NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 767.232
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: NBA liga
thedream kaže...

IMO, bez Odoma su Lakersi dobrih 20-30% slabiji, ako znamo da je KB 50% ekipe, što sigurno je, Gasol je standardan, ostalo su otpadnici. Odom je jednostavno povezivao konce, mislim iskreno da Lakersi neće imati Bog zna kakvu sezonu, možda se varam, ali pročitana su knjiga.

Mislim da bi Boston upravo zbog skraćene sezone mogao najviše profitirati, gledao sam na nbaTV prosjek godina startnog rostera, to je čudo jedno, nema čovjeka ispod 30g. više čak. Što kraća sezona, manje oscilacija, manji umor, veće šanse za prstenom.

Gdje sada igra Baron Davis, je li još uvijek u LAC? Nisam ga snimio.. On mi je igračina uf.

Baron je još u LAC, odličan igrač, jak, agresivan, brz, dobar šut, još da ga ozljede ne muče...

17 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
thedream kaže...

Gdje sada igra Baron Davis, je li još uvijek u LAC? Nisam ga snimio.. On mi je igračina uf.

Baron je još u LAC, odličan igrač, jak, agresivan, brz, dobar šut, još da ga ozljede ne muče...

Baron Davis potpisao za NY Knickse ima par dana, ozljeden je jos nekih 8-10 tjedana, a i onda ce mu bit upitna forma.

18 godina
MARKOZD15 kaže...

Malo si ti ostao u vremenu... Davis je nakon All-Stara treadan u Cleveland di je sad dobio nogom u guzicu (amnesty clause) i potpisao je za Knickse

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Derrick Rose potpisao produljenje ugovora s Bullsima na dodatnih 5 godina u vrijednosti 94 mil. $ novi ugovora je valjan od 2012./13. sezone

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 16:45 (mrdennis458).
16 godina
NBA liga
Hoće li biti NBA prijenosi na Areni ili SportKlubu?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
NBA liga

mene zanima dal neko zna dal ima kakva alternativa za myp2p pošto je ugašen ovo ljeto.{#}

BF3 nick:FlasHard3 Xfire:bobbyz666
16 godina
BobbyZ kaže...

mene zanima dal neko zna dal ima kakva alternativa za myp2p pošto je ugašen ovo ljeto.{#}

MyP2P nije ugašen,samo je premješten na adresu wiziwig.tv. Malo je izmijenjena stranica,sad je još bolja nego prije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
NBA liga
Tjesna pobjeda Clippersa nad Lakersima, 108-103. Lakersi su igrali bez Kobea koji se ozljedio u prvoj tekmi.
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
15 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

Derrick Rose potpisao produljenje ugovora s Bullsima na dodatnih 5 godina u vrijednosti 94 mil. $ novi ugovora je valjan od 2012./13. sezone

Po meni malo iznenađenje jer nisam očekivao da će mu ponuditi ovakav ugovor. Pametan potez uprave iako je gomila love u pitanju.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
NBA liga

sinoć odigrani susreti predsezone:

Hawks - Bobcats 92-75
Suns - Nuggets 85-110

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 13:03 (antimadridista).
16 godina
NBA liga

danas Božićni NBA maraton na SportKlubu:

18.00 - 20.30h: Knicks - Celtics

20.30 - 23.00h: Mavericks - Heat

23.00 - 01.30h: Bulls - Lakers

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

danas Božićni NBA maraton na SportKlubu:

18.00 - 20.30h: Knicks - Celtics

20.30 - 23.00h: Mavericks - Heat

23.00 - 01.30h: Bulls - Lakers

Ma tko ce slusat dosadne komentatore na Sportklubu, imas besplatna dva tjedna za gledat na NBA TV, samo se registriraj na njihovoj stranici i uzivaj!

Jos nesto manje od sat i po i krece cirkus u zraku, jedva cekam!

15 godina
neaktivan
NBA liga

koje su vaše prognoze za večeras

15 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

koje su vaše prognoze za večeras

ja sam se kladio na Clipperse i Knickse

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d
18 godina
lnova65 kaže...

listić: na knickse, miami-dal više koševa, na chicago, na okc, na clipperse i wade više od 24,5 koša {#}

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
NBA liga

e jel imate problema s nba TV ?

17 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

e jel imate problema s nba TV ?

Da, valjda previse ljudi zeli gledat NBA.

15 godina
neaktivan
NBA liga

{#}  -.-

18 godina
NBA liga

dođem sad s mise i ne radi nba, pa nemreš vjerovat -.-

He who is brave is free.
16 godina
NBA liga

ja gledam na SportKlubu,ovaj Rondo je nevjerojatan,dosta je popravio šut od prošle sezone,to je bila jedina stvar u kojoj je bio prosječan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 20:16 (antimadridista).
18 godina
NBA liga

http://www.adthe.us/streams/CreepyTV2.html

jedna zanimljivost vezana uz ovaj stream - streamaju direktno sa nbatva izgleda da samo ne radi nama luzerima iz eu...  majku im šugavu (necu psovati na Božić)...

He who is brave is free.
17 godina
neaktivan
NBA liga
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 20:32 (al zagorec).
17 godina
neaktivan
Ovaj Norris Cole je odlican, ako ovako nastabi Chalmers bi mogao izgubit poziciju startera. Jos samo da vidimo Currya u akciji.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Evo došao sad doma, vidim moj Heat rastura, Lebron preko 30 koševa {#}

16 godina
NBA liga

Otiđite na nba.tv i registrirajte se.. 

Ako vam ne radi samo lupite CTRL+f5

Djelim spermu, utovar besplatan! 031/820-319
15 godina
neaktivan
NBA liga

DeAndre Jordan 8 blokada damn čovjek je lud  {#}

15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
lnova65 kaže...

listić: na knickse, miami-dal više koševa, na chicago, na okc, na clipperse i wade više od 24,5 koša {#}

Kolko si dobil? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 10:15 (Intel&ATI).
16 godina
NBA liga

Ima li neka stranica na kojoj piše u koliko sati se igraju današnje tekme po NAŠEM vremenu? 

Djelim spermu, utovar besplatan! 031/820-319
18 godina
Intel&ATI kaže...
Dwyane Wade kaže...
lnova65 kaže...

Kolko si dobil? {#}

600 nisam puno stavio, 20kn... sretan mi božić :D A ovo po našem vremenu - na nba.com su ti sve tekme u ET vremenu (eastern time) da bi preračunao u naše (GMT +1) samo dodaš 6sati: dakle prva tema nets@wizards je u 7pm ET ili u našem vremenu 1 ujutro...

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 12:54 (Dwyane Wade).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Imao sam na listiću sve NBA parove od večeras, sve sam pogodio osim Lakersa koje sam imao 1X omfg 1 koš mi tolike pare skino :(.

Kad Toronto igra prvu?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice