NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 727.834
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA liga

pre očito da im je pierce falio sasvim druga momčad a rose konačno pokazao zašto je MVP 29 poena 8 skokovai 16 asista fenomenalna večer  {#}

14 godina
neaktivan
NBA liga

Isto tako vrijedi i za Bynum-a koji se nakon kazne(neigranje 3-4 utakmice) vratio i bio igrač utakmice za Lakerse

15 godina
NBA liga

Uf kako Heat igra, stvarno su se promijenili od prošle godine....

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Lakersi su me razočarali totalno, ovaj Bryant zadnju utakmicu nije mogao ništa pogodit....

15 godina
neaktivan
NBA liga

Moj sud od pocetka sezone:

Kako sam i ocekivao, Miami je explodirao. Igraju sjajno, i pored trojke ostali igraci su aktivni i svi zajedno funkcionisu. Izgleda da su konacno pronasli taj team chemistry i sad ruse sve pred sobom.

Chicago takodjer, Hamilton se konacno pronalazi u ekipi, Boozer se postepeno popravlja, ionako opasan tim je jos opasniji.

Oklahoma igra urnebesno, jedini oni se isticu na zapadu, vec mogu da vjerujem da ce doci do finala lige.

Jos mi na pamet padaju Clippersi koji igraju strasno atraktivno, prva stvar koja me asocira na taj tim je alley-up factory{#}. Vec se govorka da mogu zasjeniti gradskog rivala.

Ostalo manje vise ocekivano, jedino dobri omjeri Indiane, Portlanda i donekle Orlanda i Atlante nece dugo ostati takvi, vremenom ce im igra opasti.

Jedino i najvece razocarenje koje sam dozivio je New jeb*ni York za koji najvise navijam, igraju ispod svakog ocekivanja. Izgleda da ce oni ovu sezonu potrositi da bi se uigrali i stvorili chemistry, ovako mogu samo stici do playoffa negdje oko 5-8 pozicije, ako prodju prvo kolo sve da se nogama u guzicu sutaju. Jedino sta im moze pomoci je zdrav Baron Davis i vrijeme provedno skupa trenirajuci.

Jos sta primjetim je da je osjetno poremecen tzv. competitive balance prouzrokovan okupljanjima zvijezda i jacih igraca na jednom mjestu, aktualno je od prilike nekih 5-6 timova dok su ostali zaboravljeni i o njima se ne prica uopste. A sjecam se da se prije 3-4 sezone od 15 timova sa zapada bukvalno nisu mogla izvdojiti 3 bolja od ostalih.

15 godina
Re: NBA liga
the. Shelby kaže...

Moj sud od pocetka sezone:

Kako sam i ocekivao, Miami je explodirao. Igraju sjajno, i pored trojke ostali igraci su aktivni i svi zajedno funkcionisu. Izgleda da su konacno pronasli taj team chemistry i sad ruse sve pred sobom.

Chicago takodjer, Hamilton se konacno pronalazi u ekipi, Boozer se postepeno popravlja, ionako opasan tim je jos opasniji.

Oklahoma igra urnebesno, jedini oni se isticu na zapadu, vec mogu da vjerujem da ce doci do finala lige.

Jos mi na pamet padaju Clippersi koji igraju strasno atraktivno, prva stvar koja me asocira na taj tim je alley-up factory{#}. Vec se govorka da mogu zasjeniti gradskog rivala.

Ostalo manje vise ocekivano, jedino dobri omjeri Indiane, Portlanda i donekle Orlanda i Atlante nece dugo ostati takvi, vremenom ce im igra opasti.

Jedino i najvece razocarenje koje sam dozivio je New jeb*ni York za koji najvise navijam, igraju ispod svakog ocekivanja. Izgleda da ce oni ovu sezonu potrositi da bi se uigrali i stvorili chemistry, ovako mogu samo stici do playoffa negdje oko 5-8 pozicije, ako prodju prvo kolo sve da se nogama u guzicu sutaju. Jedino sta im moze pomoci je zdrav Baron Davis i vrijeme provedno skupa trenirajuci.

Jos sta primjetim je da je osjetno poremecen tzv. competitive balance prouzrokovan okupljanjima zvijezda i jacih igraca na jednom mjestu, aktualno je od prilike nekih 5-6 timova dok su ostali zaboravljeni i o njima se ne prica uopste. A sjecam se da se prije 3-4 sezone od 15 timova sa zapada bukvalno nisu mogla izvdojiti 3 bolja od ostalih.

nebi se baš u potpunosti složio za Miami. Da,strašni su i sigurno su najveći favoriti za osvajanje lige ove godine,ali ova zadnja utakmica i njihov prvi poraz su pokazali da su itekako ranjivi u nekim situacijama,a i dvije utakmice koje su pobijedili mogle su otići u ruke protivnicima da su Bobcatsi ili Timberwolwesi malo bolje iskreirali zadnje napade na utakmici. Po meni izgledaju jako slično,ako ne i potpuno isto kao i prošle sezone,uz dodatak Norrisa Cole-a koji je jako dobar rookie.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
NBA liga

Meni se Minnesota jako dopada ove godine, K.Love i Rubio prva liga, kakav all-rounder i kakav asistent, sjajno. Kronično im nedostaje još jedan PG i C za veće stvari, nažalost..

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
NBA liga

Slažem se, Competitive balance je uništen, trebalo bi stavit limit plaćam na 25-30 milijuna, svi bi imali jednu zvijezdu i ostale dobre igrače.

15 godina
neaktivan
NBA liga

imali na kioscima za kupit neki košarkaški časopis jer vidim da nema super košarke već neko vrijeme pa postoji li neka alternativa

15 godina
neaktivan
Koliko ja znam ne, a ja sam super košarku ionako kupovao zbog postera.
15 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

imali na kioscima za kupit neki košarkaški časopis jer vidim da nema super košarke već neko vrijeme pa postoji li neka alternativa

Ima, ja kupio prošli mjesec..tj. za prosinac, baš pogledao Luka Žorić ti je na naslovnici, Hrvatska košarka se zove mjesečnik, u formatu bivše Košarke, ja uzmem povremeno u algoritmu SLAM američki, prva liga još uvijek, iako se dosta srozao, a od naših sam obožavao legendarni K2, uz koji su dolazile i sličice, imao sam pun ormar tog sranja u osnovnjaku, i naravno sve albume popunjene {#} zlatno doba nba od 1990-1997,98

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
thedream kaže...
mrdennis458 kaže...

Ima, ja kupio prošli mjesec..tj. za prosinac, baš pogledao Luka Žorić ti je na naslovnici, Hrvatska košarka se zove mjesečnik, u formatu bivše Košarke, ja uzmem povremeno u algoritmu SLAM američki, prva liga još uvijek, iako se dosta srozao, a od naših sam obožavao legendarni K2, uz koji su dolazile i sličice, imao sam pun ormar tog sranja u osnovnjaku, i naravno sve albume popunjene {#} zlatno doba nba od 1990-1997,98

Zlatno doba NBA je bilo 1979-1992.

15 godina
neaktivan
NBA liga

kakve rezultate prognozirate danas?

par ...dva neko ko je upućen....

15 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...
thedream kaže...
mrdennis458 kaže...

Zlatno doba NBA je bilo 1979-1992.

kako kome, i ovisi šta uzimaš u obzir, ako misliš na NBA Draft to svakako..

Cemetary gates
14 godina
neaktivan
NBA liga

Oklahoma ima igrača da dođe do konferencijskog finala, a čak možda i do kraja, samo da se Westbrook opameti, da ne naskače iz tranzicija i slične njegove gluposti. Durant je klasa za sebe, u ovom trenutku je bolji i od Jamesa i Kobe-a.

Inače moje simpatije su upučene ka Lakersima, ali teško da mogu išta ove sezone. Na istoku bih volio da se Celticsi proguraju što je moguće dalje.

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

a to hrvatska košarka jel stvarno samo hrvatska košarka ili ima i nba

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 10:42 (mrdennis458).
15 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...
thedream kaže...

a to hrvatska košarka jel stvarno samo hrvatska košarka ili ima i nba

Nešto sitno, ja kupujem zbog naše košarke (!!{#}!!, ima nas koji i to pratimo), pa meni paše. Idi na američki SLAM ako ti je do NBA, moj savjet. Ili ovdje za početak..

Evo jedan krasan wallpaper Rodmanove karijere, za fanove must have.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 12:37 (thedream).
14 godina
neaktivan
NBA liga

fenomenalan wallpaper, ali ima li od nekog drugog npr. MJ, Magica, The Dream-a, The Big Dipper... ?

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
15 godina
neaktivan
NBA liga

Ima još nešto sitno u bazi kod njih na SLAM-u pa pogledaj, čovječe gledam baš - pa jbte Grant Hill još uvijek igra, 40g. {#} kakav car. A mislio sam da je Kevin Willis star, ili Mutombo.

Cemetary gates
15 godina
NBA liga

Mamba 48p. Idemo po novi naslov {#}.

15 godina
neaktivan
NBA liga

postoji li realna šansa da Dwight Howard završi u Bullsima

2 da
10 ne
17 godina
Hrca24 kaže...

Mamba 48p. Idemo po novi naslov {#}.

lik je ISUS.

He who is brave is free.
17 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

Reka je da nezeli u Chicago, a nevjerujem da ce Bullsi se odreci 2-3 igraca za Howarda. Uz to Orlando se pokusava rjesit i Turkoglua jer ima veliki ugovor.

14 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

Pa kao priča se o tome, ali ne verujem da će Bullsi sad hteti da trejduju, pošto su u pitanju Deng, Noah, Asik i Gibson, neka kombinacija navedenih.

Pitaj od Pirot do Vranje dali je Scarfaceee nekog zajebao
15 godina
neaktivan
NBA liga
http://nbaking.wordpress.com/
Izvrsna stranica sa NBA analizama. Tamo možete naći sve dosadašnje analize, statistiku i dr. Nadam se da će vam se svidjeti!
15 godina
thedream kaže...
Nešto sitno, ja kupujem zbog naše košarke (!!{#}!!, ima nas koji i to pratimo), pa meni paše. Idi na američki SLAM ako ti je do NBA, moj savjet. Ili ovdje za početak..

ima li u tom casopisu kakvih postera(nba igraca)?

ako nema ima li jos koji casopis za kupiti u hr sa posterima nba igraca?

15 godina
NBA liga

Za kladioničare..

Nemojte stavljat ništa u vezi Kobea jer bi svakog trenutka mogao puknuti...

Zbog ozljede ručnog zgloba prima injekcije, trebao bi na 3 mjeseca napustiti košarku i otići na operaciju...

Ehh.. da i Bullsi su potpisali sa Mikeom Jamesom..

Djelim spermu, utovar besplatan! 031/820-319
14 godina
Top Bugovac kaže...

Za kladioničare..

Zbog ozljede ručnog zgloba prima injekcije, trebao bi na 3 mjeseca napustiti košarku i otići na operaciju...

Krivo, stavljajte na ispod koševe :D

LoL NordicEU : Heineken01
15 godina
KKristijan kaže...
Top Bugovac kaže...

Za kladioničare..

Ne!
Kobe još nije slomljen.. No može se slomiti u svakom trenutku, vidiš da i ovako trpa 38 poena.. 

Djelim spermu, utovar besplatan! 031/820-319
17 godina
Top Bugovac kaže...
KKristijan kaže...
Top Bugovac kaže...

Za kladioničare..

Ne!
Kobe još nije slomljen.. No može se slomiti u svakom trenutku, vidiš da i ovako trpa 38 poena.. 

Vjeruj mi mentalno se Kobe ne može slomiti... A što se tiče ruke dok ide-ide, sjećamo se kako je bilo sa prstom...

He who is brave is free.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice