NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 737.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Zabolio me mozak :)
Ne zna se tko što priča
15 godina
NBA liga

Zadnji sut steve novak uzima smijesno.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Šta reći?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 17:25 (bobo rastur).
15 godina
neaktivan

Bio luđak, luđak i ostao.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
18 godina
Linkosaan kaže...

kralj najveći, imam ziher još negdje doma košarku od onog mjeseca kad je napravio tučnjavu u detroitu - budem vam skenirao ak nađem :DD

EDIT: da me nebi pribili nije ju on napravio, krivi su navijači ali jbg nekom se to moralo prišiti...

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 21:02 (Dwyane Wade).
16 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Šta reći? 

World Peace je bolesnik.

15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
Linkosaan kaže...

kralj najveći, imam ziher još negdje doma košarku od onog mjeseca kad je napravio tučnjavu u detroitu - budem vam skenirao ak nađem :DD

EDIT: da me nebi pribili nije ju on napravio, krivi su navijači ali jbg nekom se to moralo prišiti...

Nađi molim te ko boga{#}

Bio sam gledao tu utakmicu u Detroitu, nije niti toliko lud jer je ako se točno siječam išao na kod zapisničkog stola kad je neki konj iz Detroita{#} (nadam se da će neko skontat) napravi namjerni faul na njemu, samo što ga je navijač pogodio nekim napitkom, pa je dobio 84 utakmice kazne ako se ne varam{#}

18 godina
NBA liga

Nije mi se dalo zezat s hosterima pa sam jednostavno spakirao u rar i uploadao...

http://www.mediafire.com/?0d39i8xatbhnxfq

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 0:20 (Dwyane Wade).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Indiana - Detroit Brawl.

Na Artestu je bio faul, netko iz publike ga pogodijo casom i on je na to reagira. U publici i u tucnjavi je sudjelovao neciji brat (mislim da je Wallacov bio) i skoro su neku babu pregazili.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Odlična pobjeda Bullsa sinoć.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Odlična pobjeda Bullsa sinoć.

Luol Deng im je vrijedan suhog zlata, ako ove godine ne bude na All-Staru onda su treneri koji biraju rezerve pravi majmuni.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Nije mi se dalo zezat s hosterima pa sam jednostavno spakirao u rar i uploadao...

Hvala na ovome {#}

Kako mi je samo žao ovog magazina, dođe mi da sad uzmem neke kultne brojeve da pročitam.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Jeste vidjeli ko starta za Istok? Ameri su pravo budale..

14 godina
neaktivan

Ako se ne varam startaju: Rose, LeBron, Howard, Anthony i Wade. Po meni je to OK. A koga bi ti?

15 godina
neaktivan
NBA liga

Anthony, alo Anthony!

18 godina
Linkosaan kaže...
Dwyane Wade kaže...

Hvala na ovome {#}

Kako mi je samo žao ovog magazina, dođe mi da sad uzmem neke kultne brojeve da pročitam.

Imam jbt skoro 20god a i danas mi posteri iz tog casopisa vise u sobi {#}

bobo rastur kaže...

Jeste vidjeli ko starta za Istok? Ameri su pravo budale..

Galiante kaže...

Ako se ne varam startaju: Rose, LeBron, Howard, Anthony i Wade. Po meni je to OK. A koga bi ti?

Zašto? Cijela petorka zapada je onakva kako sam i ja glasao. Za istok sam samo umjesto Wadea (znao sam da će i tak dobit glasove) stavio Ray Allena a umjesto LeBrona (ne volim ga) sam stavio KGa, ostalo je isto...

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 14:53 (Dwyane Wade).
15 godina
neaktivan
NBA liga

ja sam za onog dodatnog igrača stavio scalabrinea iako mu stern opet neče dat da igra zato šta je pre dobar  {#}

15 godina
neaktivan
NBA liga

Anthony igra užasno ove sezone...

14 godina
neaktivan
NBA liga

Istina da je Anthony jedina boljka postave istočne konferencije.....možda na all-staru to opovrgne.....ali ne kužim one koji izbacuju LeBrona iz te petorke zbog toga što im se ne sviđa (ne sviđa se ni meni previše), ali moraju priznati da je tip među prva 3 igrača sigurno na istoku, ako ne i prvi.....za pristaše bostona (što se može reći i za mene) realno ni jedan igrač nije zaslužio svojim igrama da bude u startnoj petorki...najbliži je tu Rondo koji će sigurno biti u zamjenama.....

15 godina
neaktivan
NBA liga

Slažem se za Boston, razočarali su me ove godine...
A i Bulletsi kako bi čika Barkley rekao su zaista za ku*ac, jer sa svime što može John Wall napravit mogu puno bolje.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Ima puno odličnih igrača koji uopće nisu ni pozvani na All Star.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Nekuzim sto su neki ocekivali, ali pocetna petorka istoke je totalno predvidljiva. Sve superzvijezde istoka su tu, odavno vec sama igra pojedinca ne utjece na izbor All-Stara ako je on superzvijezda. Anthony igra ocajno, ali nema sanse da ce on propustit All-Star u narednih par godina.

A to sto bi neki izostavili LeBrona mi je presmijesno. Osobno nemogu smislit Kobea, ali to mi nedaje za pravo da ignoriram njegov talent pa da ga izbacim sa All-Star ekipe.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
neaktivan
NBA liga
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 23:11 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
NBA liga

http://dimemag.com/ ako kog zanima tu možete čitat dime brutalan magazin imaju i stariji brojevi unazad par mjeseci mislim dost zanimljivo inače u ovom broju Kyrie Irving Dorell wright i tak vrijedi pročitat :D

16 godina
neaktivan
NBA liga

Bome su juče Bullsi rasturali s tricama.

Nadam se da se Rose nije ozbiljnije povrijedio.

17 godina
neaktivan
Tuzna viiest, jucer je Chauncy Billups ozljedijo ahilovu tetivu, danas je potvrdeno da nece moc igrat do kraja sezone cak se pretpostavlja da bi mogao zavrsit karijeru. Ode nam 'Mr. Big Shot'!
15 godina
NBA liga

Paul Pierce se sinoć probio na drugo mjesto najboljeg strijelca u povijesti Celticsa. Prestigao je Larrya Birda,a na prvom mjestu je John Havlicek,koji je u Celticsima proveo 16 sezona i osvojio 8 prstena.

Bravo "The Thruth"!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Paul Pierce se sinoć probio na drugo mjesto najboljeg strijelca u povijesti Celticsa. Prestigao je Larrya Birda,a na prvom mjestu je John Havlicek,koji je u Celticsima proveo 16 sezona i osvojio 8 prstena.

Bravo "The Thruth"!

On mi je pravo drag igrač, kako su samo Celticsi bili sretni/spretni da ga ugrabe kao 10-ti pick na draftu. 

18 godina
JackD kaže...
Tuzna viiest, jucer je Chauncy Billups ozljedijo ahilovu tetivu, danas je potvrdeno da nece moc igrat do kraja sezone cak se pretpostavlja da bi mogao zavrsit karijeru. Ode nam 'Mr. Big Shot'!

http://hangtime.blogs.nba.com/2012/02/07/billups-officially-done-this-season/?ls=iref:nbahpt1

Kakva šteta al ako ništa sad će tek postati zanimljivo u Clippersima... A taman me podsjetio na onog starog Billupsa iz Pistonsa koji je gazio sa Hamiltonom i ekipom. Mr. Big Shot {#}

He who is brave is free.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice