- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sto je najbolje pojesti za veceru?
Ja pojedem piletinu, puretinu ili tunu.
Ja jedem sve :D
Što mislite o ovome (Jesu li steroidi nužno zlo ili samo zlo=? Kaže čovjek ujednom do videa da je za vrhunske sportske napore nemoguće da se tijelo bez steroida oporavi nakon ozljede, a su u skladu s tim i svi sportaši povremeno dopingiorani (s opravdanjem - za liječenje ozljeda, a istovremeno tvrde da u tako kratkom roku ne ostvaruju povećanje snag ei ostale efekte zbog kojih se steroidi smatraju diopingom=? Ne drži mi to baš vodu...
htttp://www.igraliste.hr/kolumne/d119
Što mislite o ovome (Jesu li steroidi nužno zlo ili samo zlo=? Kaže čovjek ujednom do videa da je za vrhunske sportske napore nemoguće da se tijelo bez steroida oporavi nakon ozljede, a su u skladu s tim i svi sportaši povremeno dopingiorani (s opravdanjem - za liječenje ozljeda, a istovremeno tvrde da u tako kratkom roku ne ostvaruju povećanje snag ei ostale efekte zbog kojih se steroidi smatraju diopingom=? Ne drži mi to baš vodu...
htttp://www.igraliste.hr/kolumne/d119
Naravno da svi profesionalni Bodybuilderi koriste steroide, ali meni kao rekreativcu ne pada napamet to koristit.
Ne koriste njih samo BB.NJih koriste sportaši gotovo u svakom sportu(osim šahu :D no ko zna možda i tamo)
koje su dobre vježbe za trbuh i jačanje ruku(za početnike)?
kako još malo narasti u visinu?
inače sam oko 180cm(nisam se mjerio mjesecima) i imam oko 67kg
Zgibovi, sklekovi, straznji sklekovi, trbusnjaci, izdrzaj radis.
Ima dosta stvari
Mlijeko nije preporučljivo navečer, odnosno prije spavanja jer podiže inzulin. S ostalim se slažem, idealna kombinacija su bademi + posni sir.
Ima dosta stvari
dakle, kaj bi posebno bilo za šta? trbušnjaci trbuh naravno, sklekovi ruke(i...), ostatak?
Ima dosta stvari
dakle, kaj bi posebno bilo za šta? trbušnjaci trbuh naravno, sklekovi ruke(i...), ostatak?
straznji sklekovi - triceps
Izdrzaj - ovisi ako su obe ruke na podu i drzite tijelo ravno ( nesto tipa polozaj za sklek ) onda leda pate tj ojacavate ih ( al to nije bildanje u doslovnom smislu )
Zgibovi - leda, ruke ( dio ), lat.
E ljudi
mojoj sestri triba pomoc s ledjima,tribaju joj bodyweight vjezbe za ledja,pocela je imat bolove u srednjim ledjima (oko latova)
Nisam strucnjak za to,pa ono,ako iko od vas moze ista preporucit,za sve sto kicmi pomaze,tj kraljeznici?
Na vagi je izmjereno da je 72.00% moje težine mišićna masa , visok sam 159 cm imam 42.00 kila i imam 13 god. i bavim se break-danceom.
Imam pitanje ima li mišićna masa veze sa visinom ? 
E ljudi
mojoj sestri triba pomoc s ledjima,tribaju joj bodyweight vjezbe za ledja,pocela je imat bolove u srednjim ledjima (oko latova)
Nisam strucnjak za to,pa ono,ako iko od vas moze ista preporucit,za sve sto kicmi pomaze,tj kraljeznici?
http://www.bug.hr/forum/post/sport/rast-misica-visina/2573449.aspx
Na vagi je izmjereno da je 72.00% moje težine mišićna masa , visok sam 159 cm imam 42.00 kila i imam 13 god. i bavim se break-danceom.
Imam pitanje ima li mišićna masa veze sa visinom ? 
Koliko ja znam i iz mojeg iskustva - ne. Ti još nisi ušao ozbiljno ni u pubertet, mnogi eksplodiraju s rastom u godinu-dvije. I to može biti u 15-toj, a rast se produljuje i do kraja puberteta, negdje oko 19-te godine.
Zahvaljujem Overhaul 
ja se sjećam da sam negdje u sedmom razredu u nekih mjesec- dva naraso ~10cm i udebljo se 7 kila... nakon toga, evo rast mi ide puževim koracima... valjda 1cm godišnje :/
kralju lik je prebrutalan...
Usput da vam javim... Bio sam na pregled leđa... Žena mi je rekla da imam blagu skoliozu (u obliku S) na mi nisu izgrađeni mišići i tetive (nešto je tako rekla) lijeve noge... Nadalje, rekla mi je da mi je nešto kuk iskočia, tj. nešto sl. tome i da ću imat u budućnosti radi ovih stvari vrlo vjerovatno problema s lumbalnim dijelom kralježnice i tako... Rekla mi je da moram 2 tjedna svaki dan dolazit na neke vježbe koje kasnije moram kući nastavit radit, zatim da moram na još par stvari ić i tako...
Veselo u svakom slućaju :(
A što reći, koju posluku...:)
Vrhunski street gym, vidio sam nešto slično po ukrajni,
ali nema direktne usporedbe, dečki tamo imaju drugačije sprave u parku i
više traceuraju okolo:)
Usput da vam javim... Bio sam na pregled leđa... Žena mi je rekla da imam blagu skoliozu (u obliku S) na mi nisu izgrađeni mišići i tetive (nešto je tako rekla) lijeve noge... Nadalje, rekla mi je da mi je nešto kuk iskočia, tj. nešto sl. tome i da ću imat u budućnosti radi ovih stvari vrlo vjerovatno problema s lumbalnim dijelom kralježnice i tako... Rekla mi je da moram 2 tjedna svaki dan dolazit na neke vježbe koje kasnije moram kući nastavit radit, zatim da moram na još par stvari ić i tako...
Ajde, pa to je dobro da znaš na čemu si. Super je i da će ti dati točno prilagođene vježbe za tebe, pa ćeš ako budeš uporan sve lijepo korigirati. Kako se ljudi mogu deformirati od sjedenja, da se i obratno. Meni su bili nastradali vratni kralješci od udarca glavom o beton (naravno osim još stvari koje su pokrpali) kad me prasnuo auto na biciklu, i rehabilitacijom i vježbanjem se to sve uredilo. Znam koje boljke i mam i tome se prilagodio. Tako da, Cheer up:) 
preporučam ti odi na plivanje...plivanjem će ti u tome jako pomoć...vjerojatno su ti to i rekli...sve se to da vratit kako treba bit...
Živi u parku na spravama, ništa čudno.
Jedite sve, od mesa do voća i povrća...puno se krećite i vježbajte, a ne kao moj frend samo visi na kompu, ne jede niti meso, niti voće i povrće, samo pizzu i nezdravu hranu...
ja sam 66kg, 179 cm
Jedite sve, od mesa do voća i povrća...puno se krećite i vježbajte, a ne kao moj frend samo visi na kompu, ne jede niti meso, niti voće i povrće, samo pizzu i nezdravu hranu...
ja sam 66kg, 179 cm
kako ti se zove frend? hahah..imam jednog istoga takvog, pa da nije taj :D NI JUHU NE JEDE ahahah
ja sam 66kg, 179 cm
kako ti se zove frend? hahah..imam jednog istoga takvog, pa da nije taj :D NI JUHU NE JEDE ahahah
hahhah mislim da nije, na forumu se zove LGA775 , niti on ne jede juhu
Živi u parku na spravama, ništa čudno.
Da to mora da je otišlo svo moguće vrijeme - ne samo slobodno, na te cijevi. Pa vidi se da ih pola nema više ni boju:)
Ali tjelesinu iznad pojasa ima nevjerojatnu.
Vjerojatno najbolji sastav i volumen mišića koji postoji - gipkost, uzdržljivost i snaga. No morao bi raditi sa utezima, jer
noge su mu nesrazmjerno slabije. Podsjeća po snazi gornjeg dijela tijela na BBboy juniora:
ja sam 66kg, 179 cm
hahhah mislim da nije, na forumu se zove LGA775 , niti on ne jede juhu
nije to taj onda :) zato ovaj moj ima 52kg, prestrasno, a sto je najgore hrani se preocajno...samo pizze, bureki i ostale pi*darije