U 3 poteza s centra do gola...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i to glavom 
Bartra umjesto Busquetsa, što znači da Masche ide na DMF 
HAT-TRICK !
Kako prati igru,dva gola i dve asistencije,jednostavno KRALJ ! 
Odlično, obrana super, Mathieu odličan... Napad je malo štekao, ali proradilo je i to.. Jedva čekam Suareza :D
Sad vidim zasto govore da je dobar.
Obrana je brutalna. 0 primljeni golova.
Može neki link cijele utakmice??
http://freebitco.in/?r=624635
15-0 gol razlika. Savršeno, a za Messija je svaka riječ suvišna. Legendo.
vrijeme je da malo likujem
Kako ste blago receno sra*i po Mathieu i kako ste govorili starkelja i tako dalje...
Covjek igra fenomenalno i stavrno obrana izgleda odlicno.
Mislim da sam bio jedini koji govorio da bi mogao biti odlican.
No dosta o tome.
Munir je opet mogao dati neznam kako je ono promasio.Kao da se iznenadio kad mu je opet odlicni Mathieu dodao dobro loptu.
Mislim da s ovakvom igrom i kad Suarez dode,centarsutevi ce za 50% biti opasniji jer Suarez sve kupi u 16 m.
U Srijedu ili utorak neznam tocno igramo sa PSG-om.
Gledao sam ih danas imaju 5 nerjesnih utakmica u francuskoj ligi zaredom.Igrajo ocajno nemozes ih gledati a nema im Thiaga Silve i Ibrahimovica.
Onaj cupo David Luiz je grozota od igraca i ako samo preko njega nedamo 2 gola to ce biti lose.
Ocekujem barem 3 gola razlike jer je ono momcad u rangu sa Granadom po trenutnoj igri i formi.
Kako ste blago receno sra*i po Mathieu i kako ste govorili starkelja i tako dalje...
Covjek igra fenomenalno i stavrno obrana izgleda odlicno.
Munir je opet mogao dati neznam kako je ono promasio.Kao da se iznenadio kad mu je opet odlicni Mathieu dodao dobro loptu.
Mislim da s ovakvom igrom i kad Suarez dode,centarsutevi ce za 50% biti opasniji jer Suarez sve kupi u 16 m.
U Srijedu ili utorak enznam tocno igramo sa PSG-om.
Gledao sam ih danas imaju 5 nerjesnih utakmica u francuskoj ligi zaredom.Igrajo ocajno nemozes ih gledati a nema im Thiaga Silve i Ibrahimovica.
Onaj cupo David Luiz je grozota od igraca i ako samo preko njega nedamo 2 gola to ce biti lose.
Ocekujem barem 3 gola razlike jer je ono momcad u rangu sa Granadom po trenutnoj igri i formi.
igramo u utorak, gazimo ih kao plitak potok.
sicas se kad si govoria da je luiz jedan od najboljih stopera na svitu?
sicas se kad si govoria da je luiz jedan od najboljih stopera na svitu?
Dok nije dosao mourinho bio je dobar
Tad su svi govorili da je dobar.Naravno mozda osim tebe
Igrajo ocajno nemozes ih gledati a nema im Thiaga Silve i Ibrahimovica.
zaš ih nema?
Igrajo ocajno nemozes ih gledati a nema im Thiaga Silve i Ibrahimovica.
zaš ih nema?
Valjda ozlijeda, nema niti Lavezzia, tetiva mu otišla.
Ako se PSG otvori, onda su gotovi.
Nisam imao prilike gledati tekmu ali sam pogedal sazetke i jedna stvar koja mene jako veseli je presing tj. gledam u 80. minuti pri rezultatu od 5:0 Lucho skace po svojem prostoru ko manijak i zahtjeva visoki presing..
Jos je Cavani u losoj formi, Barca bi ih mogla pospremit u dzep
Jos je Cavani u losoj formi, Barca bi ih mogla pospremit u dzep
cavani je u losoj formi otkad je dosao u psg.
Cavani igra krilo skoro stalno od kako je došao u PSG.
Al dobro, u svakom slučaju je posebno opasan za Barcu sa svojih 1.92 i tom brzinom
Nista pose no....nije dao gol 2 mjeseca
This time next year we'll be millionaires
A dao ga je prije tjedan dana
?
Ove sezone 8 nastupa 4 gola
Nemojte podcijenivati psg...nikad
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
neznam čemu tolki hype? ok igramo, nismo sad postali nepobjedivi.
vidli smo pretprošlu tekmu di onim jadnicima nismo gola dali a 90 min ih imali oko 16.
takve tekme se moraju dobivat.
i ne zaboravite, ovo sad sa psg, to su druge tekme, tu svi daju sve od sebe, tako i psg protiv nas bude kamo motiviraniji neg u jednom championatu di godinama nemaju konkurenciju i kako god loše igrali osvoje sve.
ja vjerujem u naše, al još nismo vidjeli one prave tekme di se testira naša kvaliteta, al evo i to krene sada.
Ukoliko zabilježi nastup u sutrašnjoj utakmici protiv PSG-a, Xavi će postati igrač s najviše nastupa u historiji Lige prvaka. Trenutno prvu poziciju dijeli s Raulom, a obojica imaju po 142 nastupa.
Luis Enrique: "Nećemo mijenjati naše planove zbog neigranja Ibrahimovića. On je bitan izostanak na PSG, bio bi za svaku ekipu, ali oni su i dalje opasni. Naša je odbrana pokazala da može igrati protiv bilo koje ekipe. No, znam da će poraz, kada on dođe, biti ravan katastrofi, ali ja razumijem šta znači biti Barçin trener, te ću nastaviti raditi ono što mislim da je ispravno."
"Za ovakve utakmice igrače nije potrebno posebno motivisati, jer je njihova motivacija već dovoljna. Za pobjedu u sutrašnjoj utakmici morat ćemo igrati na jako visokom nivou, a svaki segment naše igre mora funkcionisati na pravi način."