- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa SMS-om su najavljivali rijesavanje problema sa pingom ovih dana.
nešto njima puca od početka drugog mjeseca, a sad je roknulo do kraja. i sad ćemo vidjet šta će reć, jel puko link za švedsku ili je puko link za švedsku.
Pozdrav,
treba mi pomoc za frenda koji ima problema, kako prebaciti na 3g? ako ukratko netko moze napisati. Uđem u ruter i gdje onda?
Ma pitanje hoce li ti i 3g pomoci jer meni evo i na mob nestaje signala totalno, ne mogu ni razgovarat.
Netko je na Facebook-u napisao da su mu iz Facebook tima rekli kako ne znaju točno vrijeme kada će problem biti riješen, te da po zadnjim informacijama koje su dobili 3G signal se pojavljuje, ali nije stabilan.
Update: Tele2 se oglasio u vezi problema na Facebook stranici.
Od kako imam Tele2 ovo je prvi puta da mi je pukla veza. :)
Zanimljivo je da i s trenutnim 3G imam veću brzinu nego što sam to ikada imao na t-comu. :) Kaos!!
Makar sada su me razmazili brzinama i jedva čekam da proradi 4G.
U slučaju da ne otklone problem, iskopčavam router i uzimam nešto drugo (baš iz ovog razloga sam kupio router i izbjegao ugovor).
Znao sam da kad-tad mora doći do problema. :)
Ajde javite ovdje ako skužite da je proradio 4G pa se prebacim s ovog nesretnog 3G.
Edit:
Mogu li se bez neke posebne naknade spojiti na HT mrežu?
Makar iskreno nije mi još pukao Tele2 3G, ali da probam kako radi.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
U Zadru 4G ne radi, 3G radi ali je propusnost kriminalna...
GADOVI
propustio sam derbi
i još su isključili službu za korisnike
ŠTA REĆI
KOJU PORUKU POSLATI
ŠALJEM PORUKU ONIMA....GADOVIMA
Gregora na ražanj
Evo, ni net.hr Freemail ne radi. Pa što je ovo danas... 
Pozdrav svima!
Srećom sam nagooglao ovu raspravu, jer mi se činilo da sam lud kad je 4g, a zatim i svaki TELE2 signal nestao 
Sad ima neki bijedni 3g.
Zagreb-Podsljeme
PS. Već sam htio nekamo ići, jer se ne može dobiti služba za korisnike 
Pozdrav
PPS. Nada umire zadnja, jer TELE2 LTE umire prvi 
EDIT: BTW, Tomato 4g (Vipnet) radi normalno, pa kako je moj telefon ispravan, prvo sam mislio kako je Tele2 ugasio poslovanje gumbom, ili nisu platili struju pa HEP recnuo
Meni ni na 3G ne radi. Hebi ga sva sreća da je opcija Internet dan na mobaču spasila dan odnosno večer 
ma ako nastavi privremeno vip stick pa na iskon!
a baš sam htio pitat nekoga tko radi u tele2 kao tehničar da kaže malo šta je, a ono zaboravio da je raspad sistema i da su svi na poslu i da večeras neće doma. :D
Kako bi rekli neke kolege, gle ovo je sve ok pa nisu rekli i zakon ih ne obavezuje na minimalnu brzinu, tako da imate flat internet bez ikakove brzine i to je ok 
Kao što rekoh, jednom Tele 2 i nikad više.
Naravno da se ovo može desiti bilo kojoj mreži, ali oni već zahebavaju svoje korisnike barem 15 dana sa svojim pingom 70 i 4G brzinom od 1 Mbit/s.
Vi koji koristite pokućni internet, sretno i popijte neke tabletice za živce.
okolica Rijeke isto, od oko 13 sati raspad sistema, ni pozivi nisu radili. sad je neki 3G spori koji svako toliko pukne
Ok, rekao si svoje.
Sad možeš napustiti temu...
Grozno, skoro čitav dan sam morao razgovarati s kolegama na poslu i ukućanima umjesto da fejsam i gledam serije.
Da, nešto se gadno zeznulo. Evo sad sam prije par sekundi opet ostao bez signala, a kad sam išao vidjeti status mreže, spojilo me na 3G signal. Kad je već njihov signal nestabilan mogli su onda svima omogućiti da se spoje na HT 3G, a ne samo na mjestima gdje imaju lošiji signal.
Nesta im se gadno shebalo!
Meni na routeru svijetli zelena lampica 3G/4G i to kada zasvjetli,brzina padne na 0.20 MB/sec,pa se vrati,pa tako u nedogled.
Zadnjih 10 tak minuta se popravilo,ali brzina je cisti ocaj!
Da, i kod mene danas tako, nesto gadno ne valja.
Druga lampica svijetli plavo?? Nije li bila zelena boja?
Katastrofa danas net u tele2, šta se desilo kad misle popravit ovo?
Kako bi rekli neke kolege, gle ovo je sve ok pa nisu rekli i zakon ih ne obavezuje na minimalnu brzinu, tako da imate flat internet bez ikakove brzine i to je ok 
Kao što rekoh, jednom Tele 2 i nikad više.
Naravno da se ovo može desiti bilo kojoj mreži, ali oni već zahebavaju svoje korisnike barem 15 dana sa svojim pingom 70 i 4G brzinom od 1 Mbit/s.
Vi koji koristite pokućni internet, sretno i popijte neke tabletice za živce.
Hmm ja imam ugovor u kojemu piše da oni odgovaraju za brzine ispod 1 MB/sec,tako je pisalo i u ugovoru sa T-comom,tako i pise u zakonu!
Ja sam zadovoljan sa Tele 2,ovo mi je prvi puta da imam "negativno" iskustvo sa njima.Negativno je pod navodnicima zato sto koliko vidim nemam signala ni na mobu-znaci nesta im se gadno shebalo-JBG visa sila,desi se!
Racuni su im uvjek jednaki(osim u par navrata kada sam dobio za 20 tak kuna manji racun?).
Radnici u centru Sl.Broda jako ljubazni-meni dosta!
Sa ostalim operaterima imam samo negativna iskustva,pogotovo sa T-comom.
Katastrofa danas net u tele2, šta se desilo kad misle popravit ovo?
Ne zna se.
Pad sistema imaju i tu treba puno više vremena da se sve opet podigne. Isto kao i kad padne cijela elektro distribucija ili bilo koji sistem na većoj razini! Pustite neka rade popravit će to samo dajte im vremena..... T-com 3G se može spojiti ali samo ručnim postavkama uređaja
Tako je. Sjetite se kad u Dubrovniku nisu bile dostupne usluge Vip-a i HT-a cijeli dan zbog prekida optike, tad je Tele2 bio jedini operater koji je radio bez ikakvih poteškoća na tom području.
Hmm ja imam ugovor u kojemu piše da oni odgovaraju za brzine ispod 1 MB/sec,tako je pisalo i u ugovoru sa T-comom,tako i pise u zakonu!
Ja sam zadovoljan sa Tele 2,ovo mi je prvi puta da imam "negativno" iskustvo sa njima.Negativno je pod navodnicima zato sto koliko vidim nemam signala ni na mobu-znaci nesta im se gadno shebalo-JBG visa sila,desi se!
Racuni su im uvjek jednaki(osim u par navrata kada sam dobio za 20 tak kuna manji racun?).
Radnici u centru Sl.Broda jako ljubazni-meni dosta!
Sa ostalim operaterima imam samo negativna iskustva,pogotovo sa T-comom.
Moram te malo ispraviti. Kod mobilnog interneta nema garantirane minimalne brzine zbog ograničenja tehnologije. Ona odluka HAKOM-a da je 1 Mb/s minimalna brzina vrijedi samo za fiksne usluge, ako si na to mislio. 
Jastrebarsko ista stvar. Ja lud, resetirao router, gledao postavke, troubleshootao sve živo i mrtvo, SZK se ne javlja... Prvi put u 5 mjeseci otkad ga koristim da imaju problem.
Houston, we have a problem i kod mene
Svi mobiteli, i u familiji i od frendova, na 4g ne funkcioniraju, na 3g je dobro
Također, na Teletu sam dulje vremena i ne sjećam se kad se ovak neke desilo, eventualno dok je znalo biti full loše vrijeme.
Možda ih ubija povećanje broja korisnika (ak imaju povećanje)