FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.904.900
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
Zuja007 kaže...

Koliko se sjecam Ronaldo je proglasen za najboljeg igraca pa neznam cemu prica da je Messi danas najbolji, to ocito misle samo fanovi Barcelone.

Pa opcenito je bolji od CR7, gledao ti do danas, jucer, prekjucer, svejedno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Koliko se sjecam Ronaldo je proglasen za najboljeg igraca pa neznam cemu prica da je Messi danas najbolji, to ocito misle samo fanovi Barcelone.

ako gledas po zlatnim loptama messi je barem duplo bolji od ronalda, i cemu usporedbe messi-ronaldo stalno?? a zna se tko je po brojkama bolji jedino ce se to i gledat za 50 god, kao sto se gledaju "1000" golova pelea? i zasto nitko ne uspoređuje ronalda sa maradonom i peleom, a bolji je od messija? jel se tko to zapitao? messi sa argentinom ima zlatnu olimpijsku, srebro SP, puno se toga treba poklopit da bi u danasnje vrijeme osvojio takvo neko veliko prvenstvo kada se igra svake 4 god, nogomet je napredovao od razdoblja pelea i maradone i takticki i fizicki za razliku kada si sam mogao gurat ekipu, koliko je na ovom prvenstvu bilo dobrih momcadi bez ekstra pojedinaca, u maradonino vrijeme mislim da bi Vaha bio u finalu sa alzirom dam se kladit, ali to su glupe usporedbe posto nisu moguce, svatko je obiljezio jednu eru pele svoju, maradona svoju i messi ovu, a tko ce iducu vidit cemo kazu slijepi :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 21:50 (MrSkunk43).
15 godina
FC Barcelona

Halilović vs. Bartra {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Halilovic i jos sestorica (Adama, Munir, Dongou, 2 stopera i 1 veznjak - jos se ne zna...) idu s A momcadi na pripreme u Englesku, vidim nitko nije napisao. Valjda cemo vidjeti razne rošade u 4-5 pripremnih utakmica, neki iz A momcadi se vracaju za tjedan dana, neki za 2, a za Messija i Mascherana neznam. Prat ce me zivci do 11.mjeseca jer Suareza nece biti nigdje :/.
Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znači da je bolji igrač u tome periodu, a vjerovatno ce biti bolji i dalje jer od Messija nema nista.

I da, mozda su mi se zelje ostvarile, tvoj idol i smisao zivota je poceo pokazivati ozbiljne znakove da ima neke probleme.

15 godina
Zuja007 kaže...

Znači da je bolji igrač u tome periodu, a vjerovatno ce biti bolji i dalje jer od Messija nema nista.

I da, mozda su mi se zelje ostvarile, tvoj idol i smisao zivota je poceo pokazivati ozbiljne znakove da ima neke probleme.

Znači u pravu sam, tvoja želja je bila ozbiljna ozljeda Messiju. Patniče bijedni.

I da, nema ništa od Messija, samo je proglašen najboljim igračem SP-a dok je netko drugi ispao u skupini. Sad od*ebi i idi se pomolit u susjednu prostoriju i zaželiti još koju ozljedu Messiju. To samo pokazuje koliko si limitiran i bijedan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 22:07 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čemu toliki izljevi mržnje? Bas si postao smješan. {#}

Mislim da je i sam Maradona izjavio da je ta nagrada ionako Fifin marketinški trik.

Smisao zivota ti je branjenje Messija u ovoj temi, gdje provodis vecinu svog slobodnog vremena, a to sta sarkazam nekuzis je tvoj problem, majstore! {#}

14 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Čemu toliki izljevi mržnje? Bas si postao smješan. {#}

Mislim da je i sam Maradona izjavio da je ta nagrada ionako Fifin marketinški trik.

Smisao zivota ti je branjenje Messija u ovoj temi, gdje provodis vecinu svog slobodnog vremena, a to sta sarkazam nekuzis je tvoj problem, majstore! {#}

Zanimljivo Mourinho je u vrlo ozbiljnom razgovoru rekao da je Messi zaslužio priznanje jer je žrtvovao svoju prirodnu poziciju za tim. Sada se mnogi čude kako je Argentina imala dobru obranu, a nerazumiju da je isto tako zbog toga morala žrtvovati napad, a time i Messijevu ulogu u ekipi... on je cijelo prvenstvo razigravao, a pritom i zabijao.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam rekao da ju nije zasluzio, sigurno da je bio jedan od boljih igraca, al po meni su je puno vise zasluzili i Robben i Kroos i Muller, Messi se u zadnje dvije utakmice nije previse vidio. Al kazem, ta nagrada ionako nema preveliki značaj pa se niti se pise o tome, nisu je dobili mnogi igraci koji su u svoje vrijeme bili najbolji igraci, puno ovisi u drzavi za koju igras. ;)
Samo cinjenica da jedan npr. Bale mozda nikad nece niti zaigrat Svjetsko mozda, a kamoli biti blizu osvajanja te nagrade dovoljno govori. 

15 godina
Zuja, posto ju je Messi osvojio, nema prevelik znacaj.
15 godina
FC Barcelona

Ne vidim što je to Robben napravio bolje od Messija. Zabili su isto golova ako se ne varam, Nizozemska je ispala od Argentine. Messi je imao najveći broj driblinga i najveći broj stvorenih prilika za suigrače od svih igrača na prvenstvu.

Ali eto, stvorila se tolika buka oko te nagrade, a i sam Messi je rekao da mu ona ne znači ništa. Više se pričao o tome nego o Njemačkoj koja je osvojila naslov. Ljudi su opsjednuti sa pljuvanjem po Messiju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 22:28 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Buduci da se s rijetkima ovdje moze kvalitetno raspravljat o bilo cemu, zelim vam da zivite u svojim snovima i dovidenja. 

Postoje Barcelonini forumi na kojima se moze i raspravljat s nekim bez tih gluposti kao sta su ovdje gdje se nemoze nista protiv Messija reci, malo objetkivnosti vam nece skoditi, pogotovo antimadridisti.

13 godina
FC Barcelona

Messi je počeo pokazivati probleme, mozda je. Ali sto je sa Ronaldom, čovjek nije odigrao dobru utakmicu od 3. mjeseca, te ima probleme sa ložom, pa sa koljenom, pa sa drugim koljenom...

Ronaldo ce u 2.mjesecu uci u 31. godinu tako da nemoj ocekivati da ce igrati kao prije, ozljede ce biti sve cesce, polako ce ispasti iz vrha. Dok je Messi mlađi 2 godine, a to puno znači,  2 godine znače 2 nove zlatne lopte, osim ako se ne pojavi neki izvanredan igrac, ali vidjeli smo i prosle godine da je ozljeđen Messi daleko ispres svih.

Tako da nemojte se zamarati sa Messijem, pazite svog CR-a, jer ga uostalom i nećete dugo jos gledati u dresu Reala.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Nisam rekao da ju nije zasluzio, sigurno da je bio jedan od boljih igraca, al po meni su je puno vise zasluzili i Robben i Kroos i Muller, Messi se u zadnje dvije utakmice nije previse vidio. Al kazem, ta nagrada ionako nema preveliki značaj pa se niti se pise o tome, nisu je dobili mnogi igraci koji su u svoje vrijeme bili najbolji igraci, puno ovisi u drzavi za koju igras. ;)
Samo cinjenica da jedan npr. Bale mozda nikad nece niti zaigrat Svjetsko mozda, a kamoli biti blizu osvajanja te nagrade dovoljno govori. 

Ta nagrada ima itekakav značaj, samim time što mi sada raspravljamo o njoj. No Messiju ona ništa neznači što je i više puta naglasio jer je glavni trofej pripao njemačkoj. Da je Robben kojim slučajem igrao finale vjerovatno bi osvojio nagradu no Nizozemska je ispala od Argentine i to je sasvim dovoljan razlog da ju ne osvoji, a i statistički je bio lošiji od Messija, tako da ti to ne drži vodu. Kroos nikako, neznam prema kojem kriteriju(osim što je fantastično razigravao ekipu, ali to su radili i ostali igrači u njemačkoj reprezentaciji sasvim solidno)..dolazimo do Mullera koji je prema mojem mišljenju ravnopravan s Messijem, ali kada se pogleda šira slika, on nije bio "motor" njemačke momčad kao Messi argentinske, odnosno Muller se mogao osloniti na puno bolji tim oko sebe, dok je Messi bez Di Marie morao cjelokupan posao raditi sam i pravo je čudo da je Argentina došla do finala. Aguero, Lavezzi i Higuain su vrsni igrači, ali bez Messija taj napad bi bio prosjek, Aguero loše igra na krilu, a Lavezzi je jedino finale igrao sa srcem, ostalo je bilo bezveze, Higuaina nemoram previše naglašavati, dovoljno je vidjeti onaj promašeni zicer u finalu(igrač njegovog kalibra/poacher u tako važnoj utakmici mora to zabiti). Sada svemu tome dodaj Messijevu statistiku i biti će ti jasno zašto je dobio nagradu, najviše stvorenih prilika, najviše driblinga i četiri vrlo bitna gola, bez kojih Argentina ne bi prošla niti skupinu ili bi ju prošli jedva.

15 godina
neaktivan
Argentinin napad je bio toliko nepovezan, sto zbog loseg postavljanja i pogotovo zbog izrazito obrambenog veznog reda. To ni 2 Messija ne bi spojila, on je morao iznositi loptu s centra, a cesto su ga vec tu zatvarala dvojica pa bi morao proslijediti loptu i normalno ne bi je dobio natrag. Zapravo kako je netko napisao, da Messi u Argentini ima jos jednog Messija i ovo bi osvojio. Lavezzi se napokon probudi u finalu i izade na poluvremenu (ozljeda?), Di Maria je jako falio u vezi. Higuain, Palacio promasili zicere s 10m. Promasio je i Messi, ali mislim slabijom desnom nogom iz puno tezeg kuta. Argentina je znaci i tako "slaba" imala svoje sanse protiv mocne Njemacke, da su osvojili na penale opet bi bilo zasto Messiju ZL... Zato sto Argentini bez Messija nije bilo mjesta u finalu. Btw zadnjih par SP-a svaki put je netko od finalista digao zlatnu loptu, necu provjeravati, ali mislim da je tako. 4.5-5/7 utakmica Messi je bio zasluzan za ishod, neki to nece i ne zele vidjeti. Toliko su jadni da kazu da je Neuer imao 2 pasa vise od Messija, a imao je 100-tinjak manje?
15 godina
FC Barcelona

Statistika Kristine iz Brazila:

• 23 udaraca
  • 1 gol
  • 2 neuspjela pokusaja iznudivanja penala

J3beno.

I sve ovo na stranu svatko s malo mozga u glavi shvaca zasto je Messi kompletniji igrac nema to veze s klubom u kojem igra nego s njegovim predstavama no i to nije bitno i jedan i drugi spadaju u najvece ikad i nemoguce je raspravljati o njih dvoje na ovom forumu anyway zato se manite corava posla.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 23:09 (dad0r).
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Messi je počeo pokazivati probleme, mozda je. Ali sto je sa Ronaldom, čovjek nije odigrao dobru utakmicu od 3. mjeseca, te ima probleme sa ložom, pa sa koljenom, pa sa drugim koljenom...

Ronaldo ce u 2.mjesecu uci u 31. godinu tako da nemoj ocekivati da ce igrati kao prije, ozljede ce biti sve cesce, polako ce ispasti iz vrha. Dok je Messi mlađi 2 godine, a to puno znači,  2 godine znače 2 nove zlatne lopte, osim ako se ne pojavi neki izvanredan igrac, ali vidjeli smo i prosle godine da je ozljeđen Messi daleko ispres svih.

Tako da nemojte se zamarati sa Messijem, pazite svog CR-a, jer ga uostalom i nećete dugo jos gledati u dresu Reala.

Cristiano će 30-tu godinu sad, Messi je prije par dana proslavio 27.

Razlika je 2,5 godine ;)

13 godina
FC Barcelona

Ronaldo ce napuniti 30 godina, sto znaci da ulazi u 31. godinu. Messi ce 4 mjeseca i 19 dana kasnije napuniti 28 godina.

Razlika je 2 godine, 4 mjeseca i 19 dana.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Barcelona radi na pojacanjima za obranu,a o imenima nezele razgovarati,vjerovatno zbog tog sto bi odmah cijena naglo porasla u tom slucaju...

Zubizarreta :

Da Klub radi na dovođenju novih igrača potvrdio je i sportski direktor Zubizarreta: "Ovog ljeta smo prodavali više već ranije. Cilj je da napravimo uravnotežen sastav do 31. avgusta. Što se tiče štopera, nije bilo velikih transfera, osim Davida Luiza." Odbio je pričati o igračima koji se povezuju s FC Barcelonom u posljednje vrijeme, ali istakao da bi Song mogao biti prodan, ukoliko dođe ponuda koja će zadovoljiti apetite klupskih čelnika

Read more: http://www.barcabalkan.com/news/read/6675/Bartomeu-quotPokusat-cemo-dovesti-jos-dva-pojacanjaquot#ixzz37ZgfAosW 

15 godina
neaktivan
Valencia defender Mathieu didn't take part in a friendly today because Barcelona informed Valencia they're willing to pay 20M buyout. [cope] Mozda nagadanje, mozda i ne...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Official: Gostujući dres za novu sezonu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Valencia defender Mathieu didn't take part in a friendly today because Barcelona informed Valencia they're willing to pay 20M buyout. [cope] Mozda nagadanje, mozda i ne...

Ma za Mathuiea mi je svejedno ako ce doci Hummels.On ce svakako biti 4. stoper . Problem je ako ce doci kao glavni stoper koji ce igrati u prvih 11. 

Zubizarrreta je rekao da cekaju da prvesntvo zavrsi pa da kupe stopera.Mozda je netko iz polufinalnih momcadi.

Tako je bilo sa Aggerom ima 2 sezone kada je nesto i vrjedio...Nije igrao nijednu utakmicu i sjecam se da je izjavio kako je Liverpool bolji od Barce ili nesto u tom stilu...

ima mjesec dana izjavio da mu je san igrati u klubu kao sto je Barcelona..

15 godina
neaktivan
Odlicni su mi dresovi ovu sezonu (duplo bolji od prosle, troduplo od pretprosle, mozda se necete sloziti da je ovaj gostujuci ljepsi od proslog (katalonske zastave), ali taj je ostavio dojam da je uklet xD). Na ovom mi se svidja boja, ovratnik, znak i sponzori u plavoj, vrhovi rukava u bordo boji s ovratnika, bas dobro odradeno. Treca garnitura navodno bijela s crvenim krizem sv.Jordija (koji je na grbu), malo neobicno, ali ok.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na današnji dan prije 26 godina rodio se Sergio Busquets, sjajni veznjak Barçe, koji je u prvi tim promoviran 2008. godine. Sergio definitivno važi za jednog od najboljih, ako ne i najboljeg defanzivnog veznog na svijetu, stoga je velika čast imati takvog igrača u ekipi. Sve najbolje, Sergio!

15 godina
neaktivan
Luis Enrique: "We don't want to be a predictable team. We want to be able to use different concepts and tactics and to surpise the opponent" To je bio i Martinov zadatak :(
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve je izglednije da ce kupiti Mathieua...navodno je Barca pristala na Valencijin zahtjev od 20 milijuna za ovog igraca...nadam se da ce on biti 3.-4. stoper,trebaju kupiti nekog jaceg,mlađeg jos,nez sta je s Vertongenom,on bi bio odlicno pojacanje...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 14:02 (barcafan12).
16 godina
FC Barcelona
Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 15:29 (sirka666).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Plan B u slucaju da nedodu Mathieu i Marqinhos su 

Hummels i Blind...

Na sport.es je bila anketa koga bi radje doveli od spomenutih a rezultat je bio taj da 97 posto se ljudi odlucilo za Hummels i Blind.

12 godina
neaktivan

O Bože samo ne Blind {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svaka im čast. Gospoda unutar i van terena {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice