NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 737.376
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
NBA liga

Postoji li neka stranica na kojoj mogu npr. odabrati Portland i da tamo vidim box score zadnjih npr. 10 utakmica?

I na kojoj vi stranici pratite rezultate ozljede i slično?

Ja pratim na IamaGM.com

-Izgled im i nije nešto no brzina vijesti i slično je +10!

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
14 godina
neaktivan
NBA liga

Ja osobno rezultate i ostala zbivanja pratim na službenoj stranici NBA-e http://www.nba.com/ ,

a za Portland ti preporučam njihovu official stranicu http://www.nba.com/blazers/index_main.html , a općenito za rezultate također na njihovoj web stranici http://www.nba.com/blazers/schedule/ gdje samo klikneš na rezultat i automatski te baci na stranicu od nba.com gdje možeš vidjeti box score i highlights

Edit: inače za svaki team koji želiš pratiti odeš na nba.com i gore lijevo imaš padajući izbornik Teams i odabereš bilo koji team i baci te na službenu stranicu team-a koji si odabrao

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 16:39 (Galiante).
15 godina
Re: NBA liga
15 godina
Hrca24 kaže...

Hvala, no to sam i našao nakon malo guglanja.. :)

Ima li neka stranica koja izbacuje statistiku dviju ekipa koje ja odaberem, pa da bude neka usporedba..

-Treba za kladionicu(Jučer mi pao portland za 8000kn, ja stavio da će izgubit jer igraju bez glavnog centra, a oni dobili..)..

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
16 godina
neaktivan
NBA liga

Drago mi je što je juče Oralndo uspio zaustavit Lebrona i kompaniju. I opet super pobijeda Bullsa :)

14 godina
neaktivan
pih ove sezone timaovi su izjadnačeniji nego ikad s tim da je majami naravni favorit.Ali klipersi i oklahoma su me stvarno iznenadili.

A new york je totalno podbacio s obzirom na roster koji ima
OMAĐIJAJ ME !!!!!!!!!!!!!
15 godina
neaktivan
NBA liga

Kakav roster ima? SF-a koji bi sa centra pucao u prvoj četvrtini samo da puca, nijednog normalnog PG-a, i to da ih rookie taman iz D-lige izvučen mora spašavat. Žao mi je Amare-a i Chandlera.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Evo dvije Legende

15 godina
neaktivan
NBA liga

15 godina
neaktivan
NBA liga

4. bi trebao bit prvi.

16 godina
neaktivan
NBA liga

I onda se pojavi ovaj igrač i đaba ti i Jordan i Lary Bird itd...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 20:51 (Praetorian1).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Kad se vec razbacujemo s igracima. Tata svih dunkera, Doktor nauke za dunkanje.

Mr. SWAG himself! Julius Erving - Dr. J

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Jel se možda zna ko bi mogao nastupiti za USA na olimpijskim igrama?

18 godina
Praetorian1 kaže...

Kobe, KD, Wade - meni dosta da odem u London {#}

He who is brave is free.
15 godina
NBA liga

gleda netko Lakers @ Celtics večeras? ja neznam hoću li ostati budan dok ne počne koliko sam umoran,ali bi volio pogledati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Izabrane rezerve za All-Star, meni posebno drago da je među njima i Luol Deng. Konačno da i njemu odaju priznanje za sjajne partije zadnje dvije godine.

Istok:

Chris Bosh, Luol Deng, Roy Hibbert, Andre Iguodala, Joe Johnson, Paul Pierce, Deron Williams.

Zapad:

LaMarcus Aldridge, Marc Gasol, Kevin Love, Steve Nash, Dirk Nowitzki, Tony Parker, Russell Westbrook.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

gleda netko Lakers @ Celtics večeras? ja neznam hoću li ostati budan dok ne počne koliko sam umoran,ali bi volio pogledati.

Gjde će biti točno tekma??? Na Kojem programu???

16 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
Praetorian1 kaže...

Kobe, KD, Wade - meni dosta da odem u London {#}

Super Usa opet ima zlato. Jedva čekam olimpijske igre zbog košarke i rukometa.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Super Usa opet ima zlato. Jedva čekam olimpijske igre zbog košarke i rukometa.

Samo ta dva sporta i pratim na olimpijskim igrama iako i ostalo vrijedi pogledat jer je ipak to svjetska sportska krema.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
Linkosaan kaže...

Izabrane rezerve za All-Star, meni posebno drago da je među njima i Luol Deng. Konačno da i njemu odaju priznanje za sjajne partije zadnje dvije godine.

Istok:

Chris Bosh, Luol Deng, Roy Hibbert, Andre Iguodala, Joe Johnson, Paul Pierce, Deron Williams.

Zapad:

LaMarcus Aldridge, Marc Gasol, Kevin Love, Steve Nash, Dirk Nowitzki, Tony Parker, Russell Westbrook.

gdje je Rondo ?????

ako je Deron Williams bolji igrač od Ronda,onda sam ja Papa!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 13:42 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

gdje je Rondo ?????

ako je Deron Williams bolji igrač od Ronda,onda sam ja Papa!

Rondo nije superzvijezda, i realno gledano Deron je kompletniji igrac od Ronda.

I meni je Rondo drazi, D-Will, nastranu sto je arogantan, je bolji igrac.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Slažem se D. Williams je bolji. Ponavljam dosta je igrača zaslužilo All Star, ali ne mogu opet svi bit pozvani. Hvala Bogu pa je Deng pozvan.

15 godina
neaktivan

Po meni je Deron Williams bolji igrač od Rajon Ronda, sve što Rondo radi na terenu D-Will radi isto ili kvalitetnije. Rondo igra sa boljim saigračima, baš bih njega volio vidjeti u Netsima umjesto Williamsa.

Ovo opet ne znači da je meni Williams draži, jer nije. Pravo mi se zgadio sa onim ponašanjem prošle godine u Jazzu, pogotovo prema Sloanu, trenerskoj legendi NBA lige. Da je sad nešto bolji Rondo po ponašanju, nije. Pamtim dobro njegovo ponašanje na terenu protiv Bullsa (udaranje Millera i Hinricha) u onom famoznom play-offu.

15 godina
neaktivan

Kakvog je ovo New York našao igrača, koji frik čovječe.

Mali rastura i moram reći da mi se pravo sviđa njegova igra, ima šut, ulaz, igra odbranu i pravo je pitanje kako se moglo desiti da mu niko nije pružio pravu šansu u NBA ligi. Izgleda da ako ništa drugo D'Antoni je pravi maher kad su playevi u pitanju, sjetimo se samo kako je Nash eksplodirao u Phoenixu za njegovog vođenja.

Jeremy Lin, najbolji igrač Knicksa, ko bi to ikad pomislio {#}

15 godina
neaktivan
NBA liga

jeremy lin je lud eto ti melo vidiš  šta čovjek s plačom od 700K radi  {#} LINSANITY

15 godina
NBA liga

Konačno su našli playa, drago mi je zbog njih, imam feeling sad kad se vrate melo i amare da bi knicksi mogli početi se penjati na vrh

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
NBA liga

ja se samo bojim da melo našoj žutoj mambi nebude uskrčivo šuteve mislim da čemo mu poeni dosta past ali i asistencije rast sve u svemu dečko je strašan

15 godina
NBA liga

Meni se čini da Lin uvodi nešto novo u NBA, neki novi stil koji bi mogao, ne potpuno, dominirati..
Kobe ima stil igre kao Jordan(Samo lošiji naravno), a LeBron kao Magic(Naravno puno lošiji..)..

No još ga je rano uspoređivati s nekim. Možda je on samo "One-Hit-Wonder". Ima odličan "Basketball IQ", pregled igre i želju za igrom i dokazivanjem. No bojim se da se ne razbahati..

I biti će zanimljivo gledati njega i Rubia ;)

15 godina
NBA liga

meni je nevjerojatno kako se ne boji ući pod koš,u duel. Davno nisam vidio nešto ovakvo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice