isusati kako su retardirani, blind plan b covik nije odigra stopera 3 puta u zivotu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Blind je katastrofalno odigrao protiv Mexica ili Argentine, nisam siguran. Loš igrač, loša investicija i nadam se da ne planiraju ga dovest, inače šta nije od dmf?
iskreno nisam cuo za njega do SP...
Ipak nista od Blinda jer sam negdje citao da je Zubizarreta i Lusi Enerique potvrdili dolazak Mathieua...neznam koliko je za vjerovati alinije preko FB
BVB kupila novog stopera Gintera iz Freiburga....Cini se da Hummels ide a pitanje je gdje?
Barcelona i Manchester su glavni a posto je mnogo puta izjavio hvalospjeve u vezi Barcelone (cuo sami da ima nekakvu stavku u uguvoru vezanu za Barcu) mislim da bi cak mogao i potpisati....
Mislim da nije lud da ide u Manchester United koji nemoze ni EL izboriti...
Problem je sto United ima zacrtane Vermealena i Hummelsa, nasi imaju Mathieua i Marquinhosa (po svim informacijama). Oh, the irony... Optimist sam radi toga sto se cekao kraj SP-a, Zubi je rekao da novine nemaju bas sve informacije, Hummelsa se pokusalo vec dovesti proslu sezonu... Hummels bi trebao biti pick no.1, odlican u obrani, a ako se to trazi od njega moze dugom loptom pogoditi napadaca u trepavicu. Vidjet cemo... Mathieu je odlicna iskusna zamjena dovede li se Hummels, a tu je i Bartra za (nadam se) manje kup utakmice. Marquinhos mi nije zanimljiv, iskreno stoper od 183cm ne moze puno napredovati, ne stvara se svaki dan novi Puyol. Jos ako se Hummels moze dovesti za 40-50M... O cemu pricamo.
Inace u vezi Kroosa u Realu, pogledajte Rafinhinu statistiku u puno slabijoj Celti. Duplo manje pasova, nesto neprecizniji, logicno jer je Pep vodio Bayern, ali defanzivan rad i ucinak u napadu su mu slicni ili bolji, a 3 godine mladi. Prekosutra prva pripremna utakmica, valjda ce biti streama.
Real eyes realize real lies...
Imama dobar predosjecaj u vezi Hummelsa jer PSG nece pustiti Marqinhosa.
jedino bi bio problem ako bi Manchster ponudio ogromnu cifru a da tp sprijeci transfer u Barcu...
Ali ako je imalo pametan ici ce u Barcelonu jer je to stil koji zna igrati koji mu odgovara za razliku od Van Gala koji je vise defenziva sa 5 igraca u obrani...
"I don’t just want results; I also want to win playing nice football.”
http://www.totalbarca.com/2014/interviews/enrique-i-am-a-born-leader-and-i-lead-this-team/
varane želi van iz reala, ali nažalost uprava ni ne razmišlja o njemu jer ga barci nebi vjerojatno ni prodali
varane želi van iz reala, ali nažalost uprava ni ne razmišlja o njemu jer ga barci nebi vjerojatno ni prodali
Pa nismo ludi da ga prodamo ikome. Ako ona panjina od Luiza vrijedi 50 milja, onda Varene vrijedi minimalno 80.
Pa nismo ludi da ga prodamo ikome. Ako ona panjina od Luiza vrijedi 50 milja, onda Varene vrijedi minimalno 80.
Tko to mi?Tebe se nista nepita
Jedva čekam pripremnu tekmu 
Zanima me kako to sve izgleda, makar nije puno radio s momčadi ali nešto bi se trebalo vidjeti.
a tko si ti?sigurno neki opaki narkoman...hahahah ajde djecace produti niko te nista nije pitao
Tello odigrao prvu tekmu za Porto i odmah utrpao gol...
inače ti si florentino perez ili carlo ancelotti?
Citam na sport.es Barcelona je odbacila mogucnost potpisivanja Mattsa Hummelsa i sada je alternativa Daley Blind....Nadam se da je medijska patka kao i vecina toga....
http://www.sport.es/es/noticias/barca/descartado-hummels-blind-alternativa-defensa-3387253
Tello odigrao prvu tekmu za Porto i odmah utrpao gol...
Like I said, bit će on dobar u Portu. Al to je guženje 6-2 tako da, ne znači puno.
inače ti si florentino perez ili carlo ancelotti?
Po transfermarktu Varane i Marquinhos procijenjeni na €20m+, PSG traži €40m za svoga (platili su Romi preko 30m), ne sumnjam da bi i Perez tražio sličnu cifru.
Citam na sport.es Barcelona je odbacila mogucnost potpisivanja Mattsa Hummelsa i sada je alternativa Daley Blind....Nadam se da je medijska patka kao i vecina toga....
http://www.sport.es/es/noticias/barca/descartado-hummels-blind-alternativa-defensa-3387253
ja mislim da bismo mi trebali dovesti marija malocu ili gordona schidenfelda i s tom dvojicom cemo pokoriti europu.za napadaca bole topa i nek ulazi kao dzoker s klupe kad zagusti,ova nasa uprava nije nomalna.
ja mislim da bismo mi trebali dovesti marija malocu ili gordona schidenfelda i s tom dvojicom cemo pokoriti europu.za napadaca bole topa i nek ulazi kao dzoker s klupe kad zagusti,ova nasa uprava nije nomalna.
Sport i MD previše s*ru. Blind je LB, DMF, sve to ispred pozicije stopera. Uostalom ima 180cm, neš' ti velikog napretka od Mascheranovih 174cm, sigurno lik ima puno bolju igru glavom...
Ja bih između tih A i B opcija uzeo Hummelsa i Mathieua, zapravo Mathieua ne bih za 20M, ali ono što iritira je da se malog De Vrija možda može dobiti mukte, 22god, 189cm, tackles+interceptions na SP je bolji od Mascherana itd. Ako i bude loš ima mjesta za napredak, a ne bi koštao preko 10M (nadam se).
Ako Mathieu bude loš, a skupo ga plate, jedini plus mu je što ima čast završiti karijeru u Barci. Kakav mrtvi Blind? Gdje su nam jbni skauti?
Napravit će foru kao s MAsceom, kupit ga za dmf i pošto imamo smeća od stopera, idemo njega na stopera. Politika retardirane uprave nažalost.
Ja sam i prije jos rekao da sam uvjeren da nece dovesti neku top klasu kao sto je Hummels,nadam se opet da grijesim,ali sve je izglednije cim je njima Mathieu alternativa ispred jednog Mattsa,sve je jasno...samo jos treba da daju 40 milijuna za Marquinhosa,a realno isto toliko bi trebalo i za Hummelsa,onda su sluzbeno najgluplja uprava...al opet kazem,dao Bog da grijesim,pa da nas sve iznenade i objave da su kupili Hummelsa,niko sreetniji od mene....a za tog Blinda iskreno nisam cuo prije SP,nisam ga ni na samom Sp nesto posebno pratio,ako se interesiraju onda valja nekog vraga
Ma.nabijem ih na onu stvar i njih i Blinda...Covjek sikiretina teska nemoze igrati u Barci B...
Jedva cekam da zavrsi ova sranja sa transferima jer mi se gadi citat ta sranja svaki dan
Baš sam vidio na fejsu, fino sam se nasmijao :D
Svaka im čast. Gospoda unutar i van terena 
Mascerano je seljačina, a i ovaj drugi je upitan...
A što se tiče od onog Defulblablabla nek se on sprda Ronaldu, taj tak i tak neće ništa postić kao igrač za razliku od Ronalda...
Svaka im čast. Gospoda unutar i van terena 
Mascerano je seljačina, a i ovaj drugi je upitan...
A što se tiče od onog Defulblablabla nek se on sprda Ronaldu, taj tak i tak neće ništa postić kao igrač za razliku od Ronalda...
Pa ne budes ni ti postigao ko ni jedan od njih,pa se opet pronalazis govoriti da je neko seljacina,bas me zanima koliko si ti dao u neke humanitarne svrhe,pretpostavljam 0 kuna,zato suti,i nemoj bit toliko ljubomoran,gadna je to stvar
Lik koji mlatara rukama je zrel za ludaru i to je sve što trebaš shvatiti
Real eyes realize real lies...