- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima kakav live stream na int za tekme?
Ima kakav live stream na int za tekme?
http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=basketball
Imaš za svaku utakmicu popis streamova.. (1 sat prije početka)
hvala puno imenjace za p2p forum :D
hehe
Zar Saša Vujačić nije White Mamba
Ma koji Sasa. Jedan jedini White Mamba!
Legenda od igraca. Buduci Hall of Famer
.
Ma koji Sasa. Jedan jedini White Mamba!
Legenda od igraca. Buduci Hall of Famer
.
hahaha... taj je pravi... koji lik...
Neznam jeli ima navijaca Denver ovdje, ali evo prva episoda The Association: Denver Nuggets.
The Association je mini serija, svake sezone se uzme po jedna momcad pa ih prate tokom sezone i rade 5-6 epizoda o tome sto se dogada iza kulisa. Prosle godine su bili Boston Celitcsi, a preprosle LA Lakersi.
Eto meni jako draga momcad pogotovo odkad je otisao Carmelo, ako koga zanima nek pogleda.
Neznam jeli ima navijaca Denver ovdje, ali evo prva episoda The Association: Denver Nuggets.
The Association je mini serija, svake sezone se uzme po jedna momcad pa ih prate tokom sezone i rade 5-6 epizoda o tome sto se dogada iza kulisa. Prosle godine su bili Boston Celitcsi, a preprosle LA Lakersi.
Eto meni jako draga momcad pogotovo odkad je otisao Carmelo, ako koga zanima nek pogleda.
Kad budu Bullsi gledam iako mi je Denver pravo draga momčad pogotovo kako nema Carmela.
Zašt nevoliš Carmela?
LoL NordicEU : Heineken01
Zašt nevoliš Carmela?
Da se razumijemo, nije da ga ne volim ali mi nije ni posebno drag (kako ono kažu, nit smrdi nit miriše). On je extra igrač kad je napad u pitanju ali je, za moj ukus, previše šminker. Nije mi se svidilo ono njegovo insistiranje na zamjeni prošle sezone kad je ucjenjivao kompletan klub.
Ove sezone igra užasno, troši puno lopti a odbrane ni za lijeka (nije je nikada ni igrao). Knicksi su daleko bolje stajali bez njega nego sa njim. Prijatelj mi je navijač Knicksa pa i njemu ide na živce pogotovo jer su budalaši iz kluba dali pola tima za njega.
Ne gotivim igrače koji samo gledaju na napad, a za odbranu im je stalo kao do lanjskog snijega (takav je tip Carmelo Anthony). Daj meni da ispucam 30-tak lopti, a za ostalo me baš briga!
Potpis
Super objašnjenje
Nego budući da naša debilna televizija ne prenosi NBA pa nisam u mogućnosti gledat zanima me kako se snalazi Rubio u Minesoti?
U Španjolskoj je bio odličan.
Odličan je, pa posjeti nba.com i pregledaj malo highlightse, kad igraju twolvesi
Nego budući da naša debilna televizija ne prenosi NBA pa nisam u mogućnosti gledat zanima me kako se snalazi Rubio u Minesoti?
U Španjolskoj je bio odličan.
Nastranu sto su se ameri zaljubili u njega.
Mali igra solidno, gleda sam ga dva puta ove sezone pogotovo sad kad ima vecu minutazu. Moram rec da mi se svijdelo sto pokazjue, ima perverzna dodavanja. Problem je taj sto mu je sut los, obrana mu nije na razini i malo previse gubi lopte. Naravno obrana i gubljenje lopti se moze oprostiti jednom novaku, ali kako vrijeme odmice mora se poboljsat u tim segmentima.
Mislim da ga se moze usporedit sa Rondom, samo se nadam da mu nece trebat ovako dugo kao i Rondu da poboljsa sut.
Carmelo je dosta dobar igrač, ali ono prošle godine s Denverom ga je uništilo.
Ali i takav trade je bolji nego onaj koji je LeBron napravio.
Carmelo je dosta dobar igrač, ali ono prošle godine s Denverom ga je uništilo.
Ali i takav trade je bolji nego onaj koji je LeBron napravio.
Pa i nije bas bolje, Carmelo je terorizirao Denver i zahtjevao da ga se tradea, imas par postova iznad link na video o Denveru, u njemu ti je isjecak razgovora Georga Karla i Doc Riversa nakon sto je Melo otisao, Karl je bio presretan sto ga nije vise imao na rosteru. LeBron je otsutio i odradio svoje. Jedina razlika je to sto Denver ima sposobnog GM-a i ljude oko njega, dok Cavsi imaju Gilberta.
Jel možd Dirk Nowitzki ozljeđen?
Jel možd Dirk Nowitzki ozljeđen?
Pauzira 4 utakmice da bi se vratio u formu. Trebao bi se vratit za koji dan.
Mene Rubio nije iznenadio uopće. Ljudi su ga pljuvali prije nego je došao u NBA,ali je činjenica da u Europi više nije mogao napredovati nikako,trebala mu je razina više.
Strašne asistencije ima,baš onaj europski štih kakav fali u NBA ligi.
Vidim da Dallas sad ima super roster, Marion, Odom, West...Onda se Dirk i može malo odmorit.
Veceras derbi na istoku. Heat - Bullsi u 21.30 po nasem vremenu i imate prijenos na SportKlubu.
Milsim da bi ovo moga dobit Miami iz razloga sto Hamilton i Luol Deng nisu spremni za veceras, i navodno se Rose jos uvijek nije 100% oporavio od ozljede palca. Ali lako se to sve promjeni u derbiju, nek bolji pobjedi.
Let's go Heat!
Veceras derbi na istoku. Heat - Bullsi u 21.30 po nasem vremenu i imate prijenos na SportKlubu.
Milsim da bi ovo moga dobit Miami iz razloga sto Hamilton i Luol Deng nisu spremni za veceras, i navodno se Rose jos uvijek nije 100% oporavio od ozljede palca. Ali lako se to sve promjeni u derbiju, nek bolji pobjedi.
Let's go Heat!
Meni su isključili SportKlub sami od sebeh ovi iz MaxTv-a, sad sam im se prije 10 min nahebo majke.
Što se tiče derbija, Bullsi su mi nekako draži, ali meni je jedino važno da fantastična letvorka iz Bostona stige u doigravanja
Ajmo Bullsi
Meni su Celticsi najdraži,a poslije njih Bullsi. Ajmo Bullsi večeras,pokažite da možete do naslova!
Let's go Heat 
Let's go Heat 
Mogu za Heat igrat Chamberlain i Jordan, ali White Mamba je White mamba
Bulls ♥
Let's go Heat 
Mogu za Heat igrat Chamberlain i Jordan, ali White Mamba je White mamba
Joker s klupe, samo da ne eksplodira veceras :)