Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.701.286
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
overhaul kaže...
Diplomat kaže...

Živi u parku na spravama, ništa čudno.

Da to mora da je otišlo svo moguće vrijeme -  ne samo slobodno, na te cijevi. Pa vidi se da ih pola nema više ni boju:)

Ali tjelesinu iznad pojasa ima nevjerojatnu.

Vjerojatno najbolji sastav i volumen mišića koji postoji - gipkost, uzdržljivost i snaga. No morao bi raditi sa utezima, jer

noge su mu nesrazmjerno slabije. Podsjeća po snazi gornjeg dijela tijela  na BBboy juniora:

Koja mu je to fora na 23 sekundi?

18 godina
neaktivan
uber_low kaže...

šta mislite o ovome?? :D

Pratim ja njega već dugo, fraer je bog imaš tu video od pol sata, pogledaj a imas i dvd za skinut...

He who is brave is free.
18 godina
Kizmar kaže...

Koja mu je to fora na 23 sekundi?

Pa da on je jedan od rijetkih koji radi planche sklekove na prstima.

Ima uputa

vještinu na rukama, ali ja nikad nisam

došao do ove faze :P Evo juniora u mlađim danima, planche na kraju videa.

E da evo i malog ukrajinca, isto problem s nogama.

18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Planche se ne radi sa prstima ispred ramena, pogledaj opet 23 sekundu. Malo je varao zato sam pitao.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ovi likovi imaju noge cackalice (lagane) s obzirom na jak gornji dio tjela, zato mogu izvest ovo, da su proporcionalne građe (da su im noge jace i teže) ovo nebi radili ovakom lakocom..

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ovaj lik nema cackalice pa opet ubija :)

18 godina
Kizmar kaže...

Planche se ne radi sa prstima ispred ramena, pogledaj opet 23 sekundu. Malo je varao zato sam pitao.

Heheh, da sad sam obratio pažnju, ne vara radeći pushup planche, nego su ga namjestili za taj kadar

"režiseri" da se mora vidjeti i prsti i lice u krupnom kadru, pa je za taj kadar vjerojatno radio obične pushupove.

Inače, ovaj zadnji je stvarno preimpresivne građe da nebi bio najuicean... nebih stavio ruku u vatru,

jer ima jedan čovjek na milijun ljudi genetiku k'o bik, ali poznavajući koliko je (tamo) lako doći do steroida...

Malo off - tko nije, svakako nek lurkne dokumentarac "bigger stronger faster" voditelj i autor je dizač utega

i na vrlo duhovit i otvoren način pokazuje taj fenomen, upitne posljedice upotrebe i kako je lako doći do njih.

Bez osuđivanja ni svrstavanja na ikoju stranu.

edit: okej, našao kali muscle je na roidsima fulltajm:) No naravno, ipak impresivna snaga.

Mnogi su na tome, pa zašto svi nisu takvi, jel:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 19:46 (overhaul).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

evo ko što naslov glasi... ovo je za mene pojam idealnog tijela, ovaj ono valjda je težak 88 kila, a opet nema niti trunke sala na sebi!

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 20:45 (uber_low).
16 godina
neaktivan
uber_low kaže...

evo ko što naslov glasi... ovo je za mene pojam idealnog tijela, ovaj ono valjda je težak 88 kila, a opet nema niti trunke sala na sebi!

Rad, rad i samo rad. Nema pijancevanja, nema bureka, nema cevapa samo zdrava hrana i striktna prehrana, svakodnevna tjelovjezba ( nisam rekao teretana! ). I za koju godinu dodes na ovo{#}

Nothing lasts forever
15 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...

Jedite sve, od mesa do voća i povrća...puno se krećite i vježbajte, a ne kao moj frend samo visi na kompu, ne jede niti meso, niti voće i povrće, samo pizzu i nezdravu hranu...

ja sam 66kg, 179 cm

e hvala ti...baš si pravi "frend"

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
18 godina
Liciti na ovog lika znaci previse odricanjs i previse pravila na koja moras pazit. Ebes to. Ne stignes uzivat u zivotu, a onda kad imas 50 godina, kad se sve to obisi skuzis da si se za kuyac trudio. Kuzim decke koji zele dobit koji misic, ali ovako nesto je po meni pretjerivanje. Ni ne stignes uzivati u zivotu
Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 23:12 (tnakir).
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina
Odvratno izgleda tip ...
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Samo bi vas sve želio obavijestit da ukoliko imate bilokakvih problema sa leđima da se hitno odete obratit doktoru, ali HITNO!!!!

Nadalje, NEMOJTE NITI SLUĆAJNO stavljat led na leđa, pogotovo ovaj donji lumbalni dio, led se može stavljati na ramena samo... Na donji dio leđa se stavlja vlažna mlaka krpa 2 do 3 puta dnevno na oboljelo mjesto...

Samo vam govorim, da ne bi netko napravio ovakvu grešku jer sam gledao bio po netu prije i to vidio i pitao doktoricu za to, a ona mi je rekla da to ne dolazi u obzir!

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Meni je ovo ok ako tek pocinjete.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Liciti na ovog lika znaci previse odricanjs i previse pravila na koja moras pazit. Ebes to. Ne stignes uzivat u zivotu, a onda kad imas 50 godina, kad se sve to obisi skuzis da si se za kuyac trudio. Kuzim decke koji zele dobit koji misic, ali ovako nesto je po meni pretjerivanje. Ni ne stignes uzivati u zivotu

Morao sam ti baciti TD.

Nebih se složio s tobom.Svaki sport je "žrtva" pa tako i body building.Kako i sam naziv govori izgradnja tijela.Kako su nekome čevapi i piva rutina za ručak tako je njemu piletina i riža.Jednostavan stil i način života.

Nevidim zašto ovo nebi bilo uživanje u životu? Meni je!

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
17 godina
neaktivan
Kizmar kaže...

Ovaj lik nema cackalice pa opet ubija :)

dobro, to je ok, to mogu je ja napravit 2 puta, ali kazem za ove koji rade sklekove s nogama u zraku ili koji se drze rukama za sipku koja je okomita a noge su im vodoravno... to nema teoretske da napravi, ako nema lagane noge.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
18 godina
Hrvojestr kaže...
tnakir kaže...

Morao sam ti baciti TD.

Nebih se složio s tobom.Svaki sport je "žrtva" pa tako i body building.Kako i sam naziv govori izgradnja tijela.Kako su nekome čevapi i piva rutina za ručak tako je njemu piletina i riža.Jednostavan stil i način života.

IMHO previse odricanja za premali rezultat. Nemos bancit, nemos lokat, nemos ovo, nemos ono, sve moras podredit tome. Jebes takav zivot.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

IMHO previse odricanja za premali rezultat. Nemos bancit, nemos lokat, nemos ovo, nemos ono, sve moras podredit tome. Jebes takav zivot.

Tu si vjerojatno u pravu.Ali da se nemože izlaziti zabaviti,POPITI nije istina.NIsam profesionalac ali da se i uživati i to jako puno.Samo sve treba tempirati dobro :) 

18 godina
Hrvojestr kaže...

Tu si vjerojatno u pravu.Ali da se nemože izlaziti zabaviti,POPITI nije istina.NIsam profesionalac ali da se i uživati i to jako puno.Samo sve treba tempirati dobro :) 

Citam ekipu po fitness.com.hr-u i sve vise vidim da su robovi svoga hobija. Hobi nebi trebao biti sebi svrha.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

A šta bi onda rekao za ovaj forum http://www.building-body.com/forum/forum.php  :) 

Nebi ja to zvao hobijem,to se jednsotavno voli.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pit se moze,zasto nebi moglo,lol,sve umjereno :)

Za prehranu,onaj ko moze i to zeli neka,slobodno,ja svoje drzim sto bolje moguce,ali jedem sta se stavi pred mene manje vise

Onaj ko to hoce,nije rob hobija,onaj ko to hoce,napravi od toga stil zivota....

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
18 godina
insomniac kaže...

Alkohol je kalorican te se jako brzo otpusta u organizmu...

Ja kad pijem, pijem dok mi na celu ne pise TILT... :)))

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Hrvojestr kaže...
tnakir kaže...

Morao sam ti baciti TD.

Gledaj ovoga tipa. Postotak sala 5.5 %. On mi je pokaza da možeš jesti stvari koje voliš, gubiti salo i povećavati snagu i mišićnu masu. Isto pije ne tako rijetko. Kao drugo pogledaj njegove klijente.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
18 godina
tnakir kaže...
insomniac kaže...

Ma gle, trovanje alkoholom nije uživanje, ma da se neznam kako sad praviš frajer.

Ne samo da si sutradan bolestan, nego si radiš i trajnije posljedice.

Ajde da kažeš da se zbog vježbanja čovjek odriče seksa ili sladoleda,

ali da se odričeš delirium tremensa ili povraćanja oko sebe,

samopravljenja majmuna i potencijalno opasnih situacija

koje alkoholiziranost izaziva (agresija, manjak koordinacije, suzdržanosti,

loši refleksi i krive procjene tipa-ma mogu ja vozit auto)... joj kuku što se toga mora čovjek odricati.

Nema nikakvog problema sa pokojim pićem, ako se čovjek pripremi i zna što radi,

ali i u tim slučajevima valja biti oprezan: za razgradnju alkohola organi troše kisik,

stoga isti ne dolazi dovoljno ni u mišiće ni u mozak.

Dalje, razgradnja alkohola troši vodu.

Tako će 2 pive uzrokovati da se pomokri 1,2 Litre tekućine. Dakle tijelo je potrošilo

još 2 decilitra vlastite tekućine za razgradnju. Glavobolja je obično rezultat ili kemije u

alkoholnom piću, ili dehidracije, ili oboje.
Mislim, okej tko uživa u samodestrukciji neka ga

(uz uvjet da potpisuje da se odriče i zdravstvene skrbi, čemu

da se izdvajanje za zdravstvo troši na one koji se sami uništavaju). 

Ali onda neka se takav ne ruga onima kojima je

vlastito zdravo i sposobno tijelo važan elemenat u životu.

I.Kk kaže...

Gledaj ovoga tipa. Postotak sala 5.5 %. On mi je pokaza da možeš jesti stvari koje voliš, gubiti salo i povećavati snagu i mišićnu masu. Isto pije ne tako rijetko. Kao drugo pogledaj njegove klijente.

Relativno nezdravo živjeti i tako izgledati možeš samo pod debelim dozama ***roida. Sjetim se Denisa Rodmana, koji je poster primjer takvog funkcioniranja ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 18:53 (overhaul).
17 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Pročitaj čitavu stranicu. Objasnio bih ti sve ali nemam vremena. Ne pravi mišljenja na temelju samo jednog komenta.

Ukratko imaš na dosta bodybuilding foruma ljudi koji sljede njegove savjete i uspijevaju. I ne jede skroz često takvu hranu. On ti radi post od 16 sati sa 8 sati za hranjenje, tjekom posta možeš slobodno piti vodu, kavu, čaj, staviti malo mlijeka itd....

Osim toga golem broj ljudi ima takav pristup. Plus sa 186 cm visine i 85 kg mase ne bih rekao da je uopće na steroidima.

http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/whats-my-genetic-muscular-potential.html

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
18 godina
Rast mišića i visina

Ma okej za hranu, tih recepata o raznim fasting kombinacijama ima milijune,

(pogledaj npr. Kena Wallera kako je jeo i kako izgledao)

ali samo da skrenem nedoumicu sa steroida: ne pumpaju oni samo i isključivo mišiće u

hulk čudovišta. Ovisi o tipu vježbi i ishrani koliko će mišića dobiti, ali oni su jako dobri u mobilizaciji masti.

No neću pametovati i pljuvati po čovjeku, kako bilo da bilo, vidi se da vježba, i svakako je dobar fizički uzor.

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
insomniac kaže...

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Ma okej za hranu, tih recepata o raznim fasting kombinacijama ima milijune,

(pogledaj npr. Kena Wallera kako je jeo i kako izgledao)

ali samo da skrenem nedoumicu sa steroida: ne pumpaju oni samo i isključivo mišiće u

hulk čudovišta. Ovisi o tipu vježbi i ishrani koliko će mišića dobiti, ali oni su jako dobri u mobilizaciji masti.

No neću pametovati i pljuvati po čovjeku, kako bilo da bilo, vidi se da vježba, i svakako je dobar fizički uzor.

Dobro rečeno, a i svaka informacija na njegovoj stranici dolazi sa dosta znanstvenih članka, za koje stavlja link u svakom članku.

Podsjeti me Ken na Kane Sumabata (ne znam je li prirodnjak) pošto Kane jede dosta brze hrane ponekad i ostaje na otprilke 6 % bf.

P.S.

Isto me zna nasmijati.

18 godina
Rast mišića i visina

Iskreno, ni ja ne vjerujem da nam je metabolizam tako neoptimiziran da dolazi do katabolizacije mišića već samo

ako se ne jede doručak, a kamoli ako se ne jede 2 ili 3 sata.

Pa to je nemoguće, jer je čovječanstvo sve ove milijune godina do prije par desetljeća

evoluiralo da preživi od onoga što se nađe i kad se nađe. Dobro je vidjeti i divlje mačke koje jedu ko zvijeri (doslovno)

dok imaju hrane, a onda gladuju po tjedan dana, a mišića brzine i snage ko u priči... nemaju računala i televiziju, toje :)

No malo Martin ipak mislim ide u drugu krajnost pljujući po svemu što drugi preporučaju. To je samo još

jedan razlog da je dobro slušati vlastiti organizam i njegove reakcije na razne situacije. Nismo svi isto građeni.

17 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Iskreno, ni ja ne vjerujem da nam je metabolizam tako neoptimiziran da dolazi do katabolizacije mišića već samo

ako se ne jede doručak, a kamoli ako se ne jede 2 ili 3 sata.

Pa to je nemoguće, jer je čovječanstvo sve ove milijune godina do prije par desetljeća

evoluiralo da preživi od onoga što se nađe i kad se nađe. Dobro je vidjeti i divlje mačke koje jedu ko zvijeri (doslovno)

dok imaju hrane, a onda gladuju po tjedan dana, a mišića brzine i snage ko u priči... nemaju računala i televiziju, toje :)

No malo Martin ipak mislim ide u drugu krajnost pljujući po svemu što drugi preporučaju. To je samo još

jedan razlog da je dobro slušati vlastiti organizam i njegove reakcije na razne situacije. Nismo svi isto građeni.

Ipak Martin je rekao negdje, da mu je svejedno jedeš li svaka 3 sata ili po njegovom sistemu. Samo ovaj njegov sistem ti daje više vremena za ostale svari. Ja bih mogao početi s time kad krenem na fakultet pošto volim jesti velike obroke i uštedjeti vrijeme.

Iako nismo svi građeni isto nismo toliko različiti, ali na kraju dobro je sebe slušati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice