Google+ prestigao twitter

poruka: 22
|
čitano: 1.255
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zadnje izvjesce koje je izdao Forbes pokazuje da je broj Google+ korisnika narastao na ne malih 343 miliona korisnika te je time prestigao Twitter i postao druga najveca drustvena mreza na svijetu iza jos uvijek nedostiznog Facebooka.

www.androidcommunity.com/google-passes-twitter-as-google-heads-for-facebooks-top-spot-20130127/

(a u meduvremenu se android app za g+ uopce neda pokrenut, jedino sto na njemu radi je force close, good job google)
TD za glupost

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Google+ prestigao twitter
Laxarus kaže...
Zadnje izvjesce koje je izdao Forbes pokazuje da je broj Google+ korisnika narastao na ne malih 343 miliona korisnika te je time prestigao Twitter i postao druga najveca drustvena mreza na svijetu iza jos uvijek nedostiznog Facebooka.

www.androidcommunity.com/google-passes-twitter-as-google-heads-for-facebooks-top-spot-20130127/

(a u meduvremenu se android app za g+ uopce neda pokrenut, jedino sto na njemu radi je force close, good job google)

Meni radi normalno...

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
15 godina
neaktivan

Kao što sam već u više navrata rekao,google+ mi se sviđa.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Od mojih prijatelja nitko ne koristi to a gotovo svak' ima profil, isto vrijedi i za mene. Čak je nepopularan i među "zvjezdama", u odnosu na twitter i facebook vrlo nepopularan. Ako ćemo gledat po aktivnosti daleko je još iza twittera a i twitter ima puno neaktivnih korisnika. Broj korisnika je druga priča, ja sam imam 10ak računa a ne koristim ni jedan {#}.

very enraged dude.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Broj "korisnika" mogu okacit macku o rep posto je vecina napravila profil jer ovi navaljuju s tim na svakom koraku. Ne mogu ostavit ocjenu aplikaciji na google playu ako nemam g+..{#} 

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
ruzcheHR kaže...

Od mojih prijatelja nitko ne koristi to a gotovo svak' ima profil, isto vrijedi i za mene. Čak je nepopularan i među "zvjezdama", u odnosu na twitter i facebook vrlo nepopularan. Ako ćemo gledat po aktivnosti daleko je još iza twittera a i twitter ima puno neaktivnih korisnika. Broj korisnika je druga priča, ja sam imam 10ak računa a ne koristim ni jedan {#}.

Iako ga malo ljudi koje znam  koristi, ja sam na njemu svaki dan, puno više nego na fejsu.

Nepopularan među zvijezdama? kaj ti to znači? da moram bit na društvenoj mreži na kojoj je i Severina?  iako nju ne smatram zvijezdom, ali ajde..

Koliko nepopularan, toliko je puno kvalitetniji od drugih mreža. Evo pogledaj fejs, sve stvari koje uvodi je s g+: fulscreen pregled slika (g+) ,  dijeljenje sadržaja s određenom grupom ljudi (g+) , ova njihova social pretraga (g+) , video pozivi (g+)... da nabrajam dalje?

Fejs je mreža za vidjet cure slikane u kupaoni kraj bojlera, a g+ je mreža za ljude koji žele nešto naučiti.

Dok sam na fejsu na nekoj stranici postavio pitanje, odgovor sam dobio rijetko ili skoro nikad , dok na g+ ili na sstranici ili u zajednici pitam, i odgovor stigne jako brzo. 

Trebao sam neke stvari za css, pitao sam na fejsu, guglao, čak sam pitao tu na forumu, a gdje sam dobio odgovor ? na g+.

ovo ti je samo primjer.

EDIT: netko je spomenuo da mu ne radi g+ za android. Meni radi bez problema.

hobi:moj-android.net
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 20:08 (nsoul).
17 godina
nsoul kaže...
ruzcheHR kaže...

Iako ga malo ljudi koje znam  koristi, ja sam na njemu svaki dan, puno više nego na fejsu.

Nepopularan među zvijezdama? kaj ti to znači? da moram bit na društvenoj mreži na kojoj je i Severina?  iako nju ne smatram zvijezdom, ali ajde..

Koliko nepopularan, toliko je puno kvalitetniji od drugih mreža. Evo pogledaj fejs, sve stvari koje uvodi je s g+: fulscreen pregled slika (g+) ,  dijeljenje sadržaja s određenom grupom ljudi (g+) , ova njihova social pretraga (g+) , video pozivi (g+)... da nabrajam dalje?

Fejs je mreža za vidjet cure slikane u kupaoni kraj bojlera, a g+ je mreža za ljude koji žele nešto naučiti.

Dok sam na fejsu na nekoj stranici postavio pitanje, odgovor sam dobio rijetko ili skoro nikad , dok na g+ ili na sstranici ili u zajednici pitam, i odgovor stigne jako brzo. 

Trebao sam neke stvari za css, pitao sam na fejsu, guglao, čak sam pitao tu na forumu, a gdje sam dobio odgovor ? na g+.

ovo ti je samo primjer.

EDIT: netko je spomenuo da mu ne radi g+ za android. Meni radi bez problema.

Da lol, na fejsu su "zvijezde" :)))
Na fejsu je gomila spama - svaka hebena firmica i wannabee web servis se je nalajkao i nakeljio gore.
Iritantne izvještaje i igranje No lifera kojekakvih kvizića i xyzWilleova da ne spominjem.
Google+ je (još zasad) prilično uredan i relativno profesionalan. NIje sad linked in, ali svakom svoja niša.

17 godina
Od 12. mj cim imas Android imas i G+.
Od pocetka 2012. cim imas GMail imas i G+.

Teoretski gledamo istu brojku vec godinu dana.

Ono sto mene zanima jest koliko ljudi provode vremena na tome?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Mitch kaže...
Od 12. mj cim imas Android imas i G+.
Od pocetka 2012. cim imas GMail imas i G+.

Teoretski gledamo istu brojku vec godinu dana.

Ono sto mene zanima jest koliko ljudi provode vremena na tome?

Da, čim imaš gmail imaš i g+, pa ga koristi ako hoćeš,ako ne, nikome ništa.

Ovo boldano. Više nego na fejsu, imam dosta zajednica u kojima sam, pa tu vrijeme provodim. Uglavnom, dosta vremena

16 godina
neaktivan

ali koliko ima aktivnih korisnika ja iskreno na njega neidem zato što makar meni tamo ništa nema za mene nitko nije na njemu a twiter je po meni stoput bolji za "praćenje" ljudi

0 0 hvala 0
16 godina
intel97 kaže...

ali koliko ima aktivnih korisnika ja iskreno na njega neidem zato što makar meni tamo ništa nema za mene nitko nije na njemu a twiter je po meni stoput bolji za "praćenje" ljudi

Ko veli? to sam i ja mislio dok nisam otkrio zajednice.

Nema ni mojih tamo, možda 5-6 njih, ali zajednice su odlična stvar. I za svakog ima nešto.

Evo primjer, ja sam našao wordpress, android fotografiju, css, google + support, htc, neke stvari za posao, i još dosta njih... i u njima dobijem odgovor za sve kaj trebam, i ljudi su spremni pomoći.

16 godina
protjeran
nije istina decki, imam android, imam gmail, NEMAM g+...provjereno...
16 godina
ansha kaže...
nije istina decki, imam android, imam gmail, NEMAM g+...provjereno...

imaš ga, samo nije aktiviran. ili se možda varamo, pa nisu svi dobili. 

17 godina
Pa svi sa Google accountom imaju G+, samo sto nemoras imat ti predinstaliranu aplikaciju ili nikad nisi usao na njega preko web-a.

Sve u svemu, uz google account ide g+ i sve njihove usluge (blogger itd.)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
protjeran
Vi ne razumijete hrvatski? MEMAM javni profil na g+, ne mogu se ulogirat sa svojim google passwordom na g+ nego mi nudi da napravim profil, drugim rijecima - nema me na g+.
takodjer mi i g. play trazi da prvo napravim g+ profil kako bi ocjenjivao appove.
Neki su stvarno nedokazni...
18 godina

koristis gmail kao i obicno.  u lijevom kutu alatne trake čuči +You.  ako odes na to cudo krece kreiranje g+ accounta.  +You se pretvori u izabrano korisnicko ime.

ako ti se ne svidi, isto ga lako eliminiras, tj restore na prijasnje stanje.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tako je, stoji +You i nudi mi da napravim g+ account sta do sada nisam napravio niti imam namjeru..
13 godina
neaktivan

Ne Severinu ali na na Twitteru eto pratim mnoge druge ljude koje na G+ nećeš naći recimo Ballotelia koji s vremena na vrijeme ima zanimljivih objava. Meni su Twitter i Facebook redovna porcija "tračeva" i vijesti da mi ubiju slobodno vrijeme, dok na G+ to nemam jer nema ljudi, ta brojka su većinom neaktivni korisnici, je{#}ala te društvena mreža na kojoj se družiš sam sa sobom.

very enraged dude.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 22:38 (ruzcheHR).
17 godina
ruzcheHR kaže...

Ne Severinu ali na na Twitteru eto pratim mnoge druge ljude koje na G+ nećeš naći recimo Ballotelia koji s vremena na vrijeme ima zanimljivih objava. Meni su Twitter i Facebook redovna porcija "tračeva" i vijesti da mi ubiju slobodno vrijeme, dok na G+ to nemam jer nema ljudi, ta brojka su većinom neaktivni korisnici, je{#}ala te društvena mreža na kojoj se družiš sam sa sobom.

A okej, za tebe su tračevi bitni, i za takve su navedeni tvitovi nogometaša i fejsovi pjevača i dućana odlični. Sve pet.
Svakom servis po volji, prema ozbiljosti pristupa, aspiracijama, angažmanu, hobiju, interesu...

15 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...

Na google plusu je netko puno važniji i od Hollywooda i od svih svjetskih celebrityja i nogometaša...u biti dvije osobe

Prva osoba sam ja,druga je Linus Torvalds. :P

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina

A propos toga da ne radi aplikacija na androidu, u mom slučaju (Prestigio MultiPad 7 PRO Duo, ICS), aplikacija radi u nekakvom "osakaćenom" modu, kao da sam otvorio Mobile view G+ u browseru. Kako G+ za android uistinu izgleda, vidio sam na budget mobitelu (Android 2.2) i na starom tabletu. 

Primjetio sam da se G+ ruši pri startu ako u Developer options u Settings aktiviram 2D acceleration. Provjerite je li vam isključen i onda pokrenite G+.

Još uvijek ne mogu pronaći kako postaviti "lijepi" G+ layout, nego se i dalje guram sa tim mobile viewom.

Inače, aplikacija stvarno nije radila negdje oko one frke sa Javom, početkom godine, ali mi je opet proradila nakon desetak dana.

Također, primijetio sam da neke obične aplikacije (TuneIn) ne mogu instalirati. Mislim da je to do Prestigia i čekam update na JellyBean.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 8:49 (Punti).

0 0 hvala 0
16 godina
ruzcheHR kaže...

pa ako je tebi do tračeva, ok, ali meni je do toga na naučim nešto. 

a i ko veli da se družim sam sa sobom?  na slikama ispod se sve vidi. i koliko ljudi je u zajednicama, i koliko je aktivnih.

a i na g+ zajednicama imaš postove grupirane po grupama kao na jednoj slici ispod.

a i stavio sam ti jednu  "sportsku" da ne ispadne da su samo geekovi na g+

Punti kaže...

Primjetio sam da se G+ ruši pri startu ako u Developer options u Settings aktiviram 2D acceleration. Provjerite je li vam isključen i onda pokrenite G+.

Radi u obadva slučaja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 21:23 (nsoul).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice