Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.704.672
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pošto me je više forumaša tražilo jedan moj dnevni log aktivnosti prehrane ,treninga eto ga :) 

Npr ponedjeljak :DD

07:00 Buđenje

07:15  1.obrok

-100g zobenih pahuljica

-mjerica wheya(cca 30g)

-0,5L malomasnog mlijeka 0.9% m.m.

08:15 Trening Prsa

-gironda dips

-kosi bench

-letenje na ravnoj klupi

-kosi bench bučicama

-letenje na kosoj klupi

09:30 PWM

-mjerica wheya(cca 30g)

-mjerica glukoze(cca 60g)

10:00 3.obrok

-100g riže

-250g piletine

11:00 odlazak na faks

13:00 4.obrok

-250g posnog 

-150g integralno pecivo

15:00 5.obrok

-250g posnog

-150g integralno pecivo

18:00 6.obrok

-100g dimceka

-150g integralno pecivo

19:00 idem doma 

Zadnji obrok je tik prije spavanja a to je 250g posnog i šaka badema.To uglavnom bude oko 1 :) 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
18 godina
Rast mišića i visina
Sta se tice opijanja, ja se opijam za svoj gust. I stvarno mi je gust :) Ontopic, sprijateljija sam se sa vagom, pokazala je 2 kila manje. Takodjer osjecam da sam dobio nesto misica tako da bi ukupan rezultat mogao biti jos povoljniji. promijenio sam prehranu, izbacio sve zivo osim bijelog mesa, jogurta, zitarica, svih zivih i nezivih salata, tunjevine, medjutim i dalje se neredovito hranim ( jedan do dva obroka dnevno ako ne racunamo jogurte) i eto, sutra cu probat taj posni sir (mislim da ga nevolim, al eto). Doduse nekad uleti nesto neplanirano tipa pizza al jbg... Nastavljam dalje. Moral se malo digo. Volje imam nesto vise.
Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
16 godina
Rast mišića i visina

lijepo je to kad nemas faxa u 8...pardon, tecaj, ne fax...lako tako onda

17 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
RuskeGTT kaže...

lijepo je to kad nemas faxa u 8...pardon, tecaj, ne fax...lako tako onda

kakav mrtvi tečaj? Šta je lagano?

16 godina
Rast mišića i visina

to da imas fax u 11...sta bi dao da sam ja imao tako...

tako opcenito pocinju oni faxevi koji nisu vrijedni tog imena, nego zavrijede naziv tecaj...

btw. sta ti se ne cini 750gr posnog malo previse za 1 dan?

17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

tako opcenito pocinju oni faxevi koji nisu vrijedni tog imena, nego zavrijede naziv tecaj...

O čemu ti baljezgaš.Pa što ako imam popodne.Na faksu je više smjerova.Mora netko popodne biti.

Praviš se glup ili...

Ne taman mi je.Znam ga pojesti i kilu na definiciji 

16 godina
RuskeGTT kaže...

druga godina na ritehu(strojarstvo) ima popodne faks...

750 gr posnog je oko 90g proteina, već duže vrijeme unosim oko 300g proteina

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 0:14 (lovranac).
16 godina
Rast mišića i visina

1. svaka cast na toliko posnog, nebi mogao ni trecinu toga pojest :)

2. zasto ja nisam imao popodne onda? booo

16 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

Jednostavno je, sladić nam je rekao, raspored se prvo slaže strojarima, zato imate lijepe termine, a nama je sve porazbacano bez ikakvog reda i mozga...

trebali biste biti sretni :)

sorry na {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 0:46 (Jakovp).
16 godina
RuskeGTT kaže...

možda nisi po bolonji, iako oni uvijek nešto mjenjaju, makli su nam blokove i sad su obični semestri

16 godina
Rast mišića i visina

jesam po bolonji bio...

a tko je sladic :D :D :D?

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Koje je mlijeko najzdravije za pit...

Čitam po nekim stranicama da ova mlijeka iz tetrapaka (pogotovo meggle) treba izbjegavat jer da to mlijeka nije ni vidilo, da je to praktički voda... jer sve korisno iz mlijeka da iscijede i od toga rade neke druge stvari...

(ne znam koliko je to istinito, ali u zadnje vrijeme dobivam i mailove slićnih sadržaja...)

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

pft uvijek sam pio isto mlijeko iz tetrapaka,nije mi nista haha

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
Rast mišića i visina

zato ja pijem samo rizino iz bioloskog uzgoja ;)

kravino mlijeko jako jako rijetko, i to iskljucivo s necime (kave, kras express i slicno - cisto nikako)

16 godina
Rast mišića i visina

Postoje li neke vezbe za jacanje kolena? 

ПАНТЕЛА БОГОТАЦ!
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zanima me sta mislite o ovome?

Poceo sam to raditi pola mjeseca, svaki dan nekad i po vise puta, i ucvrstio sam trbusne misice, ali sam ubrzo odustao i sad sam opet skoro na nuli.

Da pocnem opet sa tom vjezbom svaki dan ili imate nesto bolje za trbusne misice?

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

koliko kilometara mozete odvest na kučnom biciklu? ja sam danas uspio 23km i 510 i nes kalorija.. koliko je to smršavljenih kilograma i jesam li smršavio išta s time?

Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
15 godina
SuperDox kaže...

koliko kilometara mozete odvest na kučnom biciklu? ja sam danas uspio 23km i 510 i nes kalorija.. koliko je to smršavljenih kilograma i jesam li smršavio išta s time?

Ako si poslje pojeo pola bijelog kruha sa martadelom i milka čokoladu nisi smršavio.Nije samo trening bitan,važnija je prehrana

Battlelog:cro1911
15 godina
Tomek.Klc kaže...

Poceo sam to raditi pola mjeseca, svaki dan nekad i po vise puta, i ucvrstio sam trbusne misice, ali sam ubrzo odustao i sad sam opet skoro na nuli.

Da pocnem opet sa tom vjezbom svaki dan ili imate nesto bolje za trbusne misice?

Ako želiš pločice radi cardio+ vježbe za trbušnjake + zdrava prehrana.Cilj je skinut onu mast s trbuha,neki je imaju više neki manje

Battlelog:cro1911
16 godina
Rast mišića i visina

200 cm, 120kg,... a nisam debo čoek!{#}

17 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

Ne mozes od jedne voznje da smrsas. Vozi svaki dan 30-60 minuta i pazi na ishranu...

http://scoobysworkshop.com/cardio/

http://scoobysworkshop.com/afterburner-effect-melts-away-fat/

18 godina
Tomek.Klc kaže...

To su standardne vježbe za abdomen bez bencha - nema klasičnog trbušnjaka u sjedeći položaj

jer to opterećuje kičmu a ne pomaže više od ovih navedenih vježni. Uglavnom, sve redom dobre vježbe,

samo se koriste u setu nakon vježbanja drugih setova mišića. Same po sebi će ti ojačati mišiće, ali

pločice neće iskočiti jer naravno za njih mora nestati pojas za plivanje oko struka ;)

SuperDox kaže...

Ja znam voziti na max snazi otprilike jedan film. Dakle sat i pol-2 sata. Oko 1000 kcal.

Već je rečeno, samo trajanje vježbe ne predstavlja puno, bitna je učestalost i način izvođenja.

Dakle trebao bi konstantno imati dnevni deficit kalorija povećanom aktivnošću.

Ja radim po principu naglog naprezanja do max mogućnosti na 3 minuta(na do 180otkucaja srca),

pa 5 minute smanjenog intenziteta na 130 otkucaja i to je otprilike - jer se inače mišići

naviknu pa je utrošak kalorija smanjen. Znam to kombinirati i sa mahanjem bučicama (u stilu leđnog plivanja), a

u posljednje vrijeme kombiniram i kratko veslanje s biciklom.

No to je sve zajedno 2 puta tjedno. Ostale dane imam samo 45 min običnog brdskog bicikla (ujutro 20, navečer25) i

neku od mišićnih grupa na utezima.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

@Hrvojestr

Hvala.

Ako te zanima moja rutina evo je.

Pištolj Čučnjevi,

Dipsevi sa nadodanim otporom,

Zgibovi (ponekad na debeloj šipci),

Obrnuta veslanja sa ručnika,

Viseća dizanja nogom (napredujem prema varijaciji gdje digneš noge sve dok ti ne dodirnu šipku),

Sklekovi u Stoju na rukama i

Mostovi (napredujem do težih varijacija).

Na danima kad mi nije trening radim 20-50 zgibova tijekom dana (guglaj Greasing the Groove).

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zaboravio sam staroj reć da me ne prijavi da se hranim u školi, al dobro uskoro završava ovaj mjesec i od onda ću uzimat od doma hranu, ovo u školi je i premalo i prejadno, jednom mjesečno dobijemo nešto dobro.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Dok radim neke fizikalne vježbe za leđa, cijeli se tresem... To znači da nemam ni jedan mišić na leđima -.- baš otužno...

16 godina
Rast mišića i visina

Kako mogu saznati koliko kalorija troši npr. 50 sklekova, 50 trbušnjaka i 50 leđaša, ako imam 69kg, 185cm i radim odmah sve bez odmora...

I koliko kalorija moje tijelo samo izgori?

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 19:15 (Top Bugovac).
18 godina
Rast mišića i visina

Opako, u stanju si napraviti u komadu 50 (ispravnih???) sklekova i samo 50 trbušnjaka:)
Da ti pomognem, to je ništa. Nekakvih 20 tak k.kalorija po vježbi, jer pretpostavljam da

ti je 2 minute uvrh glave za ispumpati 50 komada. Bitnije je vrijeme

provedeno po vježbi i pritom tempiranje intenziteta vježbe da ne premoriš organizam do te mjere

da moraš odmah prestati. Dakle, sklekovi, trbušnjaci, vježbe sa dizanjem ručnih utega za bicepse,

to ne služi da se potroše neke bitne kalorije, nego da se ojača ciljane mišićne skupine.

Bazalni metabolizam (koliko ti tijelo treb kalorija da živiš) ti je oko 2300 kcal.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 21:26 (overhaul).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

bia sam jučer u masera/kiropraktičara koji mi je rekao da su mi svi mišići na leđima jako slabi i da su mi gornji mišići preopterečeni... jel ima kakva vježba/e koje mogu radit kući, a da mi ojačaju ovo oko lopatica i ovo između vrata i lopatica?

usput počea sam radit sklekove prije 2 tjedna... već osjećam kako su mi se oba tricepsa ojačala (tvrđi, veći), ali prsa skoro pa ništa... radim sklekove da su mi ruke u razini ramena i širim ih sa strane... jel to jača prsa uopće...

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

bia sam jučer u masera/kiropraktičara koji mi je rekao da su mi svi mišići na leđima jako slabi i da su mi gornji mišići preopterečeni... jel ima kakva vježba/e koje mogu radit kući, a da mi ojačaju ovo oko lopatica i ovo između vrata i lopatica?

http://stronglifts.com/how-to-do-inverted-rows/

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 14:07 (ROFLOLMAO).
16 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
1.Lovac kaže...

jelima kakva vježba/e koje mogu radit kući, a da mi ojačaju ovo oko lopatica i ovo između vrata i lopatica?

http://stronglifts.com/how-to-do-inverted-rows/

"koje mogu radit kući"  ;)

al isto hvala...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice