FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.855.702
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Od prvog dana otkad je otišao Guardiola nije to više to. Nekad je bila sramota ispucat loptu, nabijat ubace u prazno, šetkat se, ne igrat presing, stavljat igrače unutra da se ispune stavke u ugovoru... itd.

Bez veze, ni igra nije više atraktiva, zato je i manje ljudi na stadionu. Prije i dok su dobivali i dok su gubili bio je ogroman gušt za pogledat utakmicu. -Jedino ko danas pruži takav flashback iz prošlih genijalnih tika taka partija su kombinacije Dani Alvesa - Messija - Inieste. U Guardiolino vrijeme tako su izgledale cijele utakmice, danas samo flashbackovi tu i tamo.

Mislim da ovoj Barci pomoć može samo - Guardiola.

everybody lies
13 godina
neaktivan
FC Barcelona
Katastrofa!
O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
15 godina
Re: FC Barcelona
Core2Duo2 kaže...

Od prvog dana otkad je otišao Guardiola nije to više to. Nekad je bila sramota ispucat loptu, nabijat ubace u prazno, šetkat se, ne igrat presing, stavljat igrače unutra da se ispune stavke u ugovoru... itd.

Bez veze, ni igra nije više atraktiva, zato je i manje ljudi na stadionu. Prije i dok su dobivali i dok su gubili bio je ogroman gušt za pogledat utakmicu. -Jedino ko danas pruži takav flashback iz prošlih genijalnih tika taka partija su kombinacije Dani Alvesa - Messija - Inieste. U Guardiolino vrijeme tako su izgledale cijele utakmice, danas samo flashbackovi tu i tamo.

Mislim da ovoj Barci pomoć može samo - Guardiola.

Kratko i jasno, samo što je to teško za prihvatiti. Ali zbilja je tako.

Onog dana kad je Pep došao na klupu oni su počeli igrati spektatkularno, a onog dana kad je on otišao ta magija je nestala. Nije to slučajnost. 

Još uvijek će se Barca boriti za trofeje, ali više to nije to. Sad je Barca samo jedna od solidnih ekipa, prije smo bili daleko najbolji, i ono što je najvažnije - posebni. Radili su nešto što niti jedna druga ekipa nije bila u stanju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

to je istina ali Pep je tada imao puno jacu momcad.Imao je napadu 3 igraca koji su mogli zabiti u bilo kojem trenutku.Puyol je bio vanzemaljac u obrani,Yaya Toure,Keita,Abidal,Eto'o,Henry igraci koji su bili fizcki jaki...Xavi je bio u formi zivota i tako dalje da ne nabrajam.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Necu pokusavati objasnjavati ovakvu igru i traziti krivce, no Barcelona ima jako neobjektive i razmazene simpatizere. 

mirno se povlacim

Da je danas živ imao bi 169 godina.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bas zato nema smisla pokusavati igrati nesto sto nije ni nalik necemu cime smo pokorili svijet...bas zato i sami sebi moraju priznati da nije to to,a ne ko mazge drzati se svoga...znalo se odmah da odlaskom Guardiole odlazi i dio Barce,ali da ce na ovako niske grane spasti da ih jedna momcad nakanta 7-0 pa makar to bio i Bayern,nije niko ocekivao...po svemu videnom Barca ne igra nista drugacije nego prosle sezone,ja ne vidim nikakav utjecaj Martina u igri,jos je po meni i gore napravio sa inzistiranjem tih dugih lopti i ubacaja...sve u svemu,prvenstvo sigurno nije jos gotovo,lako se okrene sreca,ali da su za*ebali to sigurno,Real ce pobjedit sutra 100%,kao sto je neko rekao ovo samo na njihovu ruku ide,podic ce im moral do neba,a i igraju sve bolje i bolje...

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 18:19 (barcafan12).
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

to je istina ali Pep je tada imao puno jacu momcad.Imao je napadu 3 igraca koji su mogli zabiti u bilo kojem trenutku.Puyol je bio vanzemaljac u obrani,Yaya Toure,Keita,Abidal,Eto'o,Henry igraci koji su bili fizcki jaki...Xavi je bio u formi zivota i tako dalje da ne nabrajam.

Nije to baš toliko točno. U pravu si za Xavija i da je tad bio u najboljoj formi. Sve to stoji, ali nabrojio si Eto'o-a, Yayu Tourea. Oni su otišli ranije, a Barca je i poslije njih dominirala, u sezoni 2010/11 Barca je igrala najljepši nogomet, a njih tad nije bilo.

Jasno je vidljivo da je Pep taj koji je činio razliku.

Pa gdje ćeš boljeg primjera od zadnje Pepove sezone, kad nismo osvojili ni LP ni Primeru. Ali to je svejedno bio vanzemaljski nogomet i svi smo ga geldali sa smiješkom na licu. Neka druga dimenzija u odnosu na ovo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 18:21 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Ono sto sam rekao danas jos i gore. 20 udaraca, samo 5 u okvir. Od toga jedan iz penala. Valencis 4 u okvir iz 8 udaraca i zabiju vise, presmijesno.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
protjeran
FC Barcelona

ma iskreno nije mi ni zao sto su izgubili nego mi je zao to sto Valencia nije dala jos koji gol . Idemo putem Manchester Uniteda.Vamosss

17 godina
FC Barcelona

Stvarno ste čudni, Barca jednu utakmicu popušila i odmah "napuštaj brod koji tone".

Fortune favours the brave
15 godina
neaktivan
Plot twist- Atletico i Real spuše? :D
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
Hyperion kaže...

Stvarno ste čudni, Barca jednu utakmicu popušila i odmah "napuštaj brod koji tone".

pa nisam vidio da je itko napisao da će prestati podržavati Barcu.

16 godina
Sve je isto kao i prosle sezone. Prvi dio odlican, drugi za 30% losiji.
PUTA MADRID
17 godina
antimadridista kaže...
Hyperion kaže...

Zato sam i stavio navodnike, ali po komentarima bi prosječan čovjek koji ne prati nogomet tako nešto i zaključio.

"Nije isto otkako je guardiola otišao, mogli bi primiti 5 golova od man. city-a, obrana zaqurac, nije ništa više ko prije, treba kupit nove igrače, ništa nevalja..."

Pa nisu oni zaboravili igrat nogomet, primjer naša reprezentacija - play-off protiv islanda, razlika prve i druge utakmice nebo i zemlja, a skoro isti sastav.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 18:48 (Hyperion).
12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Hyperion kaže...

Nitko ne napušta barcu, samo smo ljuti i razočarani.   Nije to samo zbog jedne popušene tekme nego zbog ove igre koja nije vrijedna Barcinog dresa, već dulje vrijeme.

Uf, da mi je samo 10-tak minuta Pepove Barce opet doživit.  Koji su to bili dani, ponosa.

15 godina
Hyperion kaže...
antimadridista kaže...
Hyperion kaže...

Zato sam i stavio navodnike, ali po komentarima bi prosječan čovjek koji ne prati nogomet tako nešto i zaključio.

"Nije isto otkako je guardiola otišao, mogli bi primiti 5 golova od man. city-a, obrana zaqurac, nije ništa više ko prije, treba kupit nove igrače, ništa nevalja..."

Pa nisu oni zaboravili igrat nogomet, primjer naša reprezentacija utakmica play-off protiv islanda, razlika prve i druge utakmice nebo i zemlja, a skoro isti sastav.

ovo i meni smeta. Čak i da je Barca neka prosječna ekipa koja je kanta za napucavanje. Ako podržavaš taj klub onda nebi trebao tako govoriti.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A dobro, svi smo sad pod utjecajem poraza,pa mozda malo i previse dramatiziramo,nema tu govora da ce neko prestati navijati za Barcu ili slicno,ali eto svi imamo potrebu da ih malo izkritizramo,a i zasluzili su...ionako mi ne mozemo nista promjeniti,sve je na njima,da uvide sto su lose napravili i sto je uzrok tome...i dalje je ova momcad prejaka i ne smije ih se otpisivati,ali da su promjene potrebne,svakako jesu

15 godina
neaktivan
Mozda je ovo i dobro za uvod pred LP... Sjetimo se Milana 0-2 4-0. A i malo Messi da razbistri glavu.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

I još ovako ranjeni i slomljeni idemo u goste Sevilli.  Bit će gadno ako se nešto ne promijeni.  Svi bi oni povećanje plaće i bonusa a onda ovako odigrat.  Nešto se mora promijenit jer ovako ne ide, mislim da će morat porazgovarat i totalno promijenit pristup svakoj utakmici jer malo pomalo gube kredit koji je istina velik, ali se gubi u očima navijača. 

12 godina
FC Barcelona

Mislim da vecina ljudi bi htjela da se vrati Pep, eh to bi bilo nesto drugacije, drugacije je gubit na onaj nacin ili na ovakav nacin. 

EDIT: I da, ne znam jel netko spomenuo ista o njemu, ali R.I.P Luis Aragones, bivsi trener Barcelone i drugih klubova i spanjolskre reprezentacije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 20:33 (carmichael).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I kad mi onda neko kaze da je Pep samo sjedio na klupi i postavio igrace na teren...eh bilo je lijepo dok je trajalo,i dalje cemo osvajat trofeje samo je pitanje hocemo li ikada vise onako lijepo igrati...kako god,nadam se da ce iskupiti dobrom partijom protiv Citija,bit ce to pravi spektakl,u 2 utakmice vjerujem u prolaz,samo neka se srede sad u glavi i pokazu najbolje sto znaju

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Istina je da igra nevalja, ali otpisat ovu momčad koja nam je pružila toliko odličnih partija za pamčenje nije uredu i nije navijački. Imam osječaj da se ovdje čeka kiks da bi se samo moglo kritizirati. Istina Guardiola je bio "bog i batina", ali imajte na umu da je uz sebe imao najbolju ekipu na svijetu, gladnu pobjeda, kako vratiti tu glad to je pitanje, vrlo teško nakon što si osvojio sve moguče trofeje najmanje dvaput. Što je onda učinio Guardiola, dao ostavku, ostavio igrače drugim trenerima i pribojavao se ovoga što mi danas gledamo, a to je manjak gladi za pobjedama. Zašto nije kao Sir Ferguson ostao dugi niz godina u ekipi i ostavio dublji trag, jer ovo što je on napravio, radi sada Mourinho, osvoji sve moguče trofeje, iscrpi momčad mentalno i uputi se u drugu ekipu. Prema tome da se zaključiti da niti Pep nije svetac, možda je ovo kukavica pretjerano, ali se sigurno pribojavao neuspjeha jer da nije i danas bi bio na klupi Barcelone.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja nzm sta je,ja mislim da nije toliko do Pepa koliko je do motivacije,sad jedino Alexsis i Pedro igraju,ovi ostali se setaju po terenu,kao da igraju protiv nekih petoligasa,ne samo zbog ovog poraza,ali mi u zadnjih nekoliko utakmica to mnogo smeta,kad pocnu svi da igraju i da daju sve od sebe,a ne samo da se setkaju vec tad ce biti mnogo bolje.{#}

15 godina
Đapa club kaže...

Istina je da igra nevalja, ali otpisat ovu momčad koja nam je pružila toliko odličnih partija za pamčenje nije uredu i nije navijački. Imam osječaj da se ovdje čeka kiks da bi se samo moglo kritizirati. Istina Guardiola je bio "bog i batina", ali imajte na umu da je uz sebe imao najbolju ekipu na svijetu, gladnu pobjeda, kako vratiti tu glad to je pitanje, vrlo teško nakon što si osvojio sve moguče trofeje najmanje dvaput. Što je onda učinio Guardiola, dao ostavku, ostavio igrače drugim trenerima i pribojavao se ovoga što mi danas gledamo, a to je manjak gladi za pobjedama. Zašto nije kao Sir Ferguson ostao dugi niz godina u ekipi i ostavio dublji trag, jer ovo što je on napravio, radi sada Mourinho, osvoji sve moguče trofeje, iscrpi momčad mentalno i uputi se u drugu ekipu. Prema tome da se zaključiti da niti Pep nije svetac, možda je ovo kukavica pretjerano, ali se sigurno pribojavao neuspjeha jer da nije i danas bi bio na klupi Barcelone.

Gdje točno su ti argumenti za to?

Možda je čovjek samo želio promjenu. Imati strah od neuspjeha je glupo kao trener jer se iz takvih situacija najviše uči. On je isto osvojio sve i došao do stadija kad njegova momčad ne može napredovati više (ne mislim to kao nešto loše). Bilo bi bolje da je ostao, a da više nije 100% glavom u tome? Moguće da si u pravu i da je bio kukavica, a možda je samo procijenio da će to biti najbolje za momčad u budućnosti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
protjeran
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Đapa club kaže...

Gdje točno su ti argumenti za to?

Možda je čovjek samo želio promjenu. Imati strah od neuspjeha je glupo kao trener jer se iz takvih situacija najviše uči. On je isto osvojio sve i došao do stadija kad njegova momčad ne može napredovati više (ne mislim to kao nešto loše). Bilo bi bolje da je ostao, a da više nije 100% glavom u tome? Moguće da si u pravu i da je bio kukavica, a možda je samo procijenio da će to biti najbolje za momčad u budućnosti.

Zašto je onda potpisao za Bayern?... i oni su došli do stadija kada ne mogu napredovati, osvojili su sve moguče i igrali triput finale LP u četiri godine ako se ne varam.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma Pep po meni je malo sje*** Bayern.Prosle godine su bili puno uvjerljiviji.Gledam nekad njihove utakmice  i skoro svaka im ekipa stvori nekoliko 100% sansi.

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ma Pep po meni je malo sje*** Bayern.Prosle godine su bili puno uvjerljiviji.Gledam nekad njihove utakmice  i skoro svaka im ekipa stvori nekoliko 100% sansi.

Shebo ih je zato što je Bayern bio na vrhuncu, a onda je došao Pep koji je dobar trener, ali nije bio potreban toj ekipi.

EDIT: no i dalje mislim da će Bayern igrat dobro i rasturat jer su toliko fizički i tehinčki ubitačni da je nemoguče da igraju loše, a i Pep je dobar trener.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 21:24 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

I po meni je Bayern prošle godine izgledao strašnije, ali čisto za mrvu, ovaj je još favorit za osvojit sve.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

evo svi golovi Barcelone iz sezone 2010/11.pART 1
https://www.youtube.com/watch?v=bsXH6n3etvI 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice