NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.512
|
čitano: 888.122
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: NBA liga
mrdennis458 kaže...

e jel imate problema s nba TV ?

Da, valjda previse ljudi zeli gledat NBA.

15 godina
neaktivan
NBA liga

{#}  -.-

18 godina
NBA liga

dođem sad s mise i ne radi nba, pa nemreš vjerovat -.-

He who is brave is free.
16 godina
NBA liga

ja gledam na SportKlubu,ovaj Rondo je nevjerojatan,dosta je popravio šut od prošle sezone,to je bila jedina stvar u kojoj je bio prosječan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 20:16 (antimadridista).
18 godina
NBA liga

http://www.adthe.us/streams/CreepyTV2.html

jedna zanimljivost vezana uz ovaj stream - streamaju direktno sa nbatva izgleda da samo ne radi nama luzerima iz eu...  majku im šugavu (necu psovati na Božić)...

He who is brave is free.
17 godina
neaktivan
NBA liga
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 20:32 (al zagorec).
17 godina
neaktivan
Ovaj Norris Cole je odlican, ako ovako nastabi Chalmers bi mogao izgubit poziciju startera. Jos samo da vidimo Currya u akciji.
16 godina
NBA liga

Evo došao sad doma, vidim moj Heat rastura, Lebron preko 30 koševa {#}

16 godina
NBA liga

Otiđite na nba.tv i registrirajte se.. 

Ako vam ne radi samo lupite CTRL+f5

Djelim spermu, utovar besplatan! 031/820-319
15 godina
neaktivan
NBA liga

DeAndre Jordan 8 blokada damn čovjek je lud  {#}

16 godina
Dwyane Wade kaže...
lnova65 kaže...

ja sam se kladio na Clipperse i Knickse

listić: na knickse, miami-dal više koševa, na chicago, na okc, na clipperse i wade više od 24,5 koša {#}

Kolko si dobil? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 10:15 (Intel&ATI).
16 godina
NBA liga

Ima li neka stranica na kojoj piše u koliko sati se igraju današnje tekme po NAŠEM vremenu? 

18 godina
Intel&ATI kaže...
Dwyane Wade kaže...
lnova65 kaže...

ja sam se kladio na Clipperse i Knickse

listić: na knickse, miami-dal više koševa, na chicago, na okc, na clipperse i wade više od 24,5 koša {#}

Kolko si dobil? {#}

600 nisam puno stavio, 20kn... sretan mi božić :D A ovo po našem vremenu - na nba.com su ti sve tekme u ET vremenu (eastern time) da bi preračunao u naše (GMT +1) samo dodaš 6sati: dakle prva tema nets@wizards je u 7pm ET ili u našem vremenu 1 ujutro...

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 12:54 (Dwyane Wade).
15 godina
NBA liga

Imao sam na listiću sve NBA parove od večeras, sve sam pogodio osim Lakersa koje sam imao 1X omfg 1 koš mi tolike pare skino :(.

Kad Toronto igra prvu?

15 godina
neaktivan
NBA liga

večeras u 1:00 po našem vremenu

16 godina
NBA liga
jučer sam gledao sve utakmice i stvarno je svaka bila odlična i puna naboja,ko bi rekao da će tako biti na samom otvaranju sezone. Kako su samo Bullsi preokrenuli protiv Lakersa,čudesno polaganje Rosea za pobjedu. Od ostalih utakmica,mislio sam da će Knicksi i lakše preko mojih Celticsa koji su bili bez Piercea,ali Rondo je imao fantastičnu utakmicu,drastično je popravio šut preko ljeta. Thunder i dalje odličan,jedino mi se ne sviđa što Westbrook nekad previše forsira,jučer je izgubio loptu 4 napada zaredom,ali Durant ih je izvukao,a Orlandu kao da fali jedan pravi šuter,neznam,bar mi je tako izgledalo sinoć. Mavsi su daleko od one razine sa kraja sezone,od svih ekipa koje sam gledao sinoć,samo njima kao da je falilio žara,možda zbog samog početka sezone,ali Miami ih je uništio.

Večeras opet duga noć uz NBA!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
NBA liga

Danas u jedan sat: 

(1)Netsi - Wizardsi

(2)Milwaukee - Charlotte 

(3)Houston - Orlando

(4)Toronto - Clevland

(5)Detroit - Indiana

U dva sata:

(6)OKC - Timberwolvsi

U 2:30:

(7)Denver - Dallas

(8)Memphis - SAS

U tri sata:

(9)Hornets - PHX

U četiri:

(10)Lakersi - Sacramento

(11)76ers - Blazers

U pola 5:

(12)Bullsi - Warriorsi

18 godina
antimadridista kaže...
jučer sam gledao sve utakmice i stvarno je svaka bila odlična i puna naboja,ko bi rekao da će tako biti na samom otvaranju sezone. Kako su samo Bullsi preokrenuli protiv Lakersa,čudesno polaganje Rosea za pobjedu. Od ostalih utakmica,mislio sam da će Knicksi i lakše preko mojih Celticsa koji su bili bez Piercea,ali Rondo je imao fantastičnu utakmicu,drastično je popravio šut preko ljeta. Thunder i dalje odličan,jedino mi se ne sviđa što Westbrook nekad previše forsira,jučer je izgubio loptu 4 napada zaredom,ali Durant ih je izvukao,a Orlandu kao da fali jedan pravi šuter,neznam,bar mi je tako izgledalo sinoć. Mavsi su daleko od one razine sa kraja sezone,od svih ekipa koje sam gledao sinoć,samo njima kao da je falilio žara,možda zbog samog početka sezone,ali Miami ih je uništio.

Večeras opet duga noć uz NBA!

Hehe i ja sam jučer gledao sve tekme do 7 ujutro :D Al nema više toga, imao sam 2 dana opuštanja, vraćam se starom režimu i spavanju oko 11 xD Al ona tekma bulls@lakers jucer aaaa predobro Kobe metne onaj fadeaway kojeg valjda samo on može onako izvući preko dvojice i ono prvo sam nabrijan a onda se sjetim da mi treba da chicago dobije hahahah Lakersi su sami sebe s**bali, ne možeš fulati 4slobodna zaredom kad je tekma u egalu. Jučer NBA baš nije razočarao, savršene tekme osim mia@dal to mi je više ličilo na juniorsku trening utakmicu...{#}

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 15:26 (Dwyane Wade).
16 godina
NBA liga

Ako netko želi gledati jučerašnje tekme može na NBA.tv.. 

15 godina
NBA liga

Pa jel se mogu i ove današnje?

15 godina
neaktivan
NBA liga

naravno  {#}

16 godina
NBA liga

ima li budnih? koju utakmicu ćete gledati sad u 01.00h od ovih što su na rasporedu?

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ima li budnih? koju utakmicu ćete gledati sad u 01.00h od ovih što su na rasporedu?

Orlando se gleda....:) bit ce zanimljiva ova sezona....

17 godina
neaktivan
NBA liga

Nisam baš u basketu al' ovo bi volio pogledati... Ima tko kakav stream link?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
14 godina
neaktivan
NBA liga

eee momci, vcrs sam treća smjena na ttx-u, fino upalim ESPN i malo NBA u krilo :D želi li se netko mjenjat :D?

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

http://www.lshunter.tv/basketball-live-streaming-video.html

16 godina
thuglife kaže...

besplatan ti je NBA TV do 9.1,samo se registriraj i gledaš sve utakmice do tada.

17 godina
neaktivan
NBA liga

sutra u 2:00 "starčeki" protiv Miamija

16 godina
NBA liga

gledao sam sinoć Toronto i moram reći da su me iznenadili,obranu su drastično poravili od prošle godine,čak 8 blokada u prvom poluvremenu. Inače,tu sam utakmicu gledao jer me je zanimalo kako igraju prvi i četvrti pick na draftu iz Clevelanda,Irving mi nije izgledao ništa posebno,a Thompson je odigrao solidnu utakmicu,mogli bi donijeti svježine u Cleveland kad se malo uigraju. Nešto malo sam gledao i Timberwolvese protiv Thundera i Rubio je odigrao odlično,čak ga je i LeBron pohvalio,imao je par genijalnih dodavanja,samo još malo treba poraditi na obrani.

16 godina
NBA liga

Lakersi i Mavericksi nisu najbolje započeli

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice