NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.512
|
čitano: 889.641
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Ma koji Lakersi bas mi je drago sto je osao u Clipperse, neka malo ohlade Lakersi i Celitcsi dosadili su mi, postali su Real i Barca NBA Lige. Bit ce uzivancija gledat ove mlade ekipe kako se bore za naslov. Samo jos da Dwight ode u Netse i sve ce bit dobro.
15 godina
neaktivan
NBA liga

da da rip hamilton u bullsima bit će to jedna krasna sezona za bullse  {#} a mislim i za clipperse  {#}

15 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

da da rip hamilton u bullsima bit će to jedna krasna sezona za bullse {#} a mislim i za clipperse {#}

Odlično pojačanje za Bullse, baš ono što su i tražili.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
JackD kaže...
the. Shelby kaže...

Potpis!

Ali nikad se nece dogodit da Lakersi ili Boston ostanu dugo bez naslova, kad pogledas Detroit, Houston, Chicago (90ih) osvajali su naslove vise puta i bum nestali. Jedina stvar koja mene fascinira, ako pogledas ligu najvise trofeja je oslo u velike gradove, kako Knicksi nisu u stanju stvorit dinastiju.

Apsolutno je Stern imao pravo zaustavit ovaj trade jer je bio presmijesan, Houston totalno osakacen. Bas citam da su opet poceli dogovori oko toga da Paul ipak prijede u Lakerse. Jos 14 dana a ja vec sad visim po cijele dana po stranicama i forumima o NBA-u, ovi tradeovi su mi postali zanimljiviji od same igre :)

Sto kazete kako ce izgledati podjela moci na Istoku tj. Zapadu ?

Celticsi se nesto dobro pojacavaju B. Bass i West su dosli, jos jedan pravi Centar za zamjenu O'Nealu i imaju opet jaku momcad za osvojit naslov.

Heat Battier odlican ulov, E. Curry sto sam procitao po forumima izgleda da je smrsavio i da ima zelju se pokazat, a posto je tu Pat Riley nekako nemam straha za taj ugovor. Jos jedan dobar play, suska se nesto da bi Knicksi mogli upotrijebit Amnesty clause na Billupsu pa da postoji sansa da zavrsi u Miamiu.

Chicagu fali jos jedan kvalitetan suter. Knicksima pomocni trener da ih nauci obrani.

Lakersi ako dovedu Paula onda su favorit za ulazak u finale na Zapadu. OKC ne treba im puno eventalno koji Veteran radi iskustva. Dallas nema sanse za repeat.

I jos jedna vijest koja me zatekla je da B. Roy ide u mirovinu. Steta veliki talent.

Da u pravu si, nikad se nece desiti da Lakersi/Celticsi ne osvajaju titule ali ih barem ostali timovi mogu sprijecavati u tome, bilo preko utakmica, bilo preko tradeova ( to je taj primjer pustanja CP3 u Lakerse).

Naprimjer ja sam bio ogroman fan Denvera dok Melo nije otisao u NYK, a usput sam favorizovao Orlando i Dallas. U vrijeme dok je Denver imao Mela i Orlando Howarda (dobro Orlando jos uvijek teoretski ima Howarda) bili su to oni pravi timovi koji imaju jednog superstara i dobar tim oko sebe koji ima poprilicne sanse da osvoji titulu.

Medjutim, upravo zbog nekih silnih Lakersa i Celticsa Denver i Orlando nikad nije uspijevao doci do titule, sto je meni svaki put tesko padalo. Za Denver pogotovo kad je izgubio 4-2 u finalu Zapada od Lakersa one sezone kad je Billups tek dosao. To Lakersima nikad necu oprostiti.

Sad je Dallasu ove godine poslo za rukom ono sto nije Denveru i Orlandu. Bez dovodjenja uber-mega-ultra zvijezda, Dirk sa ekipicom je uspio na najljepsi moguci nacin.

Sve cestitke.

Moje predikcije:

- Knicksi prave jaku ekipu, pored par rookija i manje poznatih igraca dosli su Chandler i Bibby, jos uvijek se pregovara sa Crawfordom. Izgleda da su sa svima osim sa Chandlerom potpisali neke kratke ugovorcice tako da im na kraju ove sezone ostane dosta prostora u salary capu, a CP3 je potpisao samo jednu godinu sa Clippersima, tu ja vidim neku potencijalnu semu... Dosao i pomocni trener sa naglaskom na odbranu, od kraja lockouta cijelim tim je s tim naglaskom, cak je i Melo da izjavu da ce odbrana biti poboljasana visestruko.

Uglavnom, NYK postao instant contender na istoku i u ligi uopce.

- Miami je prava tempirana bomba. Ne racunajuci trojicu superstarova, taj tim sada ima i Battiera, Chalmersa, Currya, Haslema, Housea i Millera. Jednom kada pravo prorade ne znam koji drugi tim ce ih moci zaustaviti, samo je pitanje vremena. Ne racunajuci na postojanje prokletstva da James nikad nece osvojiti prsten :D Salu na stranu, ovo je tim kojeg se treba cuvati u narednom periodu.

- Boston, kao i San Antonio, slabe iz sezone u sezonu. Njhovi veterani su pred kraj roka trajanja i za 2-3 sezone max. ce morati u masivni rebuilding roostera.

- Chicago je takodjer tim u velikom usponu. Pored igraca koji su posteno namucili Miami u finalu istoka sada je tu i Hamilton. Takodjer jedan od konkurenata na istoku.

- Dallas nekim potezima pokusava dobiti novu snagu za odbranu titule, ali mislim da se to nece dogoditi. Tu su sada Odom, Carter i West ali gubitak Chandlera i J.J Baree ce ih skupo kostati.

- Lakersima je pala snaga i nisu kao prije, i ne vjerujem da ce dobiti ista time sto su izgubili Odoma. Racunajuci da Howard ne dodje kod njih.

- OKlahoma je mlad tim, pun perspektive i potencijala. U zadnjem playoffu su dokazali koliko mogu dok su jos zeleni, a sta ce tek da bude za sezonu-dvije?

- Clippersi/Netsi ako dobiju CP3/D12, hoce postati jaci timovi ali ne i contenderi. Kombinacija Griffin/CP3 i Williams/D12 moze doci do otprilike drugog kola playoffa, ali ne i dalje. Jos uvijek ce im faliti dubina roostera ali jako pozitivna stvar je sto ce to biti timovi privlacni za druge zvijezde da dodju igrati skupa.

Doduse u Clipperse su jos dosli i Billups i Butler, ali Billups ce igrati kao zamjena za CP3 tako da nece moci doci do izrazaja njegov kvalitet a Butler nije igrao od kamenog doba.

- Ostali manje-vise nisu vrijedni spomena. Od preostalih timova istaknutiji su Denver, Orlando, Atlanta...

Raspodjela snaga prema konferencijama za mene je blago veca na istoku, sto je totalna suprotnost od situacije prije 2-3 sezone.

Finalno misljenje:

Top 3 Istok: Heat, Knicksi, Bullsi

Top 3 Zapad: Lakersi, Thunder, Mavericksi

Jako mi je drago vidjeti nove timove da izlaze na povrsinu i bore se za tutule, dosta je vise hegemonije Lakersa i Celticsa, nije ovo Liga prvaka.

I da, ovaj trade period je bukvalno zanimljiviji i napetiji nego sezona :D

15 godina
neaktivan
NBA liga

ok recap jučerašnjih tekmi

chicago-indiana 95-86 rose 16 poena i 4 asista šut iz igre samo 3-9 i 6 turnovera nisam zadovoljan ali što je tu je i hansbrough 19 poena i 11 skokova

philadelphia-washington 103-78 luis williams 19 poena i spencer hawes 12 poena i 9 skokova a kod wizardsa jedini vrijedan spomena blatche 18 poena i 4 skoka

cleveland-detroit 91-87 kyrie irving debitiro sa 21 poenom 6 skokova i 3 asistencije ali šut iz igre 4-14 a kod detroita austin daye 18 poena i 5 blokada i 6 skokova a greg monroe 12 poena i 13 skokova

new orleans-memphis 97-90 kod new orleansa jarett jack 24 poena 6 skokova i 6 asistencija   a kod grizlija ˝rookie˝ jeremy pargo sa 15 poena i 7 asistencija

vaša mišljenja...

15 godina
neaktivan

Ove predsezonske utakmice nisu nikakvo mjerilo niti igrači igraju sa nekim posebnim žarom.

Ali svejedno mi je drago da su napokon krenuli sa bilo kakvim tekmama i jedva čekam početak sezone.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
NBA liga
Ma neće Kobe van iz Lakersa. A i da hoće kamo bi išao?
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
15 godina
neaktivan
NBA liga

pošto još nije ozbiljno krenula liga imam jedno pitanje bez dvojbe najbolji ikad je Michael ali koji je po vama drugi najbolji košarkaš svih vremena

2 Larry Bird
12 Magic Johnson
3 Wilt Chamberlain
1 Kareem Abdul-Jabbar
3 netko 5.
14 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

pošto još nije ozbiljno krenula liga imam jedno pitanje bez dvojbe najbolji ikad je Michael ali koji je po vama drugi najbolji košarkaš svih vremena

Magic - jer je najsvestraniji. Ovi ostali su malo specijaliziraniji za neki dio..

18 godina
NBA liga

Ima neki luđak poput mene da gleda Lakerse i Clipperse? {#} Clippersi su sasvim druga momčad. Paul je instantna prevaga, ali onaj tko me najviše iznenadio je Billups - mali je podsjetio na svoje zlatne dane u Detroitu. Sad je treća četvrtina (fraer ima  i lik je samo u toj šutirao trice 3/3 i još je metnuo jednu sa 9m) ima 18 koševa... Kobe se muči izubio je 2lopte za redom mislim da je sad na 5 turnovera ima 17 koševa. Vidjet ćemo što će biti do kraja, fkt fina tekma xD

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 6:29 (Dwyane Wade).
18 godina
NBA liga

Dok sam pisao post bila je fina tekma. Ovo sad je već postalo ružno. Clippersi su jednostavno demolirali Lakerse i sa 65-60 otišli na 96-69 (prva podstava Lakersa je igrala do -17). Clippersi su ozbiljni, nema više za*ebancije samo im fali kvalitetan centar kada Jordan nije u igri a mali voli kupiti faulove. Još kad se Clippersi fkt uigraju bit će strašni.

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
NBA liga

mislim je preseason i sve i možda je prerano za reć al neznam mislim da će se o clippersi bit momčad iz L.A. od kojoj če se pričat  {#}

15 godina
neaktivan
NBA liga

Ruku na srce, Clippersi su strasni koliko sam mogao da vidim, CP3 i Mr. Big Shot sicaju trice iz pozadine, onaj Jordan hvata sve sto mu se baci u zrak, Griffin dobija tehnicke zbog prejakih zakucavanja{#}

Kako je krenulo zasjenit ce gradskog rivala{#}

Nisam ocekivao ovaku snagu od njih, ako nastave istim intenzitetom eto nama jos jednog contendera. Ovako poniziti Lakerse ne moze svako, i kad su njima ovo uradili postavlja se pitanje kome onda jos ne mogu. Samo zamislite da je ovo bila tekma playoffa negdje u finalu i polufinalu konferencije.

16 godina
neaktivan
NBA liga

IMO, bez Odoma su Lakersi dobrih 20-30% slabiji, ako znamo da je KB 50% ekipe, što sigurno je, Gasol je standardan, ostalo su otpadnici. Odom je jednostavno povezivao konce, mislim iskreno da Lakersi neće imati Bog zna kakvu sezonu, možda se varam, ali pročitana su knjiga.

Mislim da bi Boston upravo zbog skraćene sezone mogao najviše profitirati, gledao sam na nbaTV prosjek godina startnog rostera, to je čudo jedno, nema čovjeka ispod 30g. više čak. Što kraća sezona, manje oscilacija, manji umor, veće šanse za prstenom.

Gdje sada igra Baron Davis, je li još uvijek u LAC? Nisam ga snimio.. On mi je igračina uf.

Cemetary gates
15 godina
odjavljen
thedream kaže...

IMO, bez Odoma su Lakersi dobrih 20-30% slabiji, ako znamo da je KB 50% ekipe, što sigurno je, Gasol je standardan, ostalo su otpadnici. Odom je jednostavno povezivao konce, mislim iskreno da Lakersi neće imati Bog zna kakvu sezonu, možda se varam, ali pročitana su knjiga.

Mislim da bi Boston upravo zbog skraćene sezone mogao najviše profitirati, gledao sam na nbaTV prosjek godina startnog rostera, to je čudo jedno, nema čovjeka ispod 30g. više čak. Što kraća sezona, manje oscilacija, manji umor, veće šanse za prstenom.

Gdje sada igra Baron Davis, je li još uvijek u LAC? Nisam ga snimio.. On mi je igračina uf.

Baron je još u LAC, odličan igrač, jak, agresivan, brz, dobar šut, još da ga ozljede ne muče...

17 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
thedream kaže...

Baron je još u LAC, odličan igrač, jak, agresivan, brz, dobar šut, još da ga ozljede ne muče...

Baron Davis potpisao za NY Knickse ima par dana, ozljeden je jos nekih 8-10 tjedana, a i onda ce mu bit upitna forma.

18 godina
MARKOZD15 kaže...

Malo si ti ostao u vremenu... Davis je nakon All-Stara treadan u Cleveland di je sad dobio nogom u guzicu (amnesty clause) i potpisao je za Knickse

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Derrick Rose potpisao produljenje ugovora s Bullsima na dodatnih 5 godina u vrijednosti 94 mil. $ novi ugovora je valjan od 2012./13. sezone

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 16:45 (mrdennis458).
16 godina
NBA liga
Hoće li biti NBA prijenosi na Areni ili SportKlubu?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
NBA liga

mene zanima dal neko zna dal ima kakva alternativa za myp2p pošto je ugašen ovo ljeto.{#}

BF3 nick:FlasHard3 Xfire:bobbyz666
16 godina
BobbyZ kaže...

mene zanima dal neko zna dal ima kakva alternativa za myp2p pošto je ugašen ovo ljeto.{#}

MyP2P nije ugašen,samo je premješten na adresu wiziwig.tv. Malo je izmijenjena stranica,sad je još bolja nego prije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
NBA liga
Tjesna pobjeda Clippersa nad Lakersima, 108-103. Lakersi su igrali bez Kobea koji se ozljedio u prvoj tekmi.
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
15 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

Derrick Rose potpisao produljenje ugovora s Bullsima na dodatnih 5 godina u vrijednosti 94 mil. $ novi ugovora je valjan od 2012./13. sezone

Po meni malo iznenađenje jer nisam očekivao da će mu ponuditi ovakav ugovor. Pametan potez uprave iako je gomila love u pitanju.

16 godina
NBA liga

sinoć odigrani susreti predsezone:

Hawks - Bobcats 92-75
Suns - Nuggets 85-110

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 13:03 (antimadridista).
16 godina
NBA liga

danas Božićni NBA maraton na SportKlubu:

18.00 - 20.30h: Knicks - Celtics

20.30 - 23.00h: Mavericks - Heat

23.00 - 01.30h: Bulls - Lakers

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

danas Božićni NBA maraton na SportKlubu:

18.00 - 20.30h: Knicks - Celtics

20.30 - 23.00h: Mavericks - Heat

23.00 - 01.30h: Bulls - Lakers

Ma tko ce slusat dosadne komentatore na Sportklubu, imas besplatna dva tjedna za gledat na NBA TV, samo se registriraj na njihovoj stranici i uzivaj!

Jos nesto manje od sat i po i krece cirkus u zraku, jedva cekam!

15 godina
neaktivan
NBA liga

koje su vaše prognoze za večeras

16 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

koje su vaše prognoze za večeras

ja sam se kladio na Clipperse i Knickse

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d
18 godina
lnova65 kaže...

ja sam se kladio na Clipperse i Knickse

listić: na knickse, miami-dal više koševa, na chicago, na okc, na clipperse i wade više od 24,5 koša {#}

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
NBA liga

e jel imate problema s nba TV ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice