HTC EVO 3D stigao u Vip

poruka: 29
|
čitano: 3.557
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HTC EVO 3D stigao u Vip

Vip je bogatiji za još jedan high-end uređaj, stigao je HTC EVO 3D, meni osobno najbolji Android uređaj dosad!

Recenziju i detaljne specifikacije imate na ovom linku.

Cijena samog uređaja iznosi 5299 kn, a uz ugovor dostupan je već za 9 kn.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 13:19 (Mitch).

2 0 hvala 2
16 godina
Re: HTC EVO 3D stigao u Vip

Hm, ovo nisam očekivao moram priznat. Mislio sam da je ovo za Amere, bravo za nas.

15 godina
Pet tisuca i tristo kn?! koja prijevara su ovi nasi operateri, sramota.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
protjeran
HTC EVO 3D stigao u Vip

Odlicno pogodjena cijena (vidi sliku).

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Pet tisuca i tristo kn?! koja prijevara su ovi nasi operateri, sramota.

No no , imaš 3DS za 3.nešto puta manji iznos.

Just do it, I did :)

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
15 godina
O tome i ja pricam. Sramota. To je vise od prosjecne place u Lijepoj nasoj. I onda je cudno da ljudi kupuju preko oglasnika? Niti malo, nikad ne bih dao 5 tisuca za mobitel. Niti tri tisuce, pa to je mobitel. Koji su ovo pljackasi, nevjerojatno. Sram me gdje zivimo.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
O tome i ja pricam. Sramota. To je vise od prosjecne place u Lijepoj nasoj. I onda je cudno da ljudi kupuju preko oglasnika? Niti malo, nikad ne bih dao 5 tisuca za mobitel. Niti tri tisuce, pa to je mobitel. Koji su ovo pljackasi, nevjerojatno. Sram me gdje zivimo.

Hehe the fact is da će ga velik broj kupit za 9 Kn ili u nekoj super povoljnoj trajno niskoj "đabalesku" tarifi , khm kako to već obićno i biva kod nas, ili možda neće pošto se prića da je kriza :)

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
15 godina
Mentalist kaže...

Odlicno pogodjena cijena (vidi sliku).

Daj nam sastavi nesto za cijenu iphone 4 16GB... 7399kn...

Usporedba ti je toliko glupa da ne vjerujem....

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
14 godina
HTC EVO 3D stigao u Vip
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 15:02 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
16 godina
Opet nema sAMOLED -.- fail.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
15 godina
odjavljen
HTC EVO 3D stigao u Vip

Koji će mi k**ac 3D kamera na mobitelu? Radije bi kupio kompjuter koji je kolega iznad složio, ili bi zapio sa frendovima :D

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

5 0 hvala 0
15 godina
agent, zasto bi bila glupa usporedba. tvoja izjava je nedolicna. zasto je dao usporedbu? radi toga sto se za pet tisuca kuna slozi mrcina od kompa, a toliko dodje ovaj htcov evo. eto, to je glupo.
16 godina
Fuk to, za 1500 kupis wave, za 1500 tablet i za 2200 neki jeftini laptop...
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
15 godina
jurica_m kaže...
agent, zasto bi bila glupa usporedba. tvoja izjava je nedolicna. zasto je dao usporedbu? radi toga sto se za pet tisuca kuna slozi mrcina od kompa, a toliko dodje ovaj htcov evo. eto, to je glupo.

Zato sto je usporedio mobitel sa stolnim racunalom... a oba se mogu kupit za navedenu cijenu... pa tako mozes usporedivat bilo koje stvari na svijetu... zar ne. Tako sam ja mogao napisat da mozes kupit 50 gajbi karlovackog piva... Moja izjava je nedolicna jer sam rekao da je njegova ''glupa''... ok, to nisam mozda trebao. Tema je mobitel a ne PC... a neznam cemu se svi cudite takvoj cijeni, svi mobiteli su jako skupi u zadnje vrijeme a svi ih i dalje kupuju bez obzira na to...

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
18 godina
HTC EVO 3D stigao u Vip

hajde neka ne bude paralela desktop pc,ali definitivno je gadget i ima se potpuno pravo potezat paralela sa gadgetima.

ili macbook i ostala kompanija koja se upravo prezentira na sajmu, sandy bridge i sl. ultra tankasi mocnih perfomansi.

sve to je cca 5,5k kn.

koju tarifu ce oplest? 600kn x 24 mjeseca + lijevi bubreg za polog?

ima li kod osiguravatelja kasko polica za ove stvari?

sto...izadjem iz vip centra i tras na pod...nema telefona ,a bubreg i 24 mjeseca robije povise glave?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nani kaže...

Hm, ovo nisam očekivao moram priznat. Mislio sam da je ovo za Amere, bravo za nas.

Visoka cijena, ali nije me iznenadilo..... HTC u zadnje vrijeme samo izbacuje high end mobove, ne znam ih nabrojati ni pola. Logicno da ce cijena biit skupa, npr. dode novi mob na trziste i cijena 4k kuna, odmah za 1-2 mjeseca lansiraju novi high end mob  (ili vise njih) i normalno da ce biti jos skuplji. Takav mob ima par novih/poboljsanih sitnica svaki puta i naravno skuplju cijenu, a ne isplati se rezati cijene mobovima koji su stari tek 2-3 mjeseca i sl....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
8ax kaže...
Opet nema sAMOLED -.- fail.

LOL ja neznam sta ti vidis toliko "najbolje" u tom Amoledu? proguro ga je samo samsung a trosi struje ko plazma...jedino je apple napravio dobru stvar na ekranima..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
Daleko bolja kvaliteta prikaza, nije tocno da trosi kao plazma trosi vise pri prikazivanju bijele ali nista prikazivanjem crne.
14 godina
neaktivan
HTC EVO 3D stigao u Vip

joj sto sad sto nije superamoled, ja sam imao i galaxy i dhd i iskreno meni je vise pasal dhd, mozda zbog velicine ekrana {#}.

A ovaj evo je super mob i sve, samo sto me isto muci kod htc sto je ovu godinu izdao vise moba nego par velikih mobilnih kompanija zajedno. Te  neka probaju izmisliti bolja imena, jer su sve gora i gora, onaj radar me malo muci {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ma fuckas imena, bitni su mobiteli.
17 godina
8ax kaže...
Daleko bolja kvaliteta prikaza, nije tocno da trosi kao plazma trosi vise pri prikazivanju bijele ali nista prikazivanjem crne.

lol pa crnu netreba ni prikazivat kad je amoled, on ima samoosvjetljavajuce piksele sa direct ledom, znaci osvjetljava se samo onaj dio gdje treba, crnu ima najbolju zato sto se crna ne osvjetljava iz rubova...

17 godina
neaktivan
HTC EVO 3D stigao u Vip
Ovaj HTC je izgleda odlucio ne konkurirati drugima, vec je hrabro odlucio konkurirati samome sebi. vise nemogu ni na prste dvije ruke izbrojiti koliko je HTC zadnje vrijeme izbacio smartphonea i to sve redom u visoj klasi.. bravo HTC samo tako dalje, mogao bi uskoro doc u Nokia-inu situaciju, koja se je isto razbacivala uredajima dok joj je bilo dosadno.
sto se usporedbe S-LCDa i AMOLEDA tice, to je kao da usporedujes tovara sa kvalitetnim konjom. AMOLED trosi manje od S-LCDa, ima neusporedivo bolji kontrast, Crna je Crna, Bijela je bijela i Kut gledanja je neusppredivo veci. Ono sto bi trebala biti prednost kod S-LCDa jest vidljivost sadrzaja pri izlozenosti suncevoj svjetlosti, no HTC nebi bio HTC kad nebi i tu usrao situaciju, Pa su njegovi S-LCDovi redovito gotovo beskorisni na suncu, dok mi se to jos nije desilo sa Nokiainom C7(AMOLED) i Samsungovim Super AMOLEDom
I'll be back
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Onda koristi Nokiu ili Samsung koji si danas uzeo pa si miran.
17 godina
microman kaže...
Ovaj HTC je izgleda odlucio ne konkurirati drugima, vec je hrabro odlucio konkurirati samome sebi. vise nemogu ni na prste dvije ruke izbrojiti koliko je HTC zadnje vrijeme izbacio smartphonea i to sve redom u visoj klasi.. bravo HTC samo tako dalje, mogao bi uskoro doc u Nokia-inu situaciju, koja se je isto razbacivala uredajima dok joj je bilo dosadno.
sto se usporedbe S-LCDa i AMOLEDA tice, to je kao da usporedujes tovara sa kvalitetnim konjom. AMOLED trosi manje od S-LCDa, ima neusporedivo bolji kontrast, Crna je Crna, Bijela je bijela i Kut gledanja je neusppredivo veci. Ono sto bi trebala biti prednost kod S-LCDa jest vidljivost sadrzaja pri izlozenosti suncevoj svjetlosti, no HTC nebi bio HTC kad nebi i tu usrao situaciju, Pa su njegovi S-LCDovi redovito gotovo beskorisni na suncu, dok mi se to jos nije desilo sa Nokiainom C7(AMOLED) i Samsungovim Super AMOLEDom

S-LCD od HTC-a nije pravi S-LCD, ovaj od HTC-a ko da su ga mali vijetnamci radili ko one nike tenisice sta se prodaju u hr.

S-LCD i AMOLED se nemogu usporedit ko tovara i konja, prije S-LCD i S-AMOLED....

al opet ih LCD IPS aka Retina siječe uzduž i poprijeko, jedina prednost običnog amoleda je malo zračenje, oko 0.3 W po kilogramu...

čeka se samo panasonic da napokon izbaci onaj svoj SP pa cete vi vidjet da je AMOLED nula prema njemu...sve dok je obican AMOLED (aka Edge Mobile LED bez dimminga) ili S-AMOLED (EM LED bez dimminga sa dignutim LUX-evima u softveru) u uredajima sa baterijom od 1200 mAh on nije nista posebno...kad stave bateriju od 700-800 mAh i da AMOLED radi normalno na njoj onda mozemo pricat o tome da je LED....

sa boldanim se potpuno slazem ! {#} samo mi je krivo sto je HTC ful prekasno promovirao ovaj mobitel a jos kasnije ga izbacio, prvo je trebao izac kad i O2x...

17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Onda koristi Nokiu ili Samsung koji si danas uzeo pa si miran.

joj gospon jurica, oprostite kaj sam povredil vase malo srceko koje kuca za HTC. Koristim ja i HTC, samo ja ipak ne gajim osjecaje prema komadu plastike i aluminija, niti me briga koja firma doticnog potpise. No od svih kojih sam dosad imao LG i HTC su radili najveca sranja. prvi je imal shebani firmware, a drugi pak ima neupotrebljive ekrane kad se dode na sunce.

I'll be back
15 godina
HTC EVO 3D stigao u Vip

jedina stvar od tehnike koja me nikad nije privlačila "mobiteli"...

srco
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gospon microman, to je tvoj problem, ne moj.
17 godina
neaktivan
HTC EVO 3D stigao u Vip
gospon jurica, al vi ste se pomalo bahato nadovezali na moj post. nisam ja na vas
i nemojte se tak nervirati, nije to dobro za vase ,zdravlje;-)
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
microman, kak bi se reklo pametniji popusta. daleko smo od teme. i da, lijepo da me postujes sa vi, tako i prilici. sad se vratimo na temu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice