Kako nemozes biti siguran daj pogledaj snimku. Ovo sta je bilo prije par godina me ne interesira jer se ovo sad dogodilo, ne prije par godina.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako nemozes biti siguran daj pogledaj snimku. Ovo sta je bilo prije par godina me ne interesira jer se ovo sad dogodilo, ne prije par godina.
Isto ko da sad Pepe opet Messiju nagazi na prste i kaže poslije utakmice da mu je Messi rekao da je kurvin sin, ti bi povjerovao Pepeu znajući njegovu karijeru i što je sve napravio dosad?
Jednostavno postoje igrači koji vole biti nasilni i od toga ne mogu pobjeći, ja takvim pacijentima ne vjerujem.
Pa zašto je onda Suarez SADA kažnjen?
Davno prije je nekog ugrizao, sad je opet nekog ugrizao, ono što je bilo prije nas ne interesira, jelda?
eto, to je dobar primjer. Da nebi sad ispalo da mi branimo nekog zato jer igra u Barci.
Suarez je dobio što je zaslužio, istu stvar je napravio više puta. On je u svoju obranu nakon onog ugriza na SP-u rekao da se to dogodilo sasvim slučajno ili nešto tako? Koja budala u to može vjerovati kad znamo da je istu stvar napravio više puta u karijeri.
Postoje igrači koji dožive taj neki blackout tijekom utakmice. Ja Suarezu nikad nebi povjerovao kad bi se izvlačio i tražio razloge. Isto ko i ovom liku iz Malage, koji očito ima problema u glavi. Jer nije se dogodilo jednom...
Mislim, ljudi mogu vjerovati čemu hoće, ali ja ipak preferiram vjerovati svojim očima i onome što vidim. Eto Welinton je žrtva nakon ovog, sigurno.
eto, to je dobar primjer. Da nebi sad ispalo da mi branimo nekog zato jer igra u Barci.
Suarez je dobio što je zaslužio, istu stvar je napravio više puta. On je u svoju obranu nakon onog ugriza na SP-u rekao da se to dogodilo sasvim slučajno ili nešto tako? Koja budala u to može vjerovati kad znamo da je istu stvar napravio više puta u karijeri.
Postoje igrači koji dožive taj neki blackout tijekom utakmice. Ja Suarezu nikad nebi povjerovao kad bi se izvlačio i tražio razloge. Isto ko i ovom liku iz Malage, koji očito ima problema u glavi. Jer nije se dogodilo jednom...
Mislim, ljudi mogu vjerovati čemu hoće, ali ja ipak preferiram vjerovati svojim očima i onome što vidim. Eto Welinton je žrtva nakon ovog, sigurno.
Pa ako pogledas, vidjet ces da ga je Messi prvi drapio... ja ne razumijem stsa spominjes stalno vjerovat svojim ocima a vidi se na snimci ?
Isto tako, Suarez je kaznjen za svaki ugriz. Ako radis jedno te isto stalno svakog puta ce biti veca kazna. Sta nejde to tako ?
Isto tako, Suarez je kaznjen za svaki ugriz. Ako radis jedno te isto stalno svakog puta ce biti veca kazna. Sta nejde to tako ?
Ali treba se gledat samo ovaj puta, prošlost je ipak - prošlost, sam si to rekao ;)
Kod takvih slucajeva ne... Ja sam rekao da neka mi ne spominje o nekom trenutku u proslosti ako pricamo o ovom sada sta se dogodilo.
Cinjenice ti nemaju veze sa temom o kojoj smo pricali prije. Tako da, kad pocnes pricati o utakmici sa Malagom i dogodanju tamo onda mozemo razgovarat. Suarez i njegov poremecaj je za neku drugu temu.
Nisam mogao pratiti tekmu jučer, kakva je igra bila ?
Nisam mogao pratiti tekmu jučer, kakva je igra bila ?
preloša, 0 udaraca u okvir sve govori xD
Ali bar je pozitivno što obrana stvarno funkcionira ove sezone, presing je na razini i dosta sigurno to izgleda. Ali prema naprijed je bezidejno i loše još uvijek, utakmica jučer me podsjetila na onakvu igru kao kad je Tata bio trener.
Vidjet ćemo sad u subotu kako će to izgledati, moraju se iskupiti. Nije problem toliko rezultat koliko sama igra.
Ravno 10 godina se nije desilo da smo imali 0 udaraca u okvir....
Moje misljenje je da je Lucho prvo isao sredivati obranu, a napad je pao u drugi plan. Ocekujem da ce se sad potpuno posvetiti napadu i ono sto najvise očekujem je da Leo Messi više ne igra na centru kao playmaker, nego kao napadač, oko šesnaesterca. Imamo veznjake koji hvala Bogu znaju dati loptu u for.
Moje misljenje je da je Lucho prvo isao sredivati obranu, a napad je pao u drugi plan. Ocekujem da ce se sad potpuno posvetiti napadu i ono sto najvise očekujem je da Leo Messi više ne igra na centru kao playmaker, nego kao napadač, oko šesnaesterca. Imamo veznjake koji hvala Bogu znaju dati loptu u for.
Kamo ćete onda sa Suarezom?
Lani je sve za*ebe izvlačio napad, ove godine nepožrtvovnost u napadu izvlači obrana..
Pa Messi oduvijek je više na desnoj strani nego u pravoj špici, tak da Suarez nemora brinut za mjesto..
To što je se pričalo da Messi nije sretan na desnoj strani su puste priče, možda neka druga uloga na toj desnoj strani mu nije pasala (tipa vraćanje u obranu ili ubačaji, kad svi znamo da on se sjuri s desne strane u sredinu)
Barca igra ajmo reci sa 3 napadaca i oni nestoje siroko kao prosle godine.Kad se sjetim Alexisa i kako se dri aut linije dode mi muka.
Sad napaaci stoje blize i vidjeli smo gol od Neymara kako se sjajno ubacio na mjesto spica.
Luis Suarez je sam rekao da je igrao i krilinog i centralnog napadaca jer su se on i Sturdige mjenjali...
Tako i da ako ga stavi n adesnog napadaca to nece biti na krilu...
Kamo ćete onda sa Suarezom?
Suarez mijenja Pedra. Zna se da je trojac naprijed Suarez, Neymar i Messi.
Sad kako će se rotirat i tko će di bit je nebitno, funkcionirat će.
Rakitić danas na poziciji Inieste, Xavi na svojoj.
C.Bravo - Alves, Mathieu, Masche, Adriano - Xavi, Busquets, Rakitic - Munir, Messi, Neymar
Nisam gledao zadnje 2-3 utakmice tako da danas ocekujem lijepu igru,a prije svega pobjedu naravno...htio sam vidjeti Douglasa u prvom sastavu da vidim malo kakav je,al bit ce prilika...mislim da Granada danas ne bi trebala biti nekakav problem,bez obzira na gust raspored u ovih 10tak dana...
Proslu tekmu je igrao Dougulas, nije niš posebno, brzanac je, al su ga preveslali mali milijun puta u obrani..
Nakon one prošle utakmice, danas očekujem golijadu - u njihovoj mreži
Danas je real imao nenormalne sreće. Trebao je Villareal zabit najmanje 3 gola u prvom poluvremenu, Real je bio smotan u obrani, u drugom pol. real je igrao bunker i odrađivao posao do kraja, sve u svemu više sam očekivao od Villareala ali šta je tu je.
A sad Granada, mislim da teško primaju golove, bit će to teški bunker, ali se nadam da će ga Barca probit. Žao mi je što ne igra Iniesta (vrlo sumnjiv i čudan u zadnje vrijeme) ,ali u svakom slučaju očekujem da će se svi skupa iskupiti za onu katastrofalno lošu igru protiv Malage.
Ajmo Barca !!!
Mislim da trener malo previše luta sa stoperima, nadam se da zna koja dva najbolje funkcioniraju.
DO SA DNO
Real eyes realize real lies...
DO SA DNO
3:0 dosadno?
Ok.
DO SA DNO
3:0 dosadno?
Ok.
To je bilo prije ova dva gola, pogledaj vrijeme ;)
I šta? Dosadna je bila utakmica do 43 minute
Real eyes realize real lies...
Hoce li netko bit srce i zaljepit link za dobar stream. Hvala.
Obrana super funkcionira
Necu rec da puno ocekujem ili da pretjerujem, ali mislim da je ove sezone osvajanje lige prvaka vrlo vjerojatna stvar
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Prelijep gol, bravo Xavi
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr