Neograničeni internet u Tele2!

poruka: 9.564
|
čitano: 3.487.219
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

jel bolje vise ili manje dbm

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Neograničeni internet u Tele2!
crocro23 kaže...

jel bolje vise ili manje dbm

manje.

15 godina

Kako provjeriti zaštitu rutera, ZTE MF286, ima li on wp2 ili ? Kako vidjeti koja je zaštita? Hvala.

Još jedno pitanje, naj program za mjeriti signal wifia i locirati bolje mjesto za postaviti ruter? hvala.

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Jeli 0.7 km velika udaljenost od bazne stanice? 

0 0 hvala 0
11 godina
suny99 kaže...

Jeli 0.7 km velika udaljenost od bazne stanice? 

Ja sam udaljen cca 6 kilometara i imam 35/40 up/dl... pa racunaj

Battlenet - TheProdigy#2234
7 godina
neaktivan

Ja eto 0.7 km. Pa mi mobitel na speed testu pokaze 30/30 mbps i to samo na jedom mistu u stanu. Na ostalim mistima je oko 20/25. I k tome imam opticku vidljivost na baznu stanicu.

12 godina

1km zracne linije, nema prepreka vidm sa terase odasiljac, dijve male antene, brzina ide i do 90-100

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Pa ti razumi puteve lte-a. A koja ti je jačina signala? Najbolje što ja mogu dobiti je -83 dbm.

Bilo bi dobro ako neko može, da izmiri na istom mjestu i s mobitelom brzinu, naravno s podatkovnim netom od mobitela, ne od pokućnog interneta i naravno da je tele2 mreža. Pa da znamo kolika razlika bude između pokućnog i mobitela!!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2018 11:31 (suny99).
12 godina
suny99 kaže...

Pa ti razumi puteve lte-a. A koja ti je jačina signala? Najbolje što ja mogu dobiti je -83 dbm.

Bilo bi dobro ako neko može, da izmiri na istom mjestu i s mobitelom brzinu, naravno s podatkovnim netom od mobitela, ne od pokućnog interneta i naravno da je tele2 mreža. Pa da znamo kolika razlika bude između pokućnog i mobitela!!!!

-68dbm al imam dvije antene koje m dosta pojacavaju, inace bez antena imam 80-90dbm

al sam i bez antena uspijevao te brzine dobiti al ne toliko cesto kao sada sa antenama.

16 godina
dennocro kaže...
suny99 kaže...

-68dbm al imam dvije antene koje m dosta pojacavaju, inace bez antena imam 80-90dbm

al sam i bez antena uspijevao te brzine dobiti al ne toliko cesto kao sada sa antenama.

linkaj mi te antenice ako nije problem 

TiONiO
7 godina
neaktivan

Danas san posudija u susjeda njegov tele 2 pokućni internet, ali on ima onaj mali alcatel prijamnik. Zaključio sam da se taj alcatel ponaša isto kao i mobitel, mjerio bih jednake brzine na istim mjestima. I našao sam jedno mjesto u stanu gdje bih moga imat 25-35 mbps download i 33 upload. tako mi je varirala brzina u par mjerenja na tom istom mjestu. Ali ko zna šta bi sutra bilo ili u neku drugu uru.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

U Varaždinu imaju u planu proširenje kapaciteta mreže u drugoj polovici ove godine prema informacijama koje daju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

zanimljivo što se tiče antene. postavim ju u sobi iznad prozora i nema nikakve promjene, postavim van iznad prozora i malo je bolje, postavim u sobi na luster, skoči mi download na 90, upload 30... :O hahha

i sad moram skidat luster da stavim antenu

IPTV SISTEMI - iptvsistemi@gmail.com
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Jano Polić kaže...

U Varaždinu imaju u planu proširenje kapaciteta mreže u drugoj polovici ove godine prema informacijama koje daju.

Na koji način će ju proširiti? Da pokriju još više područja ili da povečaju propusnost novom frekvencijom recimo 800Mhz?

16 godina
DDavorin kaže...
Jano Polić kaže...

Na koji način će ju proširiti? Da pokriju još više područja ili da povečaju propusnost novom frekvencijom recimo 800Mhz?

nema još te frekvencije, a ono šta ima, to imaju ht i vip.

https://www.hakom.hr/UserDocsImages/2015/radiokomunikacije/baza%20za%20javne%20pokretne%20komunikacijske%20mre%C5%BEe_20151117.pdf

druga stranica je u grafovima pa je lakše vidjet. eventualno se može napravit agregacija onog signala kojeg imaju za veću propusnost. ali to je manje više to. slobodnog spektra više nema.

11 godina

Evo i mene od prije sat vremena u klubu 80+ ping

Battlenet - TheProdigy#2234

1 0 hvala 0
17 godina
Loše...

0 0 hvala 0
16 godina

Ev počeo i mene zajebavati Ping 80-120

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jučer, oko podneva najednom se izgubi LTE signal, pa dođe, pa opet nestane. A sve vrijeme brzina pala na mizeriju. Tek naveče, oko 23h, brzine došle na svoje 50/50 Mbps. Evo i jutros sve OK. A valjda nešto čačkaju i popravljaju. Nadam se

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Meni je prije 2 dana otisao na 3G jedno sat vremena i vratio se na 4G. Ping s 21 skocio na 80. Brzina ostala ista 60/15.

0 0 hvala 0
16 godina
Dok njima ne padne mreža neće oni ništa poduzeti. Ljudi im se na veliko žale na FB ali im uklanjaju komentare zbog nekih svojih pravila igre. Pravila su u suštini jednostavna. Dok ih hvališ e to se traži onda može. Čim ih napadneš da nešto ne valja e to ne može. I takve bahate FB studoše na žalost djelom i ja plaćam iz pretplate.

2 0 hvala 0
13 godina
ranko091 kaže...
DDavorin kaže...
Jano Polić kaže...

nema još te frekvencije, a ono šta ima, to imaju ht i vip.

https://www.hakom.hr/UserDocsImages/2015/radiokomunikacije/baza%20za%20javne%20pokretne%20komunikacijske%20mre%C5%BEe_20151117.pdf

druga stranica je u grafovima pa je lakše vidjet. eventualno se može napravit agregacija onog signala kojeg imaju za veću propusnost. ali to je manje više to. slobodnog spektra više nema.

Ima još mjesta na 800Mhz samo treba kupiti ili 2600 svejedno. T-com i vip idu preko 200Mbps.

17 godina

Zadnjih 5 dana Vela Luka i Blato na Korčuli, mreža katastrofa. Veza puca, glasovni pozivi trokiraju, internet neupotrebljiv. Kada krenu problemi ne možeš ni helpdesk nazvati, srećom imam dualsim pa Bonbon spašava stvar.

Danas su napokon priznali da se više korisnika žalilo pa rade na otklanjanju problema, što bi valjda značilo: Ako ih se žali manje od n, ignoriraj! Možda im je to samo standardni izgovor da te skinu s vrata. Najtužnije je što odašiljač mogu malo jačom praćkom pogodit.

Ping ne ide ispod 80, ali kad mreža radi ide i po 60/60 (TL-WR1043ND@Openwrt + Huawei E3276 stick).

0 0 hvala 0
15 godina

Sad mi je nestalo interneta na dobrih 10 minuta nakon par resetiranja rutera uspilo se vratit sve ali više 4g ne blica plavo nego zeleno wtf

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nestalo mi 4G slika u prilogu. Zagreb istok. Ovo pišem sa 3G. Ako pošalje post.

1 0 hvala 0
9 godina

I kod mene nešto prdnulo, radi mi samo 3G i to sa ovom brzinom

http://www.speedtest.net/result/7118688843.png

0 0 hvala 0
15 godina

Da izgleda da je svima sada tako evo meni sad u opcijama rutera pise UMTS xD kaos

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kod mene ima utjecaj na ping IP adresa na koju sam spojen, Kad IP adresa ima zadnje tri brojke ping i brzina su ok ,a kad ima dva broja sve je lošije odnosi se na 4G. A na 3G ping je ok

zadnja dva broja zadnja dva broja
zadnja tri broja zadnja tri broja
3G 3G
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dimax tvoj 3G je za moj 3G space shuttle. :)

0 0 hvala 0
13 godina

Evo i kod mene upravo ne radi 4G samo 3G nešto im se jako zmešalo, spoji se na 4G ali nema interneta

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice