FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.905.348
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
U ugovoru mu navodno skidaju 30% od godisnje place (5m$) ugrize li ponovno.
Real eyes realize real lies...
18 godina
N3N0 kaže...
U ugovoru mu navodno skidaju 30% od godisnje place (5m$) ugrize li ponovno.

lako za pare. tesko sto ce on grijat klupu 10+ utakmica ako to napravi. zbog toga je i liverpool izgubio prvenstvo.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Nadam se barem 1-0 za Argentinu do 90', da zavrse s 1 razlike kako su i poceli :) Messi opet 2-3 puta potrcao, on da vise trci i nudi bili bi 90% jaci, stvarno neznam koji k*
12 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Nadam se barem 1-0 za Argentinu do 90', da zavrse s 1 razlike kako su i poceli :) Messi opet 2-3 puta potrcao, on da vise trci i nudi bili bi 90% jaci, stvarno neznam koji k*

Vidi ovog...Neda se Messiju nudit i igrat...Sta ce mu se igrati kad je to finale SP

15 godina
FC Barcelona

Koliko Mascherano vise daje dok igra svoju poziciju pa to je cudo a ovo glupo forsiranje stopera u Barci nadam se da Luis i ostatak Barce gleda to.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messiju zlatna lopta,eto bar nesto dobro,MASCHERANO LEGENDA ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 0:06 (Nidzo95).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi je nogometni genije, ali ja se ne mogu oteti dojmu da ON ima nekakvih opakih problema sa zdravljem, koji ga ograničavaju da se pokaže u pravome svjetlu i pruži max. Nešto se dešava sa tim čovjekom, ali za sada je sve to teško dešifrirati, osim možda reći "da se zasitio i igra preko one stvari". Duboko se nadam da griješim, a na kraju krajeva, vrijeme bude pokazalo o čemu se zapravo radi... Izgleda da je opet povraćao nakon tekme {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 15:33 (Anchor Man).
12 godina
FC Barcelona
15 godina
Da, i meni je sve to malo cudno. Mozda je samo umor od svih tih utakmica. Moze biti i istinita prica sto se tice tog prekomjernog uzimanja lijekova za rast. Ne znam, samo znam da je najbolji nogometas kojeg sam u zivotu gledao, a i svidja mi se njegova skromnost i nesebicnost.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Meni se cini da on ima problema sa tom lozom i da zbog tog uzima lijekove zbog kojih povraca.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ter Stegen na prvom treningu za Barcu :)

Mourinho: "Messi je pokušavao napraviti nešto iz ničega. Igrao je na pozicijama koje nisu njegove. Morao je uzimati loptu dalje od gola i uvijek je na sebi imao 2-3 igrača."

"Žrtvovao je sebe za tim. Želio je pobijediti, želio je napraviti historiju sa svojom ekipom, nije želio biti MVP niti najbolji strijelac turnira."

"Svaka čast Leu što je igrao za svoju ekipu, a ne za vlastiti interes. To se ne može reći za sve igrače na ovom prvenstvu."

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 17:37 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam, kao što je Anchor i rekao, meni je također sve to sumnjivo oko Lea.Kažu paze ga 3-4 igrača i ne može on sam.Pa kako ne može, bez problema mogu pronaći bezbroj videa na kojima je pretrčavao sve igrača kao da su mala djeca.I to njegovo šetkaranje.Vjerojatno stvarno nešto nije u redu s njime.Kao što piše u onome članku, dobije li Leo osteoporozu to će biti kraj karijere.Stvarno se nadam da griješim ali kako stvari stoje, nešto nije u redu. {#}

Messi je jako puno uzimao te tablete zbog svojeg rasta i izgleda da je sve došlo na naplatu.Ali nadam se da smo u krivu i da će se ove sezone Leo vratiti jači nego ikad! {#}

I always tell the truth.Even when I lie.
12 godina
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 20:27 (jopaa991).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Cini se da se nesto "kuha" oko Verthongena jer njegov agent je rekao nesto u tom stilu da se dosta klubova zanima za njega a kad su ga pitali jeli Barca jedan od tih on je rekao:

Nemogu potvrditi niti demantirati...

Sto se mene tice solidan svakako bplje 20 miliona za njega nego za Mathieua.

Po mojem misljenju dovest ce 2 takva solidna igraca ali ne i svijetske klase tipa Kompany i T.Silva

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Cini se da se nesto "kuha" oko Verthongena jer njegov agent je rekao nesto u tom stilu da se dosta klubova zanima za njega a kad su ga pitali jeli Barca jedan od tih on je rekao:

Nemogu potvrditi niti demantirati...

Sto se mene tice solidan svakako bplje 20 miliona za njega nego za Mathieua.

Po mojem misljenju dovest ce 2 takva solidna igraca ali ne i svijetske klase tipa Kompany i T.Silva

Stoperi su precijenjeni danas. Nizozemska se odlično branila ovo prvenstvo, a vidi im zadnje linije, Kostarika isto (iako su igrali čistokrvnu bunkerčinu). Može se mnoštvo dobrih nać jeftino, Real je Varanea platio 10mil €?

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Lako je braniti se kad igras bunker.Brani se kad imas

40m iza sebe.

Treba nam neki bezkompromisni borac . Ja sam htio 

Benatiu vidjeti ali nista pd njega.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel ovo istina? KLIK

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Jel ovo istina? KLIK

Nema sanse,prva stvar nepotreban igrac,druga stvar rekao je da vise preferira Real,a i trece nit on vrijedi 90 milijuna,a i sumnjam da bi Barca toliko ponudila za njega,pa nisu tolki kreteni da za 2 igraca u par dana daju skoro 200 milijuna...

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Volio bi tog malog vidjeti u Barcinom dresu {#} ali ovo mi već djeluje pre-ambiciozno i totalno ludo. Barcelona u sljedeću sezonu ulazi sa motom "Koliko god da primimo, duplo dajemo!" (na golove mislim) {#} Ajdeee, može i tako ludaci moji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 12:29 (Anchor Man).
15 godina
neaktivan
Pumpaju mu cijenu ako je istina, moguce da Real cilja njega kao zamjenu za Di Mariu ako ode. Uglavnom, izazivanje Pereza da skuplje plati ili su sve novinarske lazi...
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nema sanse...Nece on doci 100%...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

prvi trening u novoj sezoni {#}

13 godina
FC Barcelona

http://usklicnik.com/top/2014-07/argumenti-za-kraj-svih-rasprava-evo-zasto-je-leo-messi-najveci-ikad/

Obavezno procitati

Messi je najbolji ikad. Case closed.

EDIT: TD mi lupaju ljenjivci kojima se ovo ne da čitati,  ili RM/CR7 fanboyevi koji ne mogu pondijeti činjenicu da je Messi miljama iznad njihovog CR-a i da je vjerojatno najbolji ikad.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 16:51 (KiX777).
15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

http://usklicnik.com/top/2014-07/argumenti-za-kraj-svih-rasprava-evo-zasto-je-leo-messi-najveci-ikad/

Obavezno procitati

Messi je najbolji ikad. Case closed.

EDIT: TD mi lupaju ljenjivci kojima se ovo ne da čitati,  ili RM/CR7 fanboyevi koji ne mogu pondijeti činjenicu da je Messi miljama iznad njihovog CR-a i da je vjerojatno najbolji ikad.

U članku (koji je star već par tjedana) ga ne uspoređuju sa Peleom i Maradonom, nego ga uspoređuju ponajviše sa Ronaldom.

Ne kužim kako si onda došao do zaključka da je "najbolji ikad" ako se ne uspoređuje sa najboljima ikada. Šteta što u njihovo vrijeme nije bilo tehnologije da se zabilježe svi statistički podaci.

Ali, tu bi naravno došlo do problema jer je nogomet danas dosta drugačiji nego u vrijeme Pelea pa bi i statistika bila dosta čudnije prije nekoliko desetljeća.

Jel Messi bolji nogometaš od Ronalda? Pa naravno da je, tu se nema što raspravljati. No najbolji u povijesti, eh to je teško reći.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
14 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

U članku (koji je star već par tjedana) ga ne uspoređuju sa Peleom i Maradonom, nego ga uspoređuju ponajviše sa Ronaldom.

Ne kužim kako si onda došao do zaključka da je "najbolji ikad" ako se ne uspoređuje sa najboljima ikada. Šteta što u njihovo vrijeme nije bilo tehnologije da se zabilježe svi statistički podaci.

Ali, tu bi naravno došlo do problema jer je nogomet danas dosta drugačiji nego u vrijeme Pelea pa bi i statistika bila dosta čudnije prije nekoliko desetljeća.

Jel Messi bolji nogometaš od Ronalda? Pa naravno da je, tu se nema što raspravljati. No najbolji u povijesti, eh to je teško reći.

Usporedivan je on sa Peleom i Maradonom vec 1000 puta,sto od strane trenera,sto od igraca,ostalih eskperata itd...i velika vecina njih ga smatra boljim od ove dvojice navedenih,to sto mu neki fanboy Ronalda,ili hejteri Barce ili njega samog osporavaju sto nije osvojio naslov prvaka svijeta s Argentinom je njihova stvar,njegove brojke i statistike nije imao niko nikad,tesko da ce i imati ali se nikad ne zna...prica se kako su Maradona i Pele sami odveli svoje zemlje do svjetskog naslova s cime se ja bas ne bi slozio,imali su daleko bolju momcad tj.suigrace sto je i sam Maradona rekao bas nedavno,da ovo nije Argentina nego Leo Messi...za mene je Messi daleko najbolji igrac danasnjice,ja bi se usudio reci i ikad,nisam imao priliku pratiti Maradonu i Pelea,ali znam sigurno da ovo sto Messi radi nije niko nikad,decko je postavio vise rekorda nego sto ih je skinuo valjda...kazem za mene je najbolj ikad,neki ce to protumaciti da govorim kao fan Messija ili Barce,ali ja mislim da je to realno stanje,svako ko se ne slaze postujem i njegovo misljenje naravno

15 godina
FC Barcelona

Ono što je Pele bio u svom razdoblju, Cruyff u svom, Maradona u svom, to je Messi danas. Teško je uspoređivati tko je bolji od koga, igrači iz različitih razdoblja. Messi svakako spada u sam vrh, i obilježio je svoje razdoblje, to je činjenica.

Najgore od svega mi je kako se brzo demantira da Messi ne spada u tu kategoriju. Ljudi Maradonu recimo smatraju za Boga i govore da nitko nikad neće biti kao on, a nikad njegovu utakmicu nisu pogledali u životu vjerojatno, samo na YouTubeu nekoliko videa, ako i to. Messi ga recimo dere u svim statističkim podacima, sa svojih 27 je već zabio više golova za reprezentaciju nego Maradona u čitavoj karijeri. Da napomenem, ne mislim nužno da je Messi bolji od Maradone, samo mi ide na živce kad se automatski Maradonu smatra za Boga, a ljudi nikad nisu njega ni gledali. Iz nekog razloga misle kako je Maradona zabijao valjda 10 golova po utakmici ili slično.

Isto tako, prije finala SP Messi je bio heroj, dovukao svoju reprezentaciju do finala. I sad ta jedna utakmica (!), protiv stroja kakav je Njemačka bi trebala odlučivati o njegovoj čitavoj karijeri, i ako je Argentina izgubila, to znači da Messi ne spada među najveće? Posve se zanemaruje da prije prvenstva nitko nije očekivao da će Argentina dogurati tako daleko sa ovakvom ekipom i da ih je Messi svojim potezima vukao do finala. Nogomet je timski sport.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 19:50 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko se sjecam Ronaldo je proglasen za najboljeg igraca pa neznam cemu prica da je Messi danas najbolji, to ocito misle samo fanovi Barcelone.

15 godina
neaktivan
Nisam htio nista pisati u vezi ovog, bas radi ovakvih gore, nema smisla.
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Nije bio najbolji u ligi, nije bio najbolji u kupu, nije bio najbolji u LP, nije bio najbolji na WC, ali ukupno je najbolji. {#}

Losing all hope was freedom
15 godina
Zuja007 kaže...

Koliko se sjecam Ronaldo je proglasen za najboljeg igraca pa neznam cemu prica da je Messi danas najbolji, to ocito misle samo fanovi Barcelone.

ti si limitiran. Ronaldo je najbolji u prošloj godini, što ne znači i da je bolji igrač. Osim toga, Messi je duplo više puta osvojio tu istu nagradu nego on (jedini igrač u povijesti koji je osvojio 4 puta)

Da, ne trebaš ništa više pisati, unaprijed znam odgovor: "UEFAlona".

Ali uostalom, ti si ovdje u temi jednom napisao kako Messiju "dabogda noga otpala". Toliko o tome. Sanjaš Messija mislim.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 21:27 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice