NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.512
|
čitano: 894.727
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Praetorian1 kaže...

A pobijeda je još veća jer nije igrao Rose, tako da mogu Bullsi i bez njega potegnut. 

Meni je drago da oni mogu potegnuti ali bih više volio da je on zdrav pa da sa njima zajedno poteže {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
neaktivan
NBA liga

legend was born on this day :)

15 godina
neaktivan
Jel 49 ili 50?
16 godina
neaktivan

49 rodendan MJ<3

16 godina
neaktivan
NBA liga

Baš bi ga volio vidit kak sad igra.

Ma i dalje bi rasturao XD

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Baš sam sad odgledao zadnju utakmicu finala iz '98. kad je MJ ubacio 45 poena i onaj legendarni zadnji poen (ono što je igrao u Wizardsima ne pikam, to nije bio Jordan).

Kako je lijepo bilo biti navijač Bullsa tih godina {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
neaktivan
NBA liga

J.R. Smith potpisao za NY Knickse.

A ono neznam sto bih rekao. Jos jedan suter, a momcad puna igraca koji zahtjevaju loptu u rukama bit ce stvarno zanimljivo gledat kako ce se razvit.

Neznam, nada sam se da ce se ipak vratit u Denver i postat "zvijezda" za Nuggetse.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
Da, Knickse će bit zanimljivo za gledati sada. Dok su bili samo Stoudemire i Anthony bio je šou jer obadvojica su ball hog, sad još i Smith.
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

J.R. Smith potpisao za NY Knickse.

A ono neznam sto bih rekao. Jos jedan suter, a momcad puna igraca koji zahtjevaju loptu u rukama bit ce stvarno zanimljivo gledat kako ce se razvit.

Neznam, nada sam se da ce se ipak vratit u Denver i postat "zvijezda" za Nuggetse.

Još jedan silovatelj lopte koji ne voli igrati odbranu, a upravo su Knicksi puni igrača takvog profila (osim Chandlera).

Dobar je šuter, to stoji i sigurno će im  pomoći u napadu ali mislim da su morali popraviti odbranu ako je to uopšte moguće sa D'Antonijem.

16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

(ono što je igrao u Wizardsima ne pikam, to nije bio Jordan).

Kakve su mu bile statistike u Wizardisma?

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ne možda,sigurno  {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Linkosaan kaže...

(ono što je igrao u Wizardsima ne pikam, to nije bio Jordan).

Kakve su mu bile statistike u Wizardisma?

Imao je 22,9 i 20,0 poena u prosjeku uz 5,7 i 6,1 skokova i 5,1 i 3,7 asistencija.

Detaljnu statistiku imaš na nba.com palyer profile pa nađi Jordana (ili u google ukucaj njegovo ime pa nađi player bio).

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 20:26 (Linkosaan).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Jel zna netko jel ima prijenos MIA-CLE negdje?

15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Jel zna netko jel ima prijenos MIA-CLE negdje?

TV ili link? Evo link ako tražiš: http://www.firstrowsports.eu/watch/108144/1/watch-cleveland-cavaliers-vs-miami-heat.html

ON: mrzim što Lakersi igraju u 04:30, gotovo pa svaku drugu utakmicu koju igraju tako i večeras protiv Phoenixa, baš bih htio gledati, ali u 04:30 mi je baš kasno.

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
15 godina
neaktivan
Hvala ti. Kada je po našem vremenu?
15 godina
neaktivan
Miami ti je u 1:30
Lets Rooooooooooooock
16 godina
NBA liga

Gleda ko MIA-CLE, nisam valjda jedini tolko lud {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Ja sam gledao Mia-Cle
pa kakva je to dominacija Heata,u prvoj četvritini je bilo 25-5
Shame on you!!!!
Lets Rooooooooooooock
15 godina
neaktivan
Davidl42 kaže...
Ja sam gledao Mia-Cle
Shame on you!!!!

Jesu našli tim na kome će se iživljavati. 

Knicksi izgubili prvu otkako im na ovom nivou igra Lin (pored njegove još jedne odlične partije).

15 godina
neaktivan
NBA liga

Ja sam gledao ali sam otišao spavat nije mi se dalo pisat. Odlična je bila!

15 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
Davidl42 kaže...
Ja sam gledao Mia-Cle
Shame on you!!!!

Jesu našli tim na kome će se iživljavati. 

Knicksi izgubili prvu otkako im na ovom nivou igra Lin (pored njegove još jedne odlične partije).

Pa tako već zadnjih par igraju,ali nadam se da počne Bosh bolje igrati .LeBron je za današnji NBA igračina ali on, Kobe,Wade itd... su milijarde milja iza Pippen i Jordana

Uživajte..

Lets Rooooooooooooock
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 9:30 (Davidl42).
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Ja sam gledao ali sam otišao spavat nije mi se dalo pisat. Odlična je bila!

Da i ja sam gledao, bilo je 25-8 ili nezz koliko, nije bilo neizvjesnosti i spavancija :D

Lakersi dobiše Sunse, Kobe ih je opet izvukao(36 pts, 9 reb, 6 ast) a imao je kakvu-takvu pomoć od Gasola(10 pts, 13 reb) i Bynuma(17 pts, 16 reb), ali i Barnesa(17 pts, 7 reb)

Zanimljivo je što Brown nekoliko utakmica koristi samo 9 igrača, evo i ovu večeras, nisu ulazil Kapono, Walton, McRoberts i Morris.

Kod Sunsa najbolji Gortat(21 pts, 16 reb) ali i nevjerovatni Nash(11 pts, 17 ast)

16 godina
neaktivan
NBA liga

Gledan Spursi-Clippersi preko neta, sad na chatu pričaju da Gasol ide iz Lakersa u Minnesotu.

14 godina
bobo rastur kaže...

Gledan Spursi-Clippersi preko neta, sad na chatu pričaju da Gasol ide iz Lakersa u Minnesotu.

Zanimljiva tekma...pa priča se da bi mogla biti trampa Gasol-Love

16 godina
NBA liga
Bullsi gube protiv Netsa 20 razlike na domaćem terenu,bez Rose-a su preloši.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
NBA liga

AAAAAAA CP3 GUBI LOPTU, NEAL TRICA ZA PRODUŽETAK AAAAAAAAAAAAAA

16 godina
NBA liga

Predobra tekma!
Jedno vrijeme kiša trica, CP se pokrenio u 4/4, Duncun školovao Griffina na neki način, Parker je dobro sve odigrao no na kraju 4/4 je počeo puno lopti trošit i d**** po njoj...

Neal i Green tricama donjeli produžetke..

Super tekma!

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
15 godina
neaktivan
NBA liga

Gledao sam malo drugu-treću četvrtinu(poslije box gledao), bilo je zanimljivo, Parker pred kraj prvog poluvremena sjajan prodor je napravio i donio prednost, a prije toga u prvoj četvrtini su Spursi čini mi se i gubili 10-ak razlike...

Meni je bilo smiješno kada Jordan igra leđima protiv majstora kakav je Duncan, jednostavno... A eto ne vidjoh te produžetke i napetost, sutra ima repriza pogledat ću :D

17 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...
bobo rastur kaže...

Zanimljiva tekma...pa priča se da bi mogla biti trampa Gasol-Love

Samo ako su Wolvsi glupi{#} Love je potpisao i novi ugovor ja mislim. Glavnog igraca tradeat sa novim dugogodisnjim ugovorom......prije da ce gradit ekipu oko njega.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice