večeras u 1:00 po našem vremenu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večeras opet duga noć uz NBA!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Danas u jedan sat:
(1)Netsi - Wizardsi
(2)Milwaukee - Charlotte
(3)Houston - Orlando
(4)Toronto - Clevland
(5)Detroit - Indiana
U dva sata:
(6)OKC - Timberwolvsi
U 2:30:
(7)Denver - Dallas
(8)Memphis - SAS
U tri sata:
(9)Hornets - PHX
U četiri:
(10)Lakersi - Sacramento
(11)76ers - Blazers
U pola 5:
(12)Bullsi - Warriorsi
Večeras opet duga noć uz NBA!
Hehe i ja sam jučer gledao sve tekme do 7 ujutro :D Al nema više toga, imao sam 2 dana opuštanja, vraćam se starom režimu i spavanju oko 11 xD Al ona tekma bulls@lakers jucer aaaa predobro Kobe metne onaj fadeaway kojeg valjda samo on može onako izvući preko dvojice i ono prvo sam nabrijan a onda se sjetim da mi treba da chicago dobije hahahah Lakersi su sami sebe s**bali, ne možeš fulati 4slobodna zaredom kad je tekma u egalu. Jučer NBA baš nije razočarao, savršene tekme osim mia@dal to mi je više ličilo na juniorsku trening utakmicu...
Ako netko želi gledati jučerašnje tekme može na NBA.tv..
Pa jel se mogu i ove današnje?
naravno 
ima li budnih? koju utakmicu ćete gledati sad u 01.00h od ovih što su na rasporedu?
ima li budnih? koju utakmicu ćete gledati sad u 01.00h od ovih što su na rasporedu?
Orlando se gleda....:) bit ce zanimljiva ova sezona....
Nisam baš u basketu al' ovo bi volio pogledati... Ima tko kakav stream link?
eee momci, vcrs sam treća smjena na ttx-u, fino upalim ESPN i malo NBA u krilo :D želi li se netko mjenjat :D?
besplatan ti je NBA TV do 9.1,samo se registriraj i gledaš sve utakmice do tada.
sutra u 2:00 "starčeki" protiv Miamija
gledao sam sinoć Toronto i moram reći da su me iznenadili,obranu su drastično poravili od prošle godine,čak 8 blokada u prvom poluvremenu. Inače,tu sam utakmicu gledao jer me je zanimalo kako igraju prvi i četvrti pick na draftu iz Clevelanda,Irving mi nije izgledao ništa posebno,a Thompson je odigrao solidnu utakmicu,mogli bi donijeti svježine u Cleveland kad se malo uigraju. Nešto malo sam gledao i Timberwolvese protiv Thundera i Rubio je odigrao odlično,čak ga je i LeBron pohvalio,imao je par genijalnih dodavanja,samo još malo treba poraditi na obrani.
Lakersi i Mavericksi nisu najbolje započeli
U pola dva:
(1) Atlanta Hawks - New Jersey Nets
U dva:
(2) Boston Celtics - Miami Heat
U pola tri:
(3) Minnesota Timberwolves - Milwaukee Bucks
U četiri:
(4) Sacramento Kings - Portland Trail Blazers
U pola pet:
(5) Utah Jazz - Los Angeles Lakers
Jel ima neko budan da ne gledam sam? 
evo mene,gledam Heat vs Celtics naravno 
evo mene,gledam Heat vs Celtics naravno 
Same here 
ovaj cole mi se sviđa,mali je neustrašiv,isti Wade u njegovim godinama.ak ovak nastavi mogo bi bit među boljim playevima u nba
raspored za večeras:
00.00h: Toronto - Indiana
01.00h: Charlotte - Miami
01.30h: Atlanta - Washington
Detroit - Cleveland
02.00h: Memphis - Oklahoma
New Orleans - Boston
02.30h: San Antonio - LA Clippers
03.00h: Denver - Utah
Phoenix - Philadelphia
04.30h: Golden State - New York
Ajmo Toronto 
početnih 9-0 Bobcatsa protiv Miamija,moglo bi biti napeto do kraja!
edit: kraj 1.četvrtine 32-20 za Bobcatse.
Neznam za vas al ja sam na no sleepu, pogledao sam skoro sve sto se moze gledat. Srecom jos tjedan dana do pocetka faksa inace bi umra.
Dallas - OKC epsko zatvaranje, Carteru i KD-u kapa do poda odlicni sutevi. Dosad sto sam gleda OKC i Miami rasturaju i apsolutni su favoriti za osvajanje naslova. Bullse sam gledao samo protiv Lakersa i svidjelo mi se sto su pokazali, ako Rip prode bez ozljeda ove sezone imaju odlicne sanse za konferencijsko finale a dalje nisam bas siguran.
Rubio dokazao da ima nešto u njemu, 12 poena,12 asistencija i 6 skokova protiv Miamija, Celticsi napokon do prve pobjede,sasvim du druga momčad kad je Pierce u igri.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!

i još jedna počast Draženu