Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.701.407
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
deelight kaže...
cuspajz kaže...

Evo moj program treninga (3x tjedno) LINK

xxl teretana velesajam?

Ja idem u XXL Centar u Osijeku

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

sto je najbolje pojesti za veceru?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 22:39 (strbi).
18 godina
Toplo cokoladno mlijeko :) kazein. Dakle, sporije razgradjujuc protein. Tog ima u svjezem siru, mlujeku, a metabolizam usporavaju i masti, najbolje iz kostunicavog voca..ja grickam bademe. No pricam o veceri nakon vjezbe, inace vjerojatno neka lagana hrana, da te ne muci zgaravica kad zalegnes :)
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja pojedem piletinu, puretinu ili tunu.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja jedem sve :D

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
14 godina
neaktivan

Što mislite o ovome (Jesu li steroidi nužno zlo ili samo zlo=? Kaže čovjek ujednom do videa da je za vrhunske sportske napore nemoguće da se tijelo bez steroida oporavi nakon ozljede, a su u skladu s tim i svi sportaši povremeno dopingiorani (s opravdanjem - za liječenje ozljeda, a istovremeno tvrde da u tako kratkom roku ne ostvaruju povećanje snag ei ostale efekte zbog kojih se steroidi smatraju diopingom=? Ne drži mi to baš vodu...

htttp://www.igraliste.hr/kolumne/d119

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 12:39 (ivanapzagreb).
16 godina
neaktivan
ivanapzagreb kaže...

Što mislite o ovome (Jesu li steroidi nužno zlo ili samo zlo=? Kaže čovjek ujednom do videa da je za vrhunske sportske napore nemoguće da se tijelo bez steroida oporavi nakon ozljede, a su u skladu s tim i svi sportaši povremeno dopingiorani (s opravdanjem - za liječenje ozljeda, a istovremeno tvrde da u tako kratkom roku ne ostvaruju povećanje snag ei ostale efekte zbog kojih se steroidi smatraju diopingom=? Ne drži mi to baš vodu...

htttp://www.igraliste.hr/kolumne/d119

Naravno da svi profesionalni Bodybuilderi koriste steroide, ali meni kao rekreativcu ne pada napamet to koristit.

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 13:41 (cuspajz).
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ne koriste njih samo BB.NJih koriste sportaši gotovo u svakom sportu(osim šahu :D no ko zna možda i tamo)

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

koje su dobre vježbe za trbuh i jačanje ruku(za početnike)?

kako još malo narasti u visinu?

inače sam oko 180cm(nisam se mjerio mjesecima) i imam oko 67kg

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

Zgibovi, sklekovi, straznji sklekovi, trbusnjaci, izdrzaj radis.

Ima dosta stvari

Nothing lasts forever
15 godina
protjeran
overhaul kaže...
Toplo cokoladno mlijeko :) kazein. Dakle, sporije razgradjujuc protein. Tog ima u svjezem siru, mlujeku, a metabolizam usporavaju i masti, najbolje iz kostunicavog voca..ja grickam bademe. No pricam o veceri nakon vjezbe, inace vjerojatno neka lagana hrana, da te ne muci zgaravica kad zalegnes :)

Mlijeko nije preporučljivo navečer, odnosno prije spavanja jer podiže inzulin. S ostalim se slažem, idealna kombinacija su bademi + posni sir.

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
djdomi kaže...

Ima dosta stvari

dakle, kaj bi posebno bilo za šta? trbušnjaci trbuh naravno, sklekovi ruke(i...), ostatak?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
protjeran
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Fake_Alert kaže...
djdomi kaže...

Ima dosta stvari

dakle, kaj bi posebno bilo za šta? trbušnjaci trbuh naravno, sklekovi ruke(i...), ostatak?

straznji sklekovi - triceps

Izdrzaj - ovisi ako su obe ruke na podu i drzite tijelo ravno ( nesto tipa polozaj za sklek ) onda leda pate tj ojacavate ih ( al to nije bildanje u doslovnom smislu )

Zgibovi - leda, ruke ( dio ), lat.

Nothing lasts forever
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

E ljudi
mojoj sestri triba pomoc s ledjima,tribaju joj bodyweight vjezbe za ledja,pocela je imat bolove u srednjim ledjima (oko latova)

Nisam strucnjak za to,pa ono,ako iko od vas moze ista preporucit,za sve sto kicmi pomaze,tj kraljeznici?

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Na vagi je izmjereno da je 72.00% moje težine mišićna masa , visok sam 159 cm imam 42.00 kila i imam 13 god. i bavim se break-danceom.
Imam pitanje ima li mišićna masa veze sa visinom ? {#}

18 godina
insomniac kaže...

E ljudi
mojoj sestri triba pomoc s ledjima,tribaju joj bodyweight vjezbe za ledja,pocela je imat bolove u srednjim ledjima (oko latova)

Nisam strucnjak za to,pa ono,ako iko od vas moze ista preporucit,za sve sto kicmi pomaze,tj kraljeznici?

http://www.bug.hr/forum/post/sport/rast-misica-visina/2573449.aspx

Dinzy kaže...

Na vagi je izmjereno da je 72.00% moje težine mišićna masa , visok sam 159 cm imam 42.00 kila i imam 13 god. i bavim se break-danceom.
Imam pitanje ima li mišićna masa veze sa visinom ? {#}

Koliko ja znam i iz mojeg iskustva - ne. Ti još nisi ušao ozbiljno ni u pubertet, mnogi eksplodiraju s rastom u godinu-dvije. I to može biti u 15-toj, a rast se produljuje i do kraja puberteta, negdje oko 19-te godine.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zahvaljujem Overhaul {#}

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ja se sjećam da sam negdje u sedmom razredu u nekih mjesec- dva naraso ~10cm i udebljo se 7 kila... nakon toga, evo rast mi ide puževim koracima... valjda 1cm godišnje :/

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

šta mislite o ovome?? :D

16 godina
neaktivan
uber_low kaže...

šta mislite o ovome?? :D

kralju lik je prebrutalan...

Usput da vam javim... Bio sam na pregled leđa... Žena mi je rekla da imam blagu skoliozu (u obliku S) na mi nisu izgrađeni mišići i tetive (nešto je tako rekla) lijeve noge... Nadalje, rekla mi je da mi je nešto kuk iskočia, tj. nešto sl. tome i da ću imat u budućnosti radi ovih stvari vrlo vjerovatno problema s lumbalnim dijelom kralježnice i tako... Rekla mi je da moram 2 tjedna svaki dan dolazit na neke vježbe koje kasnije moram kući nastavit radit, zatim da moram na još par stvari ić i tako...

Veselo u svakom slućaju :(

18 godina
Rast mišića i visina

A što reći, koju posluku...:)

Vrhunski street gym, vidio sam nešto slično po ukrajni,

ali nema direktne usporedbe, dečki tamo imaju drugačije sprave u parku i

više traceuraju okolo:)

1.Lovac kaže...

Usput da vam javim... Bio sam na pregled leđa... Žena mi je rekla da imam blagu skoliozu (u obliku S) na mi nisu izgrađeni mišići i tetive (nešto je tako rekla) lijeve noge... Nadalje, rekla mi je da mi je nešto kuk iskočia, tj. nešto sl. tome i da ću imat u budućnosti radi ovih stvari vrlo vjerovatno problema s lumbalnim dijelom kralježnice i tako... Rekla mi je da moram 2 tjedna svaki dan dolazit na neke vježbe koje kasnije moram kući nastavit radit, zatim da moram na još par stvari ić i tako...

Ajde, pa to je dobro da znaš na čemu si. Super je i da će ti dati točno prilagođene vježbe za tebe, pa ćeš ako budeš uporan sve lijepo korigirati. Kako se ljudi mogu deformirati od sjedenja, da se i obratno. Meni su bili nastradali vratni kralješci od udarca glavom o beton (naravno osim još stvari koje su pokrpali) kad me prasnuo auto na biciklu, i rehabilitacijom i vježbanjem se to sve uredilo. Znam koje boljke i mam i tome se prilagodio. Tako da, Cheer up:) {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 1:10 (overhaul).
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

preporučam ti odi na plivanje...plivanjem će ti u tome jako pomoć...vjerojatno su ti to i rekli...sve se to da vratit kako treba bit...

...train hard, feel good, never give up...
16 godina
Rast mišića i visina

Što vi mislite, kako je on počeo?

-Znam da je bilo nešto prije ali nema veze..

Nisam pretplatnik, no sviđa mi se bubamara ;)
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Živi u parku na spravama, ništa čudno.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jedite sve, od mesa do voća i povrća...puno se krećite i vježbajte, a ne kao moj frend samo visi na kompu, ne jede niti meso, niti voće i povrće, samo pizzu i nezdravu hranu...

ja sam 66kg, 179 cm

15 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...

Jedite sve, od mesa do voća i povrća...puno se krećite i vježbajte, a ne kao moj frend samo visi na kompu, ne jede niti meso, niti voće i povrće, samo pizzu i nezdravu hranu...

ja sam 66kg, 179 cm

kako ti se zove frend? hahah..imam jednog istoga takvog, pa da nije taj :D NI JUHU NE JEDE ahahah

14 godina
neaktivan
strbi kaže...
CodMW3 kaže...

ja sam 66kg, 179 cm

kako ti se zove frend? hahah..imam jednog istoga takvog, pa da nije taj :D NI JUHU NE JEDE ahahah

hahhah mislim da nije, na forumu se zove LGA775 , niti on ne jede juhu 

18 godina
Diplomat kaže...

Živi u parku na spravama, ništa čudno.

Da to mora da je otišlo svo moguće vrijeme - ne samo slobodno, na te cijevi. Pa vidi se da ih pola nema više ni boju:)

Ali tjelesinu iznad pojasa ima nevjerojatnu.

Vjerojatno najbolji sastav i volumen mišića koji postoji - gipkost, uzdržljivost i snaga. No morao bi raditi sa utezima, jer

noge su mu nesrazmjerno slabije. Podsjeća po snazi gornjeg dijela tijela na BBboy juniora:

15 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...
strbi kaže...
CodMW3 kaže...

ja sam 66kg, 179 cm

hahhah mislim da nije, na forumu se zove LGA775 , niti on ne jede juhu 

nije to taj onda :) zato ovaj moj ima 52kg, prestrasno, a sto je najgore hrani se preocajno...samo pizze, bureki i ostale pi*darije

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice