NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 767.603
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: NBA liga
nul-3 kaže...

OK, ovo miami i buks, el' to sutra u 14 sati?

ne,danas u 2 ujutro.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Kada s atlantom igraju?

Pa igrali su jucer, Miami ih isprasio. To im je pocetak back-to-back-to-back utakmica. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
JackD kaže...
nul-3 kaže...

Kada s atlantom igraju?

Pa igrali su jucer, Miami ih isprasio. To im je pocetak back-to-back-to-back utakmica. 

Pa zato i mislim, skroz sam mislio da je danas navečer tekma, to jest sutra ujutro u 1 sat.

Ok, ak je u dva gledat ču danas, samo neznam oču uspijet nači stream.

There is a troll in all of us!
16 godina
NBA liga

Gledam ovaj stream ako slučajno budu na espnu prenosili. :D

http://www.firstrowsports.eu/watch/49039/1/watch-espn.html

16 godina
nul-3 kaže...

Gledam ovaj stream ako slučajno budu na espnu prenosili. :D

http://www.firstrowsports.eu/watch/49039/1/watch-espn.html

ovdje će ti biti 100%,link će se pojaviti jedan sat prije početka utakmice,igra se u 2 ujutro po našem vremenu:

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=143666&part=sports

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
NBA liga

Sramota, pa ovi se igraju s miamijem. Da su si dali truda sad bi ih vodili.

15 godina
neaktivan

Jeremy Lin igrač sedmice istočne konferencije, potpuno zasluženo.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
NBA liga

Arenas odradio trening u Los Angelesu hihhihiih :D

18 godina
NBA liga

Samo da i tamo ne dofura pištolje u svlačionicu {#}

He who is brave is free.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Ma sad neće pištolje, sad će RPG-e donest.

14 godina
neaktivan
NBA liga

ima neko da zna za neki dobar streaming za TORONTO - NEW YORK..

ovaj je spor :-( http://tv9--sports1.blogspot.com/2012/01/channel-1.html

EDIT:

ok, proradio onaj drugi, brži :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 1:37 (Hrvojeee).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Kakva tekma! Linsanity continues :)
Go Knicks{#}

LoL EU west : ZoRz1; EU E/N: kraisch
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Go Knicks{#}

Njegova igra više nije slučajnost i Knicksi su dobili baš ono što im je nedostajalo.

Baš me zanima kako će to sve izgledati kad im se vrati Anthony.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
makaweli kaže...

Go Knicks{#}

Njegova igra više nije slučajnost i Knicksi su dobili baš ono što im je nedostajalo.

Baš me zanima kako će to sve izgledati kad im se vrati Anthony.

Malo mi sumnjivo izgledao Anthony jučer na klupi..

Mora da mu nije svejedno..

16 godina
neaktivan
NBA liga

Linu treba pod hitno updejtat ocjenu u Nba 2k12.

16 godina
neaktivan
Hrvojeee kaže...

Malo mi sumnjivo izgledao Anthony jučer na klupi..

Mora da mu nije svejedno..

Ma Anthonyu sigurno nije svejedno. On je arogantan. Negdje si misli da sad neće bit u prvom planu za Knickse.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 12:34 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan

Anthonyju je krivo što više nije u centru pažnje u New Yorku i što sad svi pričaju o Linu.

Možda kad bi popravio svoju igru, pogotovo u odbrani ljudi bi imali o čemu da pričaju kad je on u pitanju.

15 godina
neaktivan
NBA liga

oooooo da NBA se uskoro vraća u seattle nadam se Kingsi bi se na kraju sezone mogli preseliti još kad bi mogli promjeniti ime u sonics pa da se ludilo vrati  {#}

15 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

oooooo da NBA se uskoro vraća u seattle nadam se Kingsi bi se na kraju sezone mogli preseliti još kad bi mogli promjeniti ime u sonics pa da se ludilo vrati {#}

Volio bih da se vrate Sonicsi ali nikako pod cijenu toga da izgubimo Kingse.

15 godina
neaktivan

Tom Thibodeau je izabran kao trener istoka na all-staru.

Trojica Bullsa će biti u timu, kako to lijepo zvuči {#}

15 godina
neaktivan
NBA liga

najbolje new orleans u seattle i charlotteu vratit ime hornets

15 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

najbolje new orleans u seattle i charlotteu vratit ime hornets

Ili Bobcatse preseliti u Seattle, ionako im je franšiza nikakva.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Ukinut Bobcatse, i nove Sonicse.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Supersonicsi su mi bili jedna od dražih ekipa, posebno u vrijeme Paytona i Kempa

15 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

Supersonicsi su mi bili jedna od dražih ekipa, posebno u vrijeme Paytona i Kempa

Kome nisu, sjećam se onog ekstra finala iz '96-te. Kakve su to samo utakmice bile.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Meni je jako drag Portland dok je za niih igrao Drexler. Po meni je Drexler kompletniji igrač od M. Jordana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 19:31 (Praetorian1).
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

I tu je mala prednost istoka, budući da je trener Bullsa, i još ima 3 svoja igrača.

Go East.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Linkosaan kaže...

I tu je mala prednost istoka, budući da je trener Bullsa, i još ima 3 svoja igrača.

Go East.

Nema tri igrača, već dva Rose i Deng. Ja sam mislio na njih zajedno kad sam rekao da ih ima trojica (trener+igrači)

Drexler jeste bio super igrač i po mnogo čemu jako sličan Jordanu ali je ipak Mr. Air bio bolji u svakom smislu (napad i odbrana).

17 godina
neaktivan
NBA liga

Ako nađete neki kvalitetan stream za Knickse linkajte ga slobodno :)

Btw mali osvrt na Mela.. Carmelo je odličan ofenzivan igrač, no sebičan je i troši puno lopti, isto kao i što Stoudamire troši puno lopti. Po meni njih dvojica zajedno u timu ne mogu funkcionirat.
I još što se tiče Stoudamirea, još od ere Di'Antonija na klupi Phoneixa STAT mi je najdraži igrač, ali nažalost ona mikrofraktura ga je totalno slomila. Trom je, nije više skočan, nema tu eksplozivnost iako je proradio na skok šutu. Kad se samo sjetim dana i Nash - Stat pick'n' rolla :(

LoL EU west : ZoRz1; EU E/N: kraisch
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Ako nađete neki kvalitetan stream za Knickse linkajte ga slobodno :)

Btw mali osvrt na Mela.. Carmelo je odličan ofenzivan igrač, no sebičan je i troši puno lopti, isto kao i što Stoudamire troši puno lopti. Po meni njih dvojica zajedno u timu ne mogu funkcionirat.
I još što se tiče Stoudamirea, još od ere Di'Antonija na klupi Phoneixa STAT mi je najdraži igrač, ali nažalost ona mikrofraktura ga je totalno slomila. Trom je, nije više skočan, nema tu eksplozivnost iako je proradio na skok šutu. Kad se samo sjetim dana i Nash - Stat pick'n' rolla :(

Velika je greška Knicksa bila zamjena za Anthonyja, mislim da sad bili daleko bolji sa onim igračima nego sa njim.

Što se tiče Stoudamirea u vrijeme dok je igrao (i bio zdrav) u Sunsima bio je jedan od najatraktivnijih igrača u ligi. Ko nije neka pogleda na YouTubeu njegovo brutalno zakucavanje preko Olowokandija. Kad takvom tipu igrača odu koljena onda mora promijeniti stil igre, više se oslanjati na šut što on po meni jako dobro radi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice