Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.700.722
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nisam mislio weidera tocno ali evo moje stanje:
Za tene,imam Osiris skejterice, u njima nije dobro po teretani jer se noga malo mice,za tjelesni,nisu lijepe za trcat a ni za nogomet.

Proteini,hebeno skupi u nas.

Ja trenutno imam 500 kuna to mi je ostalo od ljetos.

+600 koje cu dobit tek pred ljeto

-cca 200 tene

=800

-360

=440

Sta cu sa 440 kn? tj,ima li kakav dobar (S naglaskom na dobar) gainer...
Iako je lupo uracunavat tih 600 kn jer ono...necu ih dobit jos duugo

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
insomniac kaže...

Nisam mislio weidera tocno ali evo moje stanje:
Za tene,imam Osiris skejterice, u njima nije dobro po teretani jer se noga malo mice,za tjelesni,nisu lijepe za trcat a ni za nogomet.

Proteini,hebeno skupi u nas.

Ja trenutno imam 500 kuna to mi je ostalo od ljetos.

+600 koje cu dobit tek pred ljeto

-cca 200 tene

=800

-360

=440

Sta cu sa 440 kn? tj,ima li kakav dobar (S naglaskom na dobar) gainer...
Iako je lupo uracunavat tih 600 kn jer ono...necu ih dobit jos duugo

ja imam adidas 250 kn mislim da su bile za teretanu...ako očeš weidera uzmi ovo http://gaz.hr/product_info.php?cPath=9_19&products_id=225&osCsid=5080426bdbf32fbca457043b9f666f53

iskamači od staraca nešto valja probat ako nisi haha...tako sam ja prije :D

iz kataloga uh...68,4 g...proteini 30,9 g...masti 6,6 g...imas pakiranje od 1,5 kg i 3kg ja sebi uzimam 3kg

...train hard, feel good, never give up...
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 21:39 (deelight).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo ubo sam sa frendom uzet 5kg wheyja

on 400kn ja 200,i dobijem oko 2 kg,myprotein,drugi ih je nabavio 20kg pa prodaje okolo...lol

haha,,da mogu uzicat vjeruj da bih...

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 21:42 (insomniac).
16 godina
neaktivan
insomniac kaže...

on 400kn ja 200,i dobijem oko 2 kg,myprotein,drugi ih je nabavio 20kg pa prodaje okolo...lol

bolje išta nego ništa...i ako si krenuo vježbat tek (bio početnik ili se vračaš u formu) samo kružni trening 

15 godina
neaktivan
deelight kaže...
insomniac kaže...

bolje išta nego ništa...i ako si krenuo vježbat tek (bio početnik ili se vračaš u formu) samo kružni trening 

Dap,sad uzicam od majke 60 kn za teretanu,da nadoknadim i toje to

Kak mislis kruzni trening BTW? (Imam program koji mi je prijatelj dao,i od tada kile idu gore) Al opet reci...

16 godina
neaktivan
insomniac kaže...
deelight kaže...
Kak mislis kruzni trening BTW? (Imam program koji mi je prijatelj dao,i od tada kile idu gore) Al opet reci...

ovdje imaš više o tome http://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/Kruzni-trening.aspx

ja radim jednu od vrsta kružnog treninga na linku ovom je puno intenzivniji...

znači radiš cijelo tijelo....kružni trening ti mnogi koriste u početku da aktiviraju tijelo i mišiče...radiš umjerenim intenzitetom manje kilaže po 3,4 serije po 8-10 ponavljanja...krenem sa leđima,pa ramena,pa prsa,pa biceps pa triceps pa noge i na kraju trbušnjaci...al nema forsiranja nema velikih kilaža...i tako radim jedno 2,3 tjedna ovisi koliko puta idemu u tjednu...pripremam tijelo za veće mnogo veće napore koji će doći poslije...ovako se nemožeš ozlijedit niti naštetit...a na početku kad se krene vježbat velika je mogućnost da se ozljediš jer ti je tijelo nespremno...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 22:02 (deelight).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

4 puna mjeseca sam u teretani,naravno poceo sam sa lakim tezinama,ali sad vec idem na teze,ovisno o tome kolik mogu,obracam pozornost na to kako mi tijelo i misici reagiraju naravno

HIIT program je

znaci misicna skupina - pa ajmo HIIT bajk/trcanje/veslanje/preskakanje s vijacom i onda sljedeca misicna skupina
Radim obicno 2 misicne grupe po danu i toe to,

16 godina
neaktivan
insomniac kaže...

4 puna mjeseca sam u teretani,naravno poceo sam sa lakim tezinama,ali sad vec idem na teze,ovisno o tome kolik mogu,obracam pozornost na to kako mi tijelo i misici reagiraju naravno

HIIT program je

znaci misicna skupina - pa ajmo HIIT bajk/trcanje/veslanje/preskakanje s vijacom i onda sljedeca misicna skupina
Radim obicno 2 misicne grupe po danu i toe to,

ja ti radim prsa biceps, leda triceps, noge ramena i tako ukrug

a nekada radim samo ruke pa samo prsa pa samo leda pa samo noge ovisi kako kada...ako duze vrijeme vjezbas jedne te iste vjezbe istim redom misic ti se navikne na pokret i onda gubis na efikasnosti

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Dap znam,zato svako 8-10 tjedana mijenjas vjezbe

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Eh da,i obicno ne preporucam radit vise od 3  misicne skupine u jednom danu ako ides na masu,tj velicinu,nemoram bit u pravu,samo mi logicki ima smisla

18 godina
insomniac kaže...

Eh da,i obicno ne preporucam radit vise od 3  misicne skupine u jednom danu ako ides na masu,tj velicinu,nemoram bit u pravu,samo mi logicki ima smisla

I godine. Ja radim po jednu dnevno + aerobno. Treba mi u ovim godinama više oporavka tetivama:)

16 godina
RuskeGTT kaže...
Hrvojestr kaže...
RuskeGTT kaže...

pricam o onome sta normalni covjek nebi nikad uzimao...dakle svakakve preparate, prahove, bla bla, a citam da se neki isao piknut, dal se zaebavao ili ne, neznam...ugl ne vidim svrhe toga...tj teziti necemu sta sami niste...ako nemate tijelo bildera a idete ga stvarati, to je meni umjetno...

Ne razumijem šta onda radiš u ovoj temi...šuu šuu odavde i ne pravi se previše pametan jer vidim nisi..

Ako su tebi bjelančevine preparati onda super!

sorry mr. muscle...meni jesve sta uzimas tako a da nije u prirodnom obliku   (voce, povrce, meso, riba), nego u preradenom, praskastom ili kozna kakvom obliku, ne kuzim se u vrste...

ja to osobno nebi nikad uzimao...

al da volim poc u teretanu i zivjet zdrav zivot - volim, i ne milsim otic iz ove teme, jer ju citam redovno i naucim neke stvari, samo se cudim koliko vas uzima te stvari...nisam mislio da je TOLIKO zastupljeno to

pa ne trebas uzimat proteine iz praha, ako imas dosta novaca za kupovat meso i ribu u toj količini koja ti je potrebna uz trening

znači ti se samo ovim boldanim hraniš, ne jedeš nikakve čokolade, sladoled, kruh, sokove i ostale stvari krcate šećera, loših masti itd., proteini iz praha ti neće naškodit, ali prehrana puna šećera hoće

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

danas za dorcak sam pojeo 40g zobenih pahuljica (preporucena porcija je 30g), i oko 250ml mlijeka...izracuno sam da sam unio oko 11g proteina :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
15 godina
protjeran
strbi kaže...

danas za dorcak sam pojeo 40g zobenih pahuljica (preporucena porcija je 30g), i oko 250ml mlijeka...izracuno sam da sam unio oko 11g proteina :D

Ako nisi na nekoj žešćoj definiciji to ti je mizeran doručak, ja za doručak pojedem 130g zobenih, 0.5l mlijeka i 250g posnog.

15 godina
neaktivan
makimakimaki kaže...
strbi kaže...

Ako nisi na nekoj žešćoj definiciji to ti je mizeran doručak, ja za doručak pojedem 130g zobenih, 0.5l mlijeka i 250g posnog.

omg koliko pojedes {#} ja idem prvo par kila skinuti i onda na misice...jer sam sad 170cm i 67kg....idem negdje na 62kg, pa cu onda na misicnu masu

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 11:42 (strbi).
15 godina
Rast mišića i visina

U pocetku 55kg, poceo vjezbat i jest ko konj i eto sad sam 170cm i 57kg.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel ima o kakvih iskustva kupnje sa ovom osobom??

http://www.njuskalo.hr/korisnik/Protoshop

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo moj program treninga (3x tjedno) LINK

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Trapeze vidim ne radis?

18 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Ja, Marko se mislim zove ak se dobro sjećam, od njega sam zadnji put uzeo (prije nekih 2-3 tjedna) 2 kante Dymatizea...

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
DuMe kaže...

Ja, Marko se mislim zove ak se dobro sjećam, od njega sam zadnji put uzeo (prije nekih 2-3 tjedna) 2 kante Dymatizea...

Opa onda bi mogs i ja nesto u njega :D

14 godina
odjavljen
DuMe kaže...

20-ak kuna skuplje nego u SLO, super ponuda. {#}

16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
DuMe kaže...

20-ak kuna skuplje nego u SLO, super ponuda. {#}

Pitanje je jedino dali tu ima muljanja sa zamjenom proteina...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
18 godina
Rast mišića i visina
U biti, kod nas je najjeftinije od tvornica nabaviti vrecu nearomatiziranog dehidrata. Npr. Bjelanjak u prahu 80% proteina, Ovdje http://www.elconpp.hr/uvodna.html prodaju u pakiranjima od 25kg Mislim da je 80 kn kg. Neki tip ih prodaje u manjim Prepakiranim vrecicama na njuskalu. Naravno, njih je bolje kombinirati sa sirutkinim proteinima, pa se da proci jeftinije nego Ovako kako ja, u najblizem ducanu.
16 godina
neaktivan
strbi kaže...
omg koliko pojedes {#} ja idem prvo par kila skinuti i onda na misice...jer sam sad 170cm i 67kg....idem negdje na 62kg, pa cu onda na misicnu masu

nemaš razloga ići skidati kile...samo treniraj i kile će past...naravno ukoliko trošiš više nego što uneseš... 170 visina i 62kg? ako tjeraš masu treba ti više kg...

16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

xxl teretana velesajam?

14 godina
odjavljen
deelight kaže...
cuspajz kaže...

xxl teretana velesajam?

Najjača teretana u gradu! {#}

16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
deelight kaže...
cuspajz kaže...

xxl teretana velesajam?

al gužva...znači ima vas haha

14 godina
odjavljen
deelight kaže...

al gužva...znači ima vas haha

Danas ujutro 2 ljudi unuta. {#}

16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
 Danas ujutro 2 ljudi unuta. {#}

popodne je veća gužva

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice