NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 767.476
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: NBA liga
antimadridista kaže...

meni je nevjerojatno kako se ne boji ući pod koš,u duel. Davno nisam vidio nešto ovakvo.

Pa D. Rose na svakoj utakmici to radi. S još većim stilom nego Lin.

16 godina
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...

meni je nevjerojatno kako se ne boji ući pod koš,u duel. Davno nisam vidio nešto ovakvo.

Pa D. Rose na svakoj utakmici to radi. S još većim stilom nego Lin.

pa naravno,ali Lin je nepoznat igrač,anonimac,odigrao 4 utakmice u NBA ligi a ima fantstičnu statistiku.

Već igra kao da ima brdo iskustva,bar ovih nekoliko utakmica.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
NBA liga

Da, točno. Samo da tak nastavi. 

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Hakler a i igrao je D-ligu, development NBA ligu punijim nazivom. Dečko je daleko od anonimca, pogledaj malo ostale linkove s njim, ima

u malom prstu, a i diplomu Harvarda, kakav Bog. Samo što kad se Melo vrati a i Stoudemire neće dobiti 5 lopti {#}

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 19:07 (thedream).
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pa D. Rose na svakoj utakmici to radi. S jošvećim stilom nego Lin.

Koliko god Rose bio dobar ono nije stil, bar meni, nekako mi isforsirano izgleda taj njegov ulazak kao da svaki put trazi faul, dok Lin onako gospodski ulazi valjda jos nije naucio iznudivat faulove.

Lin odlicno igra, ja samo cekam da se vrate Melo i Amare'e, to ce bit pravi cirkus. Ako Lin nastavi igrat ovako pogotovo s ovim pregledom onda D'Antoni ima lak posao, jer ima samo naucit Lin-a igrat Pick&Roll-u s Amare'eom i eto ti preporod Knicksa, samo postoji problem kako ukljucit u to Mela i Chandlera tesko da ce igrat Run&Gun s ovakvom postavom. Netko ce se ljutit.

Samo nek yellow mamba nastavi pruzat ovakve partije, uzitak mi je gledat "nepoznanca" kako para protivnike.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Kad se već razbacujemo koleđima evo još jedan video :) Hal of famera budućeg

15 godina
neaktivan

Jedan komentar ispod članka

stic Objavljeno prije 20h

ovaj momak je toliko dobar da bi mogao igrati u petorci jugosplastike 1990 godine.

16 godina
NBA liga
Celticsi pobijedili Bullse, Rondo ostvario triple-double.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina
NBA liga

Od ovog sad samo imam za reći - Mr. Bryant {#}

He who is brave is free.
16 godina
Dwyane Wade kaže...

Od ovog sad samo imam za reći - Mr. Bryant {#}

Što je napravio? nisam gledao utakmicu.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Celticsi pobijedili Bullse, Rondo ostvario triple-double.

I to kakav, ne gotivim ga ali je sinoć odigrao izvrsno. Po meni definitivno najbolji igrač Celticsa.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Drago mi je što Boston nije uspio rasturit Bullse, pirova je to pobjeda Bostona.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Ja cu onog watsona zadavit golim rukama ako ga vidim ikad nesposobnog.

LoL NordicEU : Heineken01
16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Ja cu onog watsona zadavit golim rukama ako ga vidim ikad nesposobnog.

Možeš li malo pojasnit?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 15:02 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan

Frajer je pravo smotan, to je htio da kaže. Ispao je kao malo dijete, a meni se čini da ni sam nije znao šta je htio.

Kako glup potez, Bože sačuvaj!

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
Praetorian1 kaže...

Drago mi je što Boston nije uspio rasturit Bullse, pirova je to pobjeda Bostona.

Celticse ne treba nikad otpisivati,već su stari,ali prava stvar od njih dolazi tek u playoffu.

Uglavnom su stari igrači,ali u svojim redovima imaju najvjerojatnije četiri buduća hall of famera i ako je njihov dan,mogu biti itekako opasni.

Iako vjerujem da bi Bullsi sinoć pobijedili da je igrao Rose,ali Celticsi su odigrali odlično,iako kažem,oni su uvijek najopasniji u playoffu.

15 godina
neaktivan

Ne znam, ali ja nekako mislim da je njihovo vrijeme prošlo. Previše je tu oscilacija u igri da bi se mogli mjeriti sa Bullsima ili Heatom u play-offu. Ne kažem da neće koju pobjedu ostvariti ako se nađu sa njima ali za prolaz nemaju šansi.

16 godina
Linkosaan kaže...

Ne znam, ali ja nekako mislim da je njihovo vrijeme prošlo. Previše je tu oscilacija u igri da bi se mogli mjeriti sa Bullsima ili Heatom u play-offu. Ne kažem da neće koju pobjedu ostvariti ako se nađu sa njima ali za prolaz nemaju šansi.

tako su govorili i kad su igrali protiv Cavs-a prije 2 godina pa su prošli.

Oni se gotovo uvijek štede za playoff,i kad je njihov dan mogu pobijediti svakoga,iako i ja mislim da će trebati i savršena utakmica i dodatna sreća da bi pobijedili Bullse/Heat.

15 godina
neaktivan

Ma još je daleko play-off, do njega se još svašta može desiti. Ako se Bullsima svako malo nastavi povređivati Derrick Rose nema od njih ništa.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Da je igrao Rose dobili bi Boston bez problema. I ovo je dobar rezultat s obzirom da je Rose glavni Bullsov igrač, a i bez njega su umalo dobili Boston.

15 godina
neaktivan

Hajmo jednu prognozu sad kad nam se bliži All-Star, ko će po vama ponijeti titulu MVP-a?

Moj favorit: Chris Paul.

17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Sta pirova pobjeda, al se Bostonu netko ozljedijo ?

Linkosaan kaže...

Hajmo jednu prognozu sad kad nam se bliži All-Star, ko će po vama ponijeti titulu MVP-a?

Moj favorit: Chris Paul.

Mislis MVP All-Stara ?

To su LeBron ili Durant.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Ma nije se Bostonu nitko ozljedio, al eto. Dobili su, ali ne s baš velikom razlikom. Još da je igrao Rose Bullsi bi dobili sigurno. Al svaka čast Bostonu još njihova mašinerija ima šta za pokazat.

16 godina
NBA liga

Gdje da nađem live stram za miami vs atlanta večeras

There is a troll in all of us!
16 godina
nul-3 kaže...

Bucksi? :D sorry

16 godina
nul-3 kaže...
nul-3 kaže...

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=143666&part=sports

16 godina
antimadridista kaže...
nul-3 kaže...
nul-3 kaže...

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=143666&part=sports

Kada s atlantom igraju?

16 godina
nul-3 kaže...

Kada s atlantom igraju?

Miami i Atlanta ti je tek 7.3.

Sad sam provjerio na službenoj stranici Heat-a.

16 godina
antimadridista kaže...
nul-3 kaže...

Kada s atlantom igraju?

Miami i Atlanta ti je tek 7.3.

Sad sam provjerio na službenoj stranici Heat-a.

OK, ovo miami i buks, el' to sutra u 14 sati?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice