Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.732.527
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Mitsuoka kaže...
insomniac kaže...

1500 je za 5,treci razred. (srednja skola ocito haha)

Mi smo trebali ispod 5:30 trčat 1500m za 5 kroz cijelu srednju... 

Zvone ti si lud, pa niko na svitu ne trči 5 ipo minuta :D

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

U našoj školi smo to uspili ja, Atlaga, Piplović, Strize, i još par ljudi iz tehničara. Za veslanje mi je bia uvjet ispod 5 minuta. 

To je sasvim normalno vrime.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
1.Lovac kaže...

U našoj školi smo to uspili ja, Atlaga, Piplović, Strize, i još par ljudi iz tehničara. Za veslanje mi je bia uvjet ispod 5 minuta. 

Šta ste vi to radili sve na tjelesnom?!?!?!

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Prošli put kad smo trebali imat tjelesni padala je kiša, pa smo pisali test {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
1.Lovac kaže...

istina... tak je i kod nas 5:35 za 5 bilo... falila mi 1 sekunda za 5, prokleta bila...

17 godina
Rast mišića i visina

pa jel se ne trci svuda po 6 minuta?

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pa jel se ne trci svuda po 6 minuta?

nah, kod nas 1500 (meni to više vuće na 1600 al dobro) pa se mjeri vrijeme u kojem se to pretrči...

17 godina
Rast mišića i visina

i što ako netko nemoze to pretrcat?

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

i što ako netko nemoze to pretrcat?

guess what :)

17 godina
Rast mišića i visina

1? kod nas se nemoze dobit 1.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

onda ste vi jedni od onih kojima tjelesni služi samo za dizanje prosjeka... kod nas se za 5 iz tjelesnog treba dobro potrudit, čak i ja koji sam sportaš od malih nogu nisam siguran da ću 5 imat... kvragu ima i onih koji će možda na popravni baš iz tjelesnog...

18 godina
Rast mišića i visina

Ajde, neka je ovako strogo za ocjenu. Možda barem netko dobije želju i poboljšat rezultat jer mu se to sviđa:)
No valjalo bi učenicima malo i objasniti kakvo je stanje, koje rezultate je tko kada trčao, kako si rasporediti

snagu za trasu, nekoliko puta ranije raditi jogging da se stekne osjećaj u nogama, slezeni i plućima,

kako koji stil trčati (vjerovali ili ne, mnogi neznaju što sa rukama i nogama i troše energiju uludo mlatarajući)
no drago mi je da se mlade ipak negdje malo fizički opterećuje(barem zdrave, ne bi bilo baš dobro da netko kolabira). 

16 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Ajde, neka je ovako strogo za ocjenu. Možda barem netko dobije želju i poboljšat rezultat jer mu se to sviđa:)
No valjalo bi učenicima malo i objasniti kakvo je stanje, koje rezultate je tko kada trčao, kako si rasporediti

snagu za trasu, nekoliko puta ranije raditi jogging da se stekne osjećaj u nogama, slezeni i plućima,

kako koji stil trčati (vjerovali ili ne, mnogi neznaju što sa rukama i nogama i troše energiju uludo mlatarajući)
no drago mi je da se mlade ipak negdje malo fizički opterećuje(barem zdrave, ne bi bilo baš dobro da netko kolabira). 

baš to naš profesor uvijek radi... lagano nas kali, i u mom razredu mlohavce se može prebrojat na prste jedne ruke, većinom smo svi dosta čvrsti...

16 godina
Wtf? Kad se sjetim srednje i tjelesnog zapitam se u kakvu sk sam ja iso a u kakve vi idete.... O.o

Kaj sam jedino ja iso po kavicama za vrijeme tjelesnog, pa zadnja 2 tjedna "borba" za dvojku uz pljugicu iza dvorane.... O.o
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
Don Strongtoni kaže...
Wtf? Kad se sjetim srednje i tjelesnog zapitam se u kakvu sk sam ja iso a u kakve vi idete.... O.o

Kaj sam jedino ja iso po kavicama za vrijeme tjelesnog, pa zadnja 2 tjedna "borba" za dvojku uz pljugicu iza dvorane.... O.o

Nisi..

Mi gotovo nikad ništa nismo radili.. Ni u osnovnoj pa ni sad u srednjoj.. Uvijek su nas dopali nastavnici kod kojih se samo sjedi ili odeš na kavu..

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
16 godina
Don Strongtoni kaže...

Kaj sam jedino ja iso po kavicama za vrijeme tjelesnog, pa zadnja 2 tjedna "borba" za dvojku uzpljugicu iza dvorane.... O.o

ma za trojku , četvorku :D i bez pljugice :P

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Rekao bi vam: Blago vam se. ALI da nije nisam imao normalni tjelesni u srednjoj i osnovnoj, ja, kao i dosta velik broj djece ne bi u životu moglo 100 metara ni u 2 min istrčat.

Ja sam imao u srednjoj školi ljudi koji vijaču nisu mogli preskočit 20 puta u minuti -.-'

Ja priznajem da sam kroz osnovnu imao sve 5 iz tjelesnog, realno sam po svojim ocjenama trebao imat 4, niti pravu 4 u svim razredima, jer sam 5 razred imao i par trica, ali ja sam za razliku od svih drugih bio svaki put na tjelesnom i kroz srednju i osnovnu i davao sam 110% sebe za sve šta sam radio i bivao sam za to u osnovnoj nagrađivan.
U srednjoj mi se isplatilo to šta sam se trudio u osnovnoj, mada sam bio jedan od lošijih jer mi je eksplozivna snaga slaba i dok su drugi skakali po preko 2 metra u dalj i sl. ja sam mogao 1.8m maksimalno. Jedino šta sam dobro radio bilo je to trčanje na 6m koje bi dobio 5. Još možda par elemenata bi imao 5 al sve ostalo sam dobivao 4.

No to nije bitno. Mi smo imali super prof. u osnovnoj i u srednjoj. Mi kad bi pričali u srednjoj i radili "nered" ovaj bi nam prof. dao da radimo marince (čučnjeve i sklekove od 1 do 10 ponavljanja i u nazad). Sutradan bi čak i sve sportaše bolili mišići, a ja sam se isto raspadao po par dana.
U svakom slučaju ja sad ne bi mogao ništa napravit. Tako da ste vi na gubitku šta se toga tiče.

I da za kraj dodam, da sam se ja recimo više trudio za 5 iz tjelesnog nego iz bilo kojeg drugog predmeta. Jer nam to nije bia predmet koji je dizao prosjek, ko kod većine škola danas :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 13:19 (1.Lovac).
16 godina
Rast mišića i visina

http://www.building-body.com/Snagom-do-mase.html#jfc76955d7

60 x 10

100 x 10

125 x 6 ....

jel su ti prvi brojevi težina

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
16 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

http://www.building-body.com/Snagom-do-mase.html#jfc76955d7

60 x 10

100 x 10

125 x 6 ....

jel su ti prvi brojevi težina

1. je težina a 2. broj ponavljanja :D

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel mi može netko preporučit stranicu gdje ima napisan dobar plan prehrane?

Visok sam 175cm, 65kg

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Jel mi može netko preporučit stranicu gdje ima napisan dobar plan prehrane?

Visok sam 175cm, 65kg

Ma samo odi na forum.teretana.net ili bodyrecomposition support forum. Registriraj se i napravi temu.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
18 godina
Rast mišića i visina
Pa i standardnih je gabarita, ima milijun vec upisanih planova.
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ahoj :P
Evo kaže mi doktorica da ne pijem whey ni slučajno jer da je štetan za zdravlje. Iako su to proteini, da oni osim toga još nešto stavljaju u to što šteti jetri ili tako nešto je rekla, nije rekla da to uništi jetru odmah, ali dugoročno da.
Ja se i dalje jako dvoumim, a kad čujem ovo, ne znam više šta mislit.
Svi govore, uključujući i vas da to nije štetno, a kad mi to kaže doktorica, onda šta reći na to?

16 godina
1.Lovac kaže...

Evo kaže mi doktorica da ne pijem whey ni slučajno jer da je štetan za zdravlje. Iako su to proteini, da oni osim toga još nešto stavljaju u to što šteti jetri ili tako nešto je rekla, nije rekla da to uništi jetru odmah, ali dugoročno da.
Svi govore, uključujući i vas da to nije štetno, a kad mi to kaže doktorica, onda šta reći na to?

Jednom se zivi jel :D

A ne znam, neki kazu zdravo je, neki ne. Na kraju krajeva nit sam ne znas sta bi, uostalom kvaliteta "svih" proizvoda na trzistu je pala, znas i sam.

Nothing lasts forever
16 godina
Rast mišića i visina

Coca cola steti vise od wheya.

16 godina
neaktivan
vrucajanjetina kaže...

Coca cola steti vise od wheya.

Gazirano pijem rijetko, gotovo nikad. Možda jednom mjesečno, pa čak i manje :D

16 godina
Rast mišića i visina

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

pretpostavljam da piješ alkohol a on ti isto oštećuje jetru i to dobro znaš pa ga piješ :)

Avenged Sevenfold foREVer!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 9:36 (cod4gamer).
16 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

pretpostavljam da piješ alkohol a on ti isto oštećuje jetru i to dobro znaš pa ga piješ :)

Ne pijem niti pušim ;)
Ne vidim smisao u tome pa to izbjegavam :D

16 godina
1.Lovac kaže...
cod4gamer kaže...

Ne pijem niti pušim ;)
Ne vidim smisao u tome pa to izbjegavam :D

Jel ti možda doktorica rekla i zašto te pri gotovo svakoj vježbi boli neki zglob?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice