao napisat da mozes kupit 50 gajbi karlovackog piva... Moja izjava je nedolicna jer sam rekao da je njegova ''glupa''... ok, to nisam mozda trebao. Tema je mobitel a ne PC... a neznam cemu se svi cudite takvoj cijeni, svi mobiteli su jako skupi u zadnje vrijeme a svi ih i dalje kupuju bez obzira na to...
hajde neka ne bude paralela desktop pc,ali definitivno je gadget i ima se potpuno pravo potezat paralela sa gadgetima.
ili macbook i ostala kompanija koja se upravo prezentira na sajmu, sandy bridge i sl. ultra tankasi mocnih perfomansi.
sve to je cca 5,5k kn.
koju tarifu ce oplest? 600kn x 24 mjeseca + lijevi bubreg za polog?
ima li kod osiguravatelja kasko polica za ove stvari?
sto...izadjem iz vip centra i tras na pod...nema telefona ,a bubreg i 24 mjeseca robije povise glave?
Hm, ovo nisam očekivao moram priznat. Mislio sam da je ovo za Amere, bravo za nas.
Visoka cijena, ali nije me iznenadilo..... HTC u zadnje vrijeme samo izbacuje high end mobove, ne znam ih nabrojati ni pola. Logicno da ce cijena biit skupa, npr. dode novi mob na trziste i cijena 4k kuna, odmah za 1-2 mjeseca lansiraju novi high end mob (ili vise njih) i normalno da ce biti jos skuplji. Takav mob ima par novih/poboljsanih sitnica svaki puta i naravno skuplju cijenu, a ne isplati se rezati cijene mobovima koji su stari tek 2-3 mjeseca i sl....
LOL ja neznam sta ti vidis toliko "najbolje" u tom Amoledu? proguro ga je samo samsung a trosi struje ko plazma...jedino je apple napravio dobru stvar na ekranima..
joj sto sad sto nije superamoled, ja sam imao i galaxy i dhd i iskreno meni je vise pasal dhd, mozda zbog velicine ekrana
.
A ovaj evo je super mob i sve, samo sto me isto muci kod htc sto je ovu godinu izdao vise moba nego par velikih mobilnih kompanija zajedno. Te neka probaju izmisliti bolja imena, jer su sve gora i gora, onaj radar me malo muci 
lol pa crnu netreba ni prikazivat kad je amoled, on ima samoosvjetljavajuce piksele sa direct ledom, znaci osvjetljava se samo onaj dio gdje treba, crnu ima najbolju zato sto se crna ne osvjetljava iz rubova...
S-LCD od HTC-a nije pravi S-LCD, ovaj od HTC-a ko da su ga mali vijetnamci radili ko one nike tenisice sta se prodaju u hr.
S-LCD i AMOLED se nemogu usporedit ko tovara i konja, prije S-LCD i S-AMOLED....
al opet ih LCD IPS aka Retina siječe uzduž i poprijeko, jedina prednost običnog amoleda je malo zračenje, oko 0.3 W po kilogramu...
čeka se samo panasonic da napokon izbaci onaj svoj SP pa cete vi vidjet da je AMOLED nula prema njemu...sve dok je obican AMOLED (aka Edge Mobile LED bez dimminga) ili S-AMOLED (EM LED bez dimminga sa dignutim LUX-evima u softveru) u uredajima sa baterijom od 1200 mAh on nije nista posebno...kad stave bateriju od 700-800 mAh i da AMOLED radi normalno na njoj onda mozemo pricat o tome da je LED....
sa boldanim se potpuno slazem !
samo mi je krivo sto je HTC ful prekasno promovirao ovaj mobitel a jos kasnije ga izbacio, prvo je trebao izac kad i O2x...
joj gospon jurica, oprostite kaj sam povredil vase malo srceko koje kuca za HTC. Koristim ja i HTC, samo ja ipak ne gajim osjecaje prema komadu plastike i aluminija, niti me briga koja firma doticnog potpise. No od svih kojih sam dosad imao LG i HTC su radili najveca sranja. prvi je imal shebani firmware, a drugi pak ima neupotrebljive ekrane kad se dode na sunce.
jedina stvar od tehnike koja me nikad nije privlačila "mobiteli"...