Adobe Photoshop zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.256
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Adobe Photoshop

Stvarno nije uredu da na jednom office topicu niko nije spomenuo ovaj Adobeov rasterski program koji je sinonim za obradu digitalnih fotografija i jos mnogo, mnogo toga.. sta bih bila danasnja grafika bez njega....

Znaci ovdje ostavljate sve komentare vezane za ovaj program, za sta ga korisite, koju verziju.... itako dalje i tako dalje...

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Adobe Photoshop

hmm,dobar je photoshop i sve,al ja koristim fireworks,:D

Crogamers.awardspace.com

SAMP OWNS
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2008 21:02 (Pevec_OKC).
17 godina
Adobe Photoshop

znam raditi u photoshopu, ali draži mi je corel paint shop pro iz razloga jer ima sve što mi treba, jednostavniji je za korištenje te po mome ima neke stvari bolje odrađene nego u photoshopu

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB DDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Branimir2412 kaže...

znam raditi u photoshopu, ali draži mi je corel paint shop pro iz razloga jer ima sve što mi treba, jednostavniji je za korištenje te po mome ima neke stvari bolje odrađene nego u photoshopu

potpisujem, istina.

Iako koristim (profesionalno) PS, svidza mi se kako je COREL neke stvari bolje rjesio, tako da skoro uvjek kada radim neku akciju okrenem se corel PP, puno bolji napravljen batch proces i sama izrada akcije.

No isto tako, gomila stvari mu nedostaje. Trenutno ga PS debelo gazi zbog njegovog loseg rada s RAW fotografijama dok je Adobe recimo to rjesio savrseno s photoshopom i bridgom, RAW je svakim danom cesci i cesci format te corel puno gubi ako to hitno ne rjesi kako spada.
17 godina
Ja imam Adobe M.C. CS3 i od tog programa par puta pokrenem samo fireworks
17 godina
neaktivan

Koja je svrha od teme koja je sama sebi svrha?

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2008 15:45 (naxeem).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice