Odličan je, pa posjeti nba.com i pregledaj malo highlightse, kad igraju twolvesi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nego budući da naša debilna televizija ne prenosi NBA pa nisam u mogućnosti gledat zanima me kako se snalazi Rubio u Minesoti?
U Španjolskoj je bio odličan.
Nastranu sto su se ameri zaljubili u njega.
Mali igra solidno, gleda sam ga dva puta ove sezone pogotovo sad kad ima vecu minutazu. Moram rec da mi se svijdelo sto pokazjue, ima perverzna dodavanja. Problem je taj sto mu je sut los, obrana mu nije na razini i malo previse gubi lopte. Naravno obrana i gubljenje lopti se moze oprostiti jednom novaku, ali kako vrijeme odmice mora se poboljsat u tim segmentima.
Mislim da ga se moze usporedit sa Rondom, samo se nadam da mu nece trebat ovako dugo kao i Rondu da poboljsa sut.
Carmelo je dosta dobar igrač, ali ono prošle godine s Denverom ga je uništilo.
Ali i takav trade je bolji nego onaj koji je LeBron napravio.
Carmelo je dosta dobar igrač, ali ono prošle godine s Denverom ga je uništilo.
Ali i takav trade je bolji nego onaj koji je LeBron napravio.
Pa i nije bas bolje, Carmelo je terorizirao Denver i zahtjevao da ga se tradea, imas par postova iznad link na video o Denveru, u njemu ti je isjecak razgovora Georga Karla i Doc Riversa nakon sto je Melo otisao, Karl je bio presretan sto ga nije vise imao na rosteru. LeBron je otsutio i odradio svoje. Jedina razlika je to sto Denver ima sposobnog GM-a i ljude oko njega, dok Cavsi imaju Gilberta.
Jel možd Dirk Nowitzki ozljeđen?
Jel možd Dirk Nowitzki ozljeđen?
Pauzira 4 utakmice da bi se vratio u formu. Trebao bi se vratit za koji dan.
Mene Rubio nije iznenadio uopće. Ljudi su ga pljuvali prije nego je došao u NBA,ali je činjenica da u Europi više nije mogao napredovati nikako,trebala mu je razina više.
Strašne asistencije ima,baš onaj europski štih kakav fali u NBA ligi.
Vidim da Dallas sad ima super roster, Marion, Odom, West...Onda se Dirk i može malo odmorit.
Veceras derbi na istoku. Heat - Bullsi u 21.30 po nasem vremenu i imate prijenos na SportKlubu.
Milsim da bi ovo moga dobit Miami iz razloga sto Hamilton i Luol Deng nisu spremni za veceras, i navodno se Rose jos uvijek nije 100% oporavio od ozljede palca. Ali lako se to sve promjeni u derbiju, nek bolji pobjedi.
Let's go Heat!
Veceras derbi na istoku. Heat - Bullsi u 21.30 po nasem vremenu i imate prijenos na SportKlubu.
Milsim da bi ovo moga dobit Miami iz razloga sto Hamilton i Luol Deng nisu spremni za veceras, i navodno se Rose jos uvijek nije 100% oporavio od ozljede palca. Ali lako se to sve promjeni u derbiju, nek bolji pobjedi.
Let's go Heat!
Meni su isključili SportKlub sami od sebeh ovi iz MaxTv-a, sad sam im se prije 10 min nahebo majke.
Što se tiče derbija, Bullsi su mi nekako draži, ali meni je jedino važno da fantastična letvorka iz Bostona stige u doigravanja
Ajmo Bullsi
Meni su Celticsi najdraži,a poslije njih Bullsi. Ajmo Bullsi večeras,pokažite da možete do naslova!
Let's go Heat 
Let's go Heat 
Mogu za Heat igrat Chamberlain i Jordan, ali White Mamba je White mamba
Bulls ♥
Let's go Heat 
Joker s klupe, samo da ne eksplodira veceras :)
Let's go Heat 
Joker s klupe, samo da ne eksplodira veceras :)
Lik ima 52,6% šut ove sezone, tako da...
dobro, to što zabija 1.1 poena po utakmici, to je druga priča..
Kako je Rose ljepo prošao i zabio :)
EDIT: James nas uništava :(
Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Da,nažalost.
ali što je sad propustio Rose! Utakmica je fantastična!
Evo i James promašio 2 bacanja!
Koja utakmica, prenapeto.
Ipak zaslužena pobjeda Miamija,cijelu utakmicu su bili u prednosti.
Nije mi samo jasno zašto je James u zadnje 2 minute išao onako forsirati i umalo izgubio utakmicu na kraju.
Ja sam zadovoljan odlican derbi istoka.
Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Dobra tekma, bez obzira što je Rose sje*ao ona slobodna imali su zadnji napad i 9sec - više nego dosta. Mogli su bolje riješiti tu akciju a i Rose je prije nego što je šutirao imao Hamiltona u kutu koji je bio sam ko duh...
Super je bila tekma, Rose je odigrao utakmicu života. Šta je radio obrani Miamia bilo je užitak za gledat. Da nije fulao ona dva slobodna bacanja, mogli su i pobijedit. Al čestitam Majamiju, zasluženo su slavili, a ja sam svejedno sretan jer su Bullsi pružili odličan otpor, i to mi daje nade da bi ove sezone mogli daleko dogurat. A da je zašao White Mamba, onda bi dobili 100 posto
A da je zašao White Mamba, onda bi dobili 100 posto
Usao je White Mamba zadnjih 0.1 s da vrati loptu u igru.
Tek sam jucer shvatio koliko me zivcira ovaj Noah, Bullsi bi mi bili cak i dragi bez njega i ima ogavan sut sa slobodnog. Steta sto Dwight Howard ne zeli doci u Chicago, mislim da bi bili najjaca momcad u NBA-u i unistili bi Miami. Howard + Thibodeau = ajbolja obrana lige, a da ne spominjem koju pick&rollu bi mogli igrat Howard i Rose.
Al eto Howardu je prehladno u Chicagu.
Noah nije baš neki šuter, samim time mu ni slobodna bacanja nejdu. On je više za polaganja. Ni men on nije baš neki igrač.
Bilo bi dobro da Howard dođe ali opet mislim da bi onda Orlando za njega tražio pola ekpie Bullsa.
A da je zašao White Mamba, onda bi dobili 100 posto
Usao je White Mamba zadnjih 0.1 s da vrati loptu u igru.
Tek sam jucer shvatio koliko me zivcira ovaj Noah, Bullsi bi mi bili cak i dragi bez njega i ima ogavan sut sa slobodnog. Steta sto Dwight Howard ne zeli doci u Chicago, mislim da bi bili najjaca momcad u NBA-u i unistili bi Miami. Howard + Thibodeau = ajbolja obrana lige, a da ne spominjem koju pick&rollu bi mogli igrat Howard i Rose.
Al eto Howardu je prehladno u Chicagu.
Howard glumi gospodina
Po tome bi trebao u LA ali teško da će se to desiti osim ako nešto ne skombiniraju za D-Willa. Noah mene ne živcira zbog šuta (ako mogu prožvakati onaj od Mariona mogu i njegov), živcira me zbog frizure...
Howard glumi gospodina
Po tome bi trebao u LA ali teško da će se to desiti osim ako nešto ne skombiniraju za D-Willa. Noah mene ne živcira zbog šuta (ako mogu prožvakati onaj od Mariona mogu i njegov), živcira me zbog frizure...
Ma zavrsit ce on u Dallasu, oni Cuban je totalno lud i uspit ce u tome da dovede i Howarda i D-Willa.
Ma Noah me zivcira jer ima ogavan sut, frizuru i ponasanje. Ponasa se kao superzvijezda ima retardirane odgovore na press konferencijama.
Ima netko da gleda? Ja bzvz listam, čekam Thunder@Clips