FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.855.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...
Hyperion kaže...

Nisam gledao utakmicu, ali vjerujem da je bila živa komedija za gledat XD

to je isječak sa Super Bowla {#}

Na to bi dodao i ovo

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=CWR5XTOq_sQ&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DCWR5XTOq_sQ%26feature%3Dyoutu.be&app=desktop

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

I to sam primetio i svidelo mi se,sad su malo vise poceli sutirati van 16 i mislim da bi Adriano bio bolje resenje protiv City-ja,jer ce i oni sigurno igrati bunker,kada se budu branili {#}

14 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

I to sam primetio i svidelo mi se,sad su malo vise poceli sutirati van 16 i mislim da bi Adriano bio bolje resenje protiv City-ja,jer ce i oni sigurno igrati bunker,kada se budu branili {#}

Ne vjerujem da će se braniti nisu oni takva ekipa, pokušat će igrati kao Bayern prošle godine.

12 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Nidzo95 kaže...

Ne vjerujem da će se braniti nisu oni takva ekipa, pokušat će igrati kao Bayern prošle godine.

slazem se, city je ofenzivna ekipa sa brzim jakim i cvrstim napadacima a o veznima da ne pricam, silva, yaya, nasri, fernandinho..

...
16 godina

Smiješno i žalosno. Jadan sudija.

PUTA MADRID
14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Smiješno i žalosno. Jadan sudija.

Glupost,ako je nepravedno iskljucio Ronalda onda je logicno da mu se ponisti kazna,a ovako ispada glupo skroz...

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma čekaj , ko je tu lud ?    Glupo bi bilo uopće mijenjat kaznu ili poništavat kaznu, što bi trebalo onda kad bude krivo dosuđen penal ponovit utakmicu, ili gol iz zaleđa poništit poslije utakmice. 

To je smiješno i bezveze. Ako je sudac pogriješio treba ga kaznit i gotovo.   Samo će onda ostali suci znat koliko je jaka Realova kancelarija, pa će promislit dva puta prije nego to dosude nešto protiv Reala.   U zadnje vrijeme sve im se poništava, bilo bi najbolje da se Bilbaov gol protiv reala poništi.    A za mene osobno crveni je bio,   rukom na glavu je crveni i gotovo.   Mene samo interesira što su učinili onom sudcu koji je isključio Chiellinija kad je poškakljao Ronalda po ramenu, a ovaj pao ko mitraljezom pokošen.  Ništa mu nisu učinili, a znate li zašto, zato što Juventus nije plakao i cmizdrio kao što ovi cmizdre na svaku odluku u poslijednje vrijeme.   Gdje je to nogomet došao ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 19:38 (barcaINTER).
16 godina
Po ovome su gori od naseg HNL-a.
PUTA MADRID
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da se to dogodilo bilo kojem drugom igracu ili da je tako reagirao neko drugi kao ronaldu u ovom slucaju nebi ilo nikakvih kazna poslije tekme jer njega se vise ne gleda kao obicnog igraca, po meni veliki problem trenutno..

...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Agger: "Barcelona? Zašto ne, to je najbolji tim na svijetu."

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran
FC Barcelona

sada on hoce u Barcu a na ljeto nije htio i govorio je : YNWA
sad kad je klupa onda bi presao 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://sportske.jutarnji.hr/alen-halilovic-od-ljeta-u-barceloni--dinamu-5-milijuna-eura-plus-bonusi-/1162999/

Gluplju vijest nisam čuo ohoho vremena, i da je stvarno istina, zbilja bi uzeli Halilovića pored jednog Kovačića kojeg mogu dobit sigurno, samo što Inter vjerovatno traži više love, ali opet njegov stil igre se uklapa već sad u Iniestin (dribler, playmaker)

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Dani Alves ima važeći ugovor s FC Barcelonom do 30. juna/lipnja 2015. godine. Ukoliko pregovori oko produženja istog ne počnu uskoro, Brazilac bi mogao napustiti ekipu na ljeto. Ako se to desi, katalonski mediji navode da bi se Blaugrana mogla okrenuti dovođenju Zunige (Napoli).

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

gledam liverpool-arsenal i ovaj presing liverpoolovih igraca me podsjetio na nešto što vec dosta vremena nisam vidio u igri barce nije samo presing taj koji nedostaje vec i volja za pobjedom,šteta što je barca to izgubila i što u posljednje vrijeme nezainteresirano izgleda.. Ali razumijem ih donekle ipak su osvojili sve sto se dalo :)

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
15 godina
schwarz3108 kaže...

gledam liverpool-arsenal i ovaj presing liverpoolovih igraca me podsjetio na nešto što vec dosta vremena nisam vidio u igri barce nije samo presing taj koji nedostaje vec i volja za pobjedom,šteta što je barca to izgubila i što u posljednje vrijeme nezainteresirano izgleda.. Ali razumijem ih donekle ipak su osvojili sve sto se dalo :)

Da Liverpool ove godine igra predivno i efikasno kapa do poda milina ih je za gledati dok nasi u zadnje vrijeme dosta nezainteresirano djeluju {#}

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma kakav Liverpool. Barcelona bi ih spremila u dzep.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
14 godina
VirtUoso kaže...

Hahahahahahahaha, vic dana, pogotovu ovakav Liverpool koji Arsenalu utrpa 4 komada u 20  minuta! 

Niti Real Madrid a niti Atletico Madrid ne bi prošli lišo, ma ni Bayern! 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}{#} POZZ,ja pravim videe poslije svake barcine tekme utakmice ( evo jedan moj video : 

) pa ako netko ima neku barcinu stranicu da me reklamira nek se javi... btw. vec me reklamiraju FCB Balkan, FCB Bosnia i Barcelona Fan Club....

AMD Athlon (tm) II X2 240, 2.81 GHz, 3.25 GB Ram-a
16 godina
Kak se frajer reklamira.

Dobro igra Liverpool, al su i suplji. Danas samo nespretnost Arsenala ih je spasila barem dva ako ne i tri gola.
PUTA MADRID
15 godina
ATJLučko kaže...
VirtUoso kaže...

Hahahahahahahaha, vic dana, pogotovu ovakav Liverpool koji Arsenalu utrpa 4 komada u 20  minuta! 

Niti Real Madrid a niti Atletico Madrid ne bi prošli lišo, ma ni Bayern! 

LOL.

drag mi je Liverpool ali nisu oni još na toj razini. Mogu odigrati odlično i igraju lijep nogomet, ali još uvijek je to ekipa sa dosta rupa, pogotovo u sredini i na bočnim pozicijama. Imaju i tanku klupu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Almeria iznenadila Atletico, super. Ako Barca pobijedi sutra, prva 3 kluba će imati isti broj bodova.

Ali da, La Liga je dosadna...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 23:51 (antimadridista).
16 godina

Za one koji ne mogu gledati Barcu.

Iskon TV Player i Vingd

Na Vingd stranici možete besplatno zaraditi Vingdte i gledati Iskon tv.

Imaju SK1, 2 i 3. Tako da se sve tekme Barce u Primeri mogu gledati.

PUTA MADRID
14 godina
FC Barcelona

hvala puno {#}

sad se nakupilo 14 vingda pa cemo vidit, hd rusi ili nemam pojma kakva kvaliteta hrvati {#}

Som la gent blaugrana
16 godina
rookica19 kaže...

hvala puno {#}

sad se nakupilo 14 vingda pa cemo vidit, hd rusi ili nemam pojma kakva kvaliteta hrvati {#}

Može se i sms-om kupiti. Kvaliteta je onak, solidna.

PUTA MADRID
14 godina
FC Barcelona

jel steka?

Som la gent blaugrana
16 godina
rookica19 kaže...

jel steka?

Gledao sam Real M - Villarreal i Almeria - Atl. Madrid nije ni jednom zaštekalo. Tako da se isplati preko toga gledati kada nema na Maxtv-u.

PUTA MADRID
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Almeria iznenadila Atletico, super. Ako Barca pobijedi sutra, prva 3 kluba će imati isti broj bodova.

Ali da, La Liga je dosadna...

Ove sezone je liga interesantna veoma zahvaljujuci Atleticu al sta je bilo svih ovih godina unazad..........................

When you are halfway up,you are always halfway down
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja obicno i gledam na SK-u,ali je malo losiji kvalitet slike,ko bude gledao neka javi kakva je ovde slika {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Suarez para mreže samo tako :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca B 2-0 Tenerife {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice