NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 767.488
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Wicked_Sick87 kaže...

Jel zna netko jel ima prijenos MIA-CLE negdje?

TV ili link? Evo link ako tražiš: http://www.firstrowsports.eu/watch/108144/1/watch-cleveland-cavaliers-vs-miami-heat.html

ON: mrzim što Lakersi igraju u 04:30, gotovo pa svaku drugu utakmicu koju igraju tako i večeras protiv Phoenixa, baš bih htio gledati, ali u 04:30 mi je baš kasno.

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
15 godina
neaktivan
Hvala ti. Kada je po našem vremenu?
14 godina
neaktivan
Miami ti je u 1:30
Lets Rooooooooooooock
15 godina
neaktivan
NBA liga

Gleda ko MIA-CLE, nisam valjda jedini tolko lud {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Ja sam gledao Mia-Cle
pa kakva je to dominacija Heata,u prvoj četvritini je bilo 25-5
Shame on you!!!!
Lets Rooooooooooooock
15 godina
neaktivan
Davidl42 kaže...
Ja sam gledao Mia-Cle
Shame on you!!!!

Jesu našli tim na kome će se iživljavati. 

Knicksi izgubili prvu otkako im na ovom nivou igra Lin (pored njegove još jedne odlične partije).

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Ja sam gledao ali sam otišao spavat nije mi se dalo pisat. Odlična je bila!

14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
Davidl42 kaže...
Ja sam gledao Mia-Cle
Shame on you!!!!

Jesu našli tim na kome će se iživljavati. 

Knicksi izgubili prvu otkako im na ovom nivou igra Lin (pored njegove još jedne odlične partije).

Pa tako već zadnjih par igraju,ali nadam se da počne Bosh bolje igrati .LeBron je za današnji NBA igračina ali on, Kobe,Wade itd... su milijarde milja iza Pippen i Jordana

Uživajte..

Lets Rooooooooooooock
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 9:30 (Davidl42).
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Ja sam gledao ali sam otišao spavat nije mi se dalo pisat. Odlična je bila!

Da i ja sam gledao, bilo je 25-8 ili nezz koliko, nije bilo neizvjesnosti i spavancija :D

Lakersi dobiše Sunse, Kobe ih je opet izvukao(36 pts, 9 reb, 6 ast) a imao je kakvu-takvu pomoć od Gasola(10 pts, 13 reb) i Bynuma(17 pts, 16 reb), ali i Barnesa(17 pts, 7 reb)

Zanimljivo je što Brown nekoliko utakmica koristi samo 9 igrača, evo i ovu večeras, nisu ulazil Kapono, Walton, McRoberts i Morris.

Kod Sunsa najbolji Gortat(21 pts, 16 reb) ali i nevjerovatni Nash(11 pts, 17 ast)

15 godina
neaktivan
NBA liga

Gledan Spursi-Clippersi preko neta, sad na chatu pričaju da Gasol ide iz Lakersa u Minnesotu.

14 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Gledan Spursi-Clippersi preko neta, sad na chatu pričaju da Gasol ide iz Lakersa u Minnesotu.

Zanimljiva tekma...pa priča se da bi mogla biti trampa Gasol-Love

16 godina
NBA liga
Bullsi gube protiv Netsa 20 razlike na domaćem terenu,bez Rose-a su preloši.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
NBA liga

AAAAAAA CP3 GUBI LOPTU, NEAL TRICA ZA PRODUŽETAK AAAAAAAAAAAAAA

16 godina
NBA liga

Predobra tekma!
Jedno vrijeme kiša trica, CP se pokrenio u 4/4, Duncun školovao Griffina na neki način, Parker je dobro sve odigrao no na kraju 4/4 je počeo puno lopti trošit i d**** po njoj...

Neal i Green tricama donjeli produžetke..

Super tekma!

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
15 godina
neaktivan
NBA liga

Gledao sam malo drugu-treću četvrtinu(poslije box gledao), bilo je zanimljivo, Parker pred kraj prvog poluvremena sjajan prodor je napravio i donio prednost, a prije toga u prvoj četvrtini su Spursi čini mi se i gubili 10-ak razlike...

Meni je bilo smiješno kada Jordan igra leđima protiv majstora kakav je Duncan, jednostavno... A eto ne vidjoh te produžetke i napetost, sutra ima repriza pogledat ću :D

16 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...
bobo rastur kaže...

Zanimljiva tekma...pa priča se da bi mogla biti trampa Gasol-Love

Samo ako su Wolvsi glupi{#} Love je potpisao i novi ugovor ja mislim. Glavnog igraca tradeat sa novim dugogodisnjim ugovorom......prije da ce gradit ekipu oko njega.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Nije istina da su bez njega preloši, jer ako su bez Rosea pobijedili Boston ne mogu bit preloši.

15 godina
neaktivan

Ljudi izgubili od tima koji je bio bolji na terenu i gotova priča, kad pogledaš kako je Noah odigrao još su dobro i prošli.

Kad ne kontrolišeš svoj reket nema te nigdje ni u mnogo lošijim ligama, a kamoli ne u NBA ligi.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...

Nije istina da su bez njega preloši, jer ako su bez Rosea pobijedili Boston ne mogu bit preloši.

Ono što sam jučer vidio je bilo katastrofa (bar one 3.četvrtine koje sam gledao),ne sjećam se kad sam gledao onako loše Bullse.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...

Boston odavno vec nije mjerilo koliko je tko jak. Nazalost Boston se nalazi na margini da postane klub za "napucavanje".

Gleda sam Bullse zadnjih nekoliko tekmi i nisu me bas uvjerili da su se poboljsalji od prosle sezone. Gdje je Rip Hamilton, nema ga nigdje pa nije jos uvijek ozljeden ?

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
NBA liga
Po mom mišlenju,Boston će se teško vratiti na razinu na kojoj je bio one šampionske 2008.godine,jer takva 3 igrača u najboljim godinama i u punom naponu će teško više pronaći,bar ne u narednih nekoliko godina.
Sad su u fazi gdje trojac "djedica" drži igru i teško da mogu daleko ove godine u playoffu. Mislim da je Rondo jedini od ovih bolih igrača u Bostonu spreman fizički izdržati cijelu sezonu u punom pogonu.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Iako sam fan Bostona, moram se složit da Boston teško može više od prve runde doigravanja, makar nisu kako Jack kaže na rubu da postanu klub za napucavanje.

15 godina
neaktivan
JackD kaže...
Gdje je Rip Hamilton, nema ga nigdje pa nije jos uvijek ozljeden ?

Povrijeđen je, samo mi nije jasno kakva je to povreda da odigra dvije tri utakmice i onda ga nema sljedećih desetak.

On mi je baš super pojačanje Bullsa, odlično se uklopio u tim al samo kad igra.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Nemaju Bullsi sreće, moraju mijenjat fitness trenere. Stalno se pvrijeđuju ključni igraći.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 16:58 (Praetorian1).
17 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Iako sam fan Bostona, moram se složit da Boston teško može više od prve runde doigravanja, makar nisu kako Jack kaže na rubu da postanu klub za napucavanje.

Mozda sam malo pretjerao sa napucavanjem, ali ako se slucajno ozljede Pierce ili Rondo e onda je to vec veliki problem za Kelte.

Linkosaan kaže...

Povrijeđen je, samo mi nije jasno kakva je to povreda da odigra dvije tri utakmice i onda ga nema sljedećih desetak.

On mi je baš super pojačanje Bullsa, odlično se uklopio u tim al samo kad igra.

A slusaj kad pogledam koliko je igrao prosle sezone nije se bas popravijo. A ta njegova povreda to su ti godine, bio je rizik kad su ga potpisivali samo da ga skrpaju do doigravanja.

Praetorian1 kaže...

Nemaju Bullsi sreće, moraju mijenjat fitness trenere. Stalno se pvrijeđuju ključni igraći.

Ma fitness trener ti nema veze s ovim. Rose ima problema s ovim palcem jos od prije nego sto je igrao u NBA-u, a leda mogu svakog zaboljet.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Kada je Chicago pobjedio Boston? Ja se ne sjećam dobro, ali jel nisu oni izgubili zadnju 5 razlike tako nešto?

16 godina
neaktivan
NBA liga
gdi uzimate streamove? htio bi neke hd ko livefootball.ws
Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Kada je Chicago pobjedio Boston? Ja se ne sjećam dobro, ali jel nisu oni izgubili zadnju 5 razlike tako nešto?

U par dana igrali dvije tekme, jednu u Bostonu - Chicago izgubio i drugu na svom terenu pobijedio.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Odlična utakmica New Yorka i Dallasa. Lin opet igra odlično....

17 godina
neaktivan
NBA liga

Jel gleda neko Knickse i Maverickse, šta radi ovaj Lin čovjek je lud....

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice