NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.512
|
čitano: 891.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA liga

ja sam za onog dodatnog igrača stavio scalabrinea iako mu stern opet neče dat da igra zato šta je pre dobar  {#}

16 godina
neaktivan
NBA liga

Anthony igra užasno ove sezone...

14 godina
neaktivan
NBA liga

Istina da je Anthony jedina boljka postave istočne konferencije.....možda na all-staru to opovrgne.....ali ne kužim one koji izbacuju LeBrona iz te petorke zbog toga što im se ne sviđa (ne sviđa se ni meni previše), ali moraju priznati da je tip među prva 3 igrača sigurno na istoku, ako ne i prvi.....za pristaše bostona (što se može reći i za mene) realno ni jedan igrač nije zaslužio svojim igrama da bude u startnoj petorki...najbliži je tu Rondo koji će sigurno biti u zamjenama.....

16 godina
neaktivan
NBA liga

Slažem se za Boston, razočarali su me ove godine...
A i Bulletsi kako bi čika Barkley rekao su zaista za ku*ac, jer sa svime što može John Wall napravit mogu puno bolje.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Ima puno odličnih igrača koji uopće nisu ni pozvani na All Star.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Nekuzim sto su neki ocekivali, ali pocetna petorka istoke je totalno predvidljiva. Sve superzvijezde istoka su tu, odavno vec sama igra pojedinca ne utjece na izbor All-Stara ako je on superzvijezda. Anthony igra ocajno, ali nema sanse da ce on propustit All-Star u narednih par godina.

A to sto bi neki izostavili LeBrona mi je presmijesno. Osobno nemogu smislit Kobea, ali to mi nedaje za pravo da ignoriram njegov talent pa da ga izbacim sa All-Star ekipe.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina
neaktivan
NBA liga
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 23:11 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
NBA liga

http://dimemag.com/ ako kog zanima tu možete čitat dime brutalan magazin imaju i stariji brojevi unazad par mjeseci mislim dost zanimljivo inače u ovom broju Kyrie Irving Dorell wright i tak vrijedi pročitat :D

16 godina
neaktivan
NBA liga

Bome su juče Bullsi rasturali s tricama.

Nadam se da se Rose nije ozbiljnije povrijedio.

17 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Tuzna viiest, jucer je Chauncy Billups ozljedijo ahilovu tetivu, danas je potvrdeno da nece moc igrat do kraja sezone cak se pretpostavlja da bi mogao zavrsit karijeru. Ode nam 'Mr. Big Shot'!
Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
NBA liga

Paul Pierce se sinoć probio na drugo mjesto najboljeg strijelca u povijesti Celticsa. Prestigao je Larrya Birda,a na prvom mjestu je John Havlicek,koji je u Celticsima proveo 16 sezona i osvojio 8 prstena.

Bravo "The Thruth"!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Paul Pierce se sinoć probio na drugo mjesto najboljeg strijelca u povijesti Celticsa. Prestigao je Larrya Birda,a na prvom mjestu je John Havlicek,koji je u Celticsima proveo 16 sezona i osvojio 8 prstena.

Bravo "The Thruth"!

On mi je pravo drag igrač, kako su samo Celticsi bili sretni/spretni da ga ugrabe kao 10-ti pick na draftu. 

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
18 godina
JackD kaže...
Tuzna viiest, jucer je Chauncy Billups ozljedijo ahilovu tetivu, danas je potvrdeno da nece moc igrat do kraja sezone cak se pretpostavlja da bi mogao zavrsit karijeru. Ode nam 'Mr. Big Shot'!

http://hangtime.blogs.nba.com/2012/02/07/billups-officially-done-this-season/?ls=iref:nbahpt1

Kakva šteta al ako ništa sad će tek postati zanimljivo u Clippersima... A taman me podsjetio na onog starog Billupsa iz Pistonsa koji je gazio sa Hamiltonom i ekipom. Mr. Big Shot {#}

He who is brave is free.
16 godina
NBA liga

Postoji li neka stranica na kojoj mogu npr. odabrati Portland i da tamo vidim box score zadnjih npr. 10 utakmica?

I na kojoj vi stranici pratite rezultate ozljede i slično?

Ja pratim na IamaGM.com

-Izgled im i nije nešto no brzina vijesti i slično je +10!

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
14 godina
neaktivan
NBA liga

Ja osobno rezultate i ostala zbivanja pratim na službenoj stranici NBA-e http://www.nba.com/ ,

a za Portland ti preporučam njihovu official stranicu http://www.nba.com/blazers/index_main.html , a općenito za rezultate također na njihovoj web stranici http://www.nba.com/blazers/schedule/ gdje samo klikneš na rezultat i automatski te baci na stranicu od nba.com gdje možeš vidjeti box score i highlights

Edit: inače za svaki team koji želiš pratiti odeš na nba.com i gore lijevo imaš padajući izbornik Teams i odabereš bilo koji team i baci te na službenu stranicu team-a koji si odabrao

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 16:39 (Galiante).
16 godina
16 godina
Hrca24 kaže...

Hvala, no to sam i našao nakon malo guglanja.. :)

Ima li neka stranica koja izbacuje statistiku dviju ekipa koje ja odaberem, pa da bude neka usporedba..

-Treba za kladionicu(Jučer mi pao portland za 8000kn, ja stavio da će izgubit jer igraju bez glavnog centra, a oni dobili..)..

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
16 godina
neaktivan
NBA liga

Drago mi je što je juče Oralndo uspio zaustavit Lebrona i kompaniju. I opet super pobijeda Bullsa :)

14 godina
neaktivan
pih ove sezone timaovi su izjadnačeniji nego ikad s tim da je majami naravni favorit.Ali klipersi i oklahoma su me stvarno iznenadili.

A new york je totalno podbacio s obzirom na roster koji ima
OMAĐIJAJ ME !!!!!!!!!!!!!
16 godina
neaktivan
NBA liga

Kakav roster ima? SF-a koji bi sa centra pucao u prvoj četvrtini samo da puca, nijednog normalnog PG-a, i to da ih rookie taman iz D-lige izvučen mora spašavat. Žao mi je Amare-a i Chandlera.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Evo dvije Legende

16 godina
neaktivan
NBA liga

16 godina
neaktivan
NBA liga

4. bi trebao bit prvi.

16 godina
neaktivan
NBA liga

I onda se pojavi ovaj igrač i đaba ti i Jordan i Lary Bird itd...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 20:51 (Praetorian1).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Kad se vec razbacujemo s igracima. Tata svih dunkera, Doktor nauke za dunkanje.

Mr. SWAG himself! Julius Erving - Dr. J

16 godina
neaktivan
NBA liga

Jel se možda zna ko bi mogao nastupiti za USA na olimpijskim igrama?

18 godina
Praetorian1 kaže...

Jel se možda zna ko bi mogao nastupiti za USA na olimpijskim igrama?

Kobe, KD, Wade - meni dosta da odem u London {#}

He who is brave is free.
16 godina
NBA liga

gleda netko Lakers @ Celtics večeras? ja neznam hoću li ostati budan dok ne počne koliko sam umoran,ali bi volio pogledati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice