Preporucite mi neki besplatni antispam filter koji ce raditi na Outlook 64-bit. Onaj iz NIS 2012 je radio vrlo ucinkovito ali na zalost ne radi na 64-bit inacici Outlooka
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izgleda da nitko ne koristi POP3......
Itko?
- isprobaj.. free. Možda (navodno) zadovoljava. A junk filter iz outlooka?
- Nisam siguran kako se ponašaju za naše riječi (iz dictionaryja) ali vrijedi probati.
Uz 'čuđenje', na korištenju 64bit officea, NISa .. i potrebe za takvim programćićima. White list je konkretniji ako već postoji potreba.
- isprobaj.. free. Možda (navodno) zadovoljava. A junk filter iz outlooka?
- Nisam siguran kako se ponašaju za naše riječi (iz dictionaryja) ali vrijedi probati.
Uz 'čuđenje', na korištenju 64bit officea, NISa .. i potrebe za takvim programćićima. White list je konkretniji ako već postoji potreba.
A cuj....
Ja ionako ne koristim add-ine za MS Office a oni koji mi trebaju rade i na 64-bit a to su Acrobat, jedan konverter za cirilicne fontove koji promjeni silovane ASCII cirilicne fontove u normalne i transliterator iz cirilice u latinican font.
Eh sad, Nortonov add-in (antispam) za Outlook ne radi na 64-bit vec ga moram "odraditi" na nivo porta a kada sam ga koristio na 32-bit zacudujuce dobro je odradivao svoj posao ( stavi svoj folder u Outlook a ispred imena spama stavlja [Norton Antispam Filter])
Ruku na srce, redovito zaboravljam da backupiram pravila za spam a isto tako nisam bas dobre volje rekonfigurirati sve iznova.