Mathieu (Valencia) :"Valencia je dobila ponudu za mene od velikog kluba.To bi bio veliki iskorak za mene i nagrada za sav moj trud."
"Imam priliku pridružiti se najboljem klubu na svijetu.Nadam se da Klub i predsjednik razumiju moju situaciju i da će početi sa pregovorima."
"Rečeno mi je da mogu ići ukoliko dođe dobra ponuda.Ta ponuda je došla.Mislim da je to pravedno za obje strane.Želim napustiti Klub na lijep način,u dobrim odnosima sa svima."
Znači ovo je praktično rešena stvar,samo se nadam da se na ovom neće završiti i da će bar pokušati da dovedu Humelsa ili Marquinhosa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije rjeseno jer se kluovi nemogu dogovoriti oko odstete...Ali ako on bude odbijao igrati morat ce prohvatiti...
Real eyes realize real lies...
pa Vaelncia moze odbiti ponudu...Mathieua mogu jos nekako razumjeti ali Blinda nikako...
pa problem je u tome sto oni traze 20 miliona a barca ih neda
Nakraju nikog do prijelaznog roka neće uzeti i zadnji dan će poslat 20m Valencii i oni će tražit 30m i kolko su glupi će prihvatiti 
Ako ga misle kupiti, sad je vrijeme. Šta papaju da ne kažem šta sada...
Nakraju nikog do prijelaznog roka neće uzeti i zadnji dan će poslat 20m Valencii i oni će tražit 30m i kolko su glupi će prihvatiti 
Ako ga misle kupiti, sad je vrijeme. Šta papaju da ne kažem šta sada...
20 milijuna mu je klauzula, ne može Valencia tražiti više, Znači ako se ponudi 20, naš je. Samo se sad pregovara da ga Valencia pusti i za par milijuna ispod kaluzule, koliko je i njegova realna cijena. Vrlo vjerojatno će ga i pustiti, nitko ne želi nezadovoljnog igrača u ekipi.
Da, istina, sad sam vidio. Vidjeti ćemo sada šta će se desiti.

Barci treba jedan discipliniran, skroman i razborit igrač na stoperskoj poziciji. Ja bi Godina suhim zlatom platio i još jednog uz njega, samo da ne gledam onog Bartru kao moguću opciju.
Sve je izglednije da ce Pedro potpisati za Napoli,prema posljednim informacijama nalazi se u Napulju...cak mi i nije nesto posebno zao,uvijek mi je bio drag,ali je strasno opao u zadnje 2-3 sezone,izgubio je konstantnost,usao je i u pozamasne godine,treba ga prodati dok se moze uzeti dobra para za njega,a ionako je vrijeme da neko poput Deulofeua,ili Adame dobije vise prilika...
Sve je izglednije da ce Pedro potpisati za Napoli,prema posljednim informacijama nalazi se u Napulju...cak mi i nije nesto posebno zao,uvijek mi je bio drag,ali je strasno opao u zadnje 2-3 sezone,izgubio je konstantnost,usao je i u pozamasne godine,treba ga prodati dok se moze uzeti dobra para za njega,a ionako je vrijeme da neko poput Deulofeua,ili Adame dobije vise prilika...
Ja sam čuo da je tamo samo na odmoru...?
Istina ovi ne odustaju od Cuadrada, ali svejedno njega spominju kao opciju za RB. Ma užas, odradili su 4 solidna transfera (i 2 dobre prodaje), ali zadnjih par imena je nelogično. Pa zašto davati 35M za Cuadrada (traže 40M i nadam se da će netko drugi njega preoteti) koji nije RB, zadrži Alvesa još jednu sezonu, daji Montoyi više minuta, a to uloži u dva normalna stopera... Onda sljedeći prijelazni rok ako stvarno Alves ispadne iz forme dovodi koga hoćeš (ako ne bude transfer bana).
Mascerano je seljačina, a i ovaj drugi je upitan...
A što se tiče od onog Defulblablabla nek se on sprda Ronaldu, taj tak i tak neće ništa postić kao igrač za razliku od Ronalda...
Odi igrati Witchera da se smiriš, i ne zaboravi baciti pogled na poster "kena", jer možda je malo u krivo. Isto tako savjetujem da ponekad odmračiš sobu, kako bi do tebe došla Sunčeva svjetlost i probudila nadu u ljepši i pozitivniji svijet.
Alvesa je unistio Martino, forsira ga cijeli drugi dio sezone da ubacuje lopte, koje nema ko pokupiti
Dok recimo Jordi radi dar-mar sa Iniestom na svojoj strani sa sitnim dodavanjima i duplim dodavanjima..
Halilović je pozvan sutra za prijateljsku, valjda će dobit 20 minuta :)
Poslijepodnevnom treningu prisustvovalo je osam igrača prve ekipe (Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Deulofeu, Afellay i Bojan) i 16 iz Barçe B (Patric, Bagnack, Edgar Ié, Lucas, Grimaldo, Samper, Diagne, Halilović, Babunski, Munir, Sandro, Dani Nieto, Juan Román, Dongou i Adama).
Upravo tako izgleda spisak pozvanih igrača za sutrašnju utakmicu, uz napomenu da Bojan Krkić nije ušao u konkurenciju, a razlog je, stoji na zvaničnoj klupskoj web stranici, tehnička odluka
23 igrača su pozvana, neograničene izmjene, mislim da će biti različiti timovi svako poluvrijeme, tj. nadam se.
I ja se nadam :)
Poslijepodnevnom treningu prisustvovalo je osam igrača prve ekipe (Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Deulofeu, Afellay i Bojan) i 16 iz Barçe B (Patric, Bagnack, Edgar Ié, Lucas, Grimaldo, Samper, Diagne, Halilović, Babunski, Munir, Sandro, Dani Nieto, Juan Román, Dongou i Adama).
Upravo tako izgleda spisak pozvanih igrača za sutrašnju utakmicu, uz napomenu da Bojan Krkić nije ušao u konkurenciju, a razlog je, stoji na zvaničnoj klupskoj web stranici, tehnička odluka
Iskreno se nadam nekakvoj ovako postavi
ter Stegen
Montoya - Bartra -(??) - Bagnack
Halilović - Samper - Sergi Roberto
Adama - Dongou - Munir
I sad zašto, vratar to je logično da se nauči na igru, Montoya treba dobit minutažu isto kao i Bartra, Bagnack je kvalitetna zamjena za Jordia Albu s obzirom da Adriano ima problema sa srcem, iako neznam koga bi sa Bartrom u stoperski par..
Halilović, a tu zbog toga što je naš igrač i jer me zanima kako će se uklopit u to sve, Samper bi mogao biti osvježenje umjesto Maschea i Busija, Sergi Roberto jer se treba naučit igrat
Napad ne treba komentirat, tri igrača koja potječu iz Barce B i radili su dar mar po obranama u drugoj ligi
Baganck je stoper a lijevog beka ve igrati Grimaldo
Odi igrati Witchera da se smiriš, i ne zaboravi baciti pogled na poster "kena", jer možda je malo u krivo. Isto tako savjetujem da ponekad odmračiš sobu, kako bi do tebe došla Sunčeva svjetlost i probudila nadu u ljepši i pozitivniji svijet.
Odlično! 
Naprave 4 dobre kupovine u mjesec dana praktički, onda opet gluposti oko stopera. Valencia odbija pregovore za Mathieua, ovi se okrenu prema BLINDU koji dođe €22m, a ljudi koji ga gledaju svaki tjedan kažu da nije materijal za Barcu. Ajde da je on čisti stoper, ali DM/lb/cb... Fail malo žešći od Songa, koji je barem bio jače ime kad su ga uzeli iz Arsenala.
-Trenutno smo na ovome, ako računamo Xavi, Affelay, Bojan OUT-
Naprave 4 dobre kupovine u mjesec dana praktički, onda opet gluposti oko stopera. Valencia odbija pregovore za Mathieua, ovi se okrenu prema BLINDU koji dođe €22m, a ljudi koji ga gledaju svaki tjedan kažu da nije materijal za Barcu. Ajde da je on čisti stoper, ali DM/lb/cb... Fail malo žešći od Songa, koji je barem bio jače ime kad su ga uzeli iz Arsenala.
-Trenutno smo na ovome, ako računamo Xavi, Affelay, Bojan OUT-
OMFG jos citam da je Blind na odmoru u Barceloni
Mislim da znam zasto dovode Blinda ali mi se neda sad pisat jer sam na mobitelu.
Prije bih dao 30 miliona za Mathiea nego 22 ta Blinda...
Neznam gdje su nestali Miranda,Benatia i ostali koji su se spominjali
To svakako,ali ja mislim da bi on njima bio 1.opcija,jer ne vidim da se za ikoga jaceg interesiraju,ak vec nude 40 za Marquinhosa,mogu probati i za Hummelsa tolko ponuditi,ja mislim da mu je to realna cijena
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Barça: Masip, Montoya, Edgar Ie, Bagnack, Grimaldo, Sergi Roberto, Halilović, Babunski, Munir, Adama i Nieto.