meni je nevjerojatno kako se ne boji ući pod koš,u duel. Davno nisam vidio nešto ovakvo.
Pa D. Rose na svakoj utakmici to radi. S još većim stilom nego Lin.
meni je nevjerojatno kako se ne boji ući pod koš,u duel. Davno nisam vidio nešto ovakvo.
pa naravno,ali Lin je nepoznat igrač,anonimac,odigrao 4 utakmice u NBA ligi a ima fantstičnu statistiku.
Već igra kao da ima brdo iskustva,bar ovih nekoliko utakmica.
Da, točno. Samo da tak nastavi.
Hakler a i igrao je D-ligu, development NBA ligu punijim nazivom. Dečko je daleko od anonimca, pogledaj malo ostale linkove s njim, ima
u malom prstu, a i diplomu Harvarda, kakav Bog. Samo što kad se Melo vrati a i Stoudemire neće dobiti 5 lopti
Pa D. Rose na svakoj utakmici to radi. S jošvećim stilom nego Lin.
Koliko god Rose bio dobar ono nije stil, bar meni, nekako mi isforsirano izgleda taj njegov ulazak kao da svaki put trazi faul, dok Lin onako gospodski ulazi valjda jos nije naucio iznudivat faulove.
Lin odlicno igra, ja samo cekam da se vrate Melo i Amare'e, to ce bit pravi cirkus. Ako Lin nastavi igrat ovako pogotovo s ovim pregledom onda D'Antoni ima lak posao, jer ima samo naucit Lin-a igrat Pick&Roll-u s Amare'eom i eto ti preporod Knicksa, samo postoji problem kako ukljucit u to Mela i Chandlera tesko da ce igrat Run&Gun s ovakvom postavom. Netko ce se ljutit.
Samo nek yellow mamba nastavi pruzat ovakve partije, uzitak mi je gledat "nepoznanca" kako para protivnike.
Zvijer s Tajlanda
http://www.index.hr/sport/clanak/linsanity-pogledajte-zasto-madison-square-skandira-mvp-mvp-lin-sredio-i-kobea-/598629.aspx
Jedan komentar ispod članka
stic Objavljeno prije 20h
ovaj momak je toliko dobar da bi mogao igrati u petorci jugosplastike 1990 godine.
Od ovog sad samo imam za reći - Mr. Bryant 
Od ovog sad samo imam za reći - Mr. Bryant 
Što je napravio? nisam gledao utakmicu.
I to kakav, ne gotivim ga ali je sinoć odigrao izvrsno. Po meni definitivno najbolji igrač Celticsa.
Drago mi je što Boston nije uspio rasturit Bullse, pirova je to pobjeda Bostona.
Ja cu onog watsona zadavit golim rukama ako ga vidim ikad nesposobnog.
Ja cu onog watsona zadavit golim rukama ako ga vidim ikad nesposobnog.
Možeš li malo pojasnit?
Frajer je pravo smotan, to je htio da kaže. Ispao je kao malo dijete, a meni se čini da ni sam nije znao šta je htio.
Kako glup potez, Bože sačuvaj!
Drago mi je što Boston nije uspio rasturit Bullse, pirova je to pobjeda Bostona.
Celticse ne treba nikad otpisivati,već su stari,ali prava stvar od njih dolazi tek u playoffu.
Uglavnom su stari igrači,ali u svojim redovima imaju najvjerojatnije četiri buduća hall of famera i ako je njihov dan,mogu biti itekako opasni.
Iako vjerujem da bi Bullsi sinoć pobijedili da je igrao Rose,ali Celticsi su odigrali odlično,iako kažem,oni su uvijek najopasniji u playoffu.
Ne znam, ali ja nekako mislim da je njihovo vrijeme prošlo. Previše je tu oscilacija u igri da bi se mogli mjeriti sa Bullsima ili Heatom u play-offu. Ne kažem da neće koju pobjedu ostvariti ako se nađu sa njima ali za prolaz nemaju šansi.
Ne znam, ali ja nekako mislim da je njihovo vrijeme prošlo. Previše je tu oscilacija u igri da bi se mogli mjeriti sa Bullsima ili Heatom u play-offu. Ne kažem da neće koju pobjedu ostvariti ako se nađu sa njima ali za prolaz nemaju šansi.
tako su govorili i kad su igrali protiv Cavs-a prije 2 godina pa su prošli.
Oni se gotovo uvijek štede za playoff,i kad je njihov dan mogu pobijediti svakoga,iako i ja mislim da će trebati i savršena utakmica i dodatna sreća da bi pobijedili Bullse/Heat.
Ma još je daleko play-off, do njega se još svašta može desiti. Ako se Bullsima svako malo nastavi povređivati Derrick Rose nema od njih ništa.
Da je igrao Rose dobili bi Boston bez problema. I ovo je dobar rezultat s obzirom da je Rose glavni Bullsov igrač, a i bez njega su umalo dobili Boston.
Hajmo jednu prognozu sad kad nam se bliži All-Star, ko će po vama ponijeti titulu MVP-a?
Moj favorit: Chris Paul.
Sta pirova pobjeda, al se Bostonu netko ozljedijo ?
Hajmo jednu prognozu sad kad nam se bliži All-Star, ko će po vama ponijeti titulu MVP-a?
Moj favorit: Chris Paul.
Mislis MVP All-Stara ?
To su LeBron ili Durant.
Ma nije se Bostonu nitko ozljedio, al eto. Dobili su, ali ne s baš velikom razlikom. Još da je igrao Rose Bullsi bi dobili sigurno. Al svaka čast Bostonu još njihova mašinerija ima šta za pokazat.
Gdje da nađem live stram za miami vs atlanta večeras
Bucksi? :D sorry
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=143666&part=sports
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=143666&part=sports
Kada s atlantom igraju?
Kada s atlantom igraju?
Miami i Atlanta ti je tek 7.3.
Sad sam provjerio na službenoj stranici Heat-a.
Kada s atlantom igraju?
Miami i Atlanta ti je tek 7.3.
Sad sam provjerio na službenoj stranici Heat-a.
OK, ovo miami i buks, el' to sutra u 14 sati?