FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.851.171
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nekada kada Barca gubi i igralose i onda kaze nesto u stilu :

Velicanstveno.Neponovljivo.Zato su najbolji na svijetu...

Onda se stavrno iznerviram

13 godina
FC Barcelona

Messi {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
KiX777 kaže...

Messi {#}

Messi je stvarno bio odličan, bez obzira što su dva gola iz penala, kada mislim odličan to su one lopte koje je dijelio kada je tekma izgledala beznadno. Takve majstorije ga čine najboljim jer zabije kada to fali Barci te proigrava svoje igrače jer zna da ako će oni proigravati njega u ključnim trenutcima biti će previše pokriven. Takvo što Barca radi s Messijem i ove sezone im to uspjeva protiv jačih ekipa, tipa Man City i Real. Kada igraju protv slabijih klubova onda je Messi više isturen naprijed, a kada igramo protiv jačih, povučen je u vezu kako bi izvukli obranu da ga pokriva. Zanimljivo, ali to je nešto što je plod Tate Martina i zasada nam uspjeva, jedino još pojačat obranu i ekipa kompletna.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I vratiti im zar za igrom i motivirat ih,da protiv svake momcadi igraju do zadnjeg daha,to nam je falilo ove sezone,inace bi bili 1.na ljestvici,protiv slabijih momcadi nije to to,igraju tek toliko,protiv jacih momcadi ove sezone su pokazali da i dalje znaju igrati,a svakako sa par pojacanja na ljeto,pogotovo u obrambenom dijelu,idemo na stare staze slave

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 1:51 (barcafan12).
15 godina
FC Barcelona

Pique: "Ronaldo crying again? A shame after such a great game. If we look at all actions individually. His penalty was outside the area..."

Cristiano se pošteno osramotio svojom izjavom. Takav igrač se nebi trebao tako klaunski ponašati na terenu i van njega. Dosuđen mu je penal van 16, a uz to je i 2-3 puta pokušao odglumiti i prevariti suca. Ali on i dalje ima obraza kenjati..

Ramos: "When you are the best team in the world, people get jealous. We can't fight against some things."

Ovo mora biti izjava godine, jednostavno mora. Pa koliko tu bahatosti ima kod njih, strašno nešto.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 3:47 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Grande LEO,VISCAA BARCAA ♥ 

16 godina
FC Barcelona

24 dodavanja prije prvog gola

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
FC Barcelona

Mislim da se nema oko čega raspravljat.

Sve se vidi iz priloženog.

uBlowMeBro?
15 godina
FC Barcelona

Zvuči nestvarno da je Messi i dalje u utrci za Pichichi nakon što je bio ozlijeđen 2 mjeseca. U jednom trenutku Cristiano je bio na 22 gola u La Ligi, a ozlijeđeni Messi imao je 8 golova. Trenutno stanje, Cristiano je na 26, a Messi na 21.

Mašina!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 10:17 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Pogledajte što znaci biti maloumni kreten na 4:00.

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan
Hahahaha vidio sam jucer na streamu, al dobro cini mi se da je lik stvarno bolestan pa nije za ruganje.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
neaktivan
16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Pogledajte što znaci biti maloumni kreten na 4:00.

Ovo je fakat bolesno. I nema nikakvog razloga za takvo što.

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
neaktivan
Prava izjava Piquea nakon CR-ovog komentara, nije rekao "Cristiano opet place": "We have to understand that the Madrid players are all fired up. We don’t have to always talk about this. After witnessing such a spectacle, it’s unjust to talk about the referee."
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

a nitko nespominje poklonjeni pneal za Real...Nego jel tko vidio situaciju u kojoj je Busqets udaro u glavu Pepea nogom ili ga nagazio....

DOKAZ da mu nije nagazio na glavu.

VISCA BARCA
14 godina
neaktivan
Jack Black kaže...
Boixus Nois PS kaže...

a nitko nespominje poklonjeni pneal za Real...Nego jel tko vidio situaciju u kojoj je Busqets udaro u glavu Pepea nogom ili ga nagazio....

DOKAZ da mu nije nagazio na glavu.

Mislim da to nije bilo namjerno, isao je prema Realovom igracu i kako je ovaj nogu pomakao nazad tako je i Busqi nagazio na Pepa

Bilo kako bilo i da je namjerno, zasluzeno je definitivno za sve ove godine u kojima on terorizira druge igrace

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Di je taj Modrić sad ?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ocekivao sam vise od njega. 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
13 godina
Tommy_123 kaže...

Di je taj Modrić sad ?

Jel to moguce da pljujes po Modricu samo zato jer je u Madridu ? Da je jucer Modric bio sa druge strane imo bi valjda 250 pasova i ne znam koliko duela dobivenih.

EDIT: pa i po toj statistici je puno bolje odigrao nego Sergio... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 16:58 (SimeKZ).
15 godina
FC Barcelona

Modrić po meni nije bio loš, ali boriti se u sredini sa Busijem, Xavijem i Iniestom i tu se pokazati, to nije lako nikome.

I da, što se tiče statisike i Busija, statistika na papiru nikad neće pokazati koliko Busi znači Barci i koliko je važan igrač. Jučer je odigrao doslovno perfektno, bez iti jedne greške.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 17:04 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa neznam, ne govorim samo zato što je u Realu, dapače volio bih da je bio bolji, bilo bi zanimljivije za tekmu, ali nije bio toliko dobar kako se priča. Pogotovo one usporedbe tipa bolji je od Inieste, ne pije vodicu nikako.

Vidio sam također, da je Busi skinuo 10 kontri Reala, čudo, tako osporavan igrač, a jedan od najboljih defenzivnih an svijetu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 17:09 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona
ma naši ljudi nikad ne gledaju realno na naše igrače. Većinom svi ili previše uzdižu do neba neke naše igrače, ili ih se previše osporava i podcjenjuje, nema tu sredine.

Realno Modrić je odličan igrač i trebamo biti ponosni što imamo takvog igrača, ali usporediti ga sa jednim Iniestom koji je jedan od najboljih veznjaka ikad je smiješno.
13 godina
Tommy_123 kaže...

Pa neznam, ne govorim samo zato što je u Realu, dapače volio bih da je bio bolji, bilo bi zanimljivije za tekmu, ali nije bio toliko dobar kako se priča. Pogotovo one usporedbe tipa bolji je od Inieste, ne pije vodicu nikako.

Vidio sam također, da je Busi skinuo 10 kontri Reala, čudo, tako osporavan igrač, a jedan od najboljih defenzivnih an svijetu.

TO se moze cuti samo od navijaca Barce, nikog drugog. DObar je, ali nije najbolji na svijetu. 

Uostalom, Modric je par puta ocistio cistu priliku Barce u 16m, Fabregasa poslao po cevape, zapoceo akciju za 2 gol Reala... Nije bolji od Inieste, ali da zamijenis Iniestu i Modrica u Barci dobio bi jedno te isto u to se dam kladit. U barcelonu da stavis stup na sredinu igralista i da se moze tek toliko odbiti nazad lopta bi vrijedio. 
Problem je sta Modric nema toliku slobodu u Realu kao Xavi i Iniesta u Barci a i ne igraju isti stil igre ta dva kluba.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 17:18 (SimeKZ).
15 godina
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...

TO se moze cuti samo od navijaca Barce, nikog drugog. DObar je, ali nije najbolji na svijetu. 

Uostalom, Modric je par puta ocistio cistu priliku Barce u 16m, Fabregasa poslao po cevape, zapoceo akciju za 2 gol Reala... Nije bolji od Inieste, ali da zamijenis Iniestu i Modrica u Barci dobio bi jedno te isto u to se dam kladit. U barcelonu da stavis stup na sredinu igralista i da se moze tek toliko odbiti nazad lopta bi vrijedio. 
Problem je sta Modric nema toliku slobodu u Realu kao Xavi i Iniesta u Barci a i ne igraju isti stil igre ta dva kluba.  

rekao je jedan od najboljih, nije rekao najbolji. I to je istina.

A ovo "da zamijeniš Iniestu za Modrića u Barci, dobio bi jedno te isto". 

Čovječe što sve nećeš pročitati u ovoj temi.

Naravno da ne igraju isti stil, tu se slažem, ali Modrić neće biti na Iniestinoj razini nikad, pa ni tad. I ovo ne pišem kako bi osporio Modrića da se razumijemo, jednostavno Iniesta je jedan od najboljih veznjaka ikad, on je umjetnik s loptom. 

Nemojte pisati takve gluposti samo zato što je Modrić naš igrač.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 17:22 (antimadridista).
13 godina
antimadridista kaže...
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...

rekao je jedan od najboljih, nije rekao najbolji. I to je istina.

A ovo "da zamijeniš Iniestu za Modrića u Barci, dobio bi jedno te isto". 

Čovječe što sve nećeš pročitati u ovoj temi.

Naravno da ne igraju isti stil, tu se slažem, ali Modrić neće biti na Iniestinoj razini nikad, pa ni tad. I ovo ne pišem kako bi osporio Modrića da se razumijemo, jednostavno Iniesta je jedan od najboljih veznjaka ikad, on je umjetnik s loptom. 

Nemojte pisati takve gluposti samo zato što je Modrić naš igrač.

Niti ne pisem zato jer je nas. I dalje tvrdim da ih zamijenis dobio bi isto, imaju savrsen pregled igre o kvaliteti pasa da ne pricam. Kad bi modric doso u Barcu i da mu se da slobode koliko Iniesta ima, vidla bi se njegova genijalnost. 

Ja ti opet kazem, lako je napraviti 20-30 pasova na 1,5m od svojeg igraca i tako u nedogle. Pogledaj Modriceve pasove, kad je vanjskom odigra sa pol igralista tocno na nogu... rijetko tko to moze danas normalnim udarcem.

15 godina
SimeKZ kaže...

Ja ti opet kazem, lako je napraviti 20-30 pasova na 1,5m od svojeg igraca i tako u nedogle. Pogledaj Modriceve pasove, kad je vanjskom odigra sa pol igralista tocno na nogu... rijetko tko to moze danas normalnim udarcem.

Odustajem.

"lako je napraviti 20-30 pasova na 1.5m"

na što si ti sveo Iniestinu igru majko mila. Iniesta je puno više od ovoga, ako ti to ne vidiš onda stvarno neznam što da ti kažem. On na terenu radi ono što niti jedan drugi veznjak na terenu nije u stanju izvesti.

I danas bar nije teško otvoriti youtube, upiši "Iniesta passes and assists" pa mi onda pričaj kako Iniesta samo dodaje na 1.5 metar od sebe.

Ma reči ču ti otvoreno, stalno govoriš kao ti si neutralan i objektivan, a zapravo je vidljiva tvoja netrpeljivost prema igračima Barce. Sorry, ali tako je, ne možeš to sakriti.

Pa čovječe usporediti Modrića sa Iniestom je strahota. Jesi ti uopće svjestan koja je sve individualna i timska dostignuća ostvario Iniesta u svojoj karijeri?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 17:49 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Lik stalno visi po FCB temi, tu i tamo ga nades u RM, sve sama pametovanja, a nista pametno. Ubija dosadu valjda.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
antimadridista kaže...
SimeKZ kaže...

Odustajem.

"lako je napraviti 20-30 pasova na 1.5m"

na što si ti sveo Iniestinu igru majko mila. Iniesta je puno više od ovoga, ako ti to ne vidiš onda stvarno meznam što da ti kažem. On na terenu radi ono što niti jedan drugi veznjak na terenu nije u stanju izvesti.

Ma reči ču ti otvoreno, stalno govoriš kao ti si neutralan i objektivan, a zapravo je vidljiva tvoja netrpeljivost prema igračima Barce. Sorry, ali tako je, ne možeš to sakriti.

Pa čovječe usporediti Modrića sa Iniestom je strahota. Jesi ti uopće svjestan koja je sve individualna i timska dostignuća ostvario Iniesta u svojoj karijeri?

Nemam netrepeljivosti. Volim Puyola kao igraca... Xavi i Iniesta da ne pricam.

Da li si ti svjestan da je Modric igrao u Dinamu, Tottenhamu pa onda tek u Realu ? Da je Iniesta od kad zna za sebe u Barceloni. Tako da ono...

Naravno da odustajes kad ne vidis dalje od barce, sta je tuzno.

A sta to Iniesta radi a da niti jedan drugi kvalitetan veznjak ne radi ? Otkriva se, ulazi u prazan prostor, dijeli lopte i ponekad pukne po golu i ude na gol. Ja ti opet pricam da on igra drugaciju rolu od Modrica ali ti ocito ne shvacas to. Da nije isto igrati Defanzivnog playmakera sa Xabi Alonsom ili igrati ofenzivnog veznog ili tocnije BoxToBox sa Xaviem, Messiem i Busquestom kao osiguracem iza sebe. 

13 godina
N3N0 kaže...
Lik stalno visi po FCB temi, tu i tamo ga nades u RM, sve sama pametovanja, a nista pametno. Ubija dosadu valjda.

Lik komentira i pise. Ovo tvoje je samo spam, a i vidim da me pratis pa ono, ne znam tko ubija dosadu.

15 godina
SimeKZ kaže...

Nemam netrepeljivosti. Volim Puyola kao igraca... Xavi i Iniesta da ne pricam.

Da li si ti svjestan da je Modric igrao u Dinamu, Tottenhamu pa onda tek u Realu ? Da je Iniesta od kad zna za sebe u Barceloni. Tako da ono...

Naravno da odustajes kad ne vidis dalje od barce, sta je tuzno.

A sta to Iniesta radi a da niti jedan drugi kvalitetan veznjak ne radi ? Otkriva se, ulazi u prazan prostor, dijeli lopte i ponekad pukne po golu i ude na gol. Ja ti opet pricam da on igra drugaciju rolu od Modrica ali ti ocito ne shvacas to. Da nije isto igrati Defanzivnog playmakera sa Xabi Alonsom ili igrati ofenzivnog veznog ili tocnije BoxToBox sa Xaviem, Messiem i Busquestom kao osiguracem iza sebe. 

Iniesta je jedan od razloga zašto ova Barcelona kao i Španjolska reprezentacija imaju toliko uspjeha, a ne obrnuto.

Nemoj pričati gluposti, ako ti svojim očima ne vidiš da je Iniesta razinu - dvije iznad Modrića, onda ti ja ne mogu pomoći. Pa ja se i dalej čudim što se ja trudim nekome dokazati da je Iniesta bolj igrač od Modrića.

Iniesta je uz Zidane-a vjerojatno najbolji vezni igrač u povijesti. Ako ćeš gledati po individualnoj kvaliteti i ako ćeš gledati po trofejima. On je nezamjenjiv u Barci, nema tog igrača koji ga može zamijeniti.

Modrić nije i nikad neće biti na toj razini. 

Samo scrollaj dolje na individualna dostignuča, dakle ne timska, nego individualna. I pogledaj što je sve Iniesta ostvario u svojoj karijeri. A za još bolji dojam, otvori YouTube i gledaj njegovu magiju.

http://en.wikipedia.org/wiki/Andres_Iniesta

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 18:09 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice