Word 2007

poruka: 10
|
čitano: 4.899
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Word 2007

jučer sam instalirao ms office 2007 i u woedu sam primjetio da kada napišem bilo koju rečenicu i kliknem enter onda mi je razmak više od 8mm a samo jedamput kliknem enter.

sutra pišem referat iz kemije i treba mi word

molim brze odgovore

hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Word 2007

Page layout -> pod Spacing neka ti sve s desne strane bude na 0.

0 0 hvala 1
17 godina
moderator
RE: Word 2007
Tinox3 kaže...

jučer sam instalirao ms office 2007 i u woedu sam primjetio da kada napišem bilo koju rečenicu i kliknem enter onda mi je razmak više od 8mm a samo jedamput kliknem enter.

sutra pišem referat iz kemije i treba mi word

Razmak ti je pretpostavljam defautni za Word 2007 - ne znam točno koliko je - mozda 10 točaka ili tako nešto. Rješenje imaš ovdje napisano. Iako to rješenje ne valja - trebaš editirati stil Normal pa onda u njemu Spacing - After staviti na 0 pt.

Međutim, zašto bi to uopće činio? Mislim da je Microsoft s tim "pogodio u sridu" - ne znam zašto već prije nisu stavili da defaultni razmak između odlomaka bude nekoliko točaka - tekst je daleko pregledniji kad imaš mali razmak između odlomaka. Ako ti svaku rečenicu završavaš Enterom, onda griješiš - već sam vidio takve nebuloze kod pisanja radova i mogu reći da je to glupo. OK ako vam je tako propisano pravilnikom, ali i u tom slučaju je glupo i pokazuje (informatičku) nepismenost osobe koja je pisala pravilnik. Ako već hoćes prijeći u novi red, a ne želiš napraviti novi odlomak, onda umjesto Entera stisneš kombinaciju tipki Ctrl+Enter. Ali kažem - zna se što je odlomak i nema smisla da svaka rečenica bude drugi odlomak. Zato i imamo različite riječi za to - odlomak (paragraf) i rečenica. Namigiva

16 godina
neaktivan
Word 2007

hvala na pomoći!Osmijeh

može lock

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Word 2007

Da sad ne otvaram novi topic za ovu banalnost: kako u wordu 2007. dodati punu liniju ispod nekog naslova/teksta?

Dakle, upišem neki tekst, i cijelom dužinom ispod njega (od zaglavlja do zaglavlja) želim liniju.

Hvala! :)

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Word 2007
Marko_244 kaže...

Da sad ne otvaram novi topic za ovu banalnost: kako u wordu 2007. dodati punu liniju ispod nekog naslova/teksta?

Dakle, upišem neki tekst, i cijelom dužinom ispod njega (od zaglavlja do zaglavlja) želim liniju.

Hvala! :)

1.shift minus

2.umetni tablicu pa samo gornji obrub

16 godina
neaktivan
Word 2007

Ma ima opcija za umetanje linije, samo je ne mogu pronaći. To me zanima. No svakako, hvala ti! :)

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
17 godina
Word 2007

Da ne otvaram novu temu :)

Povremeno koristim word 2007 i imam problem, rezultat ispisa liči kao da nedostaje crne boje, da je isprljan dio za ispis. Kada dokument pretvprim u pdf, ispis je normalan.

napomena, ms office je skinut sa neta zajedno sa sn.

Ima li ko slično iskustvo?

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Word 2007

gdje ima za nabaviti word 2007??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Word 2007