Anthonyju je krivo što više nije u centru pažnje u New Yorku i što sad svi pričaju o Linu.
Možda kad bi popravio svoju igru, pogotovo u odbrani ljudi bi imali o čemu da pričaju kad je on u pitanju.
Anthonyju je krivo što više nije u centru pažnje u New Yorku i što sad svi pričaju o Linu.
Možda kad bi popravio svoju igru, pogotovo u odbrani ljudi bi imali o čemu da pričaju kad je on u pitanju.
oooooo da NBA se uskoro vraća u seattle nadam se Kingsi bi se na kraju sezone mogli preseliti još kad bi mogli promjeniti ime u sonics pa da se ludilo vrati 
oooooo da NBA se uskoro vraća u seattle nadam se Kingsi bi se na kraju sezone mogli preseliti još kad bi mogli promjeniti ime u sonics pa da se ludilo vrati 
Volio bih da se vrate Sonicsi ali nikako pod cijenu toga da izgubimo Kingse.
Tom Thibodeau je izabran kao trener istoka na all-staru.
Trojica Bullsa će biti u timu, kako to lijepo zvuči 
najbolje new orleans u seattle i charlotteu vratit ime hornets
najbolje new orleans u seattle i charlotteu vratit ime hornets
Ili Bobcatse preseliti u Seattle, ionako im je franšiza nikakva.
Ukinut Bobcatse, i nove Sonicse.
Supersonicsi su mi bili jedna od dražih ekipa, posebno u vrijeme Paytona i Kempa
Supersonicsi su mi bili jedna od dražih ekipa, posebno u vrijeme Paytona i Kempa
Kome nisu, sjećam se onog ekstra finala iz '96-te. Kakve su to samo utakmice bile.
Meni je jako drag Portland dok je za niih igrao Drexler. Po meni je Drexler kompletniji igrač od M. Jordana.
I tu je mala prednost istoka, budući da je trener Bullsa, i još ima 3 svoja igrača.
Go East.
I tu je mala prednost istoka, budući da je trener Bullsa, i još ima 3 svoja igrača.
Go East.
Nema tri igrača, već dva Rose i Deng. Ja sam mislio na njih zajedno kad sam rekao da ih ima trojica (trener+igrači)
Drexler jeste bio super igrač i po mnogo čemu jako sličan Jordanu ali je ipak Mr. Air bio bolji u svakom smislu (napad i odbrana).
Ako nađete neki kvalitetan stream za Knickse linkajte ga slobodno :)
Btw mali osvrt na Mela.. Carmelo je odličan ofenzivan igrač, no sebičan je i troši puno lopti, isto kao i što Stoudamire troši puno lopti. Po meni njih dvojica zajedno u timu ne mogu funkcionirat.
I još što se tiče Stoudamirea, još od ere Di'Antonija na klupi Phoneixa STAT mi je najdraži igrač, ali nažalost ona mikrofraktura ga je totalno slomila. Trom je, nije više skočan, nema tu eksplozivnost iako je proradio na skok šutu. Kad se samo sjetim dana i Nash - Stat pick'n' rolla :(
Ako nađete neki kvalitetan stream za Knickse linkajte ga slobodno :)
Btw mali osvrt na Mela.. Carmelo je odličan ofenzivan igrač, no sebičan je i troši puno lopti, isto kao i što Stoudamire troši puno lopti. Po meni njih dvojica zajedno u timu ne mogu funkcionirat.
I još što se tiče Stoudamirea, još od ere Di'Antonija na klupi Phoneixa STAT mi je najdraži igrač, ali nažalost ona mikrofraktura ga je totalno slomila. Trom je, nije više skočan, nema tu eksplozivnost iako je proradio na skok šutu. Kad se samo sjetim dana i Nash - Stat pick'n' rolla :(
Velika je greška Knicksa bila zamjena za Anthonyja, mislim da sad bili daleko bolji sa onim igračima nego sa njim.
Što se tiče Stoudamirea u vrijeme dok je igrao (i bio zdrav) u Sunsima bio je jedan od najatraktivnijih igrača u ligi. Ko nije neka pogleda na YouTubeu njegovo brutalno zakucavanje preko Olowokandija. Kad takvom tipu igrača odu koljena onda mora promijeniti stil igre, više se oslanjati na šut što on po meni jako dobro radi.
http://extreme1sports.blogspot.com/p/ch1.html - tu su bili knicksi i jučer i prekjučer.. imaš gore i kanale pa mijenjaš ako hoćeš..
btw, utakmica nije bila bog zna što.. Kingsi opće nisu pružili otpor..
Izuzetno loša ekipa, kao i Bobcatsi. Po meni, te 2 ekipe treba izbaciti iz NBA lige.. u prvom poluvremenu obavezno gube preko 20 i uopće nisu zainteresirani..
Za razliku od npr. Toronta koji se jako trudi, ali u završnici pukne.. Npr. vodili su Knickse preko 10 razlike cijelu utakmicu i onda nakraju zadnjih par minuta izgubili..
Isto tako, Detroit.. Gledao sam jučer protiv Bostona.. Odlično su igrali i zasluženo pobijedili.. Šut skoro 60% što nikome ne uspijeva protiv Bostona..
Koliko treba ray allenu da opuca?
Bilo je jednom u toku tekme mislim 0.7-0.8se... Inače jel netko vidio tko je u Slam Dunk Contestu?? Hrpa jadnika, briem da necu ni gledati ove godine. Chase Budinger. Seriously?
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150592600173463.388376.8245623462&type=1
Bilo je jednom u toku tekme mislim 0.7-0.8se... Inače jel netko vidio tko je u Slam Dunk Contestu?? Hrpa jadnika, briem da necu ni gledati ove godine. Chase Budinger. Seriously?
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150592600173463.388376.8245623462&type=1
Istina haha Chase Budinger WTF :D
Dobro jedino ovaj George i Williams donekle...
Zašto nema Robinsona?
Užas, pa ima boljih dunkera.
To takmičenje je već odavno izlizano.
Kad je All-star game?
Kad je All-star game?
Koliko ja znam 26.02.
Kad je All-star game?
Koliko ja znam 26.02.
Hvala :)
Bas sam pogledao video od Budingera
Nezz dal da se smijem ili da plačem. Jbt koji je to vrag? Pustimo to što izgleda ko idiot a otprilike tako i igra, dečko ima odraz da jedva papir možeš gurnut ispod. Pa ja se sa svojim zakucavanjima popišam po tom kretenu. Nebi mu dao na srednjoškolski slam dunk contest... Ovaj NBA je stvarno otišao u ku*ac.Bas sam pogledao video od Budingera..
Razlika izmedu tebe i njega je ta sta Budinger, iako izgleda kao idiot, ima profesionalni ugovor u najjacoj kosarkaskoj ligi svijeta. ;)
Uostalom sto ste se svi uspisali oko tog All-Stara, obicno preseravanje. Osobno bih ukinijo to i dao svim momcadima da odmore igrace cijeli jedan vikend, pogotovo u ovakvoj skracenoj sezoni.
Pa nije nitko lud da se prijavi na dunk contest i time riskirat ozljedu, cak nije ni sigurno hoce li Rose nastupit.
Nezz dal da se smijem ili da plačem. Jbt koji je to vrag? Pustimo to što izgleda ko idiot a otprilike tako i igra, dečko ima odraz da jedva papir možeš gurnut ispod. Pa ja se sa svojim zakucavanjima popišam po tom kretenu. Nebi mu dao na srednjoškolski slam dunk contest... Ovaj NBA je stvarno otišao u ku*ac.Kad si toliko nadrkan da bolje zakucavaš od njega zašto ti ne sudjeluješ u natjecanju? Kakvo ti imaš pravo da pljuješ po igraču koji je uopće dogurao do NBA.
Nezz dal da se smijem ili da plačem. Jbt koji je to vrag? Pustimo to što izgleda ko idiot a otprilike tako i igra, dečko ima odraz da jedva papir možeš gurnut ispod. Pa ja se sa svojim zakucavanjima popišam po tom kretenu. Nebi mu dao na srednjoškolski slam dunk contest... Ovaj NBA je stvarno otišao u ku*ac.Kad si toliko nadrkan da bolje zakucavaš od njega zašto ti ne sudjeluješ u natjecanju? Kakvo ti imaš pravo da pljuješ po igraču koji je uopće dogurao do NBA.
Mislim da juniori (pa vjerojatno bi se našlo i kadeta) zakucavaju bolje od njega. Ovo što on radi su nekakve osnove osnova. Ono što radiš kada tek počinješ zakucavati. Za ovaj contest ti treba prvo kreativnost a zatim odraz kako bi mogao napraviti ono što zamisliš. On nema niti jedno. Iskreno nije mu tamo mjesto i ja kao navijač i netko tko prati košarku imam svako pravo da ga popljujem. Što ako si u NBA automatski si zvijezda i bogom dani igrač, zaštićena vrsta? Bitch please. Slam dunk contest će biti sprdnja. Derrick Williams bi to mogao osvojiti, vjerojatno će pozvati Rubia da udijeli koji assist...
Nezz dal da se smijem ili da plačem. Jbt koji je to vrag? Pustimo to što izgleda ko idiot a otprilike tako i igra, dečko ima odraz da jedva papir možeš gurnut ispod. Pa ja se sa svojim zakucavanjima popišam po tom kretenu. Nebi mu dao na srednjoškolski slam dunk contest... Ovaj NBA je stvarno otišao u ku*ac.Ti si zato frajer u Hrvatskoj a on ima milijune u NBA. Život je kurva.
Chicago pobijedio Boston, odlična partija trojca Deng-Boozer-Noah.
A pobijeda je još veća jer nije igrao Rose, tako da mogu Bullsi i bez njega potegnut.