HT, Vipnet i Tele2 pod istragom

poruka: 7
|
čitano: 2.601
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Hrvatski telekom, Vipnet i Tele2 našli su se pod istragom Agencije za tržišno natjecanje. Sumnja se na udruživanje oko povećanja cijena. Jedan od razloga se navodi i promjena obračunske jedinice sa 15 na 60 sekundi za prvu minutu razgovora. U slučaju krivnje kazne se vrte do 450 mil. kuna za HT, 400 mil. za Vipnet te 100 mil. kuna za Tele2.

Link

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 11:48 (fighterZu).
Moj PC  
3 0 hvala 7
17 godina

... Sanader, Boljkovac, .. pa  Mudrinić. ''ništa im nije sveto'' (kao svete krave).

-wow! pa agencija to nije znala prije, nekako mi ovo (pred)izborno vrijeme više lići na groznicu, možemo je nazvati ''Berija'' (tko nezna, 'pohapsi sve prije nego budeš uhapšen' pravilo).

-možda se agencija sjeti i npr predbroja koji je prenesen u drugu mrežu (tarifa), kao i ukidanje upravo te obavijesti, možda se sjete.. ma, polako i ovo je dovoljno za ovaj tjedan. :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Kradu ništa čudno... {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: HT, Vipnet i Tele2 pod istragom
fighterZu kaže...

Hrvatski telekom, Vipnet i Tele2 našli su se pod istragom Agencije za tržišno natjecanje. Sumnja se na udruživanje oko povećanja cijena. Jedan od razloga se navodi i promjena obračunske jedinice sa 15 na 60 sekundi za prvu minutu razgovora. U slučaju krivnje kazne se vrte do 450 mil. kuna za HT, 400 mil. za Vipnet te 100 mil. kuna za Tele2.

Link

Pitam se, koliko dugo to već traje, i koliko su nas oštetili takvim računom {#}!!!!

Pitam se, kako će nas obeštetiti, ako, to što će platiti kaznu, neće vratiti neopravdano nabijene jedinice za obračun kod razgovora i inih preplaćenih usluga {#}  {#}, da ne spominjem razliku kod obračuna PDV-a!!!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
fighterZu kaže...

Link

Pitam se, koliko dugo to već traje, i koliko su nas oštetili takvim računom {#}!!!!

Pitam se, kako će nas obeštetiti, ako, to što će platiti kaznu, neće vratiti neopravdano nabijene jedinice za obračun kod razgovora i inih preplaćenih usluga {#} {#}, da ne spominjem razliku kod obračuna PDV-a!!!!

Pa podigni privatnu tužbu i probaj izvuć nešto ako već misliš da možeš dobit nešto "natrag".

16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Kradu ništa čudno... {#}

A mi ko ovce stojimo i gledamo. Ništa čudno... {#}

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.soma.fm/
17 godina

A pa prijete se da bi ih mogli kazniti sa milijardu kuna.

To su super pare za malo poljepšati dugove neke vlade

koja se bude našla u trenutku presude na dužnosti.

A raja, ebga, šta se ima telefonirat. Lijepo golube,

pa u trening za porukonoše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice