e jel imate problema s nba TV ?
Da, valjda previse ljudi zeli gledat NBA.
e jel imate problema s nba TV ?
Da, valjda previse ljudi zeli gledat NBA.
-.-
dođem sad s mise i ne radi nba, pa nemreš vjerovat -.-
ja gledam na SportKlubu,ovaj Rondo je nevjerojatan,dosta je popravio šut od prošle sezone,to je bila jedina stvar u kojoj je bio prosječan.
http://www.adthe.us/streams/CreepyTV2.html
jedna zanimljivost vezana uz ovaj stream - streamaju direktno sa nbatva izgleda da samo ne radi nama luzerima iz eu... majku im šugavu (necu psovati na Božić)...
Evo došao sad doma, vidim moj Heat rastura, Lebron preko 30 koševa 
Otiđite na nba.tv i registrirajte se..
Ako vam ne radi samo lupite CTRL+f5
DeAndre Jordan 8 blokada damn čovjek je lud 
ja sam se kladio na Clipperse i Knickse
listić: na knickse, miami-dal više koševa, na chicago, na okc, na clipperse i wade više od 24,5 koša 
Kolko si dobil? 
Ima li neka stranica na kojoj piše u koliko sati se igraju današnje tekme po NAŠEM vremenu?
ja sam se kladio na Clipperse i Knickse
listić: na knickse, miami-dal više koševa, na chicago, na okc, na clipperse i wade više od 24,5 koša 
Kolko si dobil? 
600 nisam puno stavio, 20kn... sretan mi božić :D A ovo po našem vremenu - na nba.com su ti sve tekme u ET vremenu (eastern time) da bi preračunao u naše (GMT +1) samo dodaš 6sati: dakle prva tema nets@wizards je u 7pm ET ili u našem vremenu 1 ujutro...
Imao sam na listiću sve NBA parove od večeras, sve sam pogodio osim Lakersa koje sam imao 1X omfg 1 koš mi tolike pare skino :(.
Kad Toronto igra prvu?
večeras u 1:00 po našem vremenu
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Danas u jedan sat:
(1)Netsi - Wizardsi
(2)Milwaukee - Charlotte
(3)Houston - Orlando
(4)Toronto - Clevland
(5)Detroit - Indiana
U dva sata:
(6)OKC - Timberwolvsi
U 2:30:
(7)Denver - Dallas
(8)Memphis - SAS
U tri sata:
(9)Hornets - PHX
U četiri:
(10)Lakersi - Sacramento
(11)76ers - Blazers
U pola 5:
(12)Bullsi - Warriorsi
Hehe i ja sam jučer gledao sve tekme do 7 ujutro :D Al nema više toga, imao sam 2 dana opuštanja, vraćam se starom režimu i spavanju oko 11 xD Al ona tekma bulls@lakers jucer aaaa predobro Kobe metne onaj fadeaway kojeg valjda samo on može onako izvući preko dvojice i ono prvo sam nabrijan a onda se sjetim da mi treba da chicago dobije hahahah Lakersi su sami sebe s**bali, ne možeš fulati 4slobodna zaredom kad je tekma u egalu. Jučer NBA baš nije razočarao, savršene tekme osim mia@dal to mi je više ličilo na juniorsku trening utakmicu...
Ako netko želi gledati jučerašnje tekme može na NBA.tv..
Pa jel se mogu i ove današnje?
naravno 
ima li budnih? koju utakmicu ćete gledati sad u 01.00h od ovih što su na rasporedu?
ima li budnih? koju utakmicu ćete gledati sad u 01.00h od ovih što su na rasporedu?
Orlando se gleda....:) bit ce zanimljiva ova sezona....
Nisam baš u basketu al' ovo bi volio pogledati... Ima tko kakav stream link?
eee momci, vcrs sam treća smjena na ttx-u, fino upalim ESPN i malo NBA u krilo :D želi li se netko mjenjat :D?
besplatan ti je NBA TV do 9.1,samo se registriraj i gledaš sve utakmice do tada.
sutra u 2:00 "starčeki" protiv Miamija
gledao sam sinoć Toronto i moram reći da su me iznenadili,obranu su drastično poravili od prošle godine,čak 8 blokada u prvom poluvremenu. Inače,tu sam utakmicu gledao jer me je zanimalo kako igraju prvi i četvrti pick na draftu iz Clevelanda,Irving mi nije izgledao ništa posebno,a Thompson je odigrao solidnu utakmicu,mogli bi donijeti svježine u Cleveland kad se malo uigraju. Nešto malo sam gledao i Timberwolvese protiv Thundera i Rubio je odigrao odlično,čak ga je i LeBron pohvalio,imao je par genijalnih dodavanja,samo još malo treba poraditi na obrani.
Lakersi i Mavericksi nisu najbolje započeli