Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.699.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Rast mišića i visina

Molio bi ovog hrabrog momka koji ljepi moje slike po ostalim temama I sprda se da mi se javi na pp. Vrlo rado cu popricati s tobom I rijesiti problem. Ne diraju me tuda misljenja, ja radim ono sto volim I u sportu sam cijeli zivot.

Slikala me mater da, pitanje cija :)

12 godina
Re: Rast mišića i visina

Razvijen si ko stalak za infuziju. Visina/tezina? 

13 godina
ljubek kaže...

Molio bi ovog hrabrog momka koji ljepi moje slike po ostalim temama I sprda se da mi se javi na pp. Vrlo rado cu popricati s tobom I rijesiti problem. Ne diraju me tuda misljenja, ja radim ono sto volim I u sportu sam cijeli zivot.

Slikala me mater da, pitanje cija :)

Cija ? 

16 godina
ljubek kaže...

Razvijen si ko stalak za infuziju. Visina/tezina? 

Stani na loptu malo. Ja te nisam niti jednom riječju vrjeđao. 

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

jesi onom kompilacijom slika.stara svima znana poslovica: slika govori vise od 1000 rijeci

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
cod4gamer kaže...
nul-3 kaže...

jesi onom kompilacijom slika.stara svima znana poslovica: slika govori vise od 1000 rijeci

Hahahahah a dobro :) nisam ga htio ni najmanje uvrijedit.

16 godina
Rast mišića i visina

mislim koja je fora uopće stavljat nečije slike u temu humor... ak si faca slikaj se sam i stavi sebe i bok, nemoj se sad samo pocet izvlačit nisam mislio ništa loše bla bla... kreni od sebe ak si baja staviš sebe pa nek ti se smiju ak ti je stalo do toga.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
@superfly, ruka mi je 41 cm..exer se malo šali :)
16 godina
crack kaže...

mislim koja je fora uopće stavljat nečije slike u temu humor... ak si faca slikaj se sam i stavi sebe i bok, nemoj se sad samo pocet izvlačit nisam mislio ništa loše bla bla... kreni od sebe ak si baja staviš sebe pa nek ti se smiju ak ti je stalo do toga.

Nitko se nije smijao njegovom tijelu, nego pozi. Da je u skafanderu, nema veze

17 godina
Rast mišića i visina

stavio je, pa je brzinom munje maknuo, jer izgleda ko debil a ismijava druge. ne kuzim te debile koji ismijavaju ljude koji odluce stavit svoju sliku u temu, ovakvim ponasanjem vise niko nece stavljat, jer ce se nac budala poput nul-3 i stavljat to u humor, mislim nema svrhe.

15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Hahahahah a dobro :) nisam ga htio ni najmanje uvrijedit.

htio si mu se narugat.iz tvoje perspektive to nije ruganje iz njegove odnosno nase to je ruganje.

OT:

dume imas heben biceps :)

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
nul-3 kaže...
crack kaže...

Nitko se nije smijao njegovom tijelu, nego pozi. Da je u skafanderu, nema veze

pa svejedno nije oke to radit, on je stavio sliku da pokaže svoj napredak ili što već, zašto si daš uopće za pravo uzet tu sliku i nafotošopirat gore šta te volja... kažem ti kreneš od sebe pa se majmuniraj koliko hoćeš.

16 godina
Rast mišića i visina

Vidio si sliku...

Nisam se rugao njegovom izgledu uopce. 

14 godina
neaktivan

Dobro to sto kazes,ali decko izgleda nemisli nista lose samo malo humora....a uostalom nevidim razlog zasto se sekirat ovo je samo forum gdje takve stvari pisu ljudi koje vjerovatno neces nikad upoznat,pa po meni i nezanima me njihovo misljenje...

MC
14 godina
nul-3 kaže...

Nisam bio u teretani mjesec dana. Išao sam 3 mjeseca i to mi je svih 3 mjeseca ikad u teretani. 

Jedna sad, bez vježbanja. Mršav sam, ne mogu se udebljat. Možda bi i mogao da nisam ograničen sa prehranom.

kako mozes biti ogranicen? ni ne treba biti ogranicen... unesi proteina dovoljno, uh su jefttini, tijesto, kruh, krumpir.. barem je to jeftino

16 godina
exer1234 kaže...
nul-3 kaže...

Nisam bio u teretani mjesec dana. Išao sam 3 mjeseca i to mi je svih 3 mjeseca ikad u teretani. 

Jedna sad, bez vježbanja. Mršav sam, ne mogu se udebljat. Možda bi i mogao da nisam ograničen sa prehranom.

kako mozes biti ogranicen? ni ne treba biti ogranicen... unesi proteina dovoljno, uh su jefttini, tijesto, kruh, krumpir.. barem je to jeftino

U učeničkom domu sam i ne mogu birat što jedem. A nemam gdje ni sam si skuhati jelo

12 godina
Rast mišića i visina

dume ruka ti je {#} 

inace se i ja volim salit i ne vidim nista lose u tome,ali s ovim si pretjero. dapace,stavit cu slike opet kada dodu neki rezultati. ali onda cu ja drzat vrecice pa se ti neces trebat trudit ispast faca :)

18 godina
Rast mišića i visina

Evo zgodan razlog za jačanje tricepsa, ramena i tih stvari:)
Potom valja samo još naći dovoljno hrabru i vitku curu :P

@exer, ma meni je big rami trenutno zvijer bez premca.
Samo pitanje je koliko će izdržati takav.
Evo jednog oglasa, naletio na fejsu.
Čovjek se šali na svoj račun, da nebi bilo :P

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
Rast mišića i visina

PHil zaista izgleda odlicno kad je spreman. ali u offseason je pregadan. 

Sto se Ramija tice, pa on je vec najveci, tako da ne treba loviti velicinu, nego kvalitetu, sto ce doci s godinama.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 16:30 (exer1234).
12 godina
protjeran
Rast mišića i visina

u zadnje vrijeme,kada radim bicep curl bole me zglobovi i nemogu raditi normalno...odradim ja to sve ali boli pa vvec duze vrijeme pa ako je tko ima problema sa tim nek napise stogod o tome..

14 godina
neaktivan
Jesi krivu šipku probao?
When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
12 godina
protjeran
Rast mišića i visina

radim kuci te vjezbe a nemam krivu sipku

12 godina
Rast mišića i visina

Jel bole kog laktovi kod lezece triceps ekstenzije? Ispravno drzim I radim, ali cim povecam tezinu boli I moram stat. 

15 godina
Rast mišića i visina

Zglobovi bole?

pa koliko ih dobro zagrijete?

koristite li neke zglobne one steznike ili rukavice?

Imate li bolova u podlakticama, onako rezanje i tupa bol u podlakticama?

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
12 godina
protjeran
Rast mišića i visina

nije bas da ih zagrijavam ali nekrenem odmah sa max. kilazom.

15 godina
neaktivan
ljubek kaže...

Jel bole kog laktovi kod lezece triceps ekstenzije? Ispravno drzim I radim, ali cim povecam tezinu boli I moram stat. 

Skullcrusheri? Nije baš da me bole ali dobro osjećam opterećenje i malo nakon serije budu ''napeti'', ali ako ih dobro ranije zagrijem ništa me ne boli kasnije

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 18:51 (PLASMAorLCD).
14 godina
neaktivan

Meni je pomoglo da ne ne stisnem šipku ko' majmun, probaj ju nježno uhvatiti. xD

12 godina
neaktivan
ljubek kaže ...

Jel bole kog laktovi kod ležeće triceps ekstenzije? Ispravno drzim I radim, ali cim povecam tezinu boli I moram stat. 

Taj sam problem ja imao,

jednostavno sam se prebacio na CGBP i od tada sve pet

Jednostavno ako ti nesto ne pase probaj zamjenit s necim drugim ,a ne forsirat 

Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 20:36 (sigel88).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
jao pocinje ljeto pune se teretane, a di ste zimi frajeri. Proslo ljeto dode tip u teretanu, ja ga pitam sta radis jer sam vidio da nema bas smisla reko da mu pomognem tip odgovori doso se zategnit prije bazena hahahah. Jeste culi za ovog tipa dosta je poznat na balkanu zve se Lepomir Bakic ima hrpu medalja. Sta mislite o njemu pricaju da uzima test al svi koji su nabildani mi balkanci cemo rec da su test, iskreno nezz tip se cini legenda i bas zna o cem prica da je bitan kvalitet ne kvantitet imate ga na yt zivot bodybuildera se zove klip. Evo opet imam 2 koda za popust na myproteinu 15% pa 2 najbrzih na pm dobivaju vrijedi do 15 u ovom mjesecu pratite me na forumu bit ce jos, sta nam ostaje nego pomagat drugima pogotovo kad je kriza i para se nema
17 godina
Rast mišića i visina

danas slusam dvojicu u teretani, pricali o lazaru kako dobro izgleda, i sad kaze jedan pa sigurno pazi na prehranu, a veli drugi ma na steroidima je, a prvi kaze ma nije rekli su da nije, mozda uzima proteine, i onda su nesto razglabali dali su proteini i kreatin kemija ili ne. najgora stvar je sto obojica izgledaju odlicno, nije mi jasno kako ti likovi koji blage veze nemaju o nicem mogu doc do takvih rezultata.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice