Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.735.153
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Ako ćeš gainer uzmi si neki kvalitetan, ja sam uzeo Seriuos Mass, dnevno s njim unesem 1261kcal, 53g proteina, 252g UH i od toga samo 30g šećera 

17 godina
Re: Rast mišića i visina
MARKOZD15 kaže...

Ako ćeš gainer uzmi si neki kvalitetan, ja sam uzeo Seriuos Mass, dnevno s njim unesem 1261kcal, 53g proteina, 252g UH i od toga samo 30g šećera 

taj gainer je daleko od kvalitetnog

15 godina
odjavljen
a zbog cega to?
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
a zbog cega to?

opcenito gainer ti i nije bas najbolji izbor.kad vec pucas na masu uzmes kvalitetan whey+kreatin i krkaj u sebe sve pa ce masa nadoc :D

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
Rast mišića i visina

haul, peter, noobish...

Šta kažete na ove?
http://www.building-body.com/shop/suplementi-po-sastavu/vitamini-i-minerali/daily-vitamins-180-tableta

Ili mi preporučite neke baš is BB shopa pa ću možda uzeti kad bude netko naručivao. Hvala. 

Btw. palačinke sa nutelom, wheyom i orasima. A ne nisam se ubio. Nije nitko vidio {#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 21:50 (fila2208).
15 godina
odjavljen
cod4gamer kaže...

opcenito gainer ti i nije bas najbolji izbor.kad vec pucas na masu uzmes kvalitetan whey+kreatin i krkaj u sebe sve pa ce masa nadoc :D

Pa ne kužim, dnevni unos od cca 1200kcal, 50g proteina i 250g ugljikohidrata unesenim suplimentom nije kvalitetan?

Imam ja kući i kreatin i whey, gainer mi je uz obrok, whey poslije treninga 

16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

uzeo bi si neki da nema kreatina u sebi, imam posebno kreatin sa strane.

17 godina
MARKOZD15 kaže...
cod4gamer kaže...

Pa ne kužim, dnevni unos od cca 1200kcal, 50g proteina i 250g ugljikohidrata unesenim suplimentom nije kvalitetan?

Imam ja kući i kreatin i whey, gainer mi je uz obrok, whey poslije treninga 

pa ti ugljikohidrati su vecinom iz losih izvora, mislim barem je jeftino kupit ugljikohidrate u ducanu pa onda radije tako uneses tih 250g, dobro lakse je popit ali opet. a 50g proteina u 1200 kcal je premalo.

15 godina
odjavljen
mar123 kaže...

pa ti ugljikohidrati su vecinom iz losih izvora, mislim barem je jeftino kupit ugljikohidrate u ducanu pa onda radije tako uneses tih 250g, dobro lakse je popit ali opet. a 50g proteina u 1200 kcal je premalo.

Pa lakše mi je suplimentom unijeti tih 250g UH, pa tko će toliko jest cijeli dan! Supliment je tu da mi pomogne samo i to je to, a pošto nema šećera, dobro mi je tih 250g UH dnevno iz suplimenta

17 godina
Rast mišića i visina

ma kuzim ja da je lakse unjet, to je i jedina prednost, no jel mozes samo rec kolko kalorija ti je potrebno na dan? jer ako je broj do nekih 3000 mislim da nema potrebe unosit suplement jer se 3000 da unjet preko hrane i to puno puno kvalitetnije nego taj suplement, ako je ipak broj nesto visi onda uredu jer ljudi nemaju vremena jest cijeli dan svakih par sati(posao, skola itd).

15 godina
odjavljen
mar123 kaže...

ma kuzim ja da je lakse unjet, to je i jedina prednost, no jel mozes samo rec kolko kalorija ti je potrebno na dan? jer ako je broj do nekih 3000 mislim da nema potrebe unosit suplement jer se 3000 da unjet preko hrane i to puno puno kvalitetnije nego taj suplement, ako je ipak broj nesto visi onda uredu jer ljudi nemaju vremena jest cijeli dan svakih par sati(posao, skola itd).

za izgradnju mase mi treba negdje cca 3900/4000kcal, jednostavno nemam vremena toliko jest, pa si rasporedim otprilike 2800/3000kcal uz obroke i ostalo suplimenti

14 godina
cod4gamer kaže...
MARKOZD15 kaže...
a zbog cega to?

na masi su potrebne kalorije.. whey je cisti protein.. pomaze u unosu proteina... gainer je glupo kupovati sam, neisplativo.ali ako ga dobijes na poklon, onda ga mozes iskoristit :D  , kao sto sam ga ja dobio nedavno od frenda :D ... ugl ako imas problem s unosom tolikih kalorija iz hrane, junkaj, kao da moras stalno jesti rizu i piletinu, zadovoljni proteine, i jedi sta god zelis..nema mase bez suficita..... ja isto imam problem unijeti dovoljno kalorija--

MARKOZD15 sve ok, radi tako.. pa ces vidjeti kako ce ici, ako se budes mastio, onda znas u cem je problem.. iako se u principu nebi trebao mastiti.. ja sam protiv gainera iskljucivo zbog cijene.. u 100 g dobijes nesto sitno proteina i brdo secera... znaci da samo secere placas... bezobrazno skupo...a kila secera je u konzumu 6kn ..ako me razumijes sta zelim reci... neisplativo..ali ako imas,iskoristi

i jediii ..kruha, bar je njega lako pojesti vece kolicine...piizza,cevapi :D ...burek :D 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 23:12 (exer1234).
14 godina
Rast mišića i visina

2 td dobio.smrc.placem. al jbg. jedi onda creatin i whey :D 

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
pa jeb*em ti lakat , vec 5 dana me jebe, napravim 10 sklekova pocne me boliti sat vremena pa opet prestane,i nikako nemogu vjezbati, znate mozda nesto ili da sam cekam i nista ne radim? :D lakat najgora ozljeda
eune : Flaeryy
15 godina
Super flaeryy kaže...
pa jeb*em ti lakat , vec 5 dana me jebe, napravim 10 sklekova pocne me boliti sat vremena pa opet prestane,i nikako nemogu vjezbati, znate mozda nesto ili da sam cekam i nista ne radim? :D lakat najgora ozljeda

ne forsiraj te neke vježbe koje mu teško padaju. radi druge dok malo ne popusti.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Super flaeryy kaže...

ne forsiraj te neke vježbe koje mu teško padaju. radi druge dok malo ne popusti.

problem je sto god da radim boli me lakat. mogu sam raditi noge :D jer ti kada gledas  sve osim nogu ti treba lakat a bilo koja vjezba sa malo jacom kilazom  i eto ga bol natrag. 

eune : Flaeryy
15 godina
odjavljen
exer1234 kaže...

na masi su potrebne kalorije.. whey je cisti protein.. pomaze u unosu proteina... gainer je glupo kupovati sam, neisplativo.ali ako ga dobijes na poklon, onda ga mozes iskoristit :D  , kao sto sam ga ja dobio nedavno od frenda :D ... ugl ako imas problem s unosom tolikih kalorija iz hrane, junkaj, kao da moras stalno jesti rizu i piletinu, zadovoljni proteine, i jedi sta god zelis..nema mase bez suficita..... ja isto imam problem unijeti dovoljno kalorija--

MARKOZD15 sve ok, radi tako.. pa ces vidjeti kako ce ici, ako se budes mastio, onda znas u cem je problem.. iako se u principu nebi trebao mastiti.. ja sam protiv gainera iskljucivo zbog cijene.. u 100 g dobijes nesto sitno proteina i brdo secera... znaci da samo secere placas... bezobrazno skupo...a kila secera je u konzumu 6kn ..ako me razumijes sta zelim reci... neisplativo..ali ako imas,iskoristi

i jediii ..kruha, bar je njega lako pojesti vece kolicine...piizza,cevapi :D ...burek :D 

A gledaj, ja ti imam brz metabolizam i necu se umastit nema sanse, a sto se tice tog secera, na 250g ima 30g secera tako da mislim da je to ok dok sam na masi da mi malo pomogne

18 godina
MARKOZD15 kaže...
A gledaj, ja ti imam brz metabolizam i necu se umastit nema sanse, a sto se tice tog secera, na 250g ima 30g secera tako da mislim da je to ok dok sam na masi da mi malo pomogne

UH je šećer. 250g UH je 250g šećera... Sad od toga možda tih 30g spada u saharozu/glukozu/fruktozu što mi smatramo "šećerom"??? Ovo ostalo su neki kompliciraniji šećeri možda, tipa škrob ili neš slično???

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 1:54 (lllnuclearlll).
18 godina
punk94 kaže...

S čim mješate posni?Ja ga ne mogu jest samog..

Kupi svježi sir na placu, puno ukusniji za jesti nego ova zrnca u čašama iz trgovine, a vjerujem i puno vrijedniji po sastavu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 1:59 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan
punk94 kaže...

S čim mješate posni?Ja ga ne mogu jest samog..

Mozes sa vocnim jogurtom. Ali najbolje izdrzi tijedan dana i naviknut ces se.

14 godina
exer1234 kaže...

Daj pa radiš li ti išta osim što paziš na prehranu i pravilno se hraniš? Nisi još nikad napisao niti jedan post o teretani, vježbama, trčanju, hodanju, bilo čemu što ima veze sa sportom.

Neće ti mišići narasti od piletine i posnog sira. 

Valjda prvo treba razviti određenu rutinu treniranja i postići određene rezultate da bi se išlo u krajnost s prehranom.

Why so serious?
13 godina
fila2208 kaže...

haul, peter, noobish...

Šta kažete na ove?
http://www.building-body.com/shop/suplementi-po-sastavu/vitamini-i-minerali/daily-vitamins-180-tableta

Ili mi preporučite neke baš is BB shopa pa ću možda uzeti kad bude netko naručivao. Hvala. 

Btw. palačinke sa nutelom, wheyom i orasima. A ne nisam se ubio. Nije nitko vidio {#}

Pa bez mudrovanja i pametovanja...

Kolko para tolko muzike, a recimo dualtabs, pogledaj koje doze ima, 5x vise vitamina C...3x vise vitamina općenito.

istina, jedan je u dućanu 100kn, drugi 440kn(na njušci original do 300kn), ali ipak je razlika u kvaliteti u ovom proizvodu.

moj prijedlog, ako je već za tebe, a ti se žešće ubijaš na nogaču i u teretani, svakako dualtabs, ako ikako možeš izdvojit para za to, vrijedi love!

uBlowMeBro?
13 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...
fila2208 kaže...

haul, peter, noobish...

Šta kažete na ove?

Kolko para tolko muzike, a recimo dualtabs, pogledaj koje doze ima, 5x vise vitamina C...3x vise vitamina općenito.

istina, jedan je u dućanu 100kn, drugi 440kn(na njušci original do 300kn), ali ipak je razlika u kvaliteti u ovom proizvodu.

moj prijedlog, ako je već za tebe, a ti se žešće ubijaš na nogaču i u teretani, svakako dualtabs, ako ikako možeš izdvojit para za to, vrijedi love!

Slažem se sa kolegom, samo pogledaj sastav i sve će ti biti jasno. Ovi vitamini koje si linkao imaju samo 7 vitamina, a DualTabs (18 vitamina i 13 minerala) ili Natrolovi (23 vitamina i minerala). Dakle, velika je razlika. Kao što sam prije rekao, a i kolega prije mene, sve ovisi o tome koliko treniraš. Ako puno igraš nogomet i još uz to teretanu, onda definitivno DualTabs, vrijede svake kune! Pogotovo što se više znojiš, to trošiš više vitamina i minerala.

14 godina
Cordas kaže...
exer1234 kaže...

Daj pa radiš li ti išta osim što paziš na prehranu i pravilno se hraniš? Nisi još nikad napisao niti jedan post o teretani, vježbama, trčanju, hodanju, bilo čemu što ima veze sa sportom.

Neće ti mišići narasti od piletine i posnog sira. 

Valjda prvo treba razviti određenu rutinu treniranja i postići određene rezultate da bi se išlo u krajnost s prehranom.

ne.sjedim kuci i ocekujem da ce misici rasti od toga

15 godina
peterstern9 kaže...

Slažem se sa kolegom, samo pogledaj sastav i sve će ti biti jasno. Ovi vitamini koje si linkao imaju samo 7 vitamina, a DualTabs (18 vitamina i 13 minerala) ili Natrolovi (23 vitamina i minerala). Dakle, velika je razlika. Kao što sam prije rekao, a i kolega prije mene, sve ovisi o tome koliko treniraš. Ako puno igraš nogomet i još uz to teretanu, onda definitivno DualTabs, vrijede svake kune! Pogotovo što se više znojiš, to trošiš više vitamina i minerala.

Hvala obojici na linkovima i savjetima. Budem razmislio i vidio. Ako ne ovaj mjesec, onda na drugu plaću možda i piknem. 
Hvala još jednom. 

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
MARKOZD15 kaže...
a zbog cega to?

Na masi pomažu whey i kreatin, ali NIKAKO oni ne mogu biti jedini suplementi dok se skupljaju kile. Ta dva suplementa se koriste bez ostalih samo za definiciju. Možda nekima zvuči čudno, ali to je istina, jer kada se definicija odrađuje bez steroida neminovno je da padne i dio mišićne mase, a visokim udjelom proteina i kreatina koji grade mišiće bez prinosa masti u organizam, najbolji su izbor za svakog "natural" sportaša. To je i razlog zašto neće na masi "krkat" samo whey i kreatin. Gaineri su ovdje bez razloga demonizirani i to baš od strane nekih koji podržavaju, barem djelomični, "dirty bulk".

Super flaeryy kaže...

Ja imam istih problema s laktom, ali i sa svim ostalim velikim zglobovima. Meni je to ostatak prijašnjih sportova i genetike. Nosi steznike da štediš tetive i vježbaj u teretani na samo određenim spravama. Naravno moj savjet vrijedi ako su ozljeda i slabost kronični.

MARKOZD15 kaže...
exer1234 kaže...

I ja sam mislio da ne postoji šansa skupiti salo s brzim metabolizmom, ali prevario sam se. Ako kvalitetno odrađuješ masu to znači unošenje ogromnih količina svih vrsta hranjivih (i ne-hranjivih) tvari. Budi oprezan i nemoj se iznenaditi kada počneš skupljati i malo sala. Odradi ciklus mase do kraja pa kreni s definicijom.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
14 godina
Rast mišića i visina

jel znas sta je drity bulk?

jedino whey i creatin radi, ostalo je bacanje para za naturalce.. hrana hrana jedi bre

btw. naravno da ces se umastit, s bilo kakvim metabolizmom, razlika je samo u kojem postotku,ali to sve ovisi o mnogo faktora.. cistu misicnu masu je nemoguce natural dobiti, bez dodavanja i masnoca

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 13:55 (exer1234).
18 godina
Rast mišića i visina

Jel može tko od vas debildera{#} ovo? {#}

14 godina
Rast mišića i visina

ja ne mogu. cilj mi nije majmunisanje po teretani :D

15 godina
Rast mišića i visina

Lik pita jel može tko od vas DEBILdera, a exer se javi, lol.

{#}{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice