NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 767.409
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: NBA liga

http://extreme1sports.blogspot.com/p/ch1.html - tu su bili knicksi i jučer i prekjučer.. imaš gore i kanale pa mijenjaš ako hoćeš..

btw, utakmica nije bila bog zna što.. Kingsi opće nisu pružili otpor..

Izuzetno loša ekipa, kao i Bobcatsi. Po meni, te 2 ekipe treba izbaciti iz NBA lige.. u prvom poluvremenu obavezno gube preko 20 i uopće nisu zainteresirani..

Za razliku od npr. Toronta koji se jako trudi, ali u završnici pukne.. Npr. vodili su Knickse preko 10 razlike cijelu utakmicu i onda nakraju zadnjih par minuta izgubili..

Isto tako, Detroit.. Gledao sam jučer protiv Bostona.. Odlično su igrali i zasluženo pobijedili.. Šut skoro 60% što nikome ne uspijeva protiv Bostona..

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 11:47 (Hrvojeee).
16 godina
NBA liga

Koliko treba ray allenu da opuca?

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
18 godina
Top Bugovac kaže...

Bilo je jednom u toku tekme mislim 0.7-0.8se... Inače jel netko vidio tko je u Slam Dunk Contestu?? Hrpa jadnika, briem da necu ni gledati ove godine. Chase Budinger. Seriously?

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150592600173463.388376.8245623462&type=1

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
Top Bugovac kaže...

Bilo je jednom u toku tekme mislim 0.7-0.8se... Inače jel netko vidio tko je u Slam Dunk Contestu?? Hrpa jadnika, briem da necu ni gledati ove godine. Chase Budinger. Seriously?

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150592600173463.388376.8245623462&type=1

Istina haha Chase Budinger WTF :D

Dobro jedino ovaj George i Williams donekle...

Zašto nema Robinsona?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Užas, pa ima boljih dunkera.

15 godina
neaktivan

To takmičenje je već odavno izlizano.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan
NBA liga

Kad je All-star game?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Kad je All-star game?

Koliko ja znam 26.02.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
donator_bubrega kaže...

Kad je All-star game?

Koliko ja znam 26.02.

Hvala  :)

18 godina
NBA liga

Bas sam pogledao video od Budingera

Nezz dal da se smijem ili da plačem. Jbt koji je to vrag? Pustimo to što izgleda ko idiot a otprilike tako i igra, dečko ima odraz da jedva papir možeš gurnut ispod. Pa ja se sa svojim zakucavanjima popišam po tom kretenu. Nebi mu dao na srednjoškolski slam dunk contest... Ovaj NBA je stvarno otišao u ku*ac.

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 20:59 (Dwyane Wade).
17 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Bas sam pogledao video od Budingera..

Razlika izmedu tebe i njega je ta sta Budinger, iako izgleda kao idiot, ima profesionalni ugovor u najjacoj kosarkaskoj ligi svijeta. ;)

Uostalom sto ste se svi uspisali oko tog All-Stara, obicno preseravanje. Osobno bih ukinijo to i dao svim momcadima da odmore igrace cijeli jedan vikend, pogotovo u ovakvoj skracenoj sezoni.

Pa nije nitko lud da se prijavi na dunk contest i time riskirat ozljedu, cak nije ni sigurno hoce li Rose nastupit.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
NBA liga
Dwyane Wade kaže...

Nezz dal da se smijem ili da plačem. Jbt koji je to vrag? Pustimo to što izgleda ko idiot a otprilike tako i igra, dečko ima odraz da jedva papir možeš gurnut ispod. Pa ja se sa svojim zakucavanjima popišam po tom kretenu. Nebi mu dao na srednjoškolski slam dunk contest... Ovaj NBA je stvarno otišao u ku*ac.

Kad si toliko nadrkan da bolje zakucavaš od njega zašto ti ne sudjeluješ u natjecanju? Kakvo ti imaš pravo da pljuješ po igraču koji je uopće dogurao do NBA.

18 godina
bobo rastur kaže...
Dwyane Wade kaže...

Kad si toliko nadrkan da bolje zakucavaš od njega zašto ti ne sudjeluješ u natjecanju? Kakvo ti imaš pravo da pljuješ po igraču koji je uopće dogurao do NBA.

Mislim da juniori (pa vjerojatno bi se našlo i kadeta) zakucavaju bolje od njega. Ovo što on radi su nekakve osnove osnova. Ono što radiš kada tek počinješ zakucavati. Za ovaj contest ti treba prvo kreativnost a zatim odraz kako bi mogao napraviti ono što zamisliš. On nema niti jedno. Iskreno nije mu tamo mjesto i ja kao navijač i netko tko prati košarku imam svako pravo da ga popljujem. Što ako si u NBA automatski si zvijezda i bogom dani igrač, zaštićena vrsta? Bitch please. Slam dunk contest će biti sprdnja. Derrick Williams bi to mogao osvojiti, vjerojatno će pozvati Rubia da udijeli koji assist...

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Ti si zato frajer u Hrvatskoj a on ima milijune u NBA. Život je kurva.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan

Chicago pobijedio Boston, odlična partija trojca Deng-Boozer-Noah.

16 godina
neaktivan
NBA liga

A pobijeda je još veća jer nije igrao Rose, tako da mogu Bullsi i bez njega potegnut. 

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

A pobijeda je još veća jer nije igrao Rose, tako da mogu Bullsi i bez njega potegnut. 

Meni je drago da oni mogu potegnuti ali bih više volio da je on zdrav pa da sa njima zajedno poteže {#}

17 godina
neaktivan
NBA liga

legend was born on this day :)

15 godina
neaktivan
Jel 49 ili 50?
16 godina
neaktivan

49 rodendan MJ<3

16 godina
neaktivan
NBA liga

Baš bi ga volio vidit kak sad igra.

Ma i dalje bi rasturao XD

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Baš sam sad odgledao zadnju utakmicu finala iz '98. kad je MJ ubacio 45 poena i onaj legendarni zadnji poen (ono što je igrao u Wizardsima ne pikam, to nije bio Jordan).

Kako je lijepo bilo biti navijač Bullsa tih godina {#}

17 godina
neaktivan
NBA liga

J.R. Smith potpisao za NY Knickse.

A ono neznam sto bih rekao. Jos jedan suter, a momcad puna igraca koji zahtjevaju loptu u rukama bit ce stvarno zanimljivo gledat kako ce se razvit.

Neznam, nada sam se da ce se ipak vratit u Denver i postat "zvijezda" za Nuggetse.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
Da, Knickse će bit zanimljivo za gledati sada. Dok su bili samo Stoudemire i Anthony bio je šou jer obadvojica su ball hog, sad još i Smith.
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

J.R. Smith potpisao za NY Knickse.

A ono neznam sto bih rekao. Jos jedan suter, a momcad puna igraca koji zahtjevaju loptu u rukama bit ce stvarno zanimljivo gledat kako ce se razvit.

Neznam, nada sam se da ce se ipak vratit u Denver i postat "zvijezda" za Nuggetse.

Još jedan silovatelj lopte koji ne voli igrati odbranu, a upravo su Knicksi puni igrača takvog profila (osim Chandlera).

Dobar je šuter, to stoji i sigurno će im  pomoći u napadu ali mislim da su morali popraviti odbranu ako je to uopšte moguće sa D'Antonijem.

16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

(ono što je igrao u Wizardsima ne pikam, to nije bio Jordan).

Kakve su mu bile statistike u Wizardisma?

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ne možda,sigurno  {#}

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Linkosaan kaže...

(ono što je igrao u Wizardsima ne pikam, to nije bio Jordan).

Kakve su mu bile statistike u Wizardisma?

Imao je 22,9 i 20,0 poena u prosjeku uz 5,7 i 6,1 skokova i 5,1 i 3,7 asistencija.

Detaljnu statistiku imaš na nba.com palyer profile pa nađi Jordana (ili u google ukucaj njegovo ime pa nađi player bio).

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 20:26 (Linkosaan).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Jel zna netko jel ima prijenos MIA-CLE negdje?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice