NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 727.849
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA liga

večeras u 1:00 po našem vremenu

15 godina
NBA liga
jučer sam gledao sve utakmice i stvarno je svaka bila odlična i puna naboja,ko bi rekao da će tako biti na samom otvaranju sezone. Kako su samo Bullsi preokrenuli protiv Lakersa,čudesno polaganje Rosea za pobjedu. Od ostalih utakmica,mislio sam da će Knicksi i lakše preko mojih Celticsa koji su bili bez Piercea,ali Rondo je imao fantastičnu utakmicu,drastično je popravio šut preko ljeta. Thunder i dalje odličan,jedino mi se ne sviđa što Westbrook nekad previše forsira,jučer je izgubio loptu 4 napada zaredom,ali Durant ih je izvukao,a Orlandu kao da fali jedan pravi šuter,neznam,bar mi je tako izgledalo sinoć. Mavsi su daleko od one razine sa kraja sezone,od svih ekipa koje sam gledao sinoć,samo njima kao da je falilio žara,možda zbog samog početka sezone,ali Miami ih je uništio.

Večeras opet duga noć uz NBA!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
NBA liga

Danas u jedan sat: 

(1)Netsi - Wizardsi

(2)Milwaukee - Charlotte 

(3)Houston - Orlando

(4)Toronto - Clevland

(5)Detroit - Indiana

U dva sata:

(6)OKC - Timberwolvsi

U 2:30:

(7)Denver - Dallas

(8)Memphis - SAS

U tri sata:

(9)Hornets - PHX

U četiri:

(10)Lakersi - Sacramento

(11)76ers - Blazers

U pola 5:

(12)Bullsi - Warriorsi

Djelim spermu, utovar besplatan! 031/820-319
17 godina
Re: NBA liga
antimadridista kaže...
jučer sam gledao sve utakmice i stvarno je svaka bila odlična i puna naboja,ko bi rekao da će tako biti na samom otvaranju sezone. Kako su samo Bullsi preokrenuli protiv Lakersa,čudesno polaganje Rosea za pobjedu. Od ostalih utakmica,mislio sam da će Knicksi i lakše preko mojih Celticsa koji su bili bez Piercea,ali Rondo je imao fantastičnu utakmicu,drastično je popravio šut preko ljeta. Thunder i dalje odličan,jedino mi se ne sviđa što Westbrook nekad previše forsira,jučer je izgubio loptu 4 napada zaredom,ali Durant ih je izvukao,a Orlandu kao da fali jedan pravi šuter,neznam,bar mi je tako izgledalo sinoć. Mavsi su daleko od one razine sa kraja sezone,od svih ekipa koje sam gledao sinoć,samo njima kao da je falilio žara,možda zbog samog početka sezone,ali Miami ih je uništio.

Večeras opet duga noć uz NBA!

Hehe i ja sam jučer gledao sve tekme do 7 ujutro :D Al nema više toga, imao sam 2 dana opuštanja, vraćam se starom režimu i spavanju oko 11 xD Al ona tekma bulls@lakers jucer aaaa predobro Kobe metne onaj fadeaway kojeg valjda samo on može onako izvući preko dvojice i ono prvo sam nabrijan a onda se sjetim da mi treba da chicago dobije hahahah Lakersi su sami sebe s**bali, ne možeš fulati 4slobodna zaredom kad je tekma u egalu. Jučer NBA baš nije razočarao, savršene tekme osim mia@dal to mi je više ličilo na juniorsku trening utakmicu...{#}

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 15:26 (Dwyane Wade).
15 godina
NBA liga

Ako netko želi gledati jučerašnje tekme može na NBA.tv.. 

14 godina
NBA liga

Pa jel se mogu i ove današnje?

15 godina
neaktivan
NBA liga

naravno  {#}

15 godina
NBA liga

ima li budnih? koju utakmicu ćete gledati sad u 01.00h od ovih što su na rasporedu?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ima li budnih? koju utakmicu ćete gledati sad u 01.00h od ovih što su na rasporedu?

Orlando se gleda....:) bit ce zanimljiva ova sezona....

17 godina
neaktivan
NBA liga

Nisam baš u basketu al' ovo bi volio pogledati... Ima tko kakav stream link?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
14 godina
neaktivan
NBA liga

eee momci, vcrs sam treća smjena na ttx-u, fino upalim ESPN i malo NBA u krilo :D želi li se netko mjenjat :D?

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

http://www.lshunter.tv/basketball-live-streaming-video.html

15 godina
thuglife kaže...

besplatan ti je NBA TV do 9.1,samo se registriraj i gledaš sve utakmice do tada.

16 godina
neaktivan
NBA liga

sutra u 2:00 "starčeki" protiv Miamija

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
NBA liga

gledao sam sinoć Toronto i moram reći da su me iznenadili,obranu su drastično poravili od prošle godine,čak 8 blokada u prvom poluvremenu. Inače,tu sam utakmicu gledao jer me je zanimalo kako igraju prvi i četvrti pick na draftu iz Clevelanda,Irving mi nije izgledao ništa posebno,a Thompson je odigrao solidnu utakmicu,mogli bi donijeti svježine u Cleveland kad se malo uigraju. Nešto malo sam gledao i Timberwolvese protiv Thundera i Rubio je odigrao odlično,čak ga je i LeBron pohvalio,imao je par genijalnih dodavanja,samo još malo treba poraditi na obrani.

15 godina
NBA liga

Lakersi i Mavericksi nisu najbolje započeli

15 godina
neaktivan
NBA liga

kakva reklama {#} i još jedna počast Draženu {#}

15 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

kakva reklama {#} i još jedna počast Draženu {#}

Reklama je sami vrh, prosto sam uživao gledajući je. Svaka im čast!

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
NBA liga
Rasopored pet NBA utakmica za danas:

U pola dva:
(1) Atlanta Hawks - New Jersey Nets

U dva:
(2) Boston Celtics - Miami Heat

U pola tri:
(3) Minnesota Timberwolves - Milwaukee Bucks

U četiri:
(4) Sacramento Kings - Portland Trail Blazers

U pola pet:
(5) Utah Jazz - Los Angeles Lakers
16 godina
neaktivan
NBA liga

Jel ima neko budan da ne gledam sam? {#}

BF3 nick:FlasHard3 Xfire:bobbyz666
15 godina
BobbyZ kaže...

evo mene,gledam Heat vs Celtics naravno {#}

15 godina
antimadridista kaže...
BobbyZ kaže...

evo mene,gledam Heat vs Celtics naravno {#}

Same here {#}

16 godina
neaktivan
NBA liga

ovaj cole mi se sviđa,mali je neustrašiv,isti Wade u njegovim godinama.ak ovak nastavi mogo bi bit među boljim playevima u nba

BF3 nick:FlasHard3 Xfire:bobbyz666
15 godina
NBA liga

raspored za večeras:

00.00h: Toronto - Indiana

01.00h: Charlotte - Miami

01.30h: Atlanta - Washington

Detroit - Cleveland

02.00h: Memphis - Oklahoma

New Orleans - Boston

02.30h: San Antonio - LA Clippers

03.00h: Denver - Utah

Phoenix - Philadelphia

04.30h: Golden State - New York

14 godina
NBA liga

Ajmo Toronto {#}

15 godina
NBA liga

početnih 9-0 Bobcatsa protiv Miamija,moglo bi biti napeto do kraja!

edit: kraj 1.četvrtine 32-20 za Bobcatse.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 1:36 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
NBA liga

ovakve završetke volim {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 12:35 (al zagorec).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Neznam za vas al ja sam na no sleepu, pogledao sam skoro sve sto se moze gledat. Srecom jos tjedan dana do pocetka faksa inace bi umra.

Dallas - OKC epsko zatvaranje, Carteru i KD-u kapa do poda odlicni sutevi. Dosad sto sam gleda OKC i Miami rasturaju i apsolutni su favoriti za osvajanje naslova. Bullse sam gledao samo protiv Lakersa i svidjelo mi se sto su pokazali, ako Rip prode bez ozljeda ove sezone imaju odlicne sanse za konferencijsko finale a dalje nisam bas siguran.

16 godina
neaktivan
NBA liga

kako je počelo, ova sezona bi mogla biti puna ovakvih trenutaka. yeah :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 11:51 (al zagorec).
15 godina
NBA liga

Rubio dokazao da ima nešto u njemu, 12 poena,12 asistencija i 6 skokova protiv Miamija, Celticsi napokon do prve pobjede,sasvim du druga momčad kad je Pierce u igri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 23:26 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice