Ja interneta niti nemam, sva sreća pa još nisam otkazao iskon.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ista stvar i kod mene
Izgleda da smo razvalili jadan 4g kolko nas je došlo na pokučni 
Kod mene je kao da imam ISDN
Download je solidan ali upload i ping su katastrofa ništa ode upoznati svoju obitelj malo bolje
I u Solinu pao 4G, 3G radi solidno, ali dolazi do povremenih smetnji u vidu kratkotrajnih blokiranja 3G interneta i šuma i prekidanja u pozivima.
Šta vam kažu kad zovete službu za korisnike?
i u Zadarskoj županiji 4G crko, 3G sad ga ima sad ga nema 
Ima još mjesta na 800Mhz samo treba kupiti ili 2600 svejedno. T-com i vip idu preko 200Mbps.
Nema više mjesta na 800MHz. Kad se odradi druga dividenda bit će 700MHz slobodno nešto, ali to je to. 2600MHz nije ni krenulo u licitaciju, a kamoli u primjenu, to se još neće najmanje dogoditi godinu dana, možda i dvije. HT i Vipnet imaju 350 Mbps u ponudi za sve korisnike koliko sam vidio.
Nisu frekvencije kupus s placa da se kupuje samo tako, one se uzimaju na određeni vremenski rok i to samo u definiranim rokovima. Ako nedaš ponudu kad je licitacija gotovo je, nema više sve dok ne krenu nove licitacije, a do toga može proći prilično vremena.
istra isto nista. valjda ce rijesiti kroz koji sat.
Kažu u odgovorima na Tele2 FB stranici da su problemi u čitavoj Hrvatskoj, rade na otklanjanju i korisnicima savjetuju da privremeno prebace na 2G/3G opciju. Korisnička služba je zatrpana pozivima.
Izgleda da smo razvalili jadan 4g kolko nas je došlo na pokučni 
evo ja sam oslobodio svoj dio prometa sa 4G
Kod mene se čak spaja i na slovence :) ali 2G
jer mi je nestalo interneta pa me prebacilo na 2G 

malo dodje malo ode, sad je opet na 3G
malo je zagrmilo ovdi (losinj) i odma nema neta, valjda isto ko i katamaran, nemoze ni net od kise i valova radit / ic / plovit / konektovat 
kao sto kaze kolega gore, necu do rodbine nego malo citat
uz caj 
a što je najgore, neda mi da uđem u postavke routera da prebacim manualno na 3G
ima još netko istih problema?
Nista cudno svakim danom sve vise korisnika a nepoduzima se nista da se mreza rastereti,a pricaju o pripremama za 5g nemaju postenu 4g,3g brzinu,stabilnost i pokrivenost.
sad cemo srušiti i 3G mrežu, koliko će nas se spojiti...
Kod mene isto nema 4G (GS) od 15:13 danas. Ma nesto brljave po odasiljacima, nemoguce da su u cijeloj HR svi odasiljaci preoptereceni u istom trenu :-)
Nadajmo se samo da ce nesto bit i bolje nakon ovoga.
Battlenet - TheProdigy#2234
Ima još mjesta na 800Mhz samo treba kupiti ili 2600 svejedno. T-com i vip idu preko 200Mbps.
Nema više mjesta na 800MHz. Kad se odradi druga dividenda bit će 700MHz slobodno nešto, ali to je to. 2600MHz nije ni krenulo u licitaciju, a kamoli u primjenu, to se još neće najmanje dogoditi godinu dana, možda i dvije. HT i Vipnet imaju 350 Mbps u ponudi za sve korisnike koliko sam vidio.
Nisu frekvencije kupus s placa da se kupuje samo tako, one se uzimaju na određeni vremenski rok i to samo u definiranim rokovima. Ako nedaš ponudu kad je licitacija gotovo je, nema više sve dok ne krenu nove licitacije, a do toga može proći prilično vremena.
Ok Ajd ti meni objasni otkud t-com i vip mogu dati 350Mbps a samo dvije frekvencije imaju?
I ja sam sad maloprije ostao bez signala. Pokrenuo automatsko skeniranje mreže, spojilo me na 3G jer 4G-a uopće nema. Na internet nisam išao jer nemam aktiviran paket, ali sam samo upalio mobilne podatke da vidim hoće li se spojit i spaja se. Nešto se događa s mrežom, baš me zanima u čemu je problem.
evo i rijeka jedva ga danas ima, 5min radi pa 10min ne radi i tako u krug, danas pad tele2 u cijeloj državi čini mi se
NIsam jedini koji nema 4G.Ludim kod kuće,resetiram ruter i tek se sad sjetim pogledati forum i imam šta viditi.Ja sam iz okolice Slatine i isto nema 4G
Meni se cini da oni nesto fizicki brljaju po antenama (barem u GS) jer meni dB poprilično skaču gore dolje (od -48dBm do -60dBm), onda pukne i onda opet gore dolje i tako u krug.
3g mi radi možda 5 do 10 minuta onda ping naglo skoči i do 20k lol ludnica.