Outlook 2010 64-bit antispam filter

poruka: 4
|
čitano: 1.517
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Preporucite mi neki besplatni antispam filter koji ce raditi na Outlook 64-bit. Onaj iz NIS 2012 je radio vrlo ucinkovito ali na zalost ne radi na 64-bit inacici Outlooka

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da nitko ne koristi POP3......

Itko?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:40 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Outlook 2010 64-bit antispam filter

- isprobaj.. free. Možda (navodno) zadovoljava. A junk filter iz outlooka?

- Nisam siguran kako se ponašaju za naše riječi (iz dictionaryja) ali vrijedi probati.

Uz 'čuđenje', na korištenju 64bit officea, NISa .. i potrebe za takvim programćićima. White list je konkretniji ako već postoji potreba.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Re: Outlook 2010 64-bit antispam filter
ihush kaže...

- isprobaj.. free. Možda (navodno)  zadovoljava.  A junk filter iz outlooka?

-  Nisam siguran kako se ponašaju za naše riječi (iz dictionaryja) ali vrijedi probati.

Uz 'čuđenje', na korištenju 64bit officea, NISa .. i potrebe za takvim programćićima. White list je konkretniji ako već postoji potreba.

A cuj....

Ja ionako ne koristim add-ine za MS Office a oni koji mi trebaju rade i na 64-bit a to su Acrobat, jedan konverter za cirilicne fontove koji promjeni silovane ASCII cirilicne fontove u normalne i transliterator iz cirilice u latinican font.

Eh sad, Nortonov add-in (antispam) za Outlook ne radi na 64-bit vec ga moram "odraditi" na nivo porta a kada sam ga koristio na 32-bit zacudujuce dobro je odradivao svoj posao ( stavi svoj folder u Outlook a ispred imena spama stavlja [Norton Antispam Filter])

Ruku na srce, redovito zaboravljam da backupiram pravila za spam a isto tako nisam bas dobre volje rekonfigurirati sve iznova.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice