Ne zna se tko što priča
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne zna se tko što priča
Zadnji sut steve novak uzima smijesno.
Bio luđak, luđak i ostao.
kralj najveći, imam ziher još negdje doma košarku od onog mjeseca kad je napravio tučnjavu u detroitu - budem vam skenirao ak nađem :DD
EDIT: da me nebi pribili nije ju on napravio, krivi su navijači ali jbg nekom se to moralo prišiti...
Šta reći?
World Peace je bolesnik.
kralj najveći, imam ziher još negdje doma košarku od onog mjeseca kad je napravio tučnjavu u detroitu - budem vam skenirao ak nađem :DD
EDIT: da me nebi pribili nije ju on napravio, krivi su navijači ali jbg nekom se to moralo prišiti...
Nađi molim te ko boga
Bio sam gledao tu utakmicu u Detroitu, nije niti toliko lud jer je ako se točno siječam išao na kod zapisničkog stola kad je neki konj iz Detroita
(nadam se da će neko skontat) napravi namjerni faul na njemu, samo što ga je navijač pogodio nekim napitkom, pa je dobio 84 utakmice kazne ako se ne varam
Nije mi se dalo zezat s hosterima pa sam jednostavno spakirao u rar i uploadao...
Na Artestu je bio faul, netko iz publike ga pogodijo casom i on je na to reagira. U publici i u tucnjavi je sudjelovao neciji brat (mislim da je Wallacov bio) i skoro su neku babu pregazili.
Odlična pobjeda Bullsa sinoć.
Odlična pobjeda Bullsa sinoć.
Luol Deng im je vrijedan suhog zlata, ako ove godine ne bude na All-Staru onda su treneri koji biraju rezerve pravi majmuni.
Nije mi se dalo zezat s hosterima pa sam jednostavno spakirao u rar i uploadao...
Hvala na ovome 
Kako mi je samo žao ovog magazina, dođe mi da sad uzmem neke kultne brojeve da pročitam.
Jeste vidjeli ko starta za Istok? Ameri su pravo budale..
Ako se ne varam startaju: Rose, LeBron, Howard, Anthony i Wade. Po meni je to OK. A koga bi ti?
Anthony, alo Anthony!
Hvala na ovome 
Kako mi je samo žao ovog magazina, dođe mi da sad uzmem neke kultne brojeve da pročitam.
Imam jbt skoro 20god a i danas mi posteri iz tog casopisa vise u sobi 
Jeste vidjeli ko starta za Istok? Ameri su pravo budale..
Ako se ne varam startaju: Rose, LeBron, Howard, Anthony i Wade. Po meni je to OK. A koga bi ti?
Zašto? Cijela petorka zapada je onakva kako sam i ja glasao. Za istok sam samo umjesto Wadea (znao sam da će i tak dobit glasove) stavio Ray Allena a umjesto LeBrona (ne volim ga) sam stavio KGa, ostalo je isto...
ja sam za onog dodatnog igrača stavio scalabrinea iako mu stern opet neče dat da igra zato šta je pre dobar 
Anthony igra užasno ove sezone...
Istina da je Anthony jedina boljka postave istočne konferencije.....možda na all-staru to opovrgne.....ali ne kužim one koji izbacuju LeBrona iz te petorke zbog toga što im se ne sviđa (ne sviđa se ni meni previše), ali moraju priznati da je tip među prva 3 igrača sigurno na istoku, ako ne i prvi.....za pristaše bostona (što se može reći i za mene) realno ni jedan igrač nije zaslužio svojim igrama da bude u startnoj petorki...najbliži je tu Rondo koji će sigurno biti u zamjenama.....
Slažem se za Boston, razočarali su me ove godine...
A i Bulletsi kako bi čika Barkley rekao su zaista za ku*ac, jer sa svime što može John Wall napravit mogu puno bolje.
Ima puno odličnih igrača koji uopće nisu ni pozvani na All Star.
Nekuzim sto su neki ocekivali, ali pocetna petorka istoke je totalno predvidljiva. Sve superzvijezde istoka su tu, odavno vec sama igra pojedinca ne utjece na izbor All-Stara ako je on superzvijezda. Anthony igra ocajno, ali nema sanse da ce on propustit All-Star u narednih par godina.
A to sto bi neki izostavili LeBrona mi je presmijesno. Osobno nemogu smislit Kobea, ali to mi nedaje za pravo da ignoriram njegov talent pa da ga izbacim sa All-Star ekipe.
Hvala.
http://dimemag.com/ ako kog zanima tu možete čitat dime brutalan magazin imaju i stariji brojevi unazad par mjeseci mislim dost zanimljivo inače u ovom broju Kyrie Irving Dorell wright i tak vrijedi pročitat :D
Bome su juče Bullsi rasturali s tricama.
Nadam se da se Rose nije ozbiljnije povrijedio.
Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Paul Pierce se sinoć probio na drugo mjesto najboljeg strijelca u povijesti Celticsa. Prestigao je Larrya Birda,a na prvom mjestu je John Havlicek,koji je u Celticsima proveo 16 sezona i osvojio 8 prstena.
Bravo "The Thruth"!
On mi je pravo drag igrač, kako su samo Celticsi bili sretni/spretni da ga ugrabe kao 10-ti pick na draftu.
http://hangtime.blogs.nba.com/2012/02/07/billups-officially-done-this-season/?ls=iref:nbahpt1
Kakva šteta al ako ništa sad će tek postati zanimljivo u Clippersima... A taman me podsjetio na onog starog Billupsa iz Pistonsa koji je gazio sa Hamiltonom i ekipom. Mr. Big Shot