NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 767.699
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: NBA liga
mrdennis458 kaže...

na stranu Kobe i LeBron koji je po vama najbolji PG u ligi

Rose {#}

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
odjavljen
NBA liga

ostvaren privremen ugovor, nema više štrajka, zasada.

izvor: Dnevnik Nove TV

18 godina
neaktivan
JackD kaže...

Kako mozes mrzit nekog a ujedno bit objektivan ?

LBJ je trenutno najbolji all-around kosarkas. Kobe je u zalazu karijere i ne vidim smisao usporedivati njih dvoje dok ne zavrse karijere. Evo ti espn-ova lista 500 igraca. U ovom trenutku nema kompletnijeg igraca nego Jamesa, covjek je u stanju igrat obranu na svih 5 pozicija, od playa do centra. On je igrac koji je u stanju igrat na svih 5 pozicija. Jeste da zna nestat  nekad, iako kad pogledas proslogodisnji PO protiv Bostona i Chicaga covjek je cuda radija u zadnjim cetvrtinama. Nazalost nesto se dogodilio u seriji protiv Dallasa i jednostavno ga nije bilo nigdje.

Nastranu Kobeovih 5 prstenova, jer to nije individualno dospijece nekog igraca, cisto statisticki gledano LBJ je bolji igrac od Kobea znaci statisticki gledano.

Ali eto svakom svoje, LBJ mi je drazi od Kobea pa vjerovatno ni ja ovo negledam objektivno.

James nije ni blizu all-arounda. Ako ne vidiš smisao usporedi njega i Kobea kada je Kobe imao 26-27god (ako ti se gleda statistika)... Kad gledam Jamesa to mi izgleda kao silovanje igre, previše je monoton i sve rješava jedino snagom i silovanjem, pogledaj mu dribling... Najkompletniji igrač kojeg sam ja gledao je Kobe (sorry Wade). Usudio bi se reći da ima više osnovnog znanja nego MJ. Kobe ima jednostavno previše rješenja u napadu, dinamičan je, vrlo je inteligentan zna kad treba preuzeti, zna kad treba uključiti suigrače a kada se odlučuje tekma to je Kobe-time. Đejms se ugušio u finalu, a ugušio se i poslije na presici, Wade je odgovarao umjesto njega {#} Trenutno samo "statistički gledano" Đejms je bolji od Kobea ali šta mu to vrijedi? 1.5 koš u prosjeku više i 2 asista i skoka? Kobe igra u ekipi gdje se od njega ne očekuje da se trga pod koševima - imaju 2 tornja Bynuma i Gasola i zbog visine Lakersa većini ekipa je teško igrati s njima...

He who is brave is free.
17 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
JackD kaže...

James nije ni blizu all-arounda.

Izgubio si me vec tu.

Carrer stats:

27/7/7 Regular season

28/8/7 Playoffs

Ako to nije bar mala naznaka da je all-around onda neznam sta je.

Otkad s estetikom osvajas naslov ? Covjek je freak of nature, zasto nebi igrao na tu kartu ciste snage.

18 godina
neaktivan
NBA liga

Zato je on svojim silovanjem osvojio brdo naslova... And they keep coming... {#} A i ova ESPN lista je jednostavno smiješna.

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
NBA liga
baš taj ESPN je bahat stavili su Briana Scalabrinia na 448 mjesto to je sramota čovjek je toliko dobar da su ga morali ograničit na 2 minute po tekmi inače bi zabijo po 60-70 poena pa pogledajte samo tu građu
14 godina
neaktivan
JackD kaže...
V!ncent kaže...
JackD kaže...

Bang!

Sezona spasena, pocinje od Bozica, odmah prvog dana imamo Miami - Dallas, LAL - CHI i BOS - NYK moram priznat lijep pocetak.

Sezona ce bit 66 regularnih utakmica, pretpostavljam da ce All-Star ostat kako je.

Koliko je točno izgubljeno na kraju? mjesec dana?

Pa 16 utakmica se nece odigrati, sezona je trebala pocet 31.10..znaci 2 mjeseca je izgubljeno. Sigurno ce bit puno back to back tekmi. 

mrdennis458 kaže...

mrzim jamesa ali bit ču ti objektivan...

Kako mozes mrzit nekog a ujedno bit objektivan ?

LBJ je trenutno najbolji all-around kosarkas. Kobe je u zalazu karijere i ne vidim smisao usporedivati njih dvoje dok ne zavrse karijere. Evo ti espn-ova lista 500 igraca. U ovom trenutku nema kompletnijeg igraca nego Jamesa, covjek je u stanju igrat obranu na svih 5 pozicija, od playa do centra. On je igrac koji je u stanju igrat na svih 5 pozicija. Jeste da zna nestat  nekad, iako kad pogledas proslogodisnji PO protiv Bostona i Chicaga covjek je cuda radija u zadnjim cetvrtinama. Nazalost nesto se dogodilio u seriji protiv Dallasa i jednostavno ga nije bilo nigdje.

Nastranu Kobeovih 5 prstenova, jer to nije individualno dospijece nekog igraca, cisto statisticki gledano LBJ je bolji igrac od Kobea znaci statisticki gledano.

Ali eto svakom svoje, LBJ mi je drazi od Kobea pa vjerovatno ni ja ovo negledam objektivno.

Igrače je najbolje usporediti s obzirom koji koliko pridonosi ekipi, na terenu, treningu, u glavama, Kobe je tu 3 koplja ispred bilo kojeg igrača na svijetu. EOD

15 godina
neaktivan
NBA liga
e jel ko gleda na stranici od NBA onu novu emisiju open court baš je brutalno shaq reggie miller barkley i ostali raspravljaju fora je
18 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...
e jel ko gleda na stranici od NBA onu novu emisiju open court baš je brutalno shaq reggie miller barkley i ostali raspravljaju fora je

Barkley i Kenny su najžešći, još kad jedan drugom krenu slagat pi*darije, e urlao sam svaki put {#}

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
NBA liga

nisam fan heata al ovom se mogu uvijek nasmijat  {#} sorry kobe  {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 15:37 (mrdennis458).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Open Court: Episoda gjde govore o "neprijateljima",

, oko 6. minute Reggie Miller odaje veliko priznanje Drazenu Petrovicu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 11:53 (JackD).
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Kobe vs King

Mitch "The Rock" Richmond

i moj nadimak Hakeem.

Od ove dvojice teško se odlučiti, rekao bi mladi Bryant ipak.

Daleko su od generacije, i treba vidjeti smjer u kojem će se razvijati dalje LBJ. Mora još puno žganaca papati do Bryanta, ali sigurno da je TOP5 igrač u ligi, osobno mi je čak DWade draži. Frajer je avion.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 12:10 (thedream).
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Open Court: Episoda gjde govore o "neprijateljima",

, oko 6. minute Reggie Miller odaje veliko priznanje Drazenu Petrovicu.

Pogledao, nema šta svaka mu čast.

Jedino mi se ne sviđa onaj dio kad govori da je smrdio na terenu, ko biva njegov znoj miriše.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
NBA liga

kako će ovo bit zanimljiv Božić prvo Celticsi i Knicksi onda repriza finala Mavsi Heat poslje toga Bullsi i Lakersi pa zatim Magic i Thunder i za kraj Clippersi i Warriorsi uhh bit će brutalno  {#}

18 godina
neaktivan
NBA liga

Pa svaki Božić je brutalan i tradicionalno gledam tekme cijelu noć {#}

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Clippersi i Lakersi navodno voljni tradat svakoga da dobiju Howarda ili CP3

18 godina
neaktivan
NBA liga

Lakersima bi C Paul savršeno sjeo jer nemaju playa - Fisher KING je nažalost star i potrošen, Steve Blake je hm a nezz kako da ga nazovem a da budem iskren i ne popijem žuti... Iako ne vidim kako bi se to moglo dogoditi jer kolko ja znam Paul želi trade u Knickse da dođe kod Mela i Amarea. Chris Paul (ili bilo koji drugi kvalitetan play, na pamet mi pada D.Will koji je tako i tako vjerojatno ne baš previše zadovoljan u Netsima) je imperativ za Lakerse ako žele naslov. Međutim ako u trade uđe Bynum trebaju tu poziciju pokriti s nečim inače će im se desiti ista stvar kao i Bostonu kada su tradeali Perskinsa za Greena i onog klošara Krstića koji baca stolice okolo...

He who is brave is free.
17 godina
neaktivan
NBA liga

Izgleda da će Chris Paul u Lakerse, a Pau Gasol u Rocketse {#}.

Razer_Copperhead
17 godina
neaktivan
Nista od toga Stern je zaustavio trade. Trebao je Pau u Rocketse, Odom u Hornetse a CP3 u Lakerse.

Nisam najbolje shavtio al cini mi se da su se vlasnici pobunili jer ako se provede ovaj trade ispada da je cijeli lockout bio za racku M.Cuban je cak slao mailove Sternu da se glasa na ovaj trade jer eto NBA je vlasnik Hornetsa, moguce je cak da Hornesti zadrze CP3-a do kraja sezone (?!). Po najnovijim informacijama Paul
se nece pojavit na trening camp isto tako i Odom. Ugl zavrzlama samo takva.

Howard zatrazio trade u Netse, jos 15 dana do pocetka a vec je sad uzbudljivo samo radi ovih tradova.
18 godina
neaktivan
JackD kaže...
Nista od toga Stern je zaustavio trade. Trebao je Pau u Rocketse, Odom u Hornetse a CP3 u Lakerse.

Nisam najbolje shavtio al cini mi se da su se vlasnici pobunili jer ako se provede ovaj trade ispada da je cijeli lockout bio za racku M.Cuban je cak slao mailove Sternu da se glasa na ovaj trade jer eto NBA je vlasnik Hornetsa, moguce je cak da Hornesti zadrze CP3-a do kraja sezone (?!). Po najnovijim informacijama Paul
se nece pojavit na trening camp isto tako i Odom. Ugl zavrzlama samo takva.

Howard zatrazio trade u Netse, jos 15 dana do pocetka a vec je sad uzbudljivo samo radi ovih tradova.

Iskreno, to je pi zdarija samo takva. Trade je zaustavljen jer su se ostali vlasnici usrali da će na ljeto u Lakerse doći Howard i žele izbjeći isto što se desilo s Miamijem. Pa samo malo na ljeto će Paul tako i tako otići iz Hornetsa - ne vidim zašto bi ostao i šta će oni dobiti za njega? Ništa. They'll get "LeBron'd" xD Deal je bio sasvim u redu po meni i tekma za Božić između Lakersa i Bullsa bi po gledanosti vjerojatno bila blizu SuperBowla (možda pretjerujem, ali nebitno). Ovo za Howarda ne znam ali dosta se tradeova izdogađalo baš je prava sapunica :D

Evo popis:

• Shane Battier decided to sign with the Miami Heat, who will also sign Eddy Curry to a deal.
  • Caron Butler reached an agreement with the Los Angeles Clippers for $24 million over three years.
  • Tayshaun Prince and Jonas Jerebko each reached agreements to return to the Detroit Pistons on four-year deals.
  • Tracy McGrady and Jason Collins each reached agreements on one-year deals with the Atlanta Hawks.
  • Shannon Brown is leaving L.A. for Phoenix.
  • The Milwaukee Bucks reached an agreement with Mike Dunleavy on a two-year deal worth $7.5 million.
  • The Boston Celtics will acquire Keyon Dooling from the Bucks for a second-round pick.
  • Jeff Pendergraph reached a deal with the Indiana Pacers.
  • Finally, the Toronto Raptors are close to being sold.
He who is brave is free.
17 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Nije piz*arija, NBA je vlasnik Hornetsa prepostavljam da zele ponovit scenarijo kao kad je Melo isao u Knickse tj. zele izmust sto vise mogu za njega. Jedino sto je sigruno je to CP3 nece docekat kraj u dresu Hornetsa.

A po sluzbenoj verziji trade je stopiran jer su se dvije strane dogovorile prije zavrsetka lockouta. Ali bitno da Dan Gilbert i M. Cuban opet glume dusebriznike. Da se mene pita prodao bi Hornetse u Seattle i vratio opet SuperSonicse :)

BTW sve tekme zajedno na bozic nemaju gledansot kao i Superbowl, sam stadion moze prihvatiti 100k ljudi, a NBA arene 20k.

18 godina
neaktivan
JackD kaže...
Dwyane Wade kaže...

Nije piz*arija, NBA je vlasnik Hornetsa prepostavljam da zele ponovit scenarijo kao kad je Melo isao u Knickse tj. zele izmust sto vise mogu za njega. Jedino sto je sigruno je to CP3 nece docekat kraj u dresu Hornetsa.

A po sluzbenoj verziji trade je stopiran jer su se dvije strane dogovorile prije zavrsetka lockouta. Ali bitno da Dan Gilbert i M. Cuban opet glume dusebriznike. Da se mene pita prodao bi Hornetse u Seattle i vratio opet SuperSonicse :)

BTW sve tekme zajedno na bozic nemaju gledansot kao i Superbowl, sam stadion moze prihvatiti 100k ljudi, a NBA arene 20k.

To stoji rekao sam da sam pretjerao zato se All Star i igra na nekom od football stadiona... NBA je vlasnik Hornetsa? To nisam znao. Ali gledaj ako Paul hoće u Lakerse i ako se to već lagano kuha u pozadini s Howardom ne možeš to spriječiti ni da hoćeš. S druge strane ako nije pa kao što si rekao Melo je u Knicksima, Stoudemire isto - fino mjesto za Paula. Howard onda može ili kod D Willa ili u Lakerse ali ako dole ostanu i Pau i Odom i Bynum nema tamo šta tražiti. Mene iskreno zanima kako će se snaći Mike Brown na klupi Lakersa.

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Piz*arija cista.

Lakersi nakon sto su pometeni u polufinalu sad pokusavaju rebuildati rooster, dovesti Browna, Paula, zatim i Howarda pa opet ownati po ligi narednih 10 godina. Nista novo za njih. Samo se pitam kojeg igraca ce oteti (i od koga ce ga oteti) u zamjenu jednom kad Bryant ode u mirovinu.

Nemam nista protiv ovih trade-ova, samo se jako iznerviram kada cujem da jedni Lakersi/Celtcsi koji samo redaju titule za titulom mogu da dovode koga zele cim osjete da im treba svjeze snage i talenta, i to pred ocima cijele lige koja suti i nista ne poduzima.

Oni mogu da dovedu po 3 superzvijezde i jos po par takodjer nadprosjecnih igraca, a sta je sa ostalim timovima, cemu sluze? Da draftaju rookije i uzgajaju ih ih dok ne zatrebaju Lakersima i njima slicnim? I da usput redovno gube od njih?

Zato se ne trade ne obavi sa nekim timom slicnog kalibra kao New Orleans i dobiti igraca slicnog kalibra kao CP3? Zasto zaboga u Lakerse? Pa jeste li vidjeli za Houston u cijeloj toj prici gubi fakticki pola roostera a dobija jednog covjeka?

Sve sto hocu da kazem da to kao prvo nije pravedno ni realno prema drugim timovima, a kao drugo gdje je onda interes i zanimljivost cijele lige kad imas 2-3 tima koja imaju all star petorke? Cekati 3-4 sedmice da bi pogledao utakmicu izmedju ta 2 tima?

Potpuno podrzavam Sternov potez blokiranja trade-a, ko god da ga je je natjerao na to. Ne mogu da prihvatim cinjenicu da moze proci jedan takav bezobrazan potez dok ostali timovi gube svoje franchise igrace a da nista nisu osvojili s njima.

Koliko god da ne volim LeBrona vise podrzavam njegov i Boshov prelazak u Miami, ako nista oni bar nikad nisu osvojli titulu i bore se da to dozive po prvi put.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 18:37 (the. Shelby).
15 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Piz*arija cista.

Lakersi nakon sto su pometeni u polufinalu sad pokusavaju rebuildati rooster, dovesti Browna, Paula, zatim i Howarda pa opet ownati po ligi narednih 10 godina. Nista novo za njih. Samo se pitam kojeg igraca ce oteti (i od koga ce ga oteti) u zamjenu jednom kad Bryant ode u mirovinu.

Nemam nista protiv ovih trade-ova, samo se jako iznerviram kada cujem da jedni Lakersi/Celtcsi koji samo redaju titule za titulom mogu da dovode koga zele cim osjete da im treba svjeze snage i talenta, i to pred ocima cijele lige koja suti i nista ne poduzima.

Oni mogu da dovedu po 3 superzvijezde i jos po par takodjer nadprosjecnih igraca, a sta je sa ostalim timovima, cemu sluze? Da draftaju rookije i uzgajaju ih ih dok ne zatrebaju Lakersima i njima slicnim? I da usput redovno gube od njih?

Zato se ne trade ne obavi sa nekim timom slicnog kalibra kao New Orleans i dobiti igraca slicnog kalibra kao CP3? Zasto zaboga u Lakerse? Pa jeste li vidjeli za Houston u cijeloj toj prici gubi fakticki pola roostera a dobija jednog covjeka?

Sve sto hocu da kazem da to kao prvo nije pravedno ni realno prema drugim timovima, a kao drugo gdje je onda interes i zanimljivost cijele lige kad imas 2-3 tima koja imaju all star petorke? Cekati 3-4 sedmice da bi pogledao utakmicu izmedju ta 2 tima?

Potpuno podrzavam Sternov potez blokiranja trade-a, ko god da ga je je natjerao na to. Ne mogu da prihvatim cinjenicu da moze proci jedan takav bezobrazan potez dok ostali timovi gube svoje franchise igrace a da nista nisu osvojili s njima.

Koliko god da ne volim LeBrona vise podrzavam njegov i Boshov prelazak u Miami, ako nista oni bar nikad nisu osvojli titulu i bore se da to dozive po prvi put.

U potpunosti potpisujem! Svaka čast, odličan post {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan
NBA liga

Počinje NBA 25.12. pa bih vas zamolio da mi kažete gdje je najbolje gledat utakmice?

16 godina
TheRunner kaže...

Počinje NBA 25.12. pa bih vas zamolio da mi kažete gdje je najbolje gledat utakmice?

Ja sam čuo glasine da će biti na Sportskoj (ali ne vjerujem), ja inače gledam na atdhe.tv...

Djelim spermu, utovar besplatan! 031/820-319
17 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Potpis!

Ali nikad se nece dogodit da Lakersi ili Boston ostanu dugo bez naslova, kad pogledas Detroit, Houston, Chicago (90ih) osvajali su naslove vise puta i bum nestali. Jedina stvar koja mene fascinira, ako pogledas ligu najvise trofeja je oslo u velike gradove, kako Knicksi nisu u stanju stvorit dinastiju.

Apsolutno je Stern imao pravo zaustavit ovaj trade jer je bio presmijesan, Houston totalno osakacen. Bas citam da su opet poceli dogovori oko toga da Paul ipak prijede u Lakerse. Jos 14 dana a ja vec sad visim po cijele dana po stranicama i forumima o NBA-u, ovi tradeovi su mi postali zanimljiviji od same igre :)

Sto kazete kako ce izgledati podjela moci na Istoku tj. Zapadu ?

Celticsi se nesto dobro pojacavaju B. Bass i West su dosli, jos jedan pravi Centar za zamjenu O'Nealu i imaju opet jaku momcad za osvojit naslov.

Heat Battier odlican ulov, E. Curry sto sam procitao po forumima izgleda da je smrsavio i da ima zelju se pokazat, a posto je tu Pat Riley nekako nemam straha za taj ugovor. Jos jedan dobar play, suska se nesto da bi Knicksi mogli upotrijebit Amnesty clause na Billupsu pa da postoji sansa da zavrsi u Miamiu.

Chicagu fali jos jedan kvalitetan suter. Knicksima pomocni trener da ih nauci obrani.

Lakersi ako dovedu Paula onda su favorit za ulazak u finale na Zapadu. OKC ne treba im puno eventalno koji Veteran radi iskustva. Dallas nema sanse za repeat.

I jos jedna vijest koja me zatekla je da B. Roy ide u mirovinu. Steta veliki talent.

14 godina

el na kraju netko tradean u lakerse ili obratno?ili i za druge klubove?di bi to mogao pratiti?može link?hvala

17 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

el na kraju netko tradean u lakerse ili obratno?ili i za druge klubove?di bi to mogao pratiti?može link?hvala

Ovdje ti je lista svih Free Agenta i sto se s njima doagada/lo.

15 godina
NBA liga
Kamo će na kraju Howard? Koja je opcija najvjerojatnija?
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice