kakva obrana 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Inače igramo protiv Suhopolja i imamo 15 bodova prednosti. Pa tragikomija je ova obrana, nevjerojatno.
Tuzno,ruzno,zalosno,bruka.
Sad ce krenut sa 10000 ubacaja od kojih nijedan nece bit koristan...pa ti lovi sad rezultat
Nisi zabio, primio si. To je uvijek tako.
E da nije tog problema kad Messi igra da on sve mora zavrsiti
PUTA MADRID
To samo Pique može, ali samo on.
Ne zna se ko je losiji u obrani danas...Messi na silu pokusava,tesko ce ovo izjedancit kamoli,preokrenut
ma dosta mi je gledanja ovoga...Messi je trebo rijesiti utakmicu davno.Imam osjecaj da je on trener
Katastrofa, nemogu vjerovat kako su podcijenili valenciju. Sramota je ovako igrat, nema volje ni želje. Ako ovo izgubimo mislim da ćemo teško do titule. Više sam očekivao od Messija, ne smeta meni što on izgubi loptu nego njegovo šetanje odkad ju izgubi. Nema danas bez trke i žrtve kruha... Mislim da nas čeka tužan kraj ove sezone, po ovoj njihovoj motivaciji.
PUTA MADRID
Alba crveni, gotova je utakmica, kao i prvenstvo. Nemogu vjerovat što gledam danas. Nemogu vjerovat, kako su usrali prvo mjesto. Sramota.
Busquets danas ko napušen igra, podijelio im je jedno 10 lopti i ova nas je koštala crvenog.
treba svima uzet mjesecnu plaću,ovi ljudi ne zasluzuju nositi sveti dres..
Svaku utakmicu igraju preko one stvari, i eto vratilo im se to. A covjek bi rekao da ce nakon prosle godine i Lige Prvaka i one totalne nezainteresiranosti protiv Bayerna, opet olako shvacanje svake utakmice, ponasajuci se ko vladari svemira
Iz aviona se vidi da u igri nešto ne štima, nije to barca, neka ovaj tata ide u pm. jer ako je igru barce sveo na ovo ruglo onda nema pojma što radi. A po onom njegovom pametovanju kako mu obrambeni igrač ne treba, sve se vidi koliko je sposoban. Ne trebaju nama nikakve kazne, oduzest ćemo mi bodove sami sebi.
Nažalost na takvim se tekmama prvenstvo rješava... :(
Nije jos nista gotovo.
Krenuli su izvrsno, steta sto nisu zacementirali ono sto su mogli. I onda odjednom - boom, katastrofa. Nije da nisu imali prilika gol.
Nije jos nista gotovo.
Misliš ti da pratnja ovo neće znat iskoristit ? Vidjet ćeš sutra kako će oni igrat, ubijat će se i trgat za svakom loptom, kidat će dresove, orat travu. Tako i treba a ne ko ove pič..ke danas. Uvijek se jake ekipe dižu u drugoj polovici sezone, a barca već drugu sezonu zaredom kao da zaborave igrat iza nove godine.
I zadnji napad ide ubacaj, a najvisi igrac 1.70, e nema tu pomoci kad se igraci ne trude i kada se ne igra srcem
Ma istjerao bi pol obrane i tatu u 3 pm
cekam Antimadristu da pohvali Messija na sjajnoj utakmici.Antimadrista jel sada primjecujes ono sto sam ti govorio proslih tjedana?
Prvih 20 minuta je bilo milina gledati. Sve poslije toga ocaj. Nesto treba mijenjati brzo.
PUTA MADRID
cekam Antimadristu da pohvali Messija na sjajnoj utakmici.Antimadrista jel sada primjecujes ono sto sam ti govorio proslih tjedana?
Ne treba kriviti Messija,jbg promasio je izjednacenje,sta je tu je...danas su svi odigrali za 0...reko sam vec puno puta,treba promjenit puno stvari u ovoj ekipi,pocevsi od igre...ovo jednostavno ne prolazi vise,samo slijepci i da ne kazem glupi ljudi ce tvrditi drugacije...mogu oni trpat Levante,Getafe i takve ekipe,ali protiv kvalitetnijih ekipa ovo vise ne prolazi...bitno da nama ne treba defanzivac,a ovi prolaze pored njih kao pored turskog groblja,katastrofa ziva....prvenstvo su u*rali do kraja,Real bolji no ikad,Atletico isto,pa ti njih lovi sad i nadaj se da ce kiksat negdje,cini se da ce El Clasico puno toga odlucit...
i tek se sad vidi koliko fali Neymar,njegova lucidnost,ideja...on se ne ustrucava pokusati nesto,opaliti 2-3 puta ili neki pas podvaliti,ovi svi ostali igraju po sabloni,niko da pokusa nesto sam,samo na Messija i nadaj se njegovoj genijalnosti...
Nije jos nista gotovo.
Misliš ti da pratnja ovo neće znat iskoristit ? Vidjet ćeš sutra kako će oni igrat, ubijat će se i trgat za svakom loptom, kidat će dresove, orat travu. Tako i treba a ne ko ove pič..ke danas. Uvijek se jake ekipe dižu u drugoj polovici sezone, a barca već drugu sezonu zaredom kao da zaborave igrat iza nove godine.
slazem se sa tobom, al te molim, molim te da pocnes pisat razumljivije
Ništa tu ne štima, u obrani ostaju preširoko, a u napadu kad imamo loptu, onaj igrač s loptom sve pokušava sam a drugi stoje i gledaju. nema više onih kretanja bez lopte. Jedino vrijedno spomena je bila ova zadnja akcija kad je Messi promašio za izjednačenje.
1911 /\/\/\/\/\ 1899