NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 768.546
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA liga

Odličan je, pa posjeti nba.com i pregledaj malo highlightse, kad igraju twolvesi

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Praetorian1 kaže...

Nego budući da naša debilna televizija ne prenosi NBA pa nisam u mogućnosti gledat zanima me kako se snalazi Rubio u Minesoti?

U Španjolskoj je bio odličan.

Nastranu sto su se ameri zaljubili u njega.

Mali igra solidno, gleda sam ga dva puta ove sezone pogotovo sad kad ima vecu minutazu. Moram rec da mi se svijdelo sto pokazjue, ima perverzna dodavanja. Problem je taj sto mu je sut los, obrana mu nije na razini i malo previse gubi lopte. Naravno obrana i gubljenje lopti se moze oprostiti jednom novaku, ali kako vrijeme odmice mora se poboljsat u tim segmentima.

Mislim da ga se moze usporedit sa Rondom, samo se nadam da mu nece trebat ovako dugo kao i Rondu da poboljsa sut.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Carmelo je dosta dobar igrač, ali ono prošle godine s Denverom ga je uništilo.
Ali i takav trade je bolji nego onaj koji je LeBron napravio.

17 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Carmelo je dosta dobar igrač, ali ono prošle godine s Denverom ga je uništilo.
Ali i takav trade je bolji nego onaj koji je LeBron napravio.

Pa i nije bas bolje, Carmelo je terorizirao Denver i zahtjevao da ga se tradea, imas par postova iznad link na video o Denveru, u njemu ti je isjecak razgovora Georga Karla i Doc Riversa nakon sto je Melo otisao, Karl je bio presretan sto ga nije vise imao na rosteru. LeBron je otsutio i odradio svoje. Jedina razlika je to sto Denver ima sposobnog GM-a i ljude oko njega, dok Cavsi imaju Gilberta.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Jel možd Dirk Nowitzki ozljeđen?

17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Jel možd Dirk Nowitzki ozljeđen?

Pauzira 4 utakmice da bi se vratio u formu. Trebao bi se vratit za koji dan.

16 godina
NBA liga

Mene Rubio nije iznenadio uopće. Ljudi su ga pljuvali prije nego je došao u NBA,ali je činjenica da u Europi više nije mogao napredovati nikako,trebala mu je razina više.

Strašne asistencije ima,baš onaj europski štih kakav fali u NBA ligi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 23:22 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
NBA liga

Vidim da Dallas sad ima super roster, Marion, Odom, West...Onda se Dirk i može malo odmorit.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Veceras derbi na istoku. Heat - Bullsi u 21.30 po nasem vremenu i imate prijenos na SportKlubu.

Milsim da bi ovo moga dobit Miami iz razloga sto Hamilton i Luol Deng nisu spremni za veceras, i navodno se Rose jos uvijek nije 100% oporavio od ozljede palca. Ali lako se to sve promjeni u derbiju, nek bolji pobjedi.

Let's go Heat!

15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Veceras derbi na istoku. Heat - Bullsi u 21.30 po nasem vremenu i imate prijenos na SportKlubu.

Milsim da bi ovo moga dobit Miami iz razloga sto Hamilton i Luol Deng nisu spremni za veceras, i navodno se Rose jos uvijek nije 100% oporavio od ozljede palca. Ali lako se to sve promjeni u derbiju, nek bolji pobjedi.

Let's go Heat!

Meni su isključili SportKlub sami od sebeh ovi iz MaxTv-a, sad sam im se prije 10 min nahebo majke.

Što se tiče derbija, Bullsi su mi nekako draži, ali meni je jedino važno da fantastična letvorka iz Bostona stige u doigravanja{#}

16 godina
neaktivan
NBA liga

Ajmo Bullsi{#}

16 godina
NBA liga

Meni su Celticsi najdraži,a poslije njih Bullsi. Ajmo Bullsi večeras,pokažite da možete do naslova!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
NBA liga

Let's go Heat {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Let's go Heat {#}

Mogu za Heat igrat Chamberlain i Jordan, ali White Mamba je White mamba{#}

17 godina
neaktivan
NBA liga

Bulls ♥

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...
Intel&ATI kaže...

Let's go Heat {#}

Joker s klupe, samo da ne eksplodira veceras :)

14 godina
neaktivan
JackD kaže...
bobo rastur kaže...
Intel&ATI kaže...

Let's go Heat {#}

Joker s klupe, samo da ne eksplodira veceras :)

Lik ima 52,6% šut ove sezone, tako da...

dobro, to što zabija 1.1 poena po utakmici, to je druga priča..

16 godina
neaktivan
NBA liga

Kako je Rose ljepo prošao i zabio :)

EDIT: James nas uništava :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 23:31 (Praetorian1).
17 godina
neaktivan
Sad sam zadnjih 5 min upalio sportklub jer mi je nestao stream na kojem sam gleda. Jel ovi komentator ovako retardiran cijelu utakmicu ?!
16 godina
JackD kaže...
Sad sam zadnjih 5 min upalio sportklub jer mi je nestao stream na kojem sam gleda. Jel ovi komentator ovako retardiran cijelu utakmicu ?!

Da,nažalost.

ali što je sad propustio Rose! Utakmica je fantastična!

Evo i James promašio 2 bacanja!

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 0:08 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
NBA liga

Koja utakmica, prenapeto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 0:11 (Praetorian1).
16 godina
NBA liga

Ipak zaslužena pobjeda Miamija,cijelu utakmicu su bili u prednosti. 

Nije mi samo jasno zašto je James u zadnje 2 minute išao onako forsirati i umalo izgubio utakmicu na kraju.

17 godina
neaktivan
Ni meni nije jasno, trebali su odradit akcije za Bosha bas ga je isa sut veceras.
Ja sam zadovoljan odlican derbi istoka.
18 godina
neaktivan
NBA liga

Dobra tekma, bez obzira što je Rose sje*ao ona slobodna imali su zadnji napad i 9sec - više nego dosta. Mogli su bolje riješiti tu akciju a i Rose je prije nego što je šutirao imao Hamiltona u kutu koji je bio sam ko duh...

He who is brave is free.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Super je bila tekma, Rose je odigrao utakmicu života. Šta je radio obrani Miamia bilo je užitak za gledat. Da nije fulao ona dva slobodna bacanja, mogli su i pobijedit. Al čestitam Majamiju, zasluženo su slavili, a ja  sam svejedno sretan jer su Bullsi pružili odličan otpor, i to mi daje nade da bi ove sezone mogli daleko dogurat. A da je zašao White Mamba, onda bi dobili 100 posto{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 12:29 (Praetorian1).
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

A da je zašao White Mamba, onda bi dobili 100 posto{#}

Usao je White Mamba zadnjih 0.1 s da vrati loptu u igru.

Tek sam jucer shvatio koliko me zivcira ovaj Noah, Bullsi bi mi bili cak i dragi bez njega i ima ogavan sut sa slobodnog. Steta sto Dwight Howard ne zeli doci u Chicago, mislim da bi bili najjaca momcad u NBA-u i unistili bi Miami. Howard + Thibodeau = ajbolja obrana lige, a da ne spominjem koju pick&rollu bi mogli igrat Howard i Rose.

Al eto Howardu je prehladno u Chicagu.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Noah nije baš neki šuter, samim time mu ni slobodna bacanja nejdu. On je više za polaganja. Ni men on nije baš neki igrač. 

Bilo bi dobro da Howard dođe ali opet mislim da bi onda Orlando za njega tražio pola ekpie Bullsa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 15:04 (Praetorian1).
18 godina
neaktivan
JackD kaže...
Praetorian1 kaže...

A da je zašao White Mamba, onda bi dobili 100 posto{#}

Usao je White Mamba zadnjih 0.1 s da vrati loptu u igru.

Tek sam jucer shvatio koliko me zivcira ovaj Noah, Bullsi bi mi bili cak i dragi bez njega i ima ogavan sut sa slobodnog. Steta sto Dwight Howard ne zeli doci u Chicago, mislim da bi bili najjaca momcad u NBA-u i unistili bi Miami. Howard + Thibodeau = ajbolja obrana lige, a da ne spominjem koju pick&rollu bi mogli igrat Howard i Rose.

Al eto Howardu je prehladno u Chicagu.

Howard glumi gospodina{#} Po tome bi trebao u LA ali teško da će se to desiti osim ako nešto ne skombiniraju za D-Willa. Noah mene ne živcira zbog šuta (ako mogu prožvakati onaj od Mariona mogu i njegov), živcira me zbog frizure...

He who is brave is free.
17 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Howard glumi gospodina{#} Po tome bi trebao u LA ali teško da će se to desiti osim ako nešto ne skombiniraju za D-Willa. Noah mene ne živcira zbog šuta (ako mogu prožvakati onaj od Mariona mogu i njegov), živcira me zbog frizure...

Ma zavrsit ce on u Dallasu, oni Cuban je totalno lud i uspit ce u tome da dovede i Howarda i D-Willa.

Ma Noah me zivcira jer ima ogavan sut, frizuru i ponasanje. Ponasa se kao superzvijezda ima retardirane odgovore na press konferencijama.

18 godina
neaktivan
NBA liga

Ima netko da gleda? Ja bzvz listam, čekam Thunder@Clips {#}

He who is brave is free.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice