Daj me nemoj jebat, lol
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zadnjih mjesec dana stadion je sve prazniji. Neznam zasto?
PUTA MADRID
Kakva golčina, ovo mu je 13. gol ako se ne varam. Sanchez Mašina :D
Fin gol Sancheza, Messi asistencija.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
PUTA MADRID
Kad iz 15 pokusaja ne mozemo dati gol,ovako se vraca...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Daj netko sopcast link ili neki dobar bilo koji link, svi sopcast linkovi radili uredno sad više niti jedan ne radi
Ah sto reci,dominacija cijelo poluvrijeme,jedna polukontra i primljen gol...trebali su zabit iz onog pritiska koji je trajao 10-tak minuta,pred kraj su malo popustili i uslijedio je gol...valjda ce bit bolje u nastavku,odma ih stisnut i pokusavat stalno iz svih pozicija
umjesto da iskoristimo ono 4 vs 3 kada je Messi puco ili kada je Pedro dodao Messiju a Fabregas bio sam, to se uvijek vrati
Spocast je reko: NE.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Mutava odbrana. Covjek 163cm visok i jos sam udaljen 3m izmedu 2 igraca
Meni Socpast radi zasad.
Opet smo si sranje napravili, slično ko na Mestalli.
PUTA MADRID
Sa ovakvom odbranom,mozemo polako da se oprostimo od ligaske titule...
Messi je mogo zabiti 5-6 komada
Sa ovakvom odbranom,mozemo polako da se oprostimo od ligaske titule...
Sta ce bit protiv Citija ako nam Piatti zabija glavom...ma strasno,obrana smijesna
Ma bezveze,ni vidjelo penala
Messi odličan gol iz penala. 2-2
ma daj nemoj ovo svirat sudac...vidilo penala nije
PUTA MADRID
Siguran sam da nece ovako opusteno igrati protiv Citija, pa sta vam je ljudi. Pisete kao da navijate za Bilbao, a ne Barcelonu.
Siguran sam da nece ovako opusteno igrati protiv Citija, pa sta vam je ljudi. Pisete kao da navijate za Bilbao, a ne Barcelonu.
Pa i nisu bas u poziciji da igraju opusteno,mislim s obzirom na stanje na tablici,nije da sad imaju 5 bodova vise od 2.momcadi da se opustaju...do kraja se mora najozbiljnije shvatit svaka momcad,a i da se podigne forma za LP
evo 2-3...katastrofaa
Ovo je sada sramota. Fakat
PUTA MADRID
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Bravo Pique