FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.859.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Tomy Lee kaže...

ovo je legendarno! hahahahah

kad gledaš preko interneta prebrzo je.skini na komp i onda pogledaj,e onda je tek legendarno

17 godina
FC Barcelona

Svi trofeji koje je Messi osvojio, a tek su mu 24. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 16:33 (Balvan8).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hahaha ne mozete vi to fanboyevi prihvatiti a sta cu vam ja,u najacoj ligi svjeta koliko puta najbolji strijelac najbolji igrac? pa dode u spaniju najbolji strijelac lige hmmm to su dva razlicita kluba drugi suigraci dokazao se da njemu ne trebaju xavi i iniesta kao malom da radi cuda po terenu,u repki daleko vise pokazuje i zabija od messia:)(zapravo messi bolje da ne igra za argentinu ne daje 20% onog sta gledamo u barceloni) a zamislite sad da taj manekencic ima kraj sebe xavia i inestu di bi mu bio kraj....................

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Svi trofeji koje je Messi osvojio, a tek su mu 24. {#}

Fali onaj jedan da bi usao u knjigu slavnih a relano gledajuci dok barcelonina postava ne zaigra u argentini nikad nece osvojiti  svjetsko:)

to je cinjenica.

15 godina
carcharodon kaže...

Hahaha ne mozete vi to fanboyevi prihvatiti a sta cu vam ja,u najacoj ligi svjeta koliko puta najbolji strijelac najbolji igrac? pa dode u spaniju najbolji strijelac lige hmmm to su dva razlicita kluba drugi suigraci dokazao se da njemu ne trebaju xavi i iniesta kao malom da radi cuda po terenu,u repki daleko vise pokazuje i zabija od messia:)(zapravo messi bolje da ne igra za argentinu ne daje 20% onog sta gledamo u barceloni) a zamislite sad da taj manekencic ima kraj sebe xavia i inestu di bi mu bio kraj....................

lol. Ajde samo pogledaj koliko su Ozil i Di Maria namjestili asistencija Ronaldu prošle sezone,a koliko su Xavi i Inesta Messiju. Isto tako pogledaj koliko je Messi podijelio asistencija suigračima,a koliko je Ronaldo? onda se vrati tu u temu i reci to što govoriš. Nemaš pojma i govoriš laži i neistine.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 16:51 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Hah mi smo fanboyevi, a ti tu drkas na Cristiana Ronalda... ovo sta je rekao anti- kazem svima koji spomenu da je CR zabio vise golova --- pa Messi je u toj sezoni zabio par golova manje, napravio asistencija upola od Cristianovog broja golova. Po broju utakmica bili su jednaki. A sad odj iz teme.
15 godina
N3N0 kaže...
Hah mi smo fanboyevi, a ti tu drkas na Cristiana Ronalda... ovo sta je rekao anti- kazem svima koji spomenu da je CR zabio vise golova --- pa Messi je u toj sezoni zabio par golova manje, napravio asistencija upola od Cristianovog broja golova. Po broju utakmica bili su jednaki. A sad odj iz teme.

nije zabio par golova manje,zabio je manje u Primeri,ali je zabio više od Ronalda u LP. Ukupno gledajući je bilo 53 - 53 u golovima,s time da je Messi imao puno više asistencija. Tko ne vjeruje može sve provjeriti statistički,osim ako i tu Realovci ne vjeruju i opet počnu o Unicefu i Uefi i sličnim stvarima i da su oni namjestili statističke podatke.

Prema svemu se vidi tko je bolji igrač,krenite od ponašanja,do trofeja, odanosti jednom klubu,nastupa u važnijim utakmicama. 

Cristiano će uvijek biti iza Lea.

Pa samo ovo pogledajte pobogu:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 17:12 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Ok, davno sam gledao te podatke, mozda su bili krivi. U svakom slucaju likovi koji navijaju za Real i C.Ronaldo im je "naj" su ili uzivljena derista koji pojma nemaju o povijesti (npr.spomenes im Franca i teror nad Kataloncima...) sminkeri ili obicni retardi...haha...
15 godina
neaktivan
Zaboravio sam nadodati - znam ih uzivo! Da ne mislite da izravno vrijedjam forumase...
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Nista ja tebe ne razumijem. Niti ovako a niti kad pricam s tobom uzivo. A Messija znam da ne gledas kad igra u reprezentaciji, tak da nema smisla osvrtati se na tvoje provokacije. I ovo da nema Xavija i Inieste, daj ne lupetaj. Covjece, ti se ulogiras na forum samo kad Barcelona izgubi ili odigra nerijeseno. Talk about childish behaviour...

Na svakih deset clanaka gdje se Messi spominje u kontekstu najboljeg svih vremena (danasnjice ne, jer to on jest) ti nadji jedan gdje netko govori za Ronalda da je najbolji danas. Pa da vidimo tko ce dati vise. :-D Da neki tinejdzer u fotelji govori da je Ronaldo bolji od Messija te da je ovaj ovisan o Xaviju i Iniestu... ROFL. Podsjeca me na onaj strip o napadima na "blizance".

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 17:19 (VirtUoso).
15 godina
FC Barcelona

Nisam živio u vrijeme Pelea, a malo se sjećam Maradone. Ali, Messi živi u našem vremenu i ovaj svijet je dokazao i potvrdio i nagradio sav Messijev trud. Zašto Messi dobiva već treću loptu zaredom, zašto je najbolji? Zašto je premoćno pobijedio i C.Ronalda i svojeg suigrača Xavija? Zato jer je svojom igrom pokazao tko je najbolji. Ne samo igrom, nego i ponašanjem, skromnošću i svim što ga krasi. Zato Ronaldo nikad neće biti kao Messi. I zaboravili smo da Ronaldo nikad nije briljirao u El Classico derbijima, a Messi jest. To je još jedna prednost. Na kraju, što se tiče reprezentativnih nastupa, nije Messi kriv. Jeste li vi Madridovci gledali kako Messi igra u Argentini? Čim ne zabije gol, odmah ništa ne valja. A koliko je podijelio lopti u reprezentativnim nastupima. I sam Xavi je rekao da dijeli lopte koje imaju oči. Ma, suvislo je uopće raspravljati s nekim tko jednostavno ne zna priznati poraz i s nekim tko ne želi priznati da je trenutno i također zadnje tri godine najbolji. Očito smo svi mi ovdje koji tupimo da je Messi igračina, a i cijela FIFA jučer i unazad tri godine, ludi i prolupali, a vi ste najpametniji.

15 godina
N3N0 kaže...
Ok, davno sam gledao te podatke, mozda su bili krivi. U svakom slucaju likovi koji navijaju za Real i C.Ronaldo im je "naj" su ili uzivljena derista koji pojma nemaju o povijesti (npr.spomenes im Franca i teror nad Kataloncima...) sminkeri ili obicni retardi...haha...

Ad1; ti najvjerojatnije nisi gledao nikakve nikada podatke, jer ih nisi niti argumentirao ničim;

Ad2; ovo je vrijedno i prijave i administratorima i moderatorima, a takav jezik najčešće pokazuje kakav si ti sam, u stvari, i kako imaš sužen vokabular i vrlo malo poštivanja i kulture spram svih ljudi koji su za tebe ipak malopuno i pristojniji i ozbiljniji (oni koji vole dizati tenzije, ne ulaze u zbirnu imenicu svih forumaša na ovoj temi i onoj o RM-u),

pa za ubuduće, da ne izvršim prijavu tebe, lijepo molim samo sa argumentima i na jednom višem nivou kvalitete komunikacije momak {#}!   

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hejteri hejtaju... ali činjenica da se od vremena malog zelenog nije pojavio jedan toliko dominantan i nadmoćan igrač.

Svaka čast Messiju, zaslužio je to u potpunosti, i možemo biti samo sretni što živimo u vremenu kada imamo privilegiju gledati jednog od najboljih igrača u povijesti nogometa!

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 18:22 (EraserHead).
14 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Messi ima 24 godine, Ronaldo 26 i već sada je osvojio sve što se može osvojit. Siguran sam da će uskoro osvojiti i nešto veliko s Argentinom(ako ne osvoji..dovoljno se dokazao u Barci), ali vremena ima..Messi je u Barci barem što se la lige tiče najbolji asistent momčadi, a drugi strijelac prvenstva 17 pogodaka. Uz sve to treba uzet u obzir da je Barca momčad koja ne igra za pojedinca nego igraju svi zajedno. Dok Real drži Ronalda kao zlatno tele i sve lopte se najčešće upučuju njemu..to se pokazale i prošlosezonske statistike..prestani trollat temu jer i sam znaš da nisi u pravu.

15 godina
FC Barcelona

ATJ i slični, daleko ste od teme. Dosta je bilo toga. Prepucavajte se putem privatnih poruka, a nas pustite da hvalimo Barcelonu i Messiju čestitamo na osvojenoj Zlatnoj lopti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 20:40 (jurica_m).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hahaha dira vas istina?? messi u repki je jedna velika 0 sta tu nije jasno to je cinjenica kakva neistina LOL

Ko se lozi na Ronalda? hahaha hebe mi se za ronalda ja samo dajem uspordbu messi nije bolji od manekencica uopce u ni jednom segmentu samo razlika je sto jedan iza sebe ima vjerovatno dva najbolja vezna igraca zadnjih 15tak godina dok drugi nema:)))

Hmmm assistencije xavia inieste prema messiu? ako neznate assistencija se biljezi zadnji pass do zgoditka lol opce nebitno samo za statistiku.Ono sta je bitno da su oni zacetnici svake akcije i to rade s takvom lakocom da nemaju konkurencije.

Nemojte tugovati prihvatite cinjenice i sve ce biti dobro.{#}

17 godina
FC Barcelona

Haters gonna hate.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Hahaha dira vas istina?? messi u repki je jedna velika 0 sta tu nije jasno to je cinjenica kakva neistina LOL

Ko se lozi na Ronalda? hahaha hebe mi se za ronalda ja samo dajem uspordbu messi nije bolji od manekencica uopce u ni jednom segmentu samo razlika je sto jedan iza sebe ima vjerovatno dva najbolja vezna igraca zadnjih 15tak godina dok drugi nema:)))

Hmmm assistencije xavia inieste prema messiu? ako neznate assistencija se biljezi zadnji pass do zgoditka lol opce nebitno samo za statistiku.Ono sta je bitno da su oni zacetnici svake akcije i to rade s takvom lakocom da nemaju konkurencije.

Nemojte tugovati prihvatite cinjenice i sve ce biti dobro.{#}

Los ti troll. link U sta si ti sad nas uvjerio? I otkad je tvoje misljenje cinjenica?

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
15 godina
neaktivan
Cek zasto Zdravko Reic predstavlja nase novinare na glasovanju? Nisam znao da je on glavna faca na tom podrucju :P.

ATJLucko dobro nisi u pravu u oba slucaja, Ad1 pisi Ad primo i ne izmisljaj lol, a gimnazija se pise po zelji. A sad dosta sa offtopicom, jednog sam prijavio (ovog sta se pojavi nakon 6 mjeseci i odmah u temu FCB xD, troll zesci).
15 godina
FC Barcelona
Stvarno je nevjerojato kolike neki imaju komplekse na najbolju momčad svih vremena i jednog od najboljih igrača svih vremena.

*ebat će vas još dugo Barca i Messi! Patite kompleksaši!
15 godina
FC Barcelona
Evo da se i ja javim kao zagriženi Realovac. Mislim da ti komentar nije na mjestu. Jednostavno ne možeš očekivati da će ti većina navijača Reala priznat da je Messi najbolji na svijetu, a Barca najbolja momčad ikad. Nitko tu nije malouman, to su jednostavno emocije, a kad su emocije u pitanju nema objektivnog sagledavanja stvari. Kad je Real dominirao, bila je obrnuta priča, to je jednostavno tako. Naravno da je prepiranje oko toga glupo, ali i to je draž nogometa i to se neće promijeniti. Isfrustrirani smo trenutno jer ste jači pa vas moramo podjebavati, isto ćete i vi raditi ako napokon prestane ta dominacija Barce (iako ne izgleda vjerojatno u neko skoro vrijeme).

Messi je dominantan zadnjih par godina i ako ovakva Barca ostane na okupu, sigurno će i dalje biti u top 3 igrača u svakom trenutku. To što s Argentinom nije ništa osvojio je po meni nebitno. Zašto zbog toga on ne bi mogao biti najbolji igrač ikad. Ima dosta primjera odličnih igrača koji nisu došli do reprezentativnog trofeja, iz razno raznih razloga. Priče da su takvi igrači manje vrijedni od onih koji su osvojili npr. svjetsko prvenstvo su smiješne. Ipak, kad se priča o uspjesima u konkretnoj godini, tu se moraju prvo u obzir uzeti trofeji. Mali broj navijača Barce će se složit sa mnom, ali Messi nije zaslužio dobiti nagradu 3 godine za redom. U godini kad je Sneijder vodio Inter do trostruke krune i Nizozemsku do finala svjetskog prvenstva, a Xavi i Iniesta Španjolsku do naslova, borba za naslov najboljeg se morala voditi između njih troje. Fifa si nije smjela dopustiti takav gaf da nagradu da Messiju, pa makar on zabio i 150 golova te sezone.

Sutra ću sigurno požalit jer uopće postam u ovoj temi ali jbg, kasno je i dosadno mi.

15 godina
Hexfire kaže...
Evo da se i ja javim kao zagriženi Realovac. Mislim da ti komentar nije na mjestu. Jednostavno ne možeš očekivati da će ti većina navijača Reala priznat da je Messi najbolji na svijetu, a Barca najbolja momčad ikad. Nitko tu nije malouman, to su jednostavno emocije, a kad su emocije u pitanju nema objektivnog sagledavanja stvari. Kad je Real dominirao, bila je obrnuta priča, to je jednostavno tako. Naravno da je prepiranje oko toga glupo, ali i to je draž nogometa i to se neće promijeniti. Isfrustrirani smo trenutno jer ste jači pa vas moramo podjebavati, isto ćete i vi raditi ako napokon prestane ta dominacija Barce (iako ne izgleda vjerojatno u neko skoro vrijeme).

Messi je dominantan zadnjih par godina i ako ovakva Barca ostane na okupu, sigurno će i dalje biti u top 3 igrača u svakom trenutku. To što s Argentinom nije ništa osvojio je po meni nebitno. Zašto zbog toga on ne bi mogao biti najbolji igrač ikad. Ima dosta primjera odličnih igrača koji nisu došli do reprezentativnog trofeja, iz razno raznih razloga. Priče da su takvi igrači manje vrijedni od onih koji su osvojili npr. svjetsko prvenstvo su smiješne. Ipak, kad se priča o uspjesima u konkretnoj godini, tu se moraju prvo u obzir uzeti trofeji. Mali broj navijača Barce će se složit sa mnom, ali Messi nije zaslužio dobiti nagradu 3 godine za redom. U godini kad je Sneijder vodio Inter do trostruke krune i Nizozemsku do finala svjetskog prvenstva, a Xavi i Iniesta Španjolsku do naslova, borba za naslov najboljeg se morala voditi između njih troje. Fifa si nije smjela dopustiti takav gaf da nagradu da Messiju, pa makar on zabio i 150 golova te sezone.

Sutra ću sigurno požalit jer uopće postam u ovoj temi ali jbg, kasno je i dosadno mi.

objektivan si za razliku od nekih navijača Reala koji u ovoj temi dolaze samo provocirati i pisati gluposti. Ronaldo se može nekome više sviđati,jer ima drugačiji stil igre od Messija,ali nitko nemože reći da je trenutno bolji i dominantniji igrač kad to jednostavno nije istina,jer statistike i trofeji pokazuju drugačije.

I onda još govore o reprezentativnm uspjesima. Pa nebi ja to smatrao tako važnim,pa Maradona nikad nije osvojio LP,Pele se nikad nije maknuo iz Brazila pa ih smatraju jednim od najvećih,ako ne i najvećim igračima svih vremena,a Messiju su tek 24.

Ok,meni je jasno da netko navija za Real svim srcem i brani ga,ali nemožeš to raditi u baš svim segmentima kao neki. Govorim npr. o slučaju kad je Barcelona oštećena kod sudaca,onda kažu "neka je njih pokralo", a kad je Real oštećen onda pozivaju na Unicef i UEFU i sve ostalo. To je za mene debilno ponašanje i tako se nebi ponašao nikad,pa da Real osvoji i 100 puta zaredom Primeru. kad je netko bolji,onda mu se treba priznati da je bolji i na tome mu čestitati,isto kao što ću ja čestitati vama pravim navijačima Reala ako ove godine Real osvoji prvenstvo. Svjedoci ste svi da je jedan tu na forumu koji se predstavlja kao veliki navijač Reala došao tu u temu provocirati kad je Barca kiksala protiv Espanyola,a dan prije kad je Real igrao nije ni znao za tu utakmicu i sam se izdao. To je meni totalno glupo i u najmanju ruku jadno ponašanje.

eto,za tjedan dana je opet derbi,i neka pobijedi bolji bez ovih bezveznih provociranja i svega ostalog.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 8:11 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Tvoj post stoji i vrlo je objektivan..no kratko i jasno Sneijder, Xavi i Iniesta individualno nisu toliko dobri bili te godine da bi odnjeli nagradu. Trofeje odnosi momčad, a ne igrač...Messi je dobio nagradu jer je te sezone radio čuda kao i ove te sezone prije te...Nizozemska i Španjolska su mukotrpnim radom došli do finala, ali ne radi pojedinaca nego radi kompaktnosti momčadi i nešto malo sreće.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 4:16 (Đapa club).
15 godina
Da, ok, naravno da individualno nisu toliko jaki kao Messi, ali po meni osvojeni trofej u konkretnoj godini mora imati daleko veću težinu. Cannavaro je 2006. dobio nagradu prvenstveno zato jer je Italija osvojila naslov, pa nije on odjednom u 34-oj naučio kak se igra obrana.

Ovako mi je sam izbor bezvezan. Recimo da Messi zadrži ovu razinu forme još 5 godina, što možda nije ni toliko nerealno, onda bi u teoriji on svake godine trebao dobiti tu nagradu, bez obzira dali Barca osvajala trofeje ili ne.

Jednostavno mi je nelogično da momčad koja osvoji trostruku krunu, nema čak ni jednog igrača u top 3 te godine. Sneijder je bio četvrti po broju glasova.
15 godina
Hexfire kaže...
Da, ok, naravno da individualno nisu toliko jaki kao Messi, ali po meni osvojeni trofej u konkretnoj godini mora imati daleko veću težinu. Cannavaro je 2006. dobio nagradu prvenstveno zato jer je Italija osvojila naslov, pa nije on odjednom u 34-oj naučio kak se igra obrana.

Ovako mi je sam izbor bezvezan. Recimo da Messi zadrži ovu razinu forme još 5 godina, što možda nije ni toliko nerealno, onda bi u teoriji on svake godine trebao dobiti tu nagradu, bez obzira dali Barca osvajala trofeje ili ne.

Jednostavno mi je nelogično da momčad koja osvoji trostruku krunu, nema čak ni jednog igrača u top 3 te godine. Sneijder je bio četvrti po broju glasova.

morate zapamtiti da ne bira UEFA tko će biti najbolji,nego igrači i treneri reprezentacija i klubova,i naravno da će nagradu dobiti indvidualno najbolji igrač. Evo link za rezultate tko je za koga glasovao ove godine:

http://www.fifa.com/mm/document/classic/awards/01/56/60/53/awards_men_player_countries.pdf

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Antimadridista me preduhitrio uglavnom dok god će ga svi voljeti, a on igrati na ovoj razini osvajat će nagradu. To dokazuje da nije u konačnici samo bitan broj trofeja nego karakter i ponašanje samih igrača. Ronaldo si je ugled odavno srozao svojim narcisoidnim izjavama, a to nitko baš ne voli od nogometnog svijeta. Messi je oduvijek ponizan i ne uzdiže se kad nešto osvoji. Ronaldo kao najveći konkurent je upravo suprotno u tom pogledu bio posljenjih godina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 11:14 (Đapa club).
15 godina
FC Barcelona
Baš zato mi je izbor nekako neobjektivan, jer ispada kao izbor za Miss. Ovo tvoje bi stajalo da se bira najpopularniji nogometaš ili tome slično. Po meni, kod odabira najboljeg mora se u obzir uzeti i ono što pokazuje na terenu i trofeji koji su osvojeni, ono izvan je nebitno. Kakve veze ima dali je čovjek oženjen i vodi miran privatan život ili je suprotnost tome. Dosta velikih igrača imalo je raznih ekscesa, od narkomana Maradone, preko Zidaneovog headbutta, do Giggsa i njegovih seksualnih avantura. Zbog toga nisu ništa lošiji igrači nego što bi bili da ih se nikad nije spominjalo u tom kontekstu. Naravno da je nekome i taj dio bitno, ali meni je smiješno kad netko kaže da je Messi bolji od svih drugih zato jer ne pravi skandale i skroman je. Svaka čast njemu, ali da je i čista suprotnost tome, bio bi isto kvalitetan, a vjerojatno i isto popularan.
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Baš zato mi je izbor nekako neobjektivan, jer ispada kao izbor za Miss. Ovo tvoje bi stajalo da se bira najpopularniji nogometaš ili tome slično. Po meni, kod odabira najboljeg mora se u obzir uzeti i ono što pokazuje na terenu i trofeji koji su osvojeni, ono izvan je nebitno. Kakve veze ima dali je čovjek oženjen i vodi miran privatan život ili je suprotnost tome. Dosta velikih igrača imalo je raznih ekscesa, od narkomana Maradone, preko Zidaneovog headbutta, do Giggsa i njegovih seksualnih avantura. Zbog toga nisu ništa lošiji igrači nego što bi bili da ih se nikad nije spominjalo u tom kontekstu. Naravno da je nekome i taj dio bitno, ali meni je smiješno kad netko kaže da je Messi bolji od svih drugih zato jer ne pravi skandale i skroman je. Svaka čast njemu, ali da je i čista suprotnost tome, bio bi isto kvalitetan, a vjerojatno i isto popularan.

Ja sam rekao da su na prvom mjestu igračke sposobnosti, ali u obzir kod glasača dolaze i neke druge kvalitete. Naravno te kvalitete su samo niz onoga što je bitno, ali dakako da su na posljednjim mjestima pri svom nekom odabiru. Zidan, Giggs pa i Maradona te mogi drugi nisu dali da im se neke od ovih grešaka dese u igračkom vrhuncu. Razumiješ što hoću reči sve je bitno, ali naravno da je sama igra i pojedini potezi igrača na prvom mjestu pri odabiru najboljeg. Messi gotovo u svemu prednjači i ne pokazuje znakove pada forme.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prepucavanje Messi - Ronaldo... To je najdraža tema osnovnoškolcima nakon što se posvađaju čiji je tata jači..Pitaj dvije majke čije je dijete lijepše. ? Takva je stvar s navijačem Barcelone ( što i jesam ) i naviječem Reala. Messi ima ljudske kvalitete, pokazuje svoju veličinu što uvijek svoje suigrače stavlja u prvi plan. Ronaldo je tip koji igra za svoju statistiku, i kad to bude promijenio može se nadati ovoj nagradi.

Sjetite se prošle sezone, Real je izgubio utrku za prvim mjestom pa su sve napravili da mali cigo bude najbolji strijelac. Svaki prekršaj, svaki penal ( čudi me kako nije ispucavao loptu iz 16- erca), svaka lopta išla je na dotičnog. Uvijek bi stavio Rooneya ispred Ronalda, jer je pravi momčadski igrač, a ne zaboravite da je nogomet kolektivna igra. Imala je Barca sličnog igrača, gospona Ibrahimović, pa se nije puno naigrao. 

14 godina
neaktivan
mxmy kaže...

Prepucavanje Messi - Ronaldo... To je najdraža tema osnovnoškolcima nakon što se posvađaju čiji je tata jači..Pitaj dvije majke čije je dijete lijepše. ? Takva je stvar s navijačem Barcelone ( što i jesam ) i naviječem Reala. Messi ima ljudske kvalitete, pokazuje svoju veličinu što uvijek svoje suigrače stavlja u prvi plan. Ronaldo je tip koji igra za svoju statistiku, i kad to bude promijenio može se nadati ovoj nagradi.

Sjetite se prošle sezone, Real je izgubio utrku za prvim mjestom pa su sve napravili da mali cigo bude najbolji strijelac. Svaki prekršaj, svaki penal ( čudi me kako nije ispucavao loptu iz 16- erca), svaka lopta išla je na dotičnog. Uvijek bi stavio Rooneya ispred Ronalda, jer je pravi momčadski igrač, a ne zaboravite da je nogomet kolektivna igra. Imala je Barca sličnog igrača, gospona Ibrahimović, pa se nije puno naigrao. 

Mislim da se Mourinhu baš zbog zvijezdi neda vodit Real jer je u više navrata rekao kako je Engleska liga svetinja. Izjavljuje to jer tamo ne postoje zvijezde na način kao u ostalim ligama. Mislim čak da su odnosi između njega i Ronalda više puta ove sezone zahladili samo što to još nije procurilo u javnost. Znam da su obojica Portugalci, ali Mou ne trpi igrače koji se ponašaju kao velike zvijezde. Pitanje je vremena kada će Special one napustiti Real jer ne može biti svoj gazda. Ronalda forsira uprava kluba jer ga žele prodavat marketinški dok god hvata najbolju formu(što više golova to više prodanih dresova i artikala). Isto rade i sa Kakom, vračaju novac koji su uložili(kroz marketing) pošto je forma dotičnog vrlo klimava. Kaka bi odavno u drugim ligama bio šutiran tri godine je u klubu, a zapaženijih igri nigdje. Jedino ima marketinšku vrijednost koja će potrajat još najviše godinu dana. Mourinho takve stvari ne trpi, a Real na taj način preživljava zadnjih 10 godina jer je politika kluba očajna. Mora se priznat da je Mou počeo uzimat stvari u svoje ruke i izgleda da je dobio veče ovlasti... jer je dao šefovima ultimatum pa su se neke stvari promjenile nabolje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice