gdje ima za kupit sipka za zgibove?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemam ja gdje s tim, a 360kn mi je ipak malo previše :D
Izradi onaj sa tutoriala, mislim da ti materijali nisu previše skupi. Karike su bolje pošto omogućavaju prirodnu rotaciju zglobova.
Kakve sklekove da radim ,a da više "pogode" prsa? Ovako kada radim, uvijek me bole ramena ,a bol u prsima ni ne osjetim..
Kakve sklekove da radim ,a da više "pogode" prsa? Ovako kada radim, uvijek me bole ramena ,a bol u prsima ni ne osjetim..
radi uske skelekove
Staviš prste jedne ruke preko drugih ,a na dlanove se osloniš.
Pokušat ću sa uskima.. Dosad sam radio normalne i sa širokim hvatim..
Kod tih uskih sklekova tj. kada se stave prsti preko prstiju, imam osjećaj da nemam ravnotežu ,a i nije ih baš jednostavno raditi..
Joj da, sad su nam poplavili oni tigrasti malarični komarci, gamad.
...
A jaja, a nisam pobornik prežderavanja njima, ali mi tjedno zna doć na red pokoje jaje:)
http://www.building-body.com/Jaja-upravo-ono-sto-vam-treba-za-izgradnju-misica.html
ako rastu pilići... ;)
Ja ih žderem svaki dan sa maslom (samo nemoj mi govoriti o zasićenim masnim kiselinama, jer ću te zasuti istraživanjima koja dokazuju da uopće nisu štetne) i ražovim kruhom.
Nedo bog, ja jedem i vrhnje i maslac, i punomasni ementaler, ma i svinjsku mast i špek(slaninu), naravno ničim se ne trpam bez mjere.
Ne berem brigu oko onih starih američkih fobija sa kolesterolom :)
.....
Joj da, sad su nam poplavili oni tigrasti malarični komarci, gamad.
...
A jaja, a nisam pobornik prežderavanja njima, ali mi tjedno zna doć na red pokoje jaje:)
http://www.building-body.com/Jaja-upravo-ono-sto-vam-treba-za-izgradnju-misica.html
ako rastu pilići... ;)
Ja ih žderem svaki dan sa maslom (samo nemoj mi govoriti o zasićenim masnim kiselinama, jer ću te zasuti istraživanjima koja dokazuju da uopće nisu štetne) i ražovim kruhom.
Nedo bog, ja jedem i vrhnje i maslac, i punomasni ementaler, ma i svinjsku mast i špek(slaninu), naravno ničim se ne trpam bez mjere.
Ne berem brigu oko onih starih američkih fobija sa kolesterolom :)
Tako i ja slično (slanina + jaja + maslo= win). Ta je fobija utemeljena na istraživanju koje je poslije kad je svjetska organizacija pogledala u njega ispravljeno, jer je znanstvenik koji je radio na tome uzeo samo podatke koji su odgovarali njegovom stavu, a izbacio ostatak. I otada fobija, a inače sva istraživanja poslije toga pokazuju da zasićene masti nisu opasne.
imaju zobene pahuljice u lidla sa dodatkom orašastih plodova,jel ih itko probao pa da ih kupim?
radi uske skelekove
Nikako ne uske sklekove za prsa, sa uskim sklekovima radi triceps.
Radi siroke sklekove, tako ti najbolje rade prsa, jos bolje uzmi doma 3 stolice, na jednu stavi noge, a ove druge dvije rasiri i stavi na njih ruke, te ces tako propadanjem izvuc maksimum iz sklekova.
Radi siroke sklekove, tako ti najbolje rade prsa, jos bolje uzmi doma 3 stolice, na jednu stavi noge, a ove druge dvije rasiri i stavi na njih ruke, te ces tako propadanjem izvuc maksimum iz sklekova.
Il bus prosul zube... Promjena na tijelu zagarantirana.. :D
Nego jel mi moze neko napisat ili c/p neke cardio treninge koji bi mi osim skidanja Xice, fast fooda i ostalog sra*a koje moram jest pomoglo i da malo ojacam tj. da vratim "davno" izgubljenu snagu.. (Potrazio bi sam, al je malo tesko na mobu listat forum..)
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Il bus prosul zube... Promjena na tijelu zagarantirana.. :D
Nego jel mi moze neko napisat ili c/p neke cardio treninge koji bi mi osim skidanja Xice, fast fooda i ostalog sra*a koje moram jest pomoglo i da malo ojacam tj. da vratim "davno" izgubljenu snagu.. (Potrazio bi sam, al je malo tesko na mobu listat forum..)
Ako budes opet sam svoj majstor, imas moju pomoc oko skica !
Čučnjevi ili iskorak?
Obe vježbe radim sa bučicom na prsima i koliko osjećam, od iskoraka me čak više bole noge..
Čučnjevi ili iskorak?
Obe vježbe radim sa bučicom na prsima i koliko osjećam, od iskoraka me čak više bole noge..
Nisu ti to iste vježbe. Od iskoraka dosta više radi zadnja loža butnih mišića... a kakvu bučicu koristiš?
Imho, 20tak kila je minimum dodatnog tereta za čučnjeve. Inače ih onda možeš ih raditi bez ičega.
Neznam jeli ovo prava tema ali ovo je moje pitanje:
naime imam 14 godina, i visok sam samo 166 cm, prosjecne sam građe, imam 55kg, krećem se redovito, no nikako neidem u visinu? U cemu je problem
naime imam 14 godina, i visok sam samo 166 cm, prosjecne sam građe, imam 55kg, krećem se redovito, no nikako neidem u visinu? U cemu je problem
Genetici :)
Genetici :)
A moze biti, ali u mojoj obitelji vecina su vislji otprilike su svi oko 180-190
Nema veze. A i polako. Imaš tek 14 godina. Ja sam tek počeo intenzivno rasti sa 17 godina. Mislim ako se to može nazvati intenzivno. Sad sam 178cm i 20 godina. Meni dosta :)
pa cekaj malo, rast ces jos.
koje su najbolje vjezbe za biceps i triceps a da ih mogu radit doma?
Čučnjevi ili iskorak?
Nisu ti to iste vježbe. Od iskoraka dosta više radi zadnja loža butnih mišića... a kakvu bučicu koristiš?
Imho, 20tak kila je minimum dodatnog tereta za čučnjeve. Inače ih onda možeš ih raditi bez ičega.
Znam da tu radi više zadnja loža ,ali ako se koljeno malo više "povuče" prema naprijed, onda više radi prednja loža?
Od iskoraka osjećam dosta veći umor nego kod čučnjeva. Evo npr. sad sam pokušao raditi nešto sklekova ,ali jako teške. Noge se tresu.
Tek sam zapravo počeo raditi noge i radim sa bučicom od 10kg. Za sada mi je dovoljno. Kasnije bi mogao dodati još kg ili napraviti/nabaviti šipku pa s tim raditi..
Moj frend je sa 14 imao oko 165, sad ima 15 i narasto je prek 180 i to u par mjeseci. Nije kod svih isto, neki na brzinu narastu, a neki polako rastu. 
A neki nikad ne narastu.
Nije da impliciram nešto.
pa cekaj malo, rast ces jos.
koje su najbolje vjezbe za biceps i triceps a da ih mogu radit doma?
One koje sam naveo.
Ja bio 2 sata vozit biciklu, odvozio sam dosta i poslije jedno 50 min vožnje došao sam na jedno mjesto gdje sam mogao radit zgibove, pa sam odradio 4 zgiba s podhvatom i 3 s nadhvatom i 8 propadanja na onoj spravi gdje su paralelne 2 daske ugl. ludilo jutarnji trening :D
Popodne mislim malo odmorit pa predvečer otić radit prsa u teretanu.
kolko km napravis za 2 sata?
Mislim da je bilo oko 17 km s tim da sam poslije 4km stao 10 min čekat da otvori servis da spustim sjedalo na bicikli pa sam onda vozio još 5km pa odradio ove zgibove i propadanja 4 min i još se 10 min prošeta malo po uvali ovoj i uživa u pogledu :D I na 11.5 km sam stao pojest topli sendvič 10 min ;) i onda do doma bez stajanja.
Ugl. nisam previše vozio km, ugl. je bilo više manje sve ravno i 2 male uzbrdice i jedna malo veća :D ovo ostalo šta je bilo uzbrdo računam ko ravno, a nizbrdo skoro nigdje nije bilo :(