A znači večeras ćemo vidit tog douglasa, ajde bravo već sam se pitao kad će to bit.
Btw, sviđa mi se postava za večeras, jedva čekam tekmu.
A znači večeras ćemo vidit tog douglasa, ajde bravo već sam se pitao kad će to bit.
Btw, sviđa mi se postava za večeras, jedva čekam tekmu.
Opet se zuji okolo i naokolo bezveze, bez žustrine i bilo čeg smislenog u napadu.
Messi se specijalizirao za vraćanje nazad po loptu, malo ode naprijed i preda loptu na lijevo krilo, i to je sve što on radi, uvijek isto.
Tu i tamo neki blijesak, ali nije on ni sjena što je bio....barem 40% lošije igra nego u najboljim danima.
Ako se već baziraju na te niske nabačaje onda treba da se više igrača sjuri u peterac, yebiga, jedan ode skakat a petorica ga gledaju.
U xurac, nisam zadovoljan, nije lagano gostovanje ali ipak mislim da ove traljavce treba dobit.
Kako glupa igra ovo je nemoguce...
Loše i dosadno...
mislim da smo u 80% tekmi ove sezone zabijali tek u 2. poluvremenu
Bez udarca na gol, pa to je katastrofa.
Neznam što je Messiju ali stvarno bezveze igra. Treba malo brzih paseva povezat i otvorit će se negdje, sporo sve rade i obrana to pokriva ko od šale, ne trebaju ni trčat skoro.
Real eyes realize real lies...
Ajde ljudi smirite malo strasti, 4 utakmica u dva tjedna, idući dolazi PSG, pa šta očekujete?
Ne kažem da igraju povezano, skroz glupa dodavanja, ali mislim da se i sami čuvaju, bitnije je uzeti bodove PSGu nego ovdje gubiti energiju
Mislim da im je plan bio rano zavalit gol pa onda uživat do kraja utakmice, ali eto.. tvrd orah
Kak ovo nije crveni!?
Ma daj, pa guši ga, ovo je crveni čisti
Naspram one glume Ronalda nekidan, ovo je čisto ko suza
Real eyes realize real lies...
http://freebitco.in/?r=624635
Neznam što im je, ovo večeras nije valjalo ništa.
Kao da su došli izvuć bod. Samo se dodavaju dok svi ostali gledaju. Bilo je dosta situacija kad se kontra mogla povuć, ali ova trojica u napadu nitko ne utrčavaju u prazan prostor nego čekaju loptu za odigrat pas prema nazad. Zašto ne odigrat kontru kad su naprijed 3 brza igrača ?
Centar se izgubio, totalno nepovezani, presing nestao. Iniesta jako loše igra u ovom sistemu, neznam zašto igra jako povučeno nazad, uopće ne sudjeluje u napadima onako kao prije. Kad nema Alvesa sve se svodi na Albijeve ubačaje. Neznam kad sam lošiju utakmicu pogledao.
Ajde obrana se nekako drži i mislim da je novi trener dosta radio na tom segmentu igre što se i vidi po primljenim pogodcima, ali u napadu ništa novog ne vidim. Messi po 20tak minuta uopće nije primio loptu( ne pamtim kad je lošije krenuo u sezonu), Neymar katastrofalan.
Eto ukratko, bio bi jako sretan da ovu nesposobnost večeras nisam gledao. Mislio sam da će biti agresivniji sa novim trenerom, ali ništa od toga.
Ha dobro! Jest bilo dosadno za nas razmazene koji gledamo samo utakmice Barcelone, ali bod je tu. Gore ne moze.
Neznam što im je, ovo večeras nije valjalo ništa.
Kao da su došli izvuć bod. Samo se dodavaju dok svi ostali gledaju. Bilo je dosta situacija kad se kontra mogla povuć, ali ova trojica u napadu nitko ne utrčavaju u prazan prostor nego čekaju loptu za odigrat pas prema nazad. Zašto ne odigrat kontru kad su naprijed 3 brza igrača ?
Centar se izgubio, totalno nepovezani, presing nestao. Iniesta jako loše igra u ovom sistemu, neznam zašto igra jako povučeno nazad, uopće ne sudjeluje u napadima onako kao prije. Kad nema Alvesa sve se svodi na Albijeve ubačaje. Neznam kad sam lošiju utakmicu pogledao.
Ajde obrana se nekako drži i mislim da je novi trener dosta radio na tom segmentu igre što se i vidi po primljenim pogodcima, ali u napadu ništa novog ne vidim. Messi po 20tak minuta uopće nije primio loptu( ne pamtim kad je lošije krenuo u sezonu), Neymar katastrofalan.
Eto ukratko, bio bi jako sretan da ovu nesposobnost večeras nisam gledao. Mislio sam da će biti agresivniji sa novim trenerom, ali ništa od toga.
Messi je odlicno krenuo u sezonu, ako ga ocjenjujes po golovima, a ne cjelokupnim nastupima onda nisi realan navijac, predi na Ronalda, on zabija
Inače, jad i bijeda, sreca pa imamo jos 4 boda vise, pitanje je koliko dugo
Vidjelo se odmah da nece biti dobro.renio sam gledat od 35. minute i vidio sam da su nekako usporeni.Dobar je i X s obzirom da nismo stvorili 2 postene sanse.
SP bla bla bla
Ni fair play ne ide baš Ronaldu u prilog (u usporedbi s Messijem) 
Hm. http://www.24sata.hr/nogomet/primio-messija-za-vrat-psovao-me-i-govorio-da-sam-kur-sin-385866
SP bla bla bla
Hm. http://www.24sata.hr/nogomet/primio-messija-za-vrat-psovao-me-i-govorio-da-sam-kur-sin-385866
Loš pokušaj provokacije.
24 sata, žutilo, haha.
Moraju pisat "bombastične članke" da bi se prodali.
Sigurno je samo da je messi njemu nešto rekao, vidi se na snimci da priča, al šta e to je samo nagađanje.
Dok je hvatanje za vrat i odgurivanje crveni karton u nogometu.
A i kad već aludiraš na fair play svojom provokacijom, di je tu messi unfair?
ah da, ti znaš isčitat španjolski sa usana...
http://freebitco.in/?r=624635
Messi nece reci da mu nista nije rekao ovaj ce ponovo reci da ga je opsovao i tako ce zavrsiti...
Kog briga za to,nakon onakve prestave sinoc...
Vermalen dobio dozvolu za povratak 
dobio dozvolu za ponovnu ozljedu
SP bla bla bla
moš mislit. Pogledaj što je isti taj Welington napravio Messiju 2009 godine, dakle isti igrač. Jeli mu i tada Messi rekao da je kurvin sin?
Prokleti luđak u rangu Pepea, da mu je bar Messi rekao da je kurvin sin, nebi lagao.
Ja vjerujem onome što vidim svojim očima za razliku od ljudi poput tebe.
Po videu se vidi da ga je Messi namjerno zakacio nogom i nesto mu rekao na sta ga je ovaj ulovio za glavu a ovaj pao kao da ga je razvalio nogom... Neznam sta je rekao bilo tko od njih, ali se vidi da ga je Messi prvi potpleo nogom, pa mu nesto rekao na sta ga je ovaj primio.
Ajde Sime ne glumi, jedno je verbalna rasprava, a drugo je kad te tak neko uhvati ;)
Ajde Sime ne glumi, jedno je verbalna rasprava, a drugo je kad te tak neko uhvati ;)
Ne glumim nista, boli me tuki jel to messi ili nije... ovo nije verbalna rasprava jer je messi njega prvi ritnuo, sta se vidi... tko ne vidi, laze... ako mu je jos rekao ono sta kaze, nema osobe koja ga nebi zavalila. Pa Zidane je materazzia odvalio jer mu je opsovo sestru i majku u finalu...
Ne glumim nista, boli me tuki jel to messi ili nije... ovo nije verbalna rasprava jer je messi njega prvi ritnuo, sta se vidi... tko ne vidi, laze... ako mu je jos rekao ono sta kaze, nema osobe koja ga nebi zavalila. Pa Zidane je materazzia odvalio jer mu je opsovo sestru i majku u finalu...
Jest ga jako pipnuo, čovječe, pa ruka će mu otpast
Jest i on njega primio a pao je kao da ga je nogom razvalio u glavu...
Necu dalje, nema normalne rasprave sa fanboyem.
Messi je zrtva ovdje... nije nista napravio. 
Tko može bilo što vjerovati psihčkim bolesnicima kakvi su Pepe i ovaj lik koji gaze ljude namjerno na terenu? Ajde, sad ga je uhvtio za vrat, rekao bi čovjek jednom se dogodilo, može se svakom dogoditi. Ali isti taj lik mu je namjerno nagazio na nogu prije par godina, bez lopte. Dakle očito je da je u njemu problem, nekako mi teško povjerovati da mu je Messi i tad nešto rekao pa mu je ovaj eto stao namjerno na nogu, isto kao Pepe na prste.
Vi kao i uvijek možete vjerovati onome u što niste i ne možete biti sigurni. Ja vjerujem onome što vidim, dakle isti lik ga dva put udara tako podmuklo i jadno. Pogotovo ovo od prije par godina što sam postavio video, to je za umobolnicu.